Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


szepen szetb@sztatok a kis samalamayalan onfenyezo/rajongoi topikjat, grat!:D

@Zax!
megertem a haragodat vajk ellen, az avatar valtos poenja eleg eros volt, de sztem boven megharcoltal erte. psi mentsegere meg azt hoznam fel, hogy meg mindig megprobal valaszolni erdemben minden egyes vadadra, frocsogesedre ahelyett, hogy csak siman kib@szna.
pedig hat a hozzaszolasaid kb azon a szinten mozognak a temaban hogyaszongya:
800-1000 karakter blabla
utso ket sor- a qrva anyatok.
szal el a kezekkel a modoktol, mert olyan turelmesek veled, mint anya a hulye gyerekevel.

mar megbocsass, de szerintem te vagy leginkabb bomlasztobb pontja az RW-nek. nem a porno, nem a pandora es nem vajk szemelyeskedo, "kicsinyes" bosszuallasa.
plane, hogy utalod (a'la samalayalan lanyka) mindenki kocsog, orokre elmegyek, csak en vagyok egyeniseg, csak nekem van igazam, csak en latom a filmek-jatekok melyseget, -aztan megis napi 50 hsz-t sz@rsz a forumra, ami 90 %-ban se nem erdekes, se nem hasznos-de legalabb flem kelto, vagy szemelyeskedo.
nezz magadba dude, mert olyan szinten atestel a lo tuloldalara, hogy idegesitobb es szanalmasabb figuraja lettel a tasasagnak mint moken-csak rajtad nem lehet olyan jokat rohogni.

"okey-dokey!"



És mondá Jézus:
Te mondád, nem én.



megertem a haragodat vajk ellen, az avatar valtos poenja eleg eros volt, de sztem boven megharcoltal erte.

És mivel? Egy hülye poénnal? Jaj, de megszolgáltam, ahogyan azt is, hogy lebuziz minden egyes reportnál. Mikka, én alapvetően bírlak, de szerintem nagyon rosszul veszi ki magát az, amikor elkezdesz más felett ítélkezni.

psi mentsegere meg azt hoznam fel, hogy meg mindig megprobal valaszolni erdemben minden egyes vadadra, frocsogesedre ahelyett, hogy csak siman kib@szna.

Hol látsz te fröcsögést? Pont ez a baj az RW-vel: az olyan parasztság, amivel egyetértesz az mehet, de ha valaki olyan véleményt képvisel, amivel nem értesz egyet és ezt erősen fejezi ki, az már fröcsögés. Egyébként meg nem reagált igazán, amint számot kellett volna adni, csak hazudozni kezdett el már megint, csak sajnos az RW-n inkább a sánta kutya kapja meg a magáét a hazug ember helyett.

Egyébként meg nagyon jól tudom én ezt, hogy nem lesz ebből semmi, szóval lehet oszolni a kondértól, csak leírtam a véleményemet. Itt már senki sem fog megbukni függetlenül attól, hogy egyébként hányszor bukott volna meg egy normális közösségben, nekem meg teljesen elég visszaigazolás az, hogy alattuk rohad szét az oldal, nem alattam. Mindegy, tartsuk őket elöl, kurva szarul, de legalább csinálják.

A kommented második felére nem reagálnék, mert szerintem megint részeg vagy. Egyébként tudod kik bomlasztja a közösséget? Az olyan frusztrált agyalágyultak, akik szerint pl. Shaypeian viselkedésében van bármi kirívó. Megmondom őszintén nekem a csajjal kapcsolatban csak annyi tűnt fel, hogy nyugisan posztolgat, aztán egyszercsak a csöpik meg jodák elkezdik kurvaanyázva kiosztani úgy, hogy ő egyáltalán nem kötözködött senkivel. Egy normális közösség örül az új tagoknak, nem elüldözi őket a picsába. Egyébként mivel nem én üldöztem el, őt sem én "bomlasztottam le" a társaságról, persze egy másik részeges napodon gondolom egyszer majd jól kitalálod, hogy azért is én vagyok a felelős. Elmész te a picsába.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem szeretnék lealacsonyodni a szintedre úgyhogy csak kedvesen és udvariasan szeretnélek megkérni arra, hogy ne titulálj frusztrált agyalágyultnak és legyél kedves javítsd ki a mondatodat amiben azt állítod, hogy kurvaanyázva kezdtem el kiosztani a szeretett új tagodat, mert ilyen egy alkalommal se történt. Azt nem titkoltam, hogy a végtelenségig taszítónak tartottam amit művel itt a foromun, de nem alpári módon mint ahogy azt te most próbálod beállítani. Csak ennyi.



