Jelenlegi hely

Sport minden mennyiségben

Utolsó bejegyzés


Én ekkora hazai pályát mint amit a győrnek fújtak a bírók még magyar csapatnak kézilabdában nem láttam soha :D Nem kicsit voltak velünk most.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A meccs nagy részére ez erős túlzás, tévedtek ide is, oda is, de a rendes játékidő végén nagyon erősen kinézett Tomorinak a taktikai szabálytalanságért egy piros, ami automatikusan hetest is jelentett volna. Amit ha belőnek, nem lett volna hosszabbítás. A végjátékban többet tévedtek az ETO javára a játékvezetők, ezért maradhat meg így, szerintem ez nem volt tendenciózus, és volt nem sokkal korábban egy-két olyan tévedés is, melynek híján talán előbb eldőlt volna a meccs.

Az elődöntőben durvábban fújtak a győriek ellen, pláne a negyeddöntő mindkét meccsén a Fradi ellen. Az ETO azért nagy sztárcsapatnak számít, ők viszonylag gyakran kapnak jó fújást.

Megérdemelten nyert az ETO, de a Vardar végső sikere esetén sem lógott volna ki a lóláb.

Sors bona, nihil aliud.



Nézi valaki VB megnyitot?



Nem. Rendes vb-re sincs időm, nem hogy egy kisolimpiára :D Aszongyák olyan szép lett/égetik a pénzt, hogy már többen rárántottak. A középpont ezért, a !!! azért. Szóval, mindenki megtalálja a számítását :) Meg vannak sportolók vagy mik, de azok a kutyát sem érdeklik. :D



Nem.
Megfogadtam, hogy ezeknek a gyökereknek nem generálok nézettséget.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Most már tökmindegy. Ha már itt van az életben egyszer egy ilyen rendezvény, akkor már inkább élvezze ki mindenki amennyire lehet szvsz, annál kevésbé érzed pazarlasnak. Változtatni már úgyse tudunk.
Nekem megnyito első harmada/fele tetszett amúgy, de utána nagyon hosszúra nyúlt és unalmas volt, CeLoo meg vicc, hogy ezért az 5 percért kapott 700 millió forintot. A világ teljesen kifordult magából.



Szerintem mindannyian tudjuk, hogy nem ennyit kapott. Mindannyian, MI égünk, hogy ez az egész szarság BŐVEN indokolatlanul túlárazódott azért, mert ezek a gyökerek nem tudtak MÉG pénzt mocskosul lenyúlni az olimpiából. Egy vizes VB-t nem tudnak határidőre elkészíteni, egy normális arculatot nem képesek gyártani, egy rohadt lelátót, ugrótornyot nem képesek HORRORpénzből elkészíteni.
Nem.
nem fogom élvezni, mert lehetne jobb, olcsóbb, KORSZERŰBB, és ha nem félnének és görcsösen gyűjtögetnének ezek, szerintem sokan szemet hunynának.
Katinka indokolatlan leigazolása egy ex, az Interpol által körözött ember mellé, sem segít az egész hitelességi megnyilvánulásában.
Gyárfás _fenyegetőzése_ sem a tiszta játék gondolatát erősíti, sem az, ahogy az akreditációkkal szarakodtak (fotós vagy újságíró, de egyszerre kettő nem? az anyád az), ahogy az egyéb médiát kitiltották mindenhonnan.

Nem. Ha elég tökösek lennének a sportolóink, bojkottálnák az egész szarságon való indulást, és mondjuk őszintén nyilatkoznának arról, ami ezzel az egésszel történt. És a rohadt Boldogot ki ne felejtsék...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



A VB-t beugrokent vállaltuk el, extra rövid határidő alatt, mert az eredeti rendező elmondta. Lelátó, ugrotorony hol nem készült el? Amit én eddig láttam belőle az mind megfelelő szinten van, csak az uszoda latvaynterve és a valóság közötti különbségen nem tudok napirendre térni. De a varosligeti medence, stb. jól néznek ki. A sportolók meg hülyék lennének bojkottalni bármit, amikor aranyéletük van a jelenlegi kormány alatt. Nekem mindenesetre fontosabb lenne, hogy jól lebonyolitsuk a VBt, és sikeresen szerepeljunk, mint az, hogy legyen valami baki és fel lehessen hanytorgatni a kormánynak. Engem már az indexes közvetítés is nagyon felidegesitett, amilyen stílusban irtak a megnyitorol. Az ilyenekre tényleg csak azt lehet mondani, hogy idegenszivuek.



