Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

CJ képe
CJ

Bocsi Zaxx, de ennek ki kellett jönnie... :( Spider-man kritikád után már nem bírtam magamban tartani...Ráadásul folyton hajnalban kommentelsz, ami tűrhetetlen.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Vill du bli ihop med mig?



Egyébként ha film+on megy én is megnézek egyegy Sandler filmet... :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Na tessék, 1 hozzászólással mekkora emberiség elleni bűntettet követtem el. Most mindenki elvonul Adam Sandler filmeket nézni :D:D:D



Bevallom szemlesütve hogy a Vizesnyolcason mi is nagyon jól szórakoztunk öcsémmel... Fiatalok voltunk, kellett a pénz...



fu, nekem az volt az az adam sandler film, amit nem birtam vegignezni :)

Parizer forever.



Adam Sandler a magyarországi népszerűségét a szinkronhangjának köszönheti, ez ugyanaz az eset, mint például a Torrente, akit szintén csak nálunk kultiválnak az emberek, és nem azért, mert a magyar ennyire sík hülye, hanem mert viccesebb, mint eredetiben. Persze legalja kategória még így is, de egy pár filmjén én is szórakoztam már.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Elképzelhető, persze nem biztos, hogy te józan voltál közben :-)



Ha valodi színészi alakítás és Adam Sandler, akkor a Reign over me kéne, h beugorjon mindenkinek, de úgy látszik itt tényleg csak mainstream fosht néz a többség... Amúgy nekem még a Zohan volt vicces :D


CJ képe
CJ

+1
Mondjuk Torrente film elég kemény PC kritika, de azt erősen túltolja szerintem és nekem ezért nem tetszett.

Utolsó jó filmje, de lehet csak a Shadow of Colossus miatt tetszett... :P
Igaz, már régen is egy két 'jó' filmje között készített egy tucat szart is..Ami nekem tetszett még a Távkapcs meg az Apafej és az 50 első randi, de ezeket 10+ éve láttam és valószínűleg a nosztalgia szépíti meg őket.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



az 50 elso randi az tenyleg jo

Parizer forever.



"színészi alakítás és Adam Sandler"

rwurl=https://media.giphy.com/media/dC9DTdqPmRnlS/giphy.gif

Lehet, hogy néha eljátszik 1-1 szerepet tűrhetően de azért nem egy De Niro vagy DiCaprio a manus.



Túrhatatlan!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



n0k0m írta: Hunt for the Wilderpeople - Muszáj volt megnéznem miért kapott olyan magas IMDB pontszámot, de nem nagyon tudok semmit se írni a filmről, mert nem igazán ragadt magával. Reviewk szerint végigröhögős... hááááááát életemben ha 2 olyan filmet láttam, de ez nincs köztük. Olyan érzésem van mintha az összes pontozó/kritika író új-zélandi lenne. Kiwi életérzés nekem nem sokat mond, kb. mintha magyar filmet nézetnék külföldivel.

Mondjuk ezt a jelenetet azóta is idézni szoktam.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=DsQd2nS9IwI
Igaz, a magyar szinkronban jobban átjött a poén...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nagyon jó kis film ez annyi biztos. :)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RiPPl8o3znQ



úgy ám!



Valaki magyarazza ezt el nekem! Ezt most miert kellett? Egyalaltan nem vicces, technikailag 0, meg minden masban is :D Na jo, meg mindig jobb, mint egy elijen kovenanant, es biztos szegeny Blompi igy vezeti le, hogy elmarkoltak tole az otot
rwurl=https://youtu.be/zaeFgSR_DMU



Az elilyen kovenant meg jobb mint a mazerunner+a hungergémsz meg a tvájlájt együtt.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Power Rangers

But why? Hulladék és még a látvány is. :(

Martfűi rém

Ez viszont nagyon tetszett. Pár helyen vontatott, de régen láttam már ilyen jó magyar filmet.



Wonder Woman

Van egy teóriám: ez a film csak és kizárólag azért nem kapja meg a klasszikusoknak kijáró tiszteletet, mert nagyon mélyről indult a DC + mert lassan már a képregényőrülteknél is jelentkeznek a túladagolási tünetek szuperhősfilmből, és itt még azokon belül is az unalomig ismételt origin storyról van szó... de még milyen origin storyról!

