Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nem értem ezzel most mit akartál mondani. Avatar rendes tv-n is szar film :) Moziban egyszer jó volt a 3d látvány miatt de csakis a Cameron szintű minőségi látvány miatt semmi másért. Szóval Avatar nem csak 14 collos monitoron szar :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Valaszoltal a sajat kerdesedre. Avatar = latvany, tehat maga a film. Ha szar minosegben nezed, annak tenyleg nincs ertelme, de amugy a latvany elviszi a hatan.

HD-ban, 40 colos megjelenitotol felfele meg minding megallja a helyet, 20 eves tv-n volt szerencsem latni par kockat belole par eve Oreganyam tv-jen :D (rtl klubon ment eppen a hatterben). Hupikek torpikek rajzfilm jobban festett anno, Avcsi tenyleg szornyen nezett ki



Minden filmet szinkronosan vetítenek, arra meg nem fogok pénzt kiadni. Ami lenne eredetiben, az

a) teljesen idióta időpontban van, lehetőleg a város másik felén
b) nem érdekel
c) már rég láttam letöltve, fintorogva, mert hónapokkal később ér a hazai mozikba



Tényleg elmentek már az anyátok picsájába :D A legjobb példa a buborék-hatásra ez az oldal, valami félelmetes, ami itt megy :D

Respect is not given. It's taken.



Most jól megmondtad! Csak így tovább!!



Szerintem azzal a 14-gyel erősen fölé lőttél. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nem tudom, hogy az Avatarra céloztál-e, de szvsz az utókor elég alaposan a helyére rakta minőségben azt a filmet: folyamatosan egyre lejjebb csúszik az imdb-n (már "csak" 7.8 a világ nyolcadik csodája), Sam Worthington karrierje totálisan bedöglött (oké, nem volt törvényszerű, hogy belőle legyen a következő Dicaprio, de egy-két évig mindenki őt pakolta a filmjébe az Avatar után, és a kutya sem volt rá kíváncsi), Stephen Lang szökő évente kerül elő, pedig ő volt a legjobb az egész filmben, és egyedül Zoe Saldanának jött be a typecast, ha színesre festett idegenekről vagy sci-firől van szó.

Sokkal nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem, természetesen nem az Avatarra céloztam, hanem arra, hogy pillanatok alatt kialakul itt egy konszenzus abban, hogy nem moziban nézős filmek a Pókember, a Majmok bolygója vagy a Dunkirk. A "nem érdekel egyáltalán" gondolom nem játszik, mert egyrészt nulla információt hordoz (hiszen képvisel-e bármit egyértelműen, aki írja), másrészt meg ők nem moziban nem nézik, hanem sehol.
Ne szórakozzunk már, hogy egy nagyrészt IMAX-ben forgatott új Nolan nem üvölt automatikusan a moziért!

Avatart leszarom, ipari hulladéknak tartom, végigröhögtem az egészet.

Respect is not given. It's taken.



Leirja ezt par ember, erre egybol torvenyszeru, hogy mindenki igy gondolja?
Enyhen tulreagaltad a dolgot. Elarulom, meg nagyon sok ember nem azt egy ugy gondolja, ahogy te. Hihetetlen, tudom. Hulye es dogoljon meg mind, stb

On

Majmok....
Ha ezt valaki meg akarja nezni, akkor csakis moziban (:D!). De komolyan! Tenyleg lenyugozo a CGI es az apro dolgok (tenyleg aprok, az utolso szempilla is a helyen van, az osszes arcizom ugy rezdul, ahogy kell), igy fognak igazan atjonni.

Nekem a masodik resz kifejezetten nem tetszett, ezzel sikerult azt elfelettetni. Tortenet okes (trilogiarol beszelunk ugye), karakterek tovabbra is fakockak, de legalabb a humorforras a helyen volt.

Egynek elment. Elso resz tovabbra is messze kiemelkedik a harombol.



Nekem a régi sorozat jobban bejött történetileg. De tény, hogy nagyon jól néz ki az új triológia.

Középen 2011-ben ami volt, azt jobb elfelejteni.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



2011-ben az első rész volt. Ha a Tim Burtonösre gondolsz, az 2001-es.



