Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Na jó de WT-ben látom, hogy levágja a szárnyam, vagy kilyukasztja az üzemanyagtankot, vagy éppen a pilóta kap egy fejest. Abban is biztos van valami HP rendszer a háttérben, de nem tolja az arcomba :P.



Ízlés kérdése. Ki így szereti ki úgy. És mivel ez szabadon állítható dolog innentől kezdve ez nem hozható fel mint negatívum.



És modulárisan sérül a repülő? Pilóta kilőhető? 1 szárnnyal lehet még tovább harcolni? stb. Évekkel ezelőtt néztem és emlékeim szerint nem.



Én meg azt nem követem hogy a WTnek van e már hajós része

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Bétáznak ezerrel.



n0k0m írta: És modulárisan sérül a repülő? Pilóta kilőhető? 1 szárnnyal lehet még tovább harcolni? stb. Évekkel ezelőtt néztem és emlékeim szerint nem.

Régen játszottam vele nem emlékszem már rá.
De pl Wotban ezek megvannak. Legénység sérül, meghal. Motor kilőhető, Lánctalp lelőhető stb.


Boz képe
Boz

Maradh, talán még plusz egy embert be is tudok húzni rá. :)

Éljenek a videojátékok!



Nos, ez a drenya játék nekem nem jött be. Egy órára sem bírt lekötni. :-)

Akkor már 1000x inkább Armored Warfare, illetve WT-ről is nézek pár videót, ha már így szóba került.

Non serviam



WT tankos részét annyira nem éltem, mert 1:1 World of Tanks + az orosz tankok több tier-en keresztül is kb. egyeduralkodók ( T-34 kilőhetetlen, lepattan minden irányból róla a lövedék :P)

Viszont a repülős az jó poén, a sok apróság, hogy pl. egy bombázónál eleve a motoroknak esel neki, vagy megpróbálod a pilótafülkét szétlőni azért játékkal jön elő, videón nehéz ezt így kinézni.



tegnap épphogy csak elindítottam ezt az MxM-et, de túl fáradt voltam hogy felfogjam mi merre hány méter. csak egy ai arénát mentem, de az irányítás és a játékmenet eddig bejön.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Boz képe
Boz

Én több száz órámat pazaroltam WoT-ra és WT-ben is van egy százas körül biztos, azt mondanám, hogy nem, eléggé más a kettő. "Spotolás" vagy szimplán az hogy WT-ben rohadt könnyen egy lövéssel halnak a dolgok, de ott van pl az arty teljes hiánya(cserébe mondjuk vannak repülők :D)

Igen, oroszok elég gányok, de inkább olyanok miatt, hogy a tankok besorolása nem fer és összerak olyannal, vagy a lőszerükbe irreális a robbanó töltet mennyisége vagy éppen olyat tud használni amit kurvára nem kéne ott stb stb. Viszont ha tudod, hogy mit hol kell és van elég jó ágyúd/lőszered hozzá, akkor mindent lehet lőni.

Éljenek a videojátékok!



És nincs gold ammo...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Írok egy gyors tutorialt:

Master-ek részre belépsz és kiválasztasz egy hőst, akkor 3 dologra tudsz pakolni:
1. Nodes: ez kb. mint LOL-ban ilyen + néhány % hp/dmg stb. Ezeket a Node-okat egyrészt tudod szerezni PVE stage-ekből, de ha PVP-zel akkor kapsz medálokat, amikre ha jobb kattolsz az inventory-ban, akkor bejön egy boltos, ahol be tudod váltani (felül a füleken lehet lépkedni az offensive/defensive stb. közt). Érdemes már az elején rögtön a kéket/lilát kirakni (2 Titan játék után kapsz ~50 medált amiből rögtön tudsz egy darab 2. legjobbat venni). Ezek PVP-ben 50% -ra vannak húzva. Illetve értelemszerűen akkor hatnak a legjobban, ha a hősnek megfelelően vannak pakolva pl. 2 piros 2 sárga 4 kék. stb. De ott írja mennyi a bünti, ha nem úgy raktad. Tudsz több lapot is csinálni, de sajnos ami node-ot egyikre már ráraktál, azt nem tudod a másikra. Kék-zöld node-okat aztán eladhatod. Csak gold-os inventory bővítés a többi fülön elég nagyon sokáig a hely, azokból nem kell eladogatni.

