Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nekem nagyon bejött az első évad.

A Riggset játszó színészt szokni kellett mert nagyon nem volt szimpi eleinte de 2-3 rész alatt simán átfordult a dolog és meg lehetett kedvelni. Nagyon jól hozza azt a kicsit őrült figurát.



Hajnali egykor ütött ez az outro :D
rwurl=https://youtu.be/ffEo2ZGQtos

Jó lesz az.



Star Trek 1. rész

A főcím után break. Leégtek a diódáim, ehhez több stamina kell nekem, hogy folytassam, majd holnap. Megyek inkább Rainbow Six Siege multizni egyet haverokkal.

ShowHide spoiler #

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



+1 Nekem is bejött, maga bárgyúságával(pl. az elején a homokba séta, vagy amikor Surak megemlíti, hogy látták "új csillagot", fényévekről, bár, a Star Wars VII fénysebességnél gyorsabb lézerei után :D), viszont voltak benne ötletes megoldások (mikor Surak hologramja leült az asztalra, előtte ugye másik irányban állt, majd ugrott egyet a kép, mivel a valóságban, valószínűleg abban az irányba ült le, de a program módosította a szobához :D). És igen, Suran jó fejnek ígérkezik :D
A folytatás meg, látszólag, egészen más lesz.



The good place

Egy nap alatt ledaráltam az első évadot. Most meg hetente jönnek az új részek. Why o god why??? Am in the bad place?

Szóval ahogy joda is tette én is mindenkinek ajánlom.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Az Electric Dreamst senki sem nézi? Nekem az első rész eléggé bejött hangulatilag. Ha nem tudnám előre, hogy Philip K. Dick, akkor is kitalálnám 5 perc alatt.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Wow, ez érdekelne, nem is tudtam a létezéséről. Kösz a tippet!



Első rész nekem nagyon bejött, de a súlyosabb témák okán én jegeltem érdemi magyar felirat jöveteléig. Aztán nem biztos, hogy kibirom. :)
A paranoid hangulatnak meg örülök, mert alap.



X-Files 11. évad privjú:
http://ew.com/tv/2017/09/29/the-x-files-season-11-first-look-chris-carter/
10 rész lesz, ebből 2 conspiracy és 8 monster of the week.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Inhumans

Rettenetesen rossz színészi alakítások.
A Medusát játszó színésznő nagyon gyenge. A patásnéger szintén gyalázatos. Még a "főszerepet" játszó színész is harmatos, pedig nagy kedvenc volt a Hell on Wheels ben. De ezzel a néma szereppel egyszerűen nem tud mit kezdeni. Csak néz ki a fejéből kretén tekintettel. Főleg a földön játszódó jeleneteknél. De aki mindközül a legszarabb az a csaj a kutyával. Az valami nagyon amatör szinten mozog. Annyi tehetsége van mint egy zsák krumplinak.
De Iwan Rheon a legnagyobb jóindulattal is csak egy középszerű alakítást nyújt sajnos, pedig milyen kurva jó volt a Trónok harcában vagy akár a Misfitsben.
A nyitójelenetben a két inhumansról nem tudni semmit sem az égvilágon. Így semmi együttérzés nem volt az irányukban. Ha megpusztulnak, megpusztulnak. ÉS ?

Sajnos elég rossz volt az első két rész és ez nagy részben a színészi "alakításoknak" köszönhető.
Talán megnézek még 1-2 részt de kizárt, hogy jobb lesz.

UI: A "projector szemű" faszi csak hab volt a tortán.



Lista az idei év - eddigi - 30 legjobb sorozatáról:
https://www.thrillist.com/entertainment/nation/best-tv-shows-2017-to-watch?mbid=social_facebook
Hát, van miből válogatni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Igazából ez a lista csodálatosan rámutat arra, hogy mostanában nem divat 10 résznél több epizódból álló sorozatot csinálni. -.- Persze, hogy dunát lehet rekeszteni sorozatokból mostanában. Mondjuk ennek a listának jó része instant kuka, de legalább van jó sok. meh.



Jó nagy szar lista. Twin peaks az első helyen? AHAHAHHAHAA



Taboo 5. LUL
A top30ba se kéne beférnie.



Szerintem szokj hozzá, hogy idén a legtöbb ilyen lista élmezőnyében látni fogod a Twin Peakset. Szvsz abszolút 10/10-es cucc, 5000 éve nem láttam ilyen jó sorozatot... csak ugye ez csalás, mivel egy minden hájjal megkent, legendás rendező 18 órás szerzői filmjéről van szó, szóval alap, hogy jobb lesz kb. bárminél.

Meg hát mi is volt az új Twin Peaksben?

- Minden idők egyik legnagyszerűbb szereplőgárdája, tömve hollywoodi nagyágyúkkal és remek karakterszínészekkel.
- Az amcsi modern könnyűzene abszolút krémje.
- David Lynch rendezése egy meglepően kiváló színészi munkával együtt.
- A létező legdurvábban misztikus, kiszámíthathatlan történet, amiben minden snitt jelent valamit... vagy nem.

Szóval mindent összevetve én az új TP-t lesajnáló emberkékről nem tudom eldönteni, hogy melyik párhuzamos dimenzióban élhetnek, mivel a sorozatnak olyan elvitathatatlan érdemei vannak, hogy a fikán tényleg csak őszintén, teli pofával röhögni tudok. Itt nem arról van szó, hogy nincsenek a TP-n kívül egyéb frankó sorozatok, hanem inkább arról, hogy a TP egy teljesen másik mozgástartományban van (más sorozatokat nem 4 és fél évig csinálnak), amit ilyen-olyan okokból más szériáknak esélyük sincs elérni egyelőre. Én szurkolok azért, hogy legyen.

