Diablo

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A DLC-k kategóriája a külön megvehető a spoilerektől kezdve a (csak) külön megvehető ablaktörlőkön át a külön a kocsi mellé megvehető kisebb autóig, motorig terjed. Nincs olyan, hogy a DLC. Ráadásul a játékok és közönségük is eltérő, az egész nehezen megfogható, egy a bizonyos: pusztán a hagyományos modellt követve nehéz fennmaradni, azt kell meghackelni a több pénzért. Persze erre a Blizzard nem szorul rá, a kérdés az, hogy ők miért ne tegyék.

A CD Projekt eközben a DRM-mentesség a DLC-ellenességre is építi az arculatát - kisebb ingyenes és nagyobb fizetős tartalommal.

Sors bona, nihil aliud.



A CD Projekt eközben a DRM-mentesség a DLC-ellenességre is építi az arculatát - kisebb ingyenes és nagyobb fizetős tartalommal.

Tetszett, ahogyan elegánsan szinonimát használtál a mondat végi DLC szó helyett, tompítva ezzel az arcon csapó ellentétet a két tagmondat között. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



DLC =/= expansion

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szubjektív, hogy minek hívod. A CD Projekt például expansionnek (nyilván letölthető tartalom, de mi nem az?). Egyénileg mindenki eldöntheti hogy ezen mennyire puffog, a józanabbaknál szerintem a tartalom minősége és mennyisége is meghatározó szempont. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy olyan megalomán projektek, mint a Witcher 3 életképesek lehetnének-e egyszeri 60 euróért, és utána ingyen adva mindent (expansiont vagy DLC-t, mindegy), vagy jobb lenne, ha ingyen se lenne. Mindenesetre a CD Projekt sikerrel építette az expansion pass ellenére tovább az imázsát, tehát jó fiúk tudtam maradni.

De nem offolni akartam ezzel, hanem a Blizzard hasonlóságára és másságára rámutatni. Nyilván nekik is megvannak az eltérő modelljeik arra, ahogy a különböző játékaikat fejik. Én is jobban örülnék egy nagy kiegészítőnek mondjuk nekróval és druidával. Már csak azért is, mert lassan (fekete péntek/karácsony táján) tényleg venni kéne a játékot, így most éppen érint, hogy milyen formában és kosntrukcióval jön tartalom hozzá. Tartok tőle, hogy olyanban, amire nemet mondok.

Az SC2 "Trilogy" és az Overwatch a saját szemszögemből hagyományos modellje jobban bejött, azokat vettem is serényen, ahogy elém tették :) Ugye a Diablo 3-nál már az indulásnál ott volt az Sc2-nél szigorúbb és problémásabb always online, valamint, ami az üzleti modellhez közvetlenebbül kapcsolódik, a balanszba belenyúló RMAH.

Sors bona, nihil aliud.



Szubjektív, hogy minek hívod.

Az utóbbi időben jöttem rá arra, hogy nem az. A DLC és az expansion pack nem ugyanaz, és nem is igazán arról van szó, hogy mekkora a tartalmi bővítés (az 50. Batman kosztüm is DLC, ahogyan a Fallout 3 Broken Steelje is), hanem arról, hogy mennyire különül el produkciós szempontból az alapjáték és a kiegészítés. Ha van Season Passed / "Expansion Passed", akkor DLC-t csinálsz, mert az alapjáték megjelenésének napjától vagy még azelőtt indul a vásárlócsábítás és a fejlesztés, szorosan az alapjátékhoz kapcsolva (ahogyan te fogalmaztál: a 60 dolláros áron felül akarnak pénzt keresni), vagyis az alapjáték fejlesztési folyamatának a részeként. Az expanziókat régen és most sem így csinálják: ott üzletileg az alapjáték sikerének függvénye a kiegészítő, és egy különálló produkció lesz a végeredmény egy elkülöníthető produkciós folyamat után (persze a DLC-knél is gyakran van szó outsourcolásról, de egy expanziónál a teljes belső fejlesztői hierarchia is megváltozhat, mert produkciós szempontból egy külön project).