??? Konlretan 1 db ember irta h nem erdekli a Dunkirk :D ez hol konszenzus? :D



progabe írta: Tenyleg lenyugozo a CGI es az apro dolgok (tenyleg aprok, az utolso szempilla is a helyen van, az osszes arcizom ugy rezdul, ahogy kell), igy fognak igazan atjonni.

Minden elismerésem, de a National Geographicot se moziban nézem. Ettől eltekintve, ha sikerül újráznom otthon az első 2 részt, akkor lehet, hogy beülök rá. Bár ha már látvány, a Valerian jobban érdekel. A Dunkirkről annyit, ha nem Nolan+Zimmer lenne, még a trailert se néztem volna meg.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Aztaqrva, már 7 év telt el az új triológia első része óta? Igen, a Mark Wahlbergesre gondolok.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



De a NG-s majmok nem beszelnek, ill. rendelkeznek emberi intelligenciaval. Vagy tevedek? :)
Azt en sem osztom, hogy Oscarra kell jelolni Serkist es hasonlok, de amit a Weta muvelt mar megint, az tenyleg megsuvegelendo.

Szerencsere jar hozza egy ertelmes film is. Nem kerul bele semmifele listaba, nem dobtak tole hatast, de nem bantam meg, hogy megneztem, az biztos.


CJ képe
CJ

Abban a csaj gyilkos volt, ahogy kinézett... :O

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Valerian és az ezer bolygó városa

Régi vesszőparipám, hogy egy film minősége első sorban a fő karakterek szerethetőségén múlik. Nekem alapból ellenszenves volt a kiscsaj, de mit csináljak, ha Bessonnak az ilyen tyúkmellű, ropi lábú kis modell bukszák jönnek be? Amivel önmagában nem is lenne baj, ha a külcsíny tehetséggel is párosul, esetünkben sajnos ez kimaradt. Egyszerűen nulla karizmája van a nőnek, így persze semmi kémia nincs a két főhős között. Egyszerűen hiteltelen minden egymásnak mondott szavuk, mert képtelenség elhinni, hogy ennek a két embernek bármi köze lehet egymáshoz. Ha lett volna egy fikarcnyi kurázsi az alkotókban, pont arra mentek volna rá, hogy ez a két forma tulajdonképpen utálja egymást, de annyira jól kiegészítik egymást, hogy muszáj nekik együtt dolgozniuk. Ehelyett kaptunk két papírmasé, tök érdektelen figurát. Kár.

Amit utáltam a Majmok bolygójában, itt is előkerült. Mégpedig az, amikor a történéseket a karakterek szájába adott monológokból kell megtudnom. Súlyosbítja a helyzetet, hogy olyan dolgokról is beszélnek, amik még egy tökfejnek is nyilvánvalók.

Nem hiszem, hogy tévedek, amikor azt állítom, hogy Luc Besson szívesebben időzött a látványtervezőkkel és a Wetásokkal (megint a Weta!), mert a látvány finoman szólva is lenyűgöző, bár ahogy haladunk előre a történetben (és ahogy fogy a büdzsé) az is egyre laposabb lesz, de szó, mi szó, a képekben azért lehet gyönyörködni. A 3D-s megoldásokban persze most se.

A zene jó, a szinkron pocsék, Clive Owen mintha ott se lenne, Rihanna tánca bár a történet szempontjából lényegtelen, mégis üde színfolt. A színészi játéka már nem annyira, és a csaj tök cuki kis tokát növesztett magának az utóbbi időben! Ez persze csak közelről látszik igazán. ;)

Ha 12 éves lennék, ez lenne a kedvenc filmem, mert vannak benne űrhajók, VR, fasza űrlények, lézerpisztolyok és harci robotok, de így, a 40-en túl már nem lehet lekenyerezni üveggolyókkal.

5/10

Az end credits alatt ez a szám szólt. Bejött.

rwurl=https://youtu.be/E6l5ezErGuw



nem mondom, hogy meglepett, de azért valahol a szívem mélyén reménykedtem egy ötödik elem 2.0-ban.
így legalább tudok mást választani hogy mire menjek moziba

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Az egyik jelenetben nem kevés Ötödik elem idézet van, de annyira otromba és buta módon, hogy csak még rosszabb lett a kedvem. :(



The big short.

