Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nightcrawler

0 előismeret nélkül vágtam bele a filmbe, és mivel sem a sztori, sem a karakterek nem sablonosak, nagyon hosszú ideje először képes voltam izgulni azon, hogy mi fog történni. Nem mondanám instant klasszikusnak a filmet, de pont hordozta azokat a jegyeket, amik miatt számomra érdekes és izgalmas volt.
Kicsit nyomasztó, de mégis furán könnyed film, ami egy egyáltalán nem szokványos történetet mesél el egy különc figuráról, akit Jake Gyllenhaal kiválóan formáz meg.
Érdemes tenni vele egy próbát.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Baba sofőr

hát ez sajnos eléggé meh…
a karakterek jók, a színészek is (Jon Hamm és Jamie Foxx főleg), de az egész megvalósítás nem annyira vagány, mint amit vártam. látszik rajta Edgar Wright stílusa, vannak igencsak fasza és/vagy elborult humorú jelenetek,

ShowHide spoiler #

de erősen fel van vízezve, kb. mint az Ant-mannél. Scott Pilgrim szintet vártam, de úgy látszik, mivel az megbukott, Wrightot már nem engedik annyira szabadjára. kár.



Gabika írta:

szarabb e a prometheusnál

ez szinte lehetetlen (bar meg nem lattam a covit :P)

Én túl vagyok a második megtekintésen is és azt mondom, hogy a Promcsinál sokkal jobb lett, nekem beér az Alien4 elé, de azért még az Alien3 után. De hogy a következő Alien prequel filmben (ha lesz) mi lesz arról kósza elképzelésem sincs. (volt hír, hogy ha lesz következő alien prequel az a Promcsi és a Covi között játszódik majd.) Én inkább néznék meg egy olyan Covi sequelt ahol

ShowHide spoiler #

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


CJ képe
CJ

Pókembert adják valahol feliratosan? :O

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nope. :( Legalabbis en kerestem, de csak felirat nelkuli angolt talaltam, azt is csak 3D-ben.



XXX Return of dízeldénes

Az öregedő Vin bátyó elfelejtette, hogy már évek óta nem cool, ráadásul egyik samesza sem mert szólni neki. Ez egy FF filmnél is sokkal kínosabb.



Tudja ő azt pontosan de azt a pár (millió) dollár jól jön még neki is.



Baby Driver.

Végre egy film amiben a kisgyerek nem idegesítő hanem szórakoztató. Sőt az egyik legpoénosabb ő volt abban az egy percben amíg szerepelt.

Az a Dodge Challenger.. Ide vele azonnal.

Ami wtf volt az amikor beül egy akármilyen random Toyotába, rátapos a gázra és olyan haggal indul az autó mintha minimum egy Mustáng lett volna.

Ami zavart az a kibaszott hangos zene főleg a parkolóházas film végi jelenetnél. Már azon a határon volt, hogy szinte fájt tőle a fülem.

Összességében fasza volt.

Szerk: Film közben az jutott eszembe, hogy nem értem, hogy miért tömik tele baromságokkal a Fast and Furious filmeket. Remélem megnézik ezt és visszáb vesznek jóval mert ilyen egy jó "autós" film.



Nekem FF-ból az egyetlen amit újra tudok nézni az az első rész, mert ott még nem szállt el az agyuk, és a kisebb költségvetés sokkal hitelesebb jeleneteket eredményezett. Rohadt idegesítő, hogy utána minden részben próbálták sokszorosan túllicitálni az azt megelőzőt...



Egyetértek. Ezt próbáltam megfogalmazni én is.



Bandido írta:

Szerk: Film közben az jutott eszembe, hogy nem értem, hogy miért tömik tele baromságokkal a Fast and Furious filmeket. Remélem megnézik ezt és visszáb vesznek jóval mert ilyen egy jó "autós" film.

A jó autós film itt kezdődik:

Rázós futam

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Wow, ezt en anno gyerekkent ezerszer lattam, de mostanra teljesen elfelejtettem. Meglattam a rozsaszin autot es megrohantak az emlekek. Aztarohadt! :O



Bezony! én is mindeg elmorzsolok egy könnycseppet! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Straight Outta Compton
Abszolút laikus vagyok: Távol áll tőlem ez a szubkultúra, sosem gondoltam bele, hogy milyen környezetből, hogyan indult. Arról sem volt fogalmam, hogy ez a sok jóember mind ismerte egymást és kb. egy tőről fakadtak.
Na, de mindegy is, a film szerintem szuper lett (noha a megszokott húrok pendülnek: tehetség, pénz, nők, átbaszás), Jégkocka jr. pedig kiköpött apja, néztem is, hogy honnan a frászból találtak egy ennyire hasonlító színészt :D



SOC szvsz a műfaj legjobbja, a casting tökéletes. Én se voltam tisztában előtte a történettel, így csak néztem amikor megjelentek az ismerős arcok :D