Egy új tagunk volt az utóbbi néhány hónapban. Elüldöztétek a faszba, mert ti zsigerből utáltok mindenkit az önkritika teljes hiányával. Megoldás: Zaxx bomlasztja a közösséget. Igazából nincs ezen mit magyarázni, én csak azt állítottam vele, hogy számszerűen bizonyítható: én ugyan nem bomlasztom a közösséget.

Az olyan kifejezetten undorító sértegetéseket, mint pl. hogyaszongya "A feled erzett szanalommal kevert utalatom nem tarthatom magamban ezt tudhatnad mar te is" kurvaanyázásra leegyszerűsíteni szerintem egyáltalán nem hazugság, csak hát sok olyan bunkó ember van, aki azt hiszi, hogy a csúnya szavak mellőzése mentesít minden durva mondanivaló súlya alól. Pedig nem, de ha ez téged megnyugtat, elismerem, hogy nem káromkodtál ott és akkor. Mennyivel szebb így.

A frusztráltságod meg központi karakterelemed, szóval nem nekem kell kijavítani a mondatomat, hanem neked a személyiségedet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Szegény magdiról el is feledkezel. :( Bár igaz Ő nem ugráltatja magát körül és nincs is elüldözve tudtommal. Szőkenőt se üldözte el senki, igaz Ő már kicsit régebbi motoros pár hónapnál. Úgyhogy igazad van, mindenkit zsigerből utálunk és üldözünk el egyből. :( Ferdíts még többet kérlek. Önkritikám is van, de attól még nem írom le minden nap ide, hogy mekkora köcsög vagyok másokkal. Nem ide tartozik, megtartom magamnak. Mindenesetre örülök, hogy ennyire ismersz már.

Szerintem viszont elég nagy különbség van aközött, hogy valaki alpári módon beszél a másikkal vagy nem. Nagyon nagy. Amúgy meg minek rejtegessem, hogy nem kedvelem? Tudja jól magától is, bocsmár hogy nem tartom magamban. A mondanivalómnak meg nem attól lesz súlya, hogy mennyi személyeskedő csúnya szót tudok belerakni, nem is szántam súlytalannak a mondandóm se ott se máshol csak azért, mert nem raktam bele, hogy köcsög és társai. Másrészt az "ott és akkor"... Úgy mondod mintha máshol ömlene belőlem a szar. Egyszer küldtem el Moken-t a kurva anyjába meg egyszer Griftert privátban, ennyiben nagyjából ki is merül az évek alatt felhalmozott alpári viselkedésem.

Amúgy csak értelmesen meg akartalak kérni, hogyha már én nem kötök beléd mindenféle jelzőt rádaggatva akkor legyél már annyira emberi, hogy te se teszed.



Szegény magdiról el is feledkezel. :( Bár igaz Ő nem ugráltatja magát körül és nincs is elüldözve tudtommal. Szőkenőt se üldözte el senki, igaz Ő már kicsit régebbi motoros pár hónapnál. Úgyhogy igazad van, mindenkit zsigerből utálunk és üldözünk el egyből. :(

Jaj, ne aggódj, ha esetleg megugorja az ingerküszöböt és napi 5-öt fog posztolni (nálam nagyjából ez jelenti a "tagot"), záros határidőn belül el fogjátok üldözni őt is. :D

Sájpit én csak azért sajnálom, mert ő ki szerette volna venni a részét a közösségből. Amit meg nem értek vele kapcsolatban az az, hogy teljesen kulturáltan csinálta, amit csinált, nem szemetelte tele a fél fórumot semmivel, sőt, direkt kérés nélkül csinált egyet saját magának, jól elválaszthatóan a fórum többi részétől, de nálatok még ez is kiütötte a biztosítékot. :D Érted, én sem akartam túlzásba vinni a Sájpifogyasztást... pont ezért kéthetente egyszer néztem csak be a szobára mentem topikba... de nem, ti bementek a másik otthonába és kiutáljátok onnan, mert a szomszédban van.