Igen, tudom, hogy beugróként vállaltuk el, és nyilvánvaló, hogy vannak váratlan költségek, no meg le is kell nyúlni belőle, csak a mérték az, ami annyira szembeszökő, hogy amellett már nem lehet elmenni.
A sportolói részben igazad van, őket ez a dolog nem érdekli, nem kell hogy érdekelje, nekik a szereplés a fontos, de valljuk be, ha minden flottul ment volna, ha nem egy népfelháborodás (és egy vizsgamunka) kellett volna magának az arculatnak a kialakításához, ha nem az utolsó utáni pillanatokban is még a helyszínt dekorálták volna, akkor senki nem foglalkozna ezzel. Most már igen, nincs mit tenni, elindult, menjen hibátlanul végig, de utána egy brutális átvilágítás, elszámoltatás kell hogy történjen, fejeknek kell hullania.

És hidd el, a környezetemben mindenféle előzetes beszélgetés nélkül nyilatkozták, hogy pont emiatt a bődületes pénzlenyúlás miatt telibeszarják az egészet, és nem nézik az egész eseményt, pedig pont egy hazai rendezésű világeseményen jönne jól a hazai erőteljes támogatás.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


pme képe
pme
Donator

Lehet, hogy kicsit pozitívabb szemléletű környezetben kellene mozogni. :D

Mindenesetre a közvetítések minden hazai médiában minősíthetetlenek voltak, már-már azt hittem elkezdődött a kampányidőszak.. Az meg, hogy egy tetves jutub stream nem volt róla, külön piros pont a szervezőknek.

Na de hajrá magyarok.



Én "idegenszívűként" telibeszarom az egészet és nem nézem. Amikor a kenyér és a cirkusz mértéke között már ekkora az aránytalanság, nem tudok nézőként sem elmenni a dolog mellett és szerintem nem is szabad, csak hogy egy kicsit a védelmére keljek az indexes tudósításnak. Ha az állami korrupció ennyire rányomja a bélyegét valamire, akkor annak a bélyegnek kurvára ragadnia kell.

Nekem inkább az az undorító, amikor valakinek nekiszegezem a kérdést, hogy "és mit szólsz ahhoz, ahogyan szét lett lopva?", a válasz meg az, hogy "hát én szurkolok, mert hajrá magyarok"... vagyis nincs válasz, sőt, annak kéne örülni, hogy konkrétan a magyar nép hazaszeretete szolgál fedésként a korrupcióhoz.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


pme képe
pme
Donator

Zaxx írta: ..."és mit szólsz ahhoz, ahogyan szét lett lopva?"...

Mit szóljunk? Nyilván nem boldog tőle az ember, de ez van. Mi választottuk őket, nem tudom miért nem tudja a fél ország ezt feldolgozni. Igen, ebben az országban olyanokkal élsz együtt, akiknek ilyen a gondolkodásuk.
Nemérdekel, hogy lopnak, az sem, hogy te tudod és hangoztatod, hogy lopnak. Az érdekel, hogy a gyermekem tudjon már pl felsorolni 3 magyar aranyérmes úszót a google segítsége nélkül. Téged meg az nem érdekel, hogy hogyan folyik a vb. Tiszta sor, de attól nem kell elkúrni a másik kedvét a folyamatos negatívoskodással.

Legalábbis nem láttam a topik nevében a korrupció/politika szót sehol. Na de mindegy, csak gondoltam leírom, hátha van még valaki, aki így érez. Ha nem, akkor

Rohadt vizes VB! :)



Osztom pme véleményét, kicsit elkanyarodni készülünk a témától. Szvsz. a sport rész legyen nagyobb, mint a prolitika.
Én pl. lehet átugrom Füredre (nem is tudtam, hogy lesz ott is :D), ha család belemegy és nem drága a jegy. A hangulat és élmény miatt.

ShowHide spoiler #


Tiszta sor, de attól nem kell elkúrni a másik kedvét a folyamatos negatívoskodással.