Jó filmre számítottam, de ennyire jóra nem, szerintem fantasztikus, már-már pofátlanul. Bazmeg Miss Izrael játssza a főszerepet, eddig még feltűnést sem sikerült keltenie, itt meg tökéletes. :DD Patty Jenkins vagy 10 éve nem rendezett filmet, erre ennyire a helyén van minden. :D Hogy lehet ilyen kurva jól megoldani, hogy felcsattanjon a feminizmus, de mégis az legyen a mondanivaló, hogy a nőnek és a férfinak szüksége van egymásra? Hogyan lehet egy "buta" képregényfilmben ennyire kiválóan érzékeltetni azt, hogy mit jelentett a történelemben az első világháború? Tiszta érzelem, de sosem csöpög, szuperhősfilm, de egyszer sem érzed azt, hogy "jaj má' ezt most mégis hogyan", egyszerűen kiválóan működik együtt az ember az "istennel".

Toronymagasan a legjobb DC moziverzum-film, de személy szerint nekem a Marveltől sem tetszett még ennyire semmi. Egy "Wonder Woman" című film ennyire jó, hát én lepetézek. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



The Silence of the Lambs

Hát ez még mindig jó



Logan
Overrated. Jellegtelen. Panelpuffogtató klisés. Nincs zenéje? A színészek se szakadtak meg.
Miafaszvolt ez a hájp? Johnny Cash adta el a filmet.

Vill du bli ihop med mig?



Johnny Cash overrated. A "legmenőbb" dala nem is az övé, ráadásul majd' másfél évtizede teljesen inaktív.



Én abszolút nem vártam semmit a Logantol, de kellemesen csalódtam. Sokkal jobb volt, mint az utóbbi 3 X-men reboot. Méltó búcsú Jackmantol és Stewarttol. Szerintem Holbrook is nagyon jól hozta az ellenséges karaktert, meglepodtem, h mennyire más tudott lenni, mint a Narcosban.



Logan?
Sztem minden idők egyik legjobb képregény filmje. Kiábrándult és karcos. Nem csak egy Xmen film volt, hanem egy nagyon jó akció-dráma is.



Ezek a szuperhősös filmek általában akkor lesznek jók / nézhetőek számomra, amikor a hősöknek jobban kijön az emberi mivoltuk. Sebezhetőek, viaskodnak saját érzéseikkel, stb... Halál unalmasak azok a filmek, ahol csak az akció meg a pusztítás van középpontban. Logan szerintem is kicsit overrated azért, de kétségtelenül kiemelhető a nagy átlagból. Én nem vagyok a műfaj nagy rajongója, így a véleményem a szokásosnál is szubjektívebb persze.



Már nem azért, de a szuperhős filmek nagy többsége pont erről szól szinte már elcsépelt módon. A kérdés az, hogy mindezt sikerül-e jól megvalósítani. Általában nem.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Szerintem nagyon jól látod: a Wonder Womannek is az az egyik nagy erénye pl., hogy Diana egészen emberire sikerült. Kicsit spoiler, de egy tök jó jelenet a filmben az, amikor elfut egyik lövészároktól a másikig a "Senki Földjén", ahol már egy éve áll a háború a két lövészárok között. Csak nézik, hogy ki ez az őrült, aki kimászik a lövészárokból, aztán elindul, de végül megtorpan, mert olyan erős tűz alá veszik, hogy egyszerűen már a szuperhős sem tud továbbmenni. Viszont amikor látják, hogy szenved, Trevorék megemberelik magukat, kimennek a lövészárokból és gyorsan leszednek néhány lövészt, így a csaj már el tudja érni a mások lövészárkot, aminek hatására aztán elindul a többi katona is. Ja, az elején meg Trevor még az életét is megmenti egyszer.

És főleg ezért remek a film is: a szuperhős nyilván badass, a végére meg még badassebb, de azzal is segít az embereken, hogy inspirálja őket, akik cserébe őt is kihúzzák a csávából jónéhányszor.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



És azt a jelenetet még ki akarták hagyni a filmből :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Tényleg? Pedig kurva jó, ahogyan pl. az is, amikor tartják neki a "pajzsot", hogy le tudja szedni a mesterlövészt a templomtoronyból... aztán nemcsak a lövészt szedi le, de az egész tornyot is. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!