A HW sem volt egy toleráns közösség, de ott még legalább volt valamiféle fogadókészség, és fele annyi dráma nem volt, mint ami itt manapság egy random filmes topikban elő tud fordulni, pedig 50x többen voltunk, volt Moken meg Grifter is, mégis lehetett nyugisan olvasgatni meg kommentelni, nem kellett állandóan abba belebotlani, hogy éppen most ki utál kicsodát, a Mokeneket meg elnyomták a modok és a közösség. Nem volt napi flém, manapság meg egy Trónok Harcáról nem tudnak úgy beszélgetni egymással az emberek, hogy ne legyen tele a párbeszéd toxikus szeméttel. Bármerre nézek, szinte csak az indulatot látom, egymás rugdosását (lásd Vajk kommentjét, ami elindította ezt a shitstormot is pusztán azért, mert nem húzta ki a pici tüskét, és nem bírta ki savazás nélkül... miért bírta volna, ilyen az egész fórum, én is érzem magamon), aki kicsit is karakter, azt meg tapossátok, mert irigyek vagytok arra, hogy nem olyan unalmas, mint ti. Olyan kevés érdekes ember maradt itt, hogy egy hónap múlva a nagy unalomban titkon könyörögni fogtok azért, hogy visszajöjjön egy Shaypeian vagy adott esetben én.

A legjobb meg az, hogy tök mindegy, mennyire fos a szituáció, a folyamatosan személyeskedésbe torkolló viták meggátolják azt, hogy ezt tényleg felszínre hozzuk. Zaxx érvekkel alátámasztva kritizál két, az oldal életében központi szerepet betöltő embert? Hát akkor Zaxx bomlasztja a közösséget, meg egyébként is egy geci, érvek azok nem kellenek, csak mutogassunk a másikra, mint igazi proli a lakógyűlésen.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A legjobb meg az, hogy tök mindegy, mennyire fos a szituáció, a folyamatosan személyeskedésbe torkolló viták meggátolják azt, hogy ezt tényleg felszínre hozzuk.

Kettőnk közül most is te aggattál rám mindenféle jelzőt és te hordasz le engem nem pedig fordítva. Többnyire tőled szoktam látni, hogy mindenkit köcsögözöl meg szólogatsz be a legkissebb triggerre. Értem én amit mondasz csak akkor te is ilyen hozzáállással kezdj neki a dolgaidnak, mert azok után amit műveltél már itt ez a mondat baromi viccesen hat. Ráadásul most is psi tök értelmesen leállt veled beszélni erre jösz neki olyannal, hogy "Őszintén szólva elolvastam az első két bekezdést, de már abban annyi volt a csúsztatás és olyan kevés volt a köze az egésznek a valósághoz, hogy úgy döntöttem, inkább nem folytatom.". Ezek után hogy a viharba várod el, hogy itt veled bárki is értelmes beszélgetést folytasson?

ti bementek a másik otthonába

Mint ahogy Ő tette mikor idejött és elkezdte osztani az észt, hogy Ő mekkora ász a moderátorkodásban és hogy itt minden mennyire szar és fos módon működik mikor szóltak neki, hogy ne offolja szét a topikot, mert nem szokás. Az alkalmazkodás és a hely tiszteletbentartása helyett jött a kurva nagy balhé, sértődés és társai. Nálam ott vágta el magát, mert ha valaki tagja akar lenni egy tizenxéves társaságnak akkor valamennyire tartsa már be az ottani szokásokat és ne Ő akarjon megváltoztatni mindenkit hanem Ő alkalmazkodjon. Szóval ja, ez van.