2. Weapon upgrade, a hős "weapon" fülén jobb alul van. 3-ból egyet tudsz egyszerre használni (1-et érdemes felfejleszteni). A fejlesztéshez ír mindenféle material-t, ezeket szintén vagy PVE-ben random dobja, vagy simán a medálokra jobb katt és össze tudod vásárolni az első fülön.

3. Skills fül: Ki tudsz unlockolni +2 skillt, aztán értelemszerűen tudsz válogatni a 4-ből melyik 2-őt használod. Ezeket upgradelni csak akkor kell, ha PVE-be mész, PVP-re nincs hatása. PVE-re viszont Lua (kezdő hős) mellé még egy másik ranges kari is elkell, Sizuka-t ne fejleszd fel skillekből, mert általában a bossok maguk körül terület sebeznek, így nem ér semmit. Rohadt sok aranyba kerül 1 hős minden skilljét felhúzni, úgyhogy azt meg kell válogatni, hogy melyik 2 legyen.

Hősöket SOL-ból vagy Xcoin-ból tudsz venni. Sol-t 1-et kapsz szintlépésenként, illetve nagy ritkán jár ilyen daily/weekly/monthly misszióért. + PVE-ben Extreme nehézségi fokozaton esik, ha minimum S-re végeztetek. Xcoin pedig jön a daily-kből. (Most olyan level 40 vagyok, de még a 2 kezdő hőssel megyek :D.)

Missziókért a rewardokat kézzel kell kikattingatni mindig! Szintén a napi bónuszt levélben kapod és manuálisan kell rákattolni, különben "elveszik". Illetve a jobb felső sarokban még jár az aktivitásért is jutalom. A Sol fiber-ből skineket lehet unlockolni, a ládák pedig a fentebb írt weapon upgrade-ekhez adnak cuccot.

Kb. ennyi ami érdekes.



GTA 5

Na sok tökölés után végeztem a fő sztorival, szóval le tudom vonni a konklúziót: a Vice City óta ez a GTA sikerült toronymagasan a legjobban, és még a VC-vel összevetve is inkább raknám mellé, mint alá. Végre sikerült igazi fejlesztéseket belevinni a játékmenetbe, a küldetések pedig változatosabbak és kidolgozottabbak, mint valaha. Van persze szar misszió is nem egy, de a kiemelkedőek igazán elnyomják őket mennyiségben, a heistok pedig egytől egyig iszonyú jók.

Sikerült pótolni a San Andreas egyik nagy hiányosságát is: ott hiába kaptad meg Los Angelest, vérbeli Hollywood és LA hangulat nem járt mellé, de itt már a helyére került ez is. Hitvány celebek, paparazzik, hülye milliomosok és filmes csacskaságok is vannak dögivel, a város hangulata pedig tökéletesen hozza a filmekben megszokott modern LA-t. Tökéletes lenyomata a játék a 21. századi Hollywoodnak, a Rockstarra jellemző humor pedig nagyon sokat dob az élvezhetőségén.

A történet összességében nem annyira erős, mint a negyedik részben. Egy kicsit feldarabolódik a narratíva a három karakter között, és mintha az egyensúly sem igazán lenne meg közöttük: Franklint egy kicsit elhanyagoltnak éreztem a sztori második felétől (szvsz sok tartalmat vághattak ki nála), inkább Michael és Trevor bulija a játék. Nem hiszem, hogy véletlenül lenne ez így, mivel Franklin nem túl izgalmas jellem, a "banging in the hood" tematika meg teljesen ki lett végezve a San Andreasban. Vele szemben Michael elég nagy újdonság a maga kis Sopranosból átemelt problémáival és családjával, Trevor pedig a redneckség és a pszichopátia érdekes keveréke miatt kecsegtet friss élménnyel... és kettejüknek köszönhetően hiába érzed, hogy döcög a történet itt-ott, vállvetve mégis simán elviszik a humor, na meg Ned Luke és Steven Ogg kiváló alakításai miatt.

