Jelenlegi hely

Terror a bolygón, avagy ez nem játék és mese…

Utolsó bejegyzés


Nem ez a baj, mikka mester. Itt is sok vallás van, két utcával lejjebb van egy Mennyei királyságház, vagy mi, ahol Jehovisták járnak (https://www.youtube.com/watch?v=XMSK-wq3jlg), valamint ugri-bugri vidám vasárnaposok is járnak arra fele, egy másik helyre. Van 2 működő rakéta silónk (katolikus, evangélikus). Zsinagóga is akad kettő, bár a belevalók eldeportálódtak már, de egyiket tervezik felújítani, emlékművé alakítani. Kínai büfénk is van, áruházról nem is beszélve. Ha jönne az iszlám és akarna egy templomot, annak sem lenne akadálya. De! Abba ne szóljon bele más nép, ha a lányok miniszoknyába mennek végig a fő utcán, vagy ha egy nő kocsit vezet, eladó, vagy főnök egy vállalatnál. Én se szólnák bele ha ott élnék, ha vásárnap délutáni matiné a kövezzük meg anyut lenne.



Az egész azért van, hogy majd x év múlva, mikor már tarthatatlan a helyzet, álló fasszal tapsoljatok az új világkormánynak, és teljhetalmat szavaztok a Nagytestvérnek, aki végre rendet tesz - according to kejkjaku.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



a polgarmesteruk es azt is mondta hogy hat igen, a terrorizmussal egyutt fogunk mostmar elni, ez a multikulti ara.

ezt kivételesen tudom: nem ezt mondta.
Azt mondta, hogy mint a világ egyik nagy, multikulti városának, számolniuk kell vele, hogy bizony ők is lehetnek terrorista célpont, naivitás lenne azt hinni hogy nem.



muszlim a polgarmesteruk es azt is mondta hogy hat igen, a terrorizmussal egyutt fogunk mostmar elni

Imádom mikor ezzel támadják. Csak kimondta, hogy sajnos ez már része egy nagyváros életének. Bármennyire siralmas és szar dolog ez attól még igaz. Ez ettől még nem lesz az Ő hibája bármennyire is szeretnék sokan így beállítani. Az, hogy ezt máshol félnek kimondani vagy inkább homokbadugott fejjel csak nézik mi folyik az más kérdés.

A multikulti meg teljesen jól működik itt is meg minden más városban is. Az, hogy pár idióta radikális balfasz keveri a balhét attól még a maradék tök jól elvan egymással.



Joda írta: A multikulti meg teljesen jól működik itt is meg minden más városban is. Az, hogy pár idióta radikális balfasz keveri a balhét attól még a maradék tök jól elvan egymással.

Walter: One wrong note eventually ruins the entire symphony.

:)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Boz képe
Boz

Szerintem ezt azért támadják, mert oké, kimondta, de akkor nem csak elfogadni kéne, hogy ilyen benne van a pakliban, hanem megmutatni, hogy azért próbálunk tenni ellenük.

Éljenek a videojátékok!



Ja, 3-4 éve mikor mászkáltál londonban láttál pár rendőrt mászkálni alig felszerelve, most meg kurva sokat látsz állig felszerelve. Reptéren eddig 5 perc alatt átjutottál a security checken, most ez 1 óra kb minden alkalommal, mert minden létező cuccot átnéznek (szopok emiatt rendesen én is, alig várom milyen jó kis várakozás lesz 2 hét múlva). Persze biztos sokkal többet is lehet tenni (valszeg tesznek is), de azért elég sokat változott a hozzáállás ilyen szempontból az elmúlt pár évben. Itt a kis picsa városban is sokkal többet látok rendőröket sétálgatni mint mikor idekerültem.

@Sterner: touché. ;P


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Azért Ázsia elég nagy ahhoz, hogy ilyesmit leírni erős legyen :) És mondjuk éppen Vietnamban nincsenek muszlimok, ellenben a Közel-Kelettől (mellesleg ez is Ázsia) távolabb is számos konfliktus volt például hindik és muszlimok között. A muszlim ujgurok is beálltak az IÁ mögé Kínában (merényletek is vannak, sőt otthonról is elmennek máshová harcolni, terrorcselekményeket előkészíteni), persze őket tényleg elnyomják. A történelem folyamán pedig etnikai alapon is történtek sokmilliós genocídium Ázsiában. Ez az egész sokkal bonyolultabb annál hogy vice versa el lehessen intézni néhány felületes és leegyszerűsítő bekezdéssel - bármelyik oldalról.