A HW-ra meg teljesen egyértelműen nem emlékszel. :D Az itteni kis viták eltörpülnek amellett ami ott ment. Valahol még el is van mente pár oldalnyi Moken flame meg Freelancer flame. Az itteni legdurvább balhé még csak a közelébe se érhet egy ottani átlag flame-nek. Ráadásul pont a filmes topikban ment a nagyrésze. :D

Amúgy meg ha ennyire toxic szarnak tartod az itteni közösséget akkor miért nem keresel magadnak másik közösséget ahogy Shay is tette? Itt ugrálsz meg vitázól minden létező dologról, hogy ígyszarúgyszaramúgyszar. Valahol biztos van egy virtuális ajtó. Senki nem kényszerít ide.



Az úristen basszon mostmár segglyukon :) Életedben először tartsd már be a szavadat, és köszönés után csukd be végre azt a kurva ajtót, és ne a küszöbről köpködj vissza, szép lassan visszaaraszolva a szoba közepére... Ki tudja hanyadik alkalom már ez, hogy szarfoltos, betyárkörtés segglyukat formálsz a szádból, miközben eljátszod a mártír-hattyú sokadik (immár végleges) halálát :D Legyél végre valahára szavahihető, korrekt ember és tedd meg amit ígértél!

SZIA!



Igazad van, na meg ez a komment már tényleg túl pontos diagnózis volt az oldalról. Sziasztok, további jó lélekrohasztást meg szardobálást.

Mint ahogy Ő tette mikor idejött és elkezdte osztani az észt, hogy Ő mekkora ász a moderátorkodásban és hogy itt minden mennyire szar és fos módon működik mikor szóltak neki

I sense a pattern here. :DDD Hülye beképzelt tróger bagász.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Valahol még el is van mente pár oldalnyi Moken flame meg Freelancer flame.

Lássuk! :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


Tno képe
Tno

:D:D:D

Egyébként +1 CJ-nek, de csak mert most ettem dinnyét.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



ilyen az egész fórum, én is érzem magamon), aki kicsit is karakter, azt meg tapossátok, mert irigyek vagytok arra, hogy nem olyan unalmas, mint ti. Olyan kevés érdekes ember maradt itt, hogy egy hónap múlva a nagy unalomban titkon könyörögni fogtok azért, hogy visszajöjjön egy Shaypeian vagy adott esetben én.

azt a kurva, milyen személyiség/önértékelési zavarok vannak itt bazz. vki adja már meg neki csernus telefonszámát, vagy más agytúrkászét hátha tud rajta segíteni.



Nézd, én a legutóbbi banom alatt figyelgettem, hogyan alakul a kommentmennyiség, és könyörtelenül beragadt egy csomó topik, amíg nem zavarta fel Shaypeian az állóvizet. Szerinted arcok nélkül mi marad az RW-ből? Szerinted miért tud egy darab ember ilyen sok reakciót kiváltani ilyen kevéssel? Mert döglődik az oldal, ezért unalmatokban cirkuszt csináltok magatoknak. A 2016-17-es RW outrage egyfajta nosztalgia: vágyjátok a pezsgést, ezért ha csak egy apróság is akad, máris ugrotok, hátha 100 év után végre egyszer lesz még egy olyam flém, amit Joda lementhet magának. Nálam is azért telik be a pohár egyre többször, mert egyszerűen érzem azt az indokolatlanul sok figyelmet, azt a trigger happy szenzációhajhász attitűdöt, amit nekem szenteltek. Mi felháborító és magamutogató van abban, ha valaki egy fórumra kirak egy képet arról, hogy mennyit fogyott? Semmi, de az RW-n biztos, hogy valaki ki fogja verni a műbalhét, mert a béke unalmas, a balhé meg izgalmas, tök mindegy, milyen fals alapokon nyugszik.

Majd egy hónap múlva csörögjetek!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Akkor most felvetnék én is egy dolgot, ha már demokratikus az oldal. Miután Zaxx obszcén módon többször bizonyította, hogy alkalmatlan a közösség tagja lenni (a három csapáson is túl van). Csak szimplán tegyünk egy szavazást arról, hogy akarunk-e vele ezen a fórumon osztozni.