Az XCOM: Enemy Within vagy a Civilization kiegészítői pl. egyértelműen az expansion packek sorát erősítik, ahogyan a StarCraft 2 két "folytatása" vagy a Wolfenstein: The Old Blood is ez a kategória. A Witcher 3 expanziók viszont DLC-k, hiába érnek fel tartalmilag (mmint a kettő együtt, és már ez is elég erős utalás arra, hogy DLC-vel állsz szemben) egy expanzióval. Nem haragszom én sem emiatt a CDP-re, de tény, hogy hazudtak, szóval visszásnak érzem azt, hogy ezt elfelejtjük csak azért, mert frankó melót végeztek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A hányinger keltő része, hogy amikor megjelent a D3-om azt gondoltam, hogy egy teljes értékű játékot vettem de mint kiderült egy jobb első ülés (necro) nélküli autót sikerült beszereznem.

Maga a játék ugyan működik necro nélkül is mint ahogy az autó is jobb első ülés nélkül de így mégsem használható teljes funkciójában.

Csináljanak pl skineket és adják azt pénzért. Akkor egy szavam nem lenne.



Majd jönnek azok is, meg a transmogok.
Amint kiderül, hogy a Necro után milyen irányt vesz a játék én is megveszem, de még 1 évvel ezelőtt kb minden Season-re sikerült érdemi tartalmat kitalálni, addig hosszú idő után ez az egyetlen olyan kiegészítés, amiben lesznek új területek. Tőlem csinálhatják azt, hogy adnak több bejárható térkép területet, de akkor csinálják. (10 euróért megveszem őket)
Ahogy Zoo is mondta, szomorú, hogy a Blizzard is erre az útra lépet, de az eddig eltöltött x1000 órát élveztem, így ha folytatják ezeket, elérhetik, hogy vissza-vissza menjek elkattingatni pár órát.



Én is megveszem nem arról van szó csak ennek az egész DLC nek a "hogyan"-ja kicsit bicska nyitogató számomra.



Tehát nem tetszik ugyan, hogy seggbedugnak, de végül, némi rábeszélést követően, még önként pucsítasz be és húzod szét a farpofákat.

:DDDD

Non serviam



Még csak rábeszélés sem kellett. Annyira tetszik, hogy videó játékhoz ez az eslő dlc amit megveszek.



Hirtelen azt hittem, psishock csinált valami korrektúrázót, ami aláhúzza a helyesírási hibákat/elírásokat.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én is jobban örültem volna egy expansion-nek, szó se róla.



én szerintem eleinte abba gondolkoztak.
megjelenés után az járta, hogy (legalább) 2 kiegésztő lesz hozzá.
csak szerintem úgy érezték ez a kontent sovány lenne egy kiegészítőhöz, és inkább nem feccöltek bele több energiát.
meg ugye a lvl-cap-et is meg kellett volna bizgálni, az meg rengeteg mindent húzna magával.
szóval én örülök annak, hogy ezt kiadják. mondhatták volna azt is, hogy "sorry srácok nem volt benne elég kakaó, ezért inkább nem lesz semmi" na az biztos rosszabb lenne a mostani helyzetnél

sőt tovább megyek, én fél/egy év múlva ugyanilyen feltételekkel megvennék egy druidát is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Én is ezen gondolkodtam, de azon is elgondolkodtam, hogy amennyi content-et kaptunk az elmúlt 1 évben, (act kivételével) ezt szánhatták Exp.-nek.

Druidát nagyon adnám!

Kérek még 1 dzsungelt és azt a tengerpartos, ősi templomokkal teli területet is, ahogy az még volt koncepciós képeken (Collector's-ban lévő könyvben van :) )

edit.: ha jól rémlik, az amazonok "területe"

rwurl=http://2.bp.blogspot.com/-ALPz4hvmIFY/VT007W4-_MI/AAAAAAAAAQY/XXl9x5NTl9...


Tno képe
Tno

Ha már annyit szájaltam, ide is beírom, hogy akkor hagytam abba a Dio3-at, amikor a szerencsétlen crusaderemmel valamelyik hajnalban beléptem egy két fős ős-daemonhunter (vagy varázslónő, nem tudom :D) partiba, és úgy 1-2 óra alatt léptem irreális mennyiségű szintet, meg nem volt időm megnézni, melyik unique tárgyat dobjam el, hogy beférjen az újabb, valamint a nehézséget tényleg az adta, hogy próbáltam velük lépést tartani. De ez a nekro engem is érdekel, legfeljebb majd távol maradok a hasonló alakoktól :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



zömében mindenhol ez a darálás megy már.
ha nincs legalább ezres paragon szinted, agyig tuningolt legendary gemjeid, és közel tökéletesre rorrolt ancient legendary set-ed (avagy primal ancientek) csak egy kukás autó vagy a többiek mögött, akit a legutolsó fehér mob is lecsap egyetlen ütéssel (mert ugye legalább 70-es griftben mentek) nekem legalábbis ez az utóíz maradt a közelmúltból
hiába jön új season is, másnapra már mindenki a grifteket farmolja 5-600as paragon szinteken.
bár most azért seasonben próbáltam volna ki a nekrót.
az a tervem, hogy a story módot viszem végig vele elsőként, nem akarom két óra alatt elfogyasztani az újdonságát

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Hajnali 1től lesz Necro itthon.