Duterte pedig elég "érdekes" egyéniség, de őt éppen azért választották meg 2016-ban, mert már előtte is évi több száz terrortámadás volt (de ezek jelentős részével nem sikerült halálos áldozatot szedniük, amúgy gyakorlatilag külön szigetük van hupákolni), és ezek megoldását várták tőle. 2013 volt a leghalálosabb év, 2015 követte azt szorosan. Nem tudom, hogy 2016-ról van-e már hitelnek tekinthető adat.

Két szemléltető kép alább, csalókák lehetnek annyiból, hogy a Közel-Keleten vagy Afganisztánban sokkal többen halnak meg, mint más hasonló színű országokban.

rwurl=https://i0.wp.com/investvine.com/wp-content/uploads/2015/11/Global-Terro...

rwurl=http://www.dw.com/image/36411532_401.png

Legutóbbi jelentés itt.

@Joda

A "multikulti" nem csak abból áll, hogy a belvárosban beülsz egy vegyesebb szórakozóhelyre (most nem azt mondom, hogy ennyiben merül ki a tapasztalatod, ne érts félre, de feltételezem, a gettókat kerülöd). Léteznek gettók is bőven, olykor szinte egész kerületek lázadnak fel. Molenbeek Brüsszelben sem arról híres, hogy kiutálnák onnan a terrorista-utánpótlást. Nem minden muszlim vagy arab ördög, de nem arról van szó, hogy pár ember előkerül a semmiből, és robbantgat. Éppen ebben áll Manchester és a többi hasonló eset problémája is: nem lehet annyi embert kielégítően megfigyelni, pláne előzmény nélkül. (Mondjuk éppen a manchesteri támadóra és más esetekben is előkerültek az iszlamista kapcsolati hálójuk miatt az elkövetők.)

De persze eredendően az egész multikulturalizmus kérdéskörének nem arról kéne szólnia, hogy terrorizmus vagy sem.

A továbbiakban pedig az átpolitizálás elkerülését javaslom, azt a megfelelő helyen lehet folytatni.

Sors bona, nihil aliud.



Az, hogy pár idióta radikális balfasz keveri a balhét attól még a maradék tök jól elvan egymással.

Az a baj, hogy a közösség nem tesz semmit a radikálisok ellen, felmérések bizonyítják, h valójában milyen sok "nem radikális" muszlim is egyetért ezekkel a cselekedetekkel. Brüsszelben láttuk, h kb egy egész kerület védte és rejtegette őket, Angliában több tízezren töltötték le az iszlám állam kézikönyvét, stb. Kétszínű népek ezek, én is ahány muszlim ismerősöm van, mind nagyon jó arc, de simán érzem rajtuk így is azt, h ok egy háborúban nem haboznanak elvagni az én torkom, ha arra kerülne sor.


Boz képe
Boz

Csak aki meg nem ott él, az csak annyit hall, hogy ennyit mondott a csávókám, és már írja is a faszágokat össze róla a neten ugye. :)

Éljenek a videojátékok!



A "multikulti" nem csak abból áll, hogy a belvárosban beülsz egy vegyesebb szórakozóhelyre (most nem azt mondom, hogy ennyiben merül ki a tapasztalatod, ne érts félre, de feltételezem, a gettókat kerülöd).

Persze, hogy kerülöm. Nálam abban merül ki, hogy együtt dolgozom velük évek óta, meg hébehóba együtt megyünk valahova az ismerősöm többi muszlim haverjával. Persze ezek között is van olyan aki annyira nem kötődik a vallásához, de van aki nagyon. Ez soha senkit nem zavart a társaságból pedig volt már olyan, hogy "huh, ide nem tudunk beülni kajálni, mert nem halal és ezért nem eszi meg egy srác". Ettől eltekintve az is lehet, hogy csak egy érdekes buborékban élek ahol tök jól elvan mindenki és a helyi családi napon is együtt lóg mindenki a parkban (pedig azt is egy muszlim család szervezi itt) nézeteltérések nélkül. Ezért is gondolom, hogy alapvetően teljesen jól működne a dolog, de gyakorlatilag meg látjuk mi van. Szomorú, na. :(


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Persze ezek között is van olyan aki annyira nem kötődik a vallásához, de van aki nagyon.