Arra viszont nem tudok értelmes indokot találni, hogy miért van három befejezése a játéknak: az első kettő nem igazán illik bele a történetbe, ráadásul meg is szivatod velük magadat, míg a harmadik egy klasszikusan GTA-s lezárás, nem mellesleg pedig pont az, amit egy ilyen sztori végére minden játékos szeretne látni. Nincs értelme az A és B lehetőségeknek.

Nagyon bejöttek az új activity-k is: elsőre koppant az állam a padlón, amikor láttam, hogy több szettes teniszmeccseket lehet lejátszani, ráadásul úgy, hogy a játékmenet is egész kidolgozott (pl. nemcsak "simát" tudsz ütni, van rendes fonák, tenyeres, ejtés, lecsapás opció is, és ellenfélből is többféle nehézségű akad), de frankó a golf és a darts is. Tetszetős az ejtőernyőzés is az egész változatos feladataival, és egyébként is komoly pozitívuma a játéknak, hogy ha kedved van a fellegekbe menni, mindig találsz hozzá valami értelmesebb feladatot is, legyen szó műrepülésről vagy fegyvercsempészetről. Egyedül a triatlonnak nem látom semmi értelmét, főleg azért, mert a Rockstar a San Andreas óta nem akar elszakadni a gombnyomogatós sprinteléstől. Kényelmetlen és monoton egyfolytában nyomogatni azt a fránya gombot a kontrolleren.

Látszik, hogy az aprócska mellékküldetésekre is sok figyelmet fordítottak, a "strangers and freaks" missziókon pl. egytől egyig jól szórakoztam. Ezek közül talán az óvadékkerülők felkutatása volt a kedvenc Trevorral, mert igazi kis nyomozás a műholdfelvételek alapján belőni, hogy merre vannak.

Gyűjtögetéspornóból viszont mintha egy kicsit túl sok lenne, és valahol sajnálom, hogy a Rockstar részben ugyanazt csinálja ezen a téren a GTA 3 óta. A tengeralattjárós hulladékgyűjtés és a búvárkodósdi még oké, mert ilyen még GTA-ban nem volt, a játékmeneten keresztül meg meg is lehet találni az összes csecsét, de a levélgyűjtögetősdihez és az UFÓ-darabkákhoz már megint lehet túrni a netet térképért. Könnyítésnek elvileg ott lenne Franklin kutyája, aki kérésre kiszagolja a legközelebbi pickupot, de igazán akkor lenne értelme a dolognak, ha azt is meg lehetne adni neki, hogy mit keressen. Az jó, hogy legalább mindegyik gyűjtögetés végén kapsz egy extra küldetést, de leveleset és az ufósat szerintem sosem fogom látni.

A rádió terén érdekes az összkép. Egyrészt találni abszolút eltalált csatornákat, mint pl. a Non-Stop Pop, ahol az egy darab Backstreet Boys számon kívül nagyon frankón sikerült összeszedni mai és régi slágereket, ráadásként pedig DJ-nek is behúztak egy Cara Delevingne-t, és mindent összevetve nagyon jó a hip-hop, a country és az elektro felhozatal is. Ami viszont a rockot illeti háááát, olyan érzése van az embernek, hogy a Rockstar Lady Gagára és Rihannára lőtte el a büdzsét, rock terén viszont néhány egyértelmű klasszikust leszámítva már csak a siralomvölgyre jutott (á, nem a Zeppelintől kapsz egy számot, helyette hallgasd meg Robert Plant középszar szóló előadását), és a kevéssé ismert előadókkal sem sikerült nagyot alkotni (metál meg nincs... but why?). A Los Santos Rock Radio túl popos, a punk csatorna túl szar, valamire valónak egyedül a Vinewood Boulevard Radio van ott, de ott sem az a modern rock szól, aminek Kaliforniában igazán kellene. Szerencsére a "Self Radio-ra" keresztelt, saját zenék lejátszására szolgáló csatorna frankóbban lett megvalósítva, mint valaha, szóval ezen könnyen tudtam segíteni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A történet összességében nem annyira erős, mint a negyedik részben.

