Jelenlegi hely

Total War: Warhammer

Utolsó bejegyzés


Úgy értem, hogy az új kampánymechanikák rohadt érdekesnek tűnnek. Mindegy, melyik fajról / frakcióról van szó.

De persze a setét elfek a legjobbak. :D Bár az egerek is tetszenek így elsőre.

Non serviam



Hehe :-) Komment alatta:
"I wonder if Dark elf teens go through a rebellious phase where they start talking about not wanting to kill people when they grow up."



Öregvilág obskúrusabb szegleteihez jobban értő szakitesók: mely 4(?) nagy faj/frakció várható a befejező Totalhammer kampányába? Volt régebben ugye az a pletyka a nagymértékű Káosz-fókuszról, a zöldbőrűekre is ráférne némi ráncfelvarrásos erősítés, arrafelé tehenésznek a kváziázsiai népek is, na meg személyes kedvenceim, az Ogre Kingdom haspókjai stb. Például ez utóbbiaknak a tabletopban elfoglalt "helyük" meg a lore alapján mekkora esélyük lehet komoly main factionként feltűnni kisebb, játszhatatlan barbár seregekként való elpocsékolásuk helyett? Más jelöltek?

ibi amentia latet



Kaosz torpek es ogre kiralysagok biztos lesznek, amellett sirkiralyok es arabic is lehet, na meg persze kaosz demonok



Tomb Kingset várom én is, Tilea/Estalia is (önálló sereg ugyan sosem voltak, de egységeik zsoldosokként megjelentek, és lenne benne fantázia), ezek ketten délen, míg keleten az Ogrék és a káosztörpék.



Az adatbányászott infók szerint a 2. részhez várhatók: Chaos Dwarfs, Ogre Kingdoms, Araby és Tomb Kings (valószínűleg ez utóbbi lesz az első DLC a WH 2-höz).

A 3. rész pedig elvileg a négy fő Káosz frakció közti acsarkodásról szól majd, ami nem lenne rossz.

Non serviam



Reaper írta: Az adatbányászott infók szerint a 2. részhez várhatók: Chaos Dwarfs, Ogre Kingdoms, Araby és Tomb Kings (valószínűleg ez utóbbi lesz az első DLC a WH 2-höz).

Oszt azt hogy, kitoldják a 2. részben az 1. rész térképét? Vagy nemAmerikától indulnak nyugatra, hogy keleten kössenek ki?

Reaper írta: A 3. rész pedig elvileg a négy fő Káosz frakció közti acsarkodásról szól majd, ami nem lenne rossz.

Nem lenne rossz, csak épp tematikailag egy kicsit kevés, már ha ebben merülne majd ki az egész. Amit amúgy kétlek.

ibi amentia latet



Technikailag minden frakció Káosz 3:-) Már amennyiben Öregvilág összes istene valamilyen Warp entitás, csak van amelyiknek az extrém magas, másoknak az extrém alacsony entrópia a vesszőparipája...
Komolyabban: ha csak a minden tekintetben Káosz frakciók lennének a harmadikban, az sztem unalmas lenne.

Igazából nem sok minden maradt már ki. Tomb Kings, vagy egy pán-élőholt frakció (khm. Nagash khm.), Ogre királyságok, azon túl már csak ilyen kevésbé kurrens csapatok vannak, tehát valóban a Káosz törpék, stb. A nagyok már mind megvoltak. Esetleg ilyen al-csapatok mint Kislev, vagy a Halflingok ( az azért erős lenne :-D )...


CJ képe
CJ

Pán-élőholt? Az milyen?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Az olyan hogy ha Nagash felkel, akkor nincs többet ilyen élőholt meg olyan vámpír, csak Nagash van és a bábjai 3:-)



Cathay, Nippon, Ind, ilyenek smafu?

ibi amentia latet



én még hallani sem hallottam olyan emberről aki azokkal játszott



Az Ogre Kingdoms és Dark Lands -on túl ott van Cathay ami ilyen varázslatos idealizált Kína szerű hatalmas birodalom. Tiltott Város mitikus lények stb... Az Empire kereskedik vele de csak korlátozottan a selyemút ottani (Ivory Road) megfelelőjén keresztül.

Ők a Nagy Falat a Káosz puszták határán építették fel. (A Nagy Fal c film el is mehetne egy Cathay fanficnek ahol démonokat verik vissza. :) )
Annyit lehet tudni róluk, hogy hatalmas és jól felszerelt a a hadseregük, jók a varázslóik a Jáde Császár a főnök és a -rengeteg megkötéssel- de engedélyezik Tzeech hitét az országban. Szóval egy FantasyKína.

Nippon meg kb FantasyJapán. Shogun, hadurak, szamurájok és japán mitikus lények Onik, Ogrek stb.... Kb ennyit lehet tudni róluk.

Ind meg ugyanaz csak indiai kultúrában. Róluk még annyit sem lehet tudni.

Tulajdonképpen csak a Öregvilág Birodalom + környéke és Naggaroth + Lustria van kidolgozva, erről többi helyről meg csak említés szintjén van szó.

Még sosem találkoztam Cathay, Nipppon vagy Ind kalanddal de könyvvel sem.

Ha nagyon akarják akkor egy kis fantáziával Cathayból de még Nipponból is lehet egy-egy frakciót csinálni de nem tudom, hogy erre mennyi esély van.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Pedig engem pont ezek erdekelnenek, a tobbi mar lerágott csont
Annyi ido alatt amennyitt beleoltek hogy hogy nem dolgoztak ki ezeket?
Pl a Kaosz torpek mennyire kidolgozottak?