Szerk: Másrészt meg mikor volt utoljára olyan sorozat, ahol a befejezés az, amit te gondolsz róla? :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=fN3Ta4Dlx2M

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Felőlem aztán megnyerhet minden díjat, sőt még a pápa is szentté avathatja, de számomra akkor is egy nézhetetlen szemét marad. Szóval igen nevetek rajta, hogy az első helyen valn egy ilyen listán. Deal with it.



Én még annyit tennék hozzá, hogy a TP-hez még csak hasonlót se nagyon lehet látni, nemhogy tvben, de még moziban sem. Emiatt még valószínűleg azt is megbocsátottam volna Lynchnek, ha gyengébb minőségű alkotást tett volna le az asztalra (én pl. az Inland Empire-t ilyennek tartom), de hogy gyakorlatilag egy Mulholland Drive kaliberű dolog lett belóle, csak 18 órában, azért a világ összes kalapemelését megérdemli, és máris hiányzik, hogy nem nézhetek újabb epizódokat hetente :( Öcsémmel beszéltük is az utolsó jelenet után, hogy még ha rengeteg dolog nem is egyértelmű, sokadszori végiggondolás, átbeszélés után sem, valószínűleg a legjobb sorozat, amit idén láthatunk, de jó eséllyel az évtized legjobbjai között fogunk rá emlékezni (legalábbis mi ketten :)



Igen, szerintem is az a legnagyobb húzóérv mellette, hogy sikerült valami olyat letenni az asztalra, ami a nagy filmes és sorozatos dömping közepette teljesen eredeti. "Nincs új a nap alatt"... aztán mégis van, hiába látod néhány jeleneten, hogy "ez olyan Eraserhead, ez meg olyan Mulholland és hé, ott egy kis régi Twin Peaks is". :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Atypical
Egy autista gyerekrol es kornyezeterol szol, 8 reszben. Tipikus tini dolgok, kicsit maskepp + szuloi oldal is. Nem a legkonnyebb nezni neha, sokban emlekeztetett a Scrubsra amikor "shit hits the fan" uzemmodba kapcsolt. Itt is sok poenkodas van amit neha kokemenyen visszarantanak valamivel. Nagyon el lettek talalva a karakterek es a casting 5/7. Zenek kurva jok, sztori is... Csak a fszom kivan mar az ilyen 8-10 reszes evadokkal amiket arasztanak az emberre par eve. Ez is most kezdett jobb es jobb lenni erre puff vege. Elegem van mar ezekbol. Kovetelem a regi 24-25 reszes evadaimat mindenbol!!! :((( Mindenesetre nagyon ajanlom.



Elegem van mar ezekbol. Kovetelem a regi 24-25 reszes evadaimat mindenbol!!!

De a sztori ettol meg ugyanaz, csak fillerek es irtora szutyok, nezhetetlen reszek nelkul. Rengeteg sorozat siman azert bukott meg, mert egesz egyszeruen nem tudtak ennyi jo reszt osszehozni. Az miert (volt) jo, amikor a 22-25 reszbol pont az emlitett 10-13 volt jo, a tobbiben meg volt 4 perc, ami miatt meg kellett/lehetett nezni?!

Szerintem sokkal jobbak a 10-13 reszes etapok, surubbek, jobban ossze vannak rakva, nincs fatigue



+1, rövidebb évadok esetén nincs filler, nincs 600 író meg rendező és nincs akkora minőségingadozás, mint a régi formátumban... viszont azért a fillerekből sok jó dolog tudott kisülni néha. Pl. az olyan nem összefüggő sorozatoknál, mint az X-Files nagyon sok jó rész született "találomra" amiatt, hogy nem írtak minden egyes részről kritikákat, nem temettek egy sorozatot két rossz rész után stb. Mertek kísérletezni, és nem volt gáz, ha olykor-olykor nem lett jó az eredmény, az előző évadon meg már rengetegen húzták a szájukat, hiszen klasszik X-Files volt, így nem is lett jó az összes rész... ami egy 6 epizódból álló évad esetén tényleg nem a legjobb dolog.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én - talán - inkább az olyan sorozatokhoz szoktam (lásd Columbo :), melyekben alig van főszál, kb. az első és utolsó epizódban, és az se hiányozna. Szóval attól is függ az egész, hogy mennyire high concept a cucc. A főszál túlnyújtása viszont tényleg ritkán sül el jól (kb. ezért nem tartozom abba a növekvő csoportba, akik a filmek elé teszik a sorozatokat), de ha a formátum fillerekre épít, akkor nem baj a sok rész, ha azok jók.

Az X-Filesban is szerettem az egyedibb eseteket, amikor nem próbált meg a főszálon valami nagyot mutatni, amiből semmi nem lett már megint (nem is nagyon emlékszem már rá, hogy miről szólt, a régi utolsó évadban ki is koptam). Ahhoz szerintem nem is volt benne annyi, hogy annak idején csak azért néztem volna. Illetve nyilván néztem volna, mert akkor Magyarországon nem volt választék.

Sors bona, nihil aliud.




Big Mouth

Hát ez érdekes sorozat. Nem gyerekeknek szóló gyerekek szexuális felvilágosításodáról szól. Fura. Nem rossz, de nem egy hűha.



ütős



Non serviam




meg ez nem tudom volt-e már, eddig jól fest
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=H4gFlDn6c0c




Milyen cast? Az öregen kívül senki nem ismert.

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!