Nem feltétlen ettől függ amúgy. Főleg - akár világiasan nevelt - fiataloknál jellemző, hogy hirtelen komolyan veszik a vallásukat, éppen azért, mert a számukra idegen társadalomban, ahol versenyhátrányban vannak, nem találják a helyüket. Ez a gyökérkeresés gyakran odavezet, hogy az Iszlám Állam propagandája találja meg őket (nemcsak hogy tudatosan célozzák őket, de eleve tudatosan és személyre szabottan is keresik őket). De ugye időnként még felnőtt fehérek is akadnak, akik felcsapnak IÁ-harcosnak, vagy lányok, akik beházasodnak valamiféle terrorista romantikától fűtve.

Szóval messze nem arról van szó, hogy aki nagyon vallásos muszlim, az potenciálisan a legveszélyesebb. Nem ilyen egyszerű szűrni. És nyilván attól, hogy sok a jó fej, a konkrét merénylő pedig kevés, a fehérek és a feketék között ott a szürkezóna is, pláne aránylag homogén közösségekben (értsd: akik amúgy sem főleg Jodával barátkoznak).

Engem sem robbantott fel még egy muszlim ismerős vagy ismeretlen sem, bár a legutóbbi élményem ennél sokkal rosszabb volt: nem volt sörük.

Sors bona, nihil aliud.



Nekem is van roma munkatársam, 3 per pillanat, aranyosak, kedvesek, semmi bajuk nincs, az egyik a legjobb dolgozónk, otthon is maszekol. De ettől még létezik cigány probléma az országban. (Oksa, egyszer az egyik összeveszett egyik főnökkel, és akkor előjött, hogy mert ő roma azért lett elővéve. Pedig nem, tényleg elbaszta a melót :P. )
Ellen példa: cigány osztálytársaim közül, akik órán aludtak, lógtak, baszogatták a többieket, most talán 1 kivételével mind megjárta már a börtönt, lopás, betörés stb. miatt. Egy csaj, aki 4 évvel fiatalabb öcsém osztálytársa volt, majd kibukott, 5. gyerekét szüli (mindegyiknek más az apja), lopásért már elítélték, felfüggesztettel megúszta (mellékesen megjegyezném, hogy jobb babakocsija van, mint nekünk, asszony szerint olyan 100-150k között dobálják azt a fajtát, amivel az aktuális puját tolja).
Simán felzárkózhattak volna, ott voltam, láttam a tanárok próbálkozásait, de nem, élvezték, fegyverként használták a más etnikumhoz való tartozásukat (főleg, ha negatív dolog érte őket, lebaszás, karó), és minket, "parasztokat" egyből ellenségnek tekintettek.
Na most, arabéknál lehet megkéseltek volna hazafelé haveromat (így csak megverték), mert mert szólni, hogy ellopták a pénzét. :)




Boz írta: Szerintem ezt azért támadják, mert oké, kimondta, de akkor nem csak elfogadni kéne, hogy ilyen benne van a pakliban, hanem megmutatni, hogy azért próbálunk tenni ellenük.

Percek alatt agyonlőtték a csávókat. Tettek ellene.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Jaja. Ez a legjobb megoldás. Szálka ment az ujjadba? Nem baj, majd levágjuk a kezed, ha elüszkösödött :D



Bezzeg a ruszkiknál! Színhomogén baráti modellországunkban egy darab részeg fasz kinyírt 9 embert egyetlen buliban. Ezek a puhány hanyatlók hárman se bírtak ennyit! Halal a multikultira!

Vill du bli ihop med mig?



