Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés



Hm, nice, most okosabb lettem, és egy tétellel hosszabbodott a wishlistem :) Spoilermentes véleményt várunk azért.



bocsánat, de ez lenni mi?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



igenhasznos a jobbklikkes google képkeresés
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=6BEe9a_fXA4

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Google >.<
S. - Thészeusz hajója

Szerk.: két perccel vótmáztam :(


Tno képe
Tno

"Hogyan élvezd a Mega 64 videókat" kézikönyv?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



jaj nekünk, ha egyszer beüt a szar és oda lesz a gugül

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



A S.-t Damoqles ajánlotta anno a könyves topicban, nekem is listán van.
ON:
Vettem végre egy rendes 15 bár nyomású espresso főzőt a lidlibe :D Régóta szemezgetek Philips Saecoval, de mivel nem nagyon ment le az ára, a lidli-s silvercrest pedig van olyan minőségi márka, mint a nagy nevek, bepróbáltam. Darálom már volt korábban is, így most teljes a kávés felszerelés :D
Egész király a gép, jó a gőzölője, tamper is van hozzá, 2 szűrőbetét. Ízre is finomat főz, pont olyan, mint a melóhely irodájában lévő 100.000+ autómat darálós De'Longhi. Szóval, jó vétel eddig :)



Valami bővebb termékinfót tudsz linkelni? De'Longhimat megette belülről a rozsda, aztán mérgemben vettem egy klasszikus Szarvasit, de nem csak örök élet mire 1 kávét lefőz, de cserébe az íze is szar. Na meg mosogathatom külön az edényét mindig, mert ugye pohárba nem tud főzni...



Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Sterner: nem nyert, az egy másik játék :D
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-C496420C-F9CCDDA4/lsp/hs.xsl/pro... Ő az. Annyi, hogy rezeg, amikor főz és eltáncol a pohár néha. Mondjuk, ezt olvastam más típusoknál is, mint "hiba".



Erős magyar valutában mennyit kell kipengetni érte? :D



22999 volt :P



Nekem ez a nem sokkal drágább De'Longhim volt:
Árgép

A tartályának a tartócsavarjai nem rozsdamentes anyagból voltak, úgyhogy összerohadt az egész belülről a burkolaton be-bekukucskáló gőztől. Ami még nem lett volna akkora gáz, ha nem törik el rajta a tartályt és vízcsövet összekötő réz szelep (magától), amitől aztán szép méteres gőzt fújt ki egyszercsak, ami csak a tartály szétszedésével lett volna cserélhető (ha találok alkatrészt). :( Kerek 1 évig bírta, a gari után azonnal megadta magát.



Ezt is néztem, de a vélemények alapján végül talonba került. Van itthon pár silvercrest cucc, amivel semmi baj nincs a mai napig. Szóval, remélem. Meg 3 év a gari, ha jól emlékszem.



Nekem egy ilyen Bialetti olasz kotyogósom van. 10-ből 9 kopasz tudós ezt ajánlja.

rwurl=http://img5.shmbk.pl/rimgspr/33815579_pad_253_200_dla-domu-do-kuchni-i-j...

Igen ilyen rózsaszín... Húgomtól kaptam karácsonyra.



Jó hát én meg inkább 3az1-be kávét iszok azóta :D



Ne irigykedj! Te is vehetsz ilyen színűt magadnak :P

Amúgy meg kávét csak is feketén minden bizbasz nélkül. Én legalább is szeretem az ízét is.



Haha, bmeg pont ma olvastam:

Ha feketén iszod a kávét, akkor biztosan szereted az erős, markáns ízeket, esetleg vigyázol az egészségedre, esetleg csak úgy akarsz kávézni, ahogyan azt elvileg kellene. Vagy pszichopata vagy.

rwurl=https://cdn.meme.am/cache/instances/folder73/500x/67229073/well-that-esc...

Link a cikkhez



Oltári nagy baromság.

Kb mint amikor a dagadékok azt szajkózzák hogy azért hájasak mert erős a csontozatuk vagy mert pajzsmirigy problémájuk van...



Clickbait szarság persze, csak jól jött ki, hogy épp ma láttam indexen :D.



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Hamár kávé akkor mi a helyzet a kapszulással?



Kva drága még mindig?!



Olyan, mint a nyomtató (legalábbis régebben), a gép maga olcsó, jobb helyen hozzád vágnak egy neszkáfé gépet, a cucc bele drága. 80-120 forintra jön ki egy csésze. Darálósba 12-20 között :D Utántöltés nem tudom milyen, de láttam a neten ilyen kapszulát.
Amúgy, egy sima kotyogós is jobb ízt ad, ha darálod bele a kávét. Én az öreg, "kiöntős kávéfőzővel" is egészen más eredményt kaptam, miután vettem egy darálót és átálltam szemesre, még crema is képződött, bár mire lefőtt, eloszlott.
Érdemes beújítani egy 15 báros gépe(amihez van üveg kiöntő, az gyanús! :D) + darálót !!!, de ha van rá zsé, akkor felújított automatát is érdemes venni, olyat 50-70 között is lehet kapni. A céges szintén ilyen, 70k volt, alapból 200.000 dobálták újonnan.




rwurl=http://imgur.com/iCrlldT

Mintha új autót kaptam volna :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Erm... azmiaz?

Gyerekkoromban én is megörültem volna neki, izgalmas játékszernek néz ki. Felnőtt énem valami csapágyszerűséget vél felfedezni benne, és nem hasonlít számítógépalkatrészre, úgyhogy feladtam a képrejtvényt.



jobb gomb képkeresés= profit



Felnőtt lego, azaz kuplung készlet :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!