yupp. a negyet tobbszor vegigjatszottam (kigeszitostul) az otot tobbszor elkezdtem, de mindig felbe hagytam valahogy. de meghoztad a kedvem egy ujraprobalasra.:)

"okey-dokey!"



Car Mechanic Simulator 2015 - beefed up version

Amikor az első leírást írtam, még csak 1-2 órát játszottam vele, és mint kiderült, csak kis szeletét láttam a játéknak, ráadásul időm sem volt elég. Most azonban már rendes leírást tudok prezentálni, íme:

3 ojróért vágják most az emberhez a Steamen, és mivel sosem érdekelt igazán a szerelés, megvettem. Gyakorlatilag Gabe csapdájába estem, nem tudtam elmenni -85% mellett...

Ha már megvettem, ki is próbáltam.

A játékban egy szerelőműhely szakijának bőrébe bújunk, akihez folyamatosan hozzák az autókat különféle problémákkal. Ismervén képességeimet, eszembe se jutott Normálnál nehezebb fokozaton játszani. A Profi szinten a legfontosabb különbség, hogy nem mutatja kiemelve, hogy hol vannak a csavarok (ettől persze még látszanak). Tehát ha nem tudod, akkor forgathatod a kamerát bőven, vagy találomra kattintgathatsz, hátha ott van. :)

A másik különbség, hogy dupla tapasztalati pontot és több jutalmat kapsz a befejezett szerelés végén. Azt sem adják meg soha, hogy mit kell cserélni (max nagyon alap dolgoknál, pl. szűrő), neked kell megtalálnod a hibás alkatrészt.

Normál szinten eleinte még sokszor elmondják, hogy mi is a probléma, a játékos kap egy listát a cserélendő alkatrészekről. Ahogy halad előre a játék egyre többször annyi a probléma leírása, hogy "valami kopog a motorházban" vagy "nehéz kormányozni" vagy "nézd át a fékeket".

Nagyon pozitív, hogy van átjárás a két mód között, vagyis a Profi profilt Normállá teheted és fordítva.

A szerelés nagyon egyszerű, van szétszerelő, összeszerelő és vizsgálódás üzemmód. A 3D modellen egy-egy főbb területre kattintva (motor, felfüggesztés, kipufogórendszer, stb.) odazoomol és kattintgathatsz az alkatrészekre.

Mindenhez csak logikusan lehet hozzáférni, tehát mondjuk a váltót nem tudod kiszedni mielőtt a kardánt leszeded, meg hasonlók. Szerencsére mutatja is, hogy mi gátolja egy-egy alkatrész kiszerelését, így még nekem is megy. :) Komolyabb javításnál használni kell az emelőt is, bizonyos alkatrészek csak a kocsi alól hozzáférhetőek.

Az már sokkal nehezebb, hogy megismerjek egy-egy alkatrészt, és hogy hol találom. Az első pár javításomtól bizonyára 2 perc után "egyesüljle" lett volna egy szakvizsgán, teljesen rossz helyen kerestem pár dolgot. :) Azért nem vitték túlzásba a készítők a dolgot, csak kb. 200 alkatrészt lehet ki vagy beszereleni, és pár óra után már könnyen megtalálod mi merre van.

Az alkatrészeket a műhelyben lévő számítógépen keresztül lehet venni, azonnal meg is érkeznek és mindig 100%-osak. Mivel sok alkatrészt nem lehet javítani, sűrűn kell használni. Az egyik "képzettség" a Tablet vásárlása, amivel megspórolhatjuk a számítógéphez mászkálást, ami nagyon hasznos, mert sokszor volt, hogy mire a géphez értem már nem emlékeztem pontosan milyen Sway bar is kell.