Jah, definitív 2 kiegben gondolkodtak, még a vanilla megjelenése előtt kiszivárgott általános Blizz roadmap-ben két kieg volt. Az a roadmap persze borult, mert se titán, se éves WoW kieg ciklus nincs még, SC2 LotV is standalone stb., de tény, hogy valamikor rég tervben volt a 2. kieg.

Viszont most a kövi Diablo cím standalone játék lesz. Nem tartom valószínűnek, hogy érdemi tartalmat kap már valaha is a D3. Ha levesszük a játékrendszerben tett változtatásokat (amiket ígyis-úgyis bepeccseltek volna) akkor már a kieg is vérszegény volt, a nekró meg annál is sokkal kevesebb.


Boz képe
Boz

Az micsoda, hogy felnéztem az oldalra, gondolkozva a kieg beszerzésén, látom 10-et ír, belépek és az arcomba tolja, hogy 20...wat? :D

Éljenek a videojátékok!



404




Ebből csúszás lesz még csak 22 perc múlva lövik le a szervert.



szerencsére én bölcsen az alvást választottam :D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Boz képe
Boz

Na, ez ment, meg is vettem, hogy rohadjanak meg. De eu oldalon miért genyózott akkor vajh? :)

Éljenek a videojátékok!



Az eddigi legjobb karakter lett. Veszettül élvezetes. Bár nem vagyok egy akkora hardcore gamer a szerény paragon 468-as szintemmel de nagyon jó volt felhúzni ezt a karit és már most rengeteg cucca van ezért még keresem a megfelelő buildet.


Lou képe
Lou
Donator

tippre azért, mert EU-ban csak hajnali 1-től volt hivatalosan elérhető a necro pack, szóval csak akkor kerülhetett föl a store-ba.

tegnap tudtam tolni 2 órát. az "újrajátszom a campaign-t" tervem elbukott egy óra után, Skeleton King-et még lecsaptam, de aztán előjött a türelmetlenség és inkább nekiálltam bounty-zni. lvl67 körül egyik új helyszínen kifagyott a játék, szóval vettem az intő jelet és elmentem aludni. egyelőre bejön a necro. azt még nem néztem, hogy meta-ban hol foglal helyet.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



"újrajátszom a campaign-t" tervem elbukott egy óra után

ugyanígy jártam én is :D felrémlett hogy ezt már 100x végigcsináltam az összes karival még a vanillában. így inkább én is átkapcsoltam adventure-be.
aminek a hátulütője az lett, hogy nyakamba hullott kb egyszerre az összes skill és csak úgy kutyafuttában raktam össze miket használok épp.
a drain life (vagy mi) a corpse explosion és a frailty eddig kurvára bejönnek.
egyelőre akkor van szopás, ha elfogy a hulla utánpótlás, akkor nagyon leesik a dps (ez ugye bossoknál eliteknél fordulhat elő)

viszont a hullákat nem igen látni, főleg egy többfős hentelésben. valahogy átüthetne a sziluettjük a minden keresztül, vagy valami hasonló

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Lehetnek csontvázaid? Úgy, mint a kettőben, vagy "X" másodpercre megjelennek?

Rohadtul játszanék, de fizuig sajnos kimarad :)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



van pár másodpercre megidézhető (cd nélkül) skeletal mage, archer stb (runától függően)
van olyan ami passzív képességként 2 mp-ként megidéz csontváz harcsosokat melléd permanensként (max 7 darabot) aktívként meg lehet célpontra küldeni őket
van golem (rúnákkal variálható), ez is passzívként van melletted és van egy erősebb aktív cd-s képessége (legjobban a wd gargantuanjára hajaz)
meg van revive is, asszem az 15mp tart (ezt még nem használtam)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



egyelőre akkor van szopás, ha elfogy a hulla utánpótlás, akkor nagyon leesik a dps (ez ugye bossoknál eliteknél fordulhat elő)

A gólemet ha odaugratod, lerak vagy hatot :-D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!