Egy komment folyamatos negatívkodás? :) Én a saját véleményemet írtam le a dologgal kapcsolatban, nem azt akartam elérni, hogy megszálljon ez a gondolat és elkezdd a forintokat számolgatni a startköveken. :D

De én már csak ilyen negatív vagyok, nekem a riói olimpiával kapcsolatban is az maradt meg a legjobban, hogy Ryan Lochte egy fasz. :D Sokkal kevesebbre értékelem az élsportot, mint az átlag, ez is teljesen igaz (emiatt is leginkább a politikát tudom okolni: ahol sportolói érdemei miatt köztársasági elnök lehet az a csávó, aki csórta a szakdoliját és akinek egy egész évtized hiányzik az életrajzából, ott gondok vannak).

Cartwright:

Ugyan ezért néztem anno az EB is a srácommal, ő már nem arra emlékezne, ha nagyobb lenne, hogy apa szjájából van a hatodik lépcsőfog valamelyik expolitikus villájában, hanem, hogy wazze, kicsi voltam, amikor EB-n játszott 3:3-at válogatott a későbbi EB győztes Portugáliával.

Hát őőő... erre biztosan fog emlékezni. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Elfogytak a jegyek füredre. :\
Zaxx: Természetesen nem a meccsre fog emlékezni, hanem az EB fog úgy az eszébe jutni, hogy ja, én akkor azt apámmal néztem. De minek is magyarázom, nem arról vagy híres, hogy megértesz dolgokat :D



De minek is magyarázom, nem arról vagy híres, hogy megértesz dolgokat :D

Imádom az ilyen sértegetéseket bizonyos emberek szájából hallani. :D "Mr. Lépcsőfog"

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem sértés volt, te :) Imádom, amikor a tényeket sértésnek veszed :D "Mr. Örökrekilépekarewiredrőldemaradokazértmégishogymegmagyarázzammiértlépekkimertmégazthiszikhogyazértlépekkimertmegsértődtemközbennemdeeztmuszájleírnom" :DDDDDDD



Én örülök, hogy késztetést érzel az "egybe vagy külön?" probléma megoldására, de kezdd inkább az olyan szavakkal, mint mondjuk az "ugyanezért". :D

:DDDDDDD

Ugyan, ezért?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Jaj, most elírtam egy-két szót, és ezzel próbálsz rajtam fogást találni? :D Úristen, hát tudod, nem csak ezeket írtam el :D Olyanokat is szoktam, hogy olajtúróforony, fűtőholyadék stb. vagy durvábbakat ^^ (kérdezz rá azokra, akik anno átnézték a cikkeimet :DDD)
De cuki vagy, ahogy erőlködsz :D



Jaj, most elírtam egy-két szót

Biztos tévedek akkor, de nekem nem tűnnek ezek elírásoknak, I mean a "lépcsőfognak" (:DDD) még értelme is van attól függetlenül, hogy nincs ilyen szó. A valaha félreértett, ezért helytelenül rögződött összetett szó klasszikus esete.

Az "ugyan ezért" meg szintén klasszik, csak helyesírási hibában, de jó, azt másnaposan akár még el is lehet írni.

Nagyon bírom, amikor valaki a teljesen egyértelmű hibákat az elírásra fogja, mert tulajdonképpen ezzel mindent meg tud magyarázni az a fórumozó, akinek nem barátja az őszinteség... illetve meg tudna, ha a nála a dologhoz valamivel többet konyítók nem szúrnák ki azonnal, honnan erednek az ilyen hibák.

Egyébként meg nem a helyesírásodon akartam élcelődni, csak azt találtam viccesnek, hogy fogod magadat és értetlennek titulálsz (És miért? Mert veled ellentétben én nem éltem meg nagy élményként a foci EB-t, téged meg ez idegesít... tipikus focidrukker köcsög mentalitás), miközben meg bazmeg ugyanabban a kommentben nem tudod leírni azt a szót, hogy lépcsőfok. Lehet, hogy hülye vagyok, haver, de annyit még az én csekély elmém is képes volt felfogni, hogy egy kibaszott lépcső fokokból áll fogak helyett.