Tőlem aztán nyugodtan, elvégre ha már olyan sokan szeretnek mártírnak titulálni, nyugodtan megrendezhetitek a keresztre feszítést is. Úgyis fogtok találni magatoknak új játszópajtást, hiszen az RW közösségében egyértelműen megvan a hajlam az "intellektuális kannibalizmusra": addig zabáljátok egymás idegeit, amíg végül már a saját lábatokra kell majd ráfanyalodni. 2015 óta megy ez az önsorsrontás, miért pont ma lenne vége?

Dögöljetek meg mind, ha ilyen ostobák vagytok.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Szavazás itt még semmiről se volt, meglepne most lenne.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Dögöljetek meg mind.

Megkísértett, hogy ez legyen az új aláírásom >]

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Shaypeian valóban egy megosztó személyiség (amúgy talán éppen ezért azonosították Zaxx alternatív acc-ként, szerencsére az oknyomozásom kiderítette, hogy igazi nő :D Vagy egy kurva profi átverés része.)
És pl. engem sem utáltak ki, nyíltan legalábbis nem :D Pedig, én tényleg egy öreg HW tag vagyok

ShowHide spoiler #

, és bezony, sokszor trollkodtam a cikkeknél ott, mintha egyszer Damoqlessel is vitáztam volna valamin :D És tessék, most itt vagyok, igazából bajom nincs senkivel. Szerintem ez viszont is igaz. :)



Na és ha nekem azzal van bajom, hogy neked nincs senkivel bajod? Kérsz egyet ha huh?

rwurl=https://media.giphy.com/media/owV2aHGZQZcNW/giphy.gif



Ha Zaxx elmegy, rád fogunk szállni, te gci! Te kis puncipöcök-tető! Te ki túró Rudi...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ödönke: Te nem valami negatív arc voltál a HW-n? :D Mintha érkezésedkor egy feléd irányuló negatív kommentet moderáltam volna (életemben először és utoljára :D).
Vajk: ebben az esetben én Zaxx mellett szavazok. (Amúgy is a maradása mellett tenném le a voksom.

ShowHide spoiler #

:D )



Én is mellette állok. Csípem a búráját, akárcsak Mokennek. Csak kicsit máshogy.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Én mondjuk mindkettőt kibasznám és talán lenne lehetőség normális diskurzusokra...

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



mindenki nevében nem beszélhetek, de én pont a nyugira vágyom egy ilyen oldalon, lehet mert már egy vén fasz vagyok és felnőttem, de sztem a nagy többség se akar óvódás szintű személyeskedést wall of text formájában olvasgatni. amikor meg a kondizós csajjal rage-eltek egyet, hogy most aztán itt hagytok mindent majd ugyanúgy visszanéztek az csak még jobban gyerekessé tesz titeket sztem.



Normális diskurzusokra mindig van lehetőség, csak ugye ahhoz normális és értelmes emberek kellenek. Itt mindkét kategória hiánycikk, konkrétan csak butulás veszélye mellett lehet a fórumot olvasni.

Én a részemről csak azt sajnálom, hogy a konfliktusokat konfliktussal kezelő habitusom miatt túl sok támadási felületben részesítettem az RW-t ellepő világtalan idiótákat, kvázi egy jogos érvet adva nekik arra, hogy miért szabad itt világtalan idiótának lenni. Innentől mindegy, hogy nekem meg van 20 jogos érvem, az az egy is pont elég ahhoz, hogy a személyi felelősségeket illető viták állandóan elmenjenek abba a mederbe, hogy Zaxx geci. Most már persze mindegy, részemről off (így is túl későn), az meg nyilván megnyugtatja a lelkemet, hogy tudom: a közösség összevont keménymagja jóval nagyobb geci annál, ami én egy személyben valaha is lehetek, a vezetés pedig sokkal inkompetensebb bárminél, amit a HW-s pápák produkáltak. Bőven elég mérget nyeltem az utóbbi hónapokban Vajk és Moken részéről, elég volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Igen értjük, nem kell még 40szer leírnod hogy mekkora szar itt mindenki. Viszlát.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!