Arra is van lehetőség, hogy a kiszerelt alkatrészt megjavítsd (amelyiket lehet). Erre a játék elején 40% esély van, amit sok szerelés után felvihetünk 90%-ra. Van ugyanis néhány képzettség is, pl. gyorsabban csavarod ki a csavarokat, mérőműszerek, stb. Gyakorlatilag annyi a "fejlődés", hogy minden ki vagy beszerelt alkatrész után kapsz 1 xp-t. Ha sikeresen megjavítasz egy autót, akkor 100 xp-t. Minden 1000 xp után kapsz egy pontot, amiből megveheted a pár képzettsg egyikét. Van 4, amivel gyorsabban tudsz szerelni, 3 mérőműszer, ami megmutatja néhány alkatrész állapotát (pl. az elektromos mérőműszer mindent, amiben áram van), és van 5 lépcső az alkatrész javításhoz.

Itt jegyezném meg, hogy az alkatrészjavítás szerintem elég béna. Gyakorlatilag annyi, hogy rákattintasz az alkatrészre, és ha sikerül, akkor x%-kal javul. Ha nem 100%, akkor javíthatod megint. Ha viszont nem sikerül a javítás, akkor az az alkatrész kuka, 1-2%-os minősége lesz és nem is lehet újra próbálkozni. Ezt az elején nem tudtam, és mivel rendes voltam, meg akartam javítani pár egyébként működőképes alkatrészt. A 40% nem igazán jött be, és csináltam vele vagy 1000 dolcsi kárt, ami ilyenkor saját zsebre megy... Azóta csak addig javítom, amennyire a megrendelő kéri (minden megrendelő megmondja, hogy minimum hány %-os minőségű alkatrészeket akar az autóban látni).

Legmagasabb szintű javításnál már karosszériát is lehet javítani, például sárvédőt (azt nem tudom minek kell védeni a sarat, de mindegy).

Lehet bővíteni a műhelyt is, van egy Dyno Pad nevű szoba, amit nem tudok magyarul, de helyben állva lehet felpörgetni a motort és mérni a lóerőt. Itt lehet tuningolni is kicsit az autót pár plusz lóerő reményében. A számítógépről lehet rendelni Performance alkatrészeket is, persze ezek sokba kerülnek, de itt van hasznuk igazán. Szvsz előbb-utóbb mindenki épit egy teljesen teljesítményorientált alkatrészekből álló autót. :)

Van egy festő-szoba is, ahol az autókat át lehet festeni. Némelyik megrendelő ezt is kéri.

Amit nem találtam meg korábban, az a Garázsajtó. :) Itt ki lehet jutni a várostérképre, ahol újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk:

Aukció: Vásárolhatsz egy gagyi állapotban lévő autót magadnak. Nyilván ezt érdemes megszerelni, aztán vérmérséklet szerint megtartani vagy eladni. Az autóknak lehet venni parkolóhelyet is (borsos áron), ez is a műhelyből nyílik.

Car Stripping: Ez egy DLC hely, ahová 1000 dolcsi legombolásával mehetünk be. Gyakorlatilag veszünk egy random roncsot, és minden, amit kiszerelünk belőle a miénk. Az 1000 dolcsi mindig megtérül, de lehet kincseket is találni, amikor például egy V8-as motorral szerelt autót kapsz, amiben van jópár használható alkatrész még. Ha végeztél, akkor egyben eladhatod az összes cuccot, de meg is tarthatod őket. Ez esetben az Inventoryba kerülnek, ami nagyon igénytelen, átláthatatlan. Csak háromféle rendezést tesz lehetővé, amiből egynek van értelme. Innen el is lehet adni a szükségtelen alkatrészeket (el is kell, mert csak feleslegesen foglalják a helyet). Szerencsére nincs felső korláta (legalábbis nem értem el), 500+ tárgy is lehet nálad, bár akkor már szól a játék, hogy performancia-probléma lesz ha nem adsz el pár cuccost.