Elképesztő film volt. Nem sok betekintésem van a valódi bankvilágba, de ha ennek csak a fele is igaz, elképesztő. Egyébként meglepően szórakoztató filmet tudtak csinálni a deviza jelzáloghiteles ingatlan lufi pukkanásról.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


CJ képe
CJ

Sunyi írta: The big short.

Nem sok betekintésem van a valódi bankvilágba, de ha ennek csak a fele is igaz, elképesztő.

Ha fele is igaz, akkor van miért tisztelni a sok közgazdászt... ja nem! :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ajánlom én is. Nincsenek benne unalmas jelenetek, végig nézhető/élvezhető. Ismerőseim közül akik látták mindnek tetszett.



Life

Egynek jó volt, bár valahogy lélek nem nagyon volt benne. Lenyomták a zsáner kötelező köreit, és ennyi. Persze én nem ma kezdtem a filmnézést, szóval a jelen generáció simán végigizgulhatja, ha még nem látta az Alient.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Gyenge közepest adok a Valerian-ra én is.

Látványvilág végig ottvan. Aktív 3D-s moziban néztem, és szerintem a 3D is igen jól kijött, viszont cserébe kellően sötét és szemcsesztetős, mosódós volt a kép. Egy normális 4K-s TV-n, főleg ha lesz HDR kiadás szerintem nagyobb élmény megnézni.

A történet/színészek viszont ahogy te is írtad baromi gyengék. Külön idegesített, hogy megint az arcunkba tolják ezt a törzsközösségi/harmóniában a természettel propagandát. Egyébként az első 10 percet még megnézném párszor, az egész hangulatos lett.

Összefoglalva: Jupiter Ascending 2.0-ra számítsatok.



Dunkirk
Huh, hangos egy film annyi szent. Fura egy élmény volt igazából. Nem feltétlenül használnám a szórakoztató jelzőt, mert nem az, de közben meg huh. Mesterien van összerakva minden létező dolog annak ellenére, hogy az összes dialógus nagyjából elférne egy A4-es lapon, ami nem feltétlen baj jelen esetben. Nem volt többre szükség. A film inkább mutat mint magyaráz ami elég üde szellő a mostani szájbarágós filmek korában. A sztori maga is egy fura dolog. Követ a történet pár katonát, de igazából "sztori" sztori nincs. Az is ugrál időben és helyileg is relatív sűrűn viszont így amikor összeáll kerek egésszé akkor az elég vad. Van egy pont amikor beüt a csönd, na az... Ritkán lehet érezni egy-egy pillanaton, hogy ez bizony a megtestesült tökéletes zsenialitás, de Nolannek sikerült ott és akkor. Ezt az élményt én nem hinném, hogy bárkinek ki szabadna hagyni aki szereti Nolan munkásságát vagy a háborús filmeket vagy csak a geci jól összerakott filmeket, mert nagyon ritkán látni ilyet. Nagyon nagyon ritkán. IMAX-ben meg aztán pláne igaz lehet mindez. Külön pirospont amiért nem túl hosszú. A témából ki lett hozva a maximum, nem volt szükség 2 és fél órás játékidőre amiből 40 perc csak lóg a semmiben. Ezzel az idővel viszont pont olyan feszült lett a dolog, amilyen hatást el akartak vele érni. Brávó, egyszerűen csak brávó!



nyami, mi öttől nézzük :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Lou képe
Lou
Donator

huh. tegnap este néztem, gondolkodtam hogyan fogalmazzam meg az élményt, de lustaságom ismét jutalmazódott. így csak nyomok egy +1-et
félelmetesen jó lett sztem

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Meggyőztél. IMAX-ra fel! 8-)



Lellei kertmozi FTW

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Dunkirk
Akkor most mindenki aki eddig hezitált szépen vesz rá egy jegyet és megnéz!!!
kép+hang+zene=tökéletes!!!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!