Na a legnagyobb kamu liberális mantra is megérkezett :D "de hát hány gyilkosságot követnek el magyarok, felesleges a menekültektől félni", stb. :D



Food for thought: vajon az amcsiknál - tekintettel a jóval könnyebb fegyverszerzésre - ezt lőfegyverrel követték volna el?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Gondolom írónia akart lenni az a homogén, én konkrétan hangosan szoktam felröhögni az "Oroszország az oroszoké!" okoskodáson. Ilyen amikor valaki nem csak töri órán nem figyelt, de orosz filmeket, könyveket is kihagyta.



avagy Magyarország a magyaroké, illetve Amerika az amerikaiaké



Azért azt én szvsz nem gondolom, hogy kalandvágyból kerekednek fel öregestől, gyerekestől, hogy másik kontinensre települjenek a migránsok. Kellemetlen lehet mikor mondjuk heti rendszerességgel bombáznak, vegyifegyvert vetnek be (vagy támaszpontot ér véletlen bombatalálat, a gázt belélegzőnek ergyamindegy) Szíriában pl. ha jól rémlik az egyik oldalt az oroszok támogatják a másikat az USA. Én elhiszem, hogy a megtermelt hadianíanyagot időnként el kell pufogtatni, de hogy ezzel európába kellene migráltatni Xmillió muszlimot... Mondjuk megcsinálják a terrocselekményeket már a nyugaton született 2. generációs muszlimok is, de nyilván nem olyan körülményes terrorsejteket sem bejuttatni, ha nincs (nem lenne) ellenőrzés. Akár az USA-nak, akár az oroszoknak lehet érdekük az, hogy európát gyengítse xymillió muszlim kecskepásztor ? Annyian nem lennének, hogy a nagyobb húzó gazdaságú tagállamok megéreznék. Másrészt szerintem egy Magyarországnak nem nagyon van félnivalója terrorcselekmények tekintetében egyelőre. Én mondjuk bulvárból, meg TV-ből informálódok, úgyhogy, lehet, hogy ráadásul nem is ez a helyzet. :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem az USA vagy oroszok akarják gyengíteni EU-t, hanem Soros! :D



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Zaxx írta: Food for thought: vajon az amcsiknál - tekintettel a jóval könnyebb fegyverszerzésre - ezt lőfegyverrel követték volna el?

Yep, feljavított AR15-tel mondjuk.




Alapvetően igaza van a célt nézve (a terrorgyanús elemek pontos kiszűrése), én csak azt nem értem, hogy ezek az alt-rightos őrültek miért borítékolják ezt az egész mondanivalót valamiféle liberálisellenes, uszító hazugságtirádába. SENKI az égegyadta világon nem akar terroristákat beengedni az országába, csak ezt egy jogállam nem a xenofóbia általánosításán keresztül oldja meg, hanem nemzetközi és belföldi bűnüldözéssel és logikus, arányos határvédelemmel. Ezek a folyamatok zajlanak a háttérben baromi komolyan, liberalizmus ide vagy oda, de a 21. századi terrorizmust megszüntetni nem tudja (ahogyan a világon semmilyen más módszer sem tudná, beleértve a populista travel bant), csak jelentősen lecsökkenteni. Ez nem tűnik el varázsütésre, a jelenleginél jobb terv meg nincs ellene.

A "miért nem kapták el őket, ha egyszer gyanúsak voltak" dolog pedig csak annak lehet valid érv, aki a világon semmit nem tud a bűnüldözésről.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én azt emelném ki, hogy "a politikusoknak többet ér a muszlimok emberi joga, mint az emberek és gyerekeik életének a megóvása". És sztem itt jön a képbe a liberalizmus.
Ami még megfogott, hogy ha a kormány és a bűnüldöző szervek nem képesek megvedeni a lakosságot, pont ezzel ők maguk hozzák létre a radikális nacionalista csoportokat, és majd jön az "Angol gárda", stb. ott is, ha így megy tovább.
Kíváncsi vagyok hány hasonló eset fér még bele UK-ban, mert most már nagyon kezd feszulni a húr úgy érzem. Azon se lepodnek meg, ha még ebben az évszázadban kidobnak a francba az emberi jogokat egy nyugati államban és akár saját állampolgáraikat is kiutasitanak vallási esetleg nemzetiségi alapon.