Old test area: Ez egy nagyon rövid kis tesztpálya, ahol pár elemi dolgot próbálhatsz ki: gyorsulás, fékezés, felfüggesztés, kormányzás. Szóval ja, vezetni is tudod az autót. :)

Drag strip: Itt gyorsulni lehet, és méri az időd. Nincs ellenfél, csak magaddal harcolsz. Gyakorlatilag csak nyomod a gázt meg váltasz. (Tegyük hozzá, 1 GB az alapjáték, szóval nem is számítottam ilyenre)

Van sokféle autó, egyszer behoztak egy kispolszkit is, amit egészen sok darabra kellett szétszedni, mert minden rossz volt rajta. :) További pénzmagért lehet venni DLC autókat, illetve valami plusz szerelési lehetőségeket is (mint például a fent említett Car Stripping).

Pro:
- szórakoztató, sok sikerélményt ad
- könnyű használat
- rengeteg autó

Kontra:
- nem optimalizált töltés
- indokolatlanul sokáig tölt (~1 perc, de több autónál ez nő)
- akkor is tölt amikor nem kellene (pl. gyorsulás végén ha újra versenyezni akarsz, akkor megint újratölti az egészet, holott csak egy rövid dísztelen pálya van, ami tutira bent van a memóriában)
- repetitívvé tud válni
- béna alkatrész javítás játékmechanizmus

Verdikt: 80%

Tango

"Lagging is a lifestyle."



mivel rendes voltam, meg akartam javítani pár egyébként működőképes alkatrészt

Nem lennél jó kereskedő :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Tudni kell hova célozz. Én realistic-ben tolom, az köröket ver élményben a WT árkádra, a célzás és sérülés rendszerről meg nem is beszélve.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Deus Ex HR DC

Első néhány óra: Wow, ez a játék kurva jó.

Első bossfight: Ez mi a fene? Ó, asszem kár volt lőfegyver nélkül bejönni ide. Mit kell itt csinálni? Ezt most itt le kéne lőni? Da fuq? Egyébként mit keres bossfight ebben a játékban? Mennyi élete van? Ezeket a turreteket tudom ellene használni? Well fuck knows, a játék eddig semmit nem mondott erről, biztos kéne hozzá valami aug. Lol, ez szar, lépjünk ki a fenébe.

Ha ez a javított bossfight a Director's Cutban, akkor soha nem akarom látni az eredetit.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



-a bossfight kalap szar
-legegyszerűbbem úgy tudod kicsinálni fegyver nélkül, ha felkapod és hozzávágod a szanaszét heverő gázpalackokat, meg gránátokat stb.



Leginkább az okoz problémát, hogy az eddigi praxis pontokat csak és kizárólag extra fícsörökre ("detektív mód"), hack levelekre meg sunnyogásra költöttem el, szóval ééérdekes lesz ez így... főleg úgy, hogy a csávó így felkap és kb. azonnal megöl Give Me Deus Exen, ráadásul ezt úgy is meg tudja csinálni, hogy fedezékben vagyok és nincs line of sight.

Oh well, majd átszenvedem magamat rajta egyszer, ahhoz képest meg nagyon frankó a játék, hogy a régi Deus Exen bealudtam.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Pontosan így voltam vele én is. Youtuberól tudtam meg ezt a trükköt is, miután vagy ötvenszer körbepróbálkoztam hogy hátha van valahol valami rejtett trükk amivel... Nem volt. Meg kell ölni és kész :-P
A későbbi bossoknál már vannak alternatívák, de ott se túl jók :-(
A játék többi része viszonk király sunnyogva is.



Mennyit kell rádobni kb.? Széthekkeltem már mindent, rádobtam az összes hordót, de nem halt meg, aztán valami kósza gránáttól megfeküdtem.