Ja és akkor még erőlködöm is... mert finoman utalgatok és nem akarlak a faszba lealázni, de te csak jössz vissza a sorba azért a kurva pofonért. Harapj bele a seggembe a lépcsőfogaiddal.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nekem jobban fáj a korrupcional az, hogy valaki a topicokat szennyezi RWn :Đ



Mielőtt lelki nyomorodban a 800. játszmát akarnád elkezdeni ellenem, emlékeztetnélek arra, hogy én ennyit írtam:

Hát őőő... erre biztosan fog emlékezni. :DDD

A többit köszönd Cartinak (és persze Soros Györgynek, aki ezen kommentemet is fizette).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ismét tévedsz, Zaxx. Mint oly sokszor :) Írtam párszor, hogy diszlexiám bezavar. Ha 100* olvasom át, amit írok, akkor is az agyam helyesen látja a szavakat, tudom, hogyan kell írni, de ez ilyen :D

A valaha félreértett, ezért helytelenül rögződött összetett szó klasszikus esete.

Nem az, látod, erre mondtam erőlködsz :) g-k, ty-gy, ü-ö tipikus keverések nálam. Jó példa a küszöb, amiben ü-önek írok sokszor, vagy a k-t g-nek :) Szerencsére a chrome aláhúzza pirosan, ha nincs ilyen szó :) Fog pont van, így ha nem olvasom át 2-3* lassan a szavakat, akkor az ilyenek becsúsznak. (Damoqles nevét is sokszor damoples-nek olvastam. Semmi gond nincs ezzel, Agatha Christie szintén diszlexiával küzdött, irtó rossz volt a helyesírása :)
A külön, egybeírással szintén ez a baj, pl. a máris klasszikus nálam, ha nem figyelek, simán különírom :) De, ha eszembe jut a Máris szomszéd, és tudom, hogy egybe kell :P

Lehet, hogy hülye vagyok,

Biztos :)
"(És miért? Mert veled ellentétben én nem éltem meg nagy élményként a foci EB-t, téged meg ez idegesít... tipikus focidrukker köcsög mentalitás)"
Ismét tévedsz, Zaxx. Hülyeséget írtál és kész. Éppen téged idegesít, hogy valaki nagy élménynek veszi az EB-t, hisz pont ezt emelted ki az egészből :D
Én amúgy annyira nem vagyok tipikus focidrukker, hogy a VB-n kívül mást nem nézek (meg néha 1-2 fradi meccset :P). Az EB-t estén azért ültem le, hogy röhögjek, hogyan vernek el minket, de rácáfoltak, és valóban egészen élvezetes volt 1-2 mérkőzés :D



diszlexiám bezavar.

Hát az szar ügy, haver. Bocs, és részvétem.

A másik topikban meg láttam, hogy az egészséged sem a legfrankóbb mostanában, szóval hagyd a piklibe és engedd el a füled mellett, amit korábban írtam, és jobbulást.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Aki egy ilyen fórumon annyira törekszik a helyesírásra, meg a szöveg megformazasara, mint Zaxx és Zoo, annak nincs élete. :Đ AKA életképtelen


CJ képe
CJ

Legyen tánc, meg zárcsökkentés, más nem számít.

VB-vel kapcsolatban meg csak annyit, hogy fasza a szervezés a nyitóünnepség is szép volt. Gj..
Ezek után remélem nem fog olyanokkal jönni a kormány, hogy nincs pénz erre meg arra.. Kurva anyjukat! :P

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Diszlexért nem kell részvét, nem betegség, fogyatékosság, csak sima állapot, perk. Sok pozitív tulajdonsága van :D
Amúgy, ha erre jár egy mod, áthelyezhetné, törölhetné a beszélgetésünket (az enyémet legalábbis), mert igaza van Mokenek, szét offoltuk a topicot :)



Federer 35 évesen bajnok Wimbledonban. :D Mindenki mehet pakolni.

Diszlexért nem kell részvét, nem betegség, fogyatékosság, csak sima állapot, perk.

Nem is úgy értettem a részvétet, hogy készülök a temetésedre, csak tudom, hogy fos, mert egyik uncsitesóm is diszlexiás, és elég sokat szívott miatta a suliban.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Minden idők legnagyobbja! Szettet sem veszített egész tornán!!!



Hivatalos oldalrol:

rwurl=http://i.imgur.com/oQhW2Yq.jpg

Nezegetem amugy a kozvetitest - szamomra meg nem kezdodott el igazan a VB, toronyugras es szimultan lubickolas viccnek is rossz - es termeszetesen nem lattam eddig semmi kivetnivalot. Minden a helyen, ahogy kell.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!