Irreleváns; most itt a lehetőség, hogy kidolgozzák őket, a GW már úgyis tojik Old Worldre, a Totalhammer 3-nak pedig szüksége van valami nagy attrakcióra, amivel bereklámozhatják mint sosem látott csudát. Vagy szerinted az az egész ~félteke Káoszpuszta lesz, esetleg mégsem kerül a játékba az egész planéta?

Erről a cathayi Tzeentch-imádatról nem tudtam, ez egész szépen és nem várt módon belejátszhatna abba az emlegetett Káosz-fókuszba.

ibi amentia latet



A begyöpösödött GW? Akik nem engedélyeztek csapat formációkat a játékban mert "az eredetiben sincs olyan"?
Remélem hogy ebben az esetben majd több kreativitást engednek...

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Nos, én nagyon nem szeretem ha belepiszkálnak a loreba, de a TW csapat olyan szépen bánt eddig Öregvilággal hogy én támogatom ha ők gyártanak új tartalmat/dolgoznak ki jobban régit.



ProfWilliam írta: A begyöpösödött GW? Akik nem engedélyeztek csapat formációkat a játékban mert "az eredetiben sincs olyan"?

Forrás?
Egy seregnyi dolog van a játékokban, ami az eredetiben nincs.

ibi amentia latet



Lehet Age of Sigmar lesz a 3. rész... :-D



Az majd az azt követő.

ibi amentia latet



Nem ide illik, de kicsit ide is. Csak azt érinti, aki szerette a Warhammer online-t (Age of reckoning).
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=zKOhzfkCdbY
Ugye anno volt ilyen néven egy Warhammer Fantasy MMO, nem volt rossz, de nem lett rentábilis, és leállították. A készítők már nem formálnak jogot rá, így nem sért szabályt felhasználni azt. Itt lép színre a Return of reckoning (ROR).
Évek óta csiszolják a rajongók, és most jutott el szerintük is arra a szintre, hogy tényleg szórakoztató legyen játszani. Nyilván idejétmúlt, de kellemes Warhammer Fantasy szagot áraszt, és ingyen van, tehát "csak" az időd megy rá...
https://www.returnofreckoning.com/
Hangsúlyozom, ezer éves garfika, standard MMO alap, használható, de mára talán régimódi irányítás, cserébe nagyszerű hangulat. Tehát ennek figyelembevételével.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=xtqxpJsRBnI
rwurl=https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=bANU-I9Taqg



De ezt miért nem a vegyesvágott Warhammer topikba lökted be...?

Non serviam



Mert nem jutott eszembe idejében. De aztán linkeltem oda is :-)
(vedd figyelembe kérlek hogy anyám messze nem hibátlan ember de erről szinte mit sem tehet ;-) )



Nem szidtam a felmenőidet, csak miután azzal nyitottad a posztot, hogy "nem ide illik...", fura, hogy mégis beraktad. :P

Non serviam



Ráfogom a ma este derekasan fogyasztott Bugman's XXXXX-re. Mire leírtam, jutott eszembe hogy hát ezt elb...oronálni már nehézkes. Így aztán odaírtam hogy hát ez nem ide való... Aztán linket raktam amoda (valamiért szerkeszteni van jogom amit én írtam de törölni nincs).
Nem anyáztál (nem is szoktál), csak azzal vicceltem hogy akár az is érthető lenne :-)



Az Age of Reckoning hatalmas háték volt! Annak idején rengeteget játszottam vele! Ez volt az első MMO- amire előfizettem.

Tzeech Chosenjeként megmutattam a csíra Empirenak, hogy mitől is döglik légy. :) Emlékszem nagyon hangulatos csaták és várostromok voltak benne. Azok adták a játék sava-borsát.

Lehet, hogy most majd visszanézek nosztalgiából.

Mellesleg utólag visszanézve hiába hatáso de mégis elég humoros ez a CGI videó.

Nincs az az Isten hogy a Káosz, az Orkok és a Dark Elfek valaha is együtt harcoljanak valami ellen. Gondolom a szemben álló oldalak kialakítása miatt volt erre szükség.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Így van. És még meglepően OK sztorival is sikerült ezt alátámasztani.



De a dark elfek fogtak mar ossze kaosz demonokkal nem?



Picsába, már megint egy újabb kampányt fogok kezdeni:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1120180673

Non serviam



Nos, ezzel a moddal jóval nehezebb lett a játék, talán túl nehéz is. Tényleg agresszív az AI, betámad, elfoglalja a városokat, 2 stackkel kite-ol stb. Ez utóbbi mondjuk kicsti uncsi, hogy vadászgatni kell. Elgé enhéz fejlődni / normális seregeket toborozni, mert lóvéból nincs sok. Empire-t és Vámpírokat próbáltam eddig. Persze az OP törpékkel biztos könnyű még így is.

Sajnos az auto-resolve is totálisan el lett cseszve, még a pitiáner csatáknál, ahol 5x túlerőben van az ember, is nevetséges veszteségeket generál a gép. Persze, roppant élvezetesek így már a csaták, de nem feltétlen van mindig kedvem minden piszlicsáré ütközetet lejátszani.

Ja, és a Vámpírokat is elkúrta, egyszerűen abból állnak a vamp vs vamp csaták, hogy öld meg az ellenséges vezért, hogy hamuvá váljon a serege... Amúgy meg fél órán keresztül csépelik egymást a zombik.

Hogy valami jót is mondjak: a kampánydinamika sokkal jobb, tényleg nehéz a játék, de valami hiányzik...

Letöltöttem a Steel Faith Overhaul modot, este az kerül sorra.

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!