Ghost in the Shell 2017

Na ezt nem könnyű véleményezni. Az idén látott mozifilmek közül simán ez a legjobb, Kong, Covenant, Wunder Frau, Gold, stb. sokkal rosszabb filmek.
Az biztos, hogy rendesen atalakitottak a történetet az eredetihez képest, sokkal jobban fogyaszthatóvá tették azt a nyugati közönség számára, ha úgy tetszik leegyszerusitettek a mondanivalót. Én nem számítottam ilyen sok eltérésre, így az elején kicsit csalódottá kezdtem válni, de aztán egyre jobban beszippantott. Nekem Scarlett jól eladta a karaktert, atereztem a helyzetét + nagyon szexi a feszülős ruciban :D Batou is jó volt. Az eredetiből pár ikonikus jelenetet atvettek egy az egyben, szerencsére a spidertankot is egész jól megcsinálták. Az a baj, hogy ez egy jó iparosmunka, de nem tud olyan érzéseket kivaltani az emberből, mint az eredeti, de érződik, hogy azért tisztelettel álltak hozzá. Az biztos, h a kritikusok méltatlanul huztak le, amiben szerepe volt az idiota liberalisoknak megint a "whitewashing" mantrajukkal...

7/10 mert manapság már értékelni kell, ha egy film nincs tele minden percben valami irdatlan nagy baromsaggal vagy agyalagyult poénokkal...



Az biztos, h a kritikusok méltatlanul huztak le, amiben szerepe volt az idiota liberalisoknak megint a "whitewashing" mantrajukkal...

Istenem. :DDD

Egyébként én nem mondanám, hogy lehúzták volna a filmet (a "whitewashing" vagy mi a tököm miatt meg biztosan nem, az csak és kizárólag az anime kockafejű keményvonalas rajongóitól ered, egyszerűen nem volt kritikus, aki ne írta volna le, hogy Scarlett fasza a filmben... olvass több kritikát, talán?), mert nagyon sok jó kritikát kapott, csak mellé kb. ugyanennyi rosszat is. A megosztó cuccok már csak ilyenek, az újdonságot elfogadni nem tudó animebuzik meg szintén jól lepontozták imdb-n.

Pedidg tényleg jó, csak azt az utolsó, hiperbéna jelenetet kellett volna kivágni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Pedidg tényleg jó, csak azt az utolsó, hiperbéna jelenetet kellett volna kivágni

Jah tényleg, erről megfeledkeztem. Az tényleg nagyon béna volt, kb. mint a Wonder Woman vége egy az egyben :D



Tulajdonképpen igen, csak egy képregényfilmbe belefér az a kis pózörködés (meg annyi értelme van is, hogy "há' gyün a Juszt Is Líg, örüljetek!"), míg a GitS-től meg teljesen elüt + az anime kezdő képsorait ott tényleg csak lemásolták mindenféle értelem nélkül, szóval még fos fanszervíz is.

Egyébként meg hogy is mondjam... nem a Louvre-os jelenetek miatt jó a WW, hanem azok ellenére.

Szerk: Johansson alakítását a GitS-ben meg tényleg csak olyan mondvacsinált hülyeségekkel lehetne fikázni, hogy fehér... lehetne, ha nem oldották volna még azt is meg kurva jól.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kísértet a kagylóban - gószt indö sell

Komolyan, úgy indult, mint a magyar válogatott tét meccsei, kicsit döcögött az elején, utána magára talált, és elég jól tartotta magát, majd a fele, háromnegyede táján szétesett, és vereséget szenvedett. Pedig, komolyan, annyira jól indult, teljesen ötletes filmes átdolgozás lett, kicsit szájbarágós gép v. ember gondolatokkal, de elbaszták. Faszért kellett főgeci, és a Bábjátékost miért nem hagyták annak, ami eredetileg volt.
A képi világ viszont jó.



Beauty and the Beast

Meh. Sokkal többet vártam. Rengeteg jellegtelen kornyika miatt nem sok idő marad építkezni, de ami marad az is gyengécske.

4/10



Azért úgy nagyjából képben voltál arról, hogy a musical - kornyikálós - rajzfilmet ültetik át egy az egyben élő ("""ÉLŐ""") szereplős változattá? :)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Jah, hogy ez nem egy Woodman casting filmes feldolgozása lesz. Akkor meg se nézem.



Homecoming
Megvolt, vicces volt, legjobb pókember valóban, de azért hanyatt nem sikerült esni. Tetszett amit a főgenya karakterével csináltak meg még pár meglepetés ez tény, de nagy egészként ez nekem csak erős közepes.

Az end-end creditsen nagyobbat röhögtem mondjuk mint bármikor a film közben. Ez szomorú.



Nem lehet h kezd kifulladni az egesz kepregenyfilm ipar?



Egyetertek. Valami hianyzott belole, vagy mi mar nagyon kinottunk a tinidramabol :)



84 perc helyett 129 perc (+4 új dal), persze hogy egy az egyben az.
*+ha jól tudom a régiben nem is énekel a szörny, na itt most kétszer is.



Alapvetoen nem hinnem. A guardians 2 is tok jo volt szerintem, Logan is, DP is. Szoval vannak jo filmek marvelnel es nem marvelnel is. Ahogy progabe mondja lehet kinottunk mar a tinidrama kategoriabol. Ebben meg volt epp eleg.



Mondjuk a felsorolt 3 film pont a különc kategóriába tartozik, így sokkal egyedibbnek, frissebbnek hathatnak. Én a Thor 3ra vagyok nagyon kíváncsi, hogy sikerül e megújulnia.



Majd a Black Panther.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Guardians a legbénább képregényfilm sorozat eddig imho.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!