Miért kell jó játékokat minősíthetetlenül szar részekkel elcseszni? Nem is arról van szó, hogy ez közepes, hanem arról, hogy a világ fosa lett beleékelve egy egyébként kiemelkedően jó programba.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ha jól rémlik, én úgy fektettem meg, hogy amikor csak lehet, sokkoltam, és amíg rázkódott, addig dobtam/lőttem rá mindent, ami volt. Így meglepően gyorsan elpatkolt ahhoz képest, hogy mennyit szívtam korábbi próbálkozásoknál, amikor végül én húztam a rövidebbet.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



ennyit találtam hirtelen:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=9-bHj9DFcXg

Egyetértek, bitang pusztulatosan ergya szarok a bossfightok, nagyon nem illenek bele.



Fú de ótvar volt ez... emlékszem! Az utána jövő másik kettő is hihetetlen sz@r, de ahhoz legalább nem is kellett videót néznem.

Apropó:
Wasteland 2 Director's Cut

Piszok mód tetszik. Elszoktam a jó RPG-től, így a folyamatos quick save nem árt :D Hosszú idő lesz még végig megyek rajta.



Ezt komolyan puskázni kellett netről?! Ezek a mai fiatalok... :x El vagytok kényelmesedve, ez a baj!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Igen, ez nagyon hasznos volt ellene nekem is, a nagy problémát csak az okozta, hogy még a bandás rész előtt nem tankoltam fel stun charge-ból (helyette tranquilizer dartokat vettem, mert azt hittem, az a lőszer kell bele, persze tranqulizer puskám nem volt :D), szóval már a boss előtti pályát is úgy kellett végigvinnem, hogy nagyon kevésszer használtam a kábitófegyót, helyette meg mindig takedownoltam az őröket és vártam, hogy visszatöltődjön az energy. Szerencsére a bossfightnál lehet találni 2-3 darab stun chage-ot, meg emp gránátot is.

Végül is úgy sikerült megoldani az incidenst, hogy megtaláltam az eldugdosott fegyvereket: ha felmászol az egyik oldalon a létrán, találsz egy shotgunt, na meg ott egy security konzol is, amit meghackelve ki lehet lőni a kamerákat + ki lehet nyitni a bejáratokat egy folyosóra. Lent a folyosón van egy keypaddel zárt szoba, amihez mindössze level 2 hack kell, és ott el van rejtve még egy rakás fegyver (revolver, combat rifle, concussion mine), de igazából ha már a folyosót kinyitottad, hátra is dőlhetsz, mivel a két bejárat között nyugodtan hátba lehet lőni Schwarzenegger és Robocop szerelemgyerekét: ha meglövöd, mindig ahhoz a bejárathoz indul, ahonnan rálőttél, szóval csak meg kell kerülgetni és hátbalőni az ellentétes bejárattól, amíg meg nem hal.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Bezzeg a Company of Heroes 2 solo challangek között minden harmadikra rá kell googliznom hogy kell megoldani, mert valami istentelenül elcseszett nehezek...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A bossfighthoz kapcsolódóan egy dologra lennék kíváncsi: vajon ki találta ki azt, hogy ezek kellenek ide? Lehet, hogy részben a nehézségi szint teszi, de nekem eddig az volt a benyomásom a játékról, hogy leginkább sunnyogásra való. Persze remekül lehet Gears of War-ozni a fedezékrendszer miatt, de nem a célzás az ellen gyengéje, szóval baromi gyorsan le tudnak szedni, így még akkor is az a legkézenfekvőbb megoldás, hogy sunnyogva eltnűsz előlük, ha észrevettek.

Ehhez képest roppantul erős ellentétben áll a játékmenettel a bossfight már onnantól, hogy az átvezetőben Jensen mindent leszarva lazán besétál a raktárépületbe. Egyszerűen sehogyan sem illik bele a játékba az, hogy több órányi settenkedés után összecsapsz egy robotorángutánnal, ez nem a Wolfenstein. Talán a Metal Gear Solid volt a kiindulópont az Eidos Montrealnál, de én nagyon a Square Enix keze nyomát érzem itt.

Szerk: Ja, a fegyverhasználat meg kicsit emlékeztet a régi játékra... vagyis nem nyújt túl sok élvezetet a rambózás.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!