"a politikusoknak többet ér a muszlimok emberi joga, mint az emberek és gyerekeik életének a megóvása"

Remek, de ez hülyeség és nem is értem, hogy miért pont neked kell ezt elmagyaráznom: ha a politikusok allatt a mindenkori államhatalmat értjük, akkor elsőszámú érdek az államhatalom alá tartozó polgárok biztonságának megóvása. Ez tulajdonképpen hozzátartozik az állam fogalmához, elvégre ez a hatalom egyik legfőbb kötelezettsége és részben ezért is adja át a nép a hatalmi jogosítványokat.

Tehát az államnak egyértelmű felelőssége van a polgárok életének, testi épségének (meg amióta csuda fejlettek vagyunk, azóta az egészségének, szellemi fejlődésének stb. is) védelméért, de mivel ez a jogállamisággal működik tandemben, így ennek a kötelezettségének diszkriminációmentesen tesz eleget, vagyis fajra, nemre, társadalmi csoportra, vallásra, whatever való tekintet nélkül. TLDR: Ez mindenkinek ugyanúgy jár, a muszlimnak is. Fontosabb a muszlim a "mindenkinél"? Nyilván nem (ha meg mégis, akkor tőlem nyugodtan el lehet kergetni a hatalmat most is, de nem ezt látom May-en), de a "mindenkibe" a muszlim is beletartozik, szóval nem cseszheted ki őket az országból egy olyan hazugsággal, hogyaszongya "veszélyes a vallásotok, takarodjatok!" (Margó: Ne felejtsük el, hogy az ISIS-terroristát és minden más dzsihádistát is kitagadja a jelenlegi muszlim hit, szóval szigorúan nézve ezek még csak nem is muszlimok, hanem valamiféle szektások, akik a régi dzsihád-elméletből táplálkoznak. A dzsihád erőszakos és külső formája baromi régóta nem része a vallásnak, inkább a muszlim hívő belső "harcát" jelenti.)

Ami még megfogott, hogy ha a kormány és a bűnüldöző szervek nem képesek megvedeni a lakosságot, pont ezzel ők maguk hozzák létre a radikális nacionalista csoportokat, és majd jön az "Angol gárda", stb. ott is, ha így megy tovább.

A jobboldali terrorszervezetekkel sem szoktak kesztyűs kézzel bánni, szóval ha jön az Angol Gárda és elkezd muszlimokat verni meg ölni, akkor majd megy is az Angol Gárda. Egyébként meg léteznek náluk ilyen jellegű szervezetek (néha kimennek egyet tüntetni valamiért, nem sok vizet zavarnak, ahogyan nálunk sem a Betyársereg körül forog a világ) és nem igazán látom, hogyan tudná felvenni a versenyt egy adag kopasz egy olyan problémával, amivel még a titkosszolgálatoknak is akadnak nehézségeik.

De persze ki vagyok én, hogy megmondjam az angoloknak, mivel tereljék el a saját rendészeti szerveik figyelmét a terrorizmus elleni védekezésről. :D

Kíváncsi vagyok hány hasonló eset fér még bele UK-ban, mert most már nagyon kezd feszulni a húr úgy érzem.

Hangulatkeltést érzel, semmi mást: az ötszázadik "rebel media" megint jól megmondja, amire a monitor előtt sokan fognak bólogatni, meg minden bizonnyal sok komment és mém fog születni a szósöl médiában is, csak eközben van egy érdekes, már-már sajátos tulajdonsága a modern szélsőjobbnak: gyávák, de kurvára (nem véletlenül szokták ötösével összeverni a kisebbségeket sem :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Azon se lepodnek meg, ha még ebben az évszázadban kidobnak a francba az emberi jogokat egy nyugati államban és akár saját állampolgáraikat is kiutasitanak vallási esetleg nemzetiségi alapon.

Erre már volt példa a XX. században, és már az előtt is, és mindig bukás lett a vége. Egyébként nem is ezzel kéne kezdeni. A profik először külön negyedeket hoznak létre a másoknak. Oh, de hát ezek a negyedek már megvannak, csak nevesíteni kell őket, meg fallal körül venni. Addig persze jók voltak a migránsok, amíg fillérekért takarították a budit, meg fektették az aszfaltot a hőségben, de most már aztán rend legyen!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!