Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Minden másodiknál? Úgy érted szinte bárminél, ami nem a 10 éves Crysis :DD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nem hiánya, hanem hogy játszhatatlan a játék! Persze mütyörködéssel az ini fájlokban stb. működne... de csesszék meg.

Overwatch, WoW, Heroes of the Storm, Prey, BF1, Titanfall 2 stb.

Rengeteg játék támogatja. Persze az átvezetőknél megjelenik két oldalt vagy alul a fekete csík, amit filmeknél, sorozatoknál is tapasztalok. Ez annyira nem zavaró.

Dehogy egy Bethesda által két éve kiadott játékban nincsen 2560x1080-as felbontás... 1920x1080 Fullscreen beállítással is ablakban indul el a játék. Ez mi? Tudom elavult technológiával dolgoznak, csak szomorú.



Várunk szeretettel a Technika HQ/4K, HDR, 3D, VR, újkori nyalánkságok... topicban, ha szeretnél beszélni róla :D:D:D



Jobban jartal volna egy 1440p monitorral. :D Sokkal jobban.

Mas:tegnap bezsakoltam a gta v-ot. Hogy ez milyen mocsok jol nez ki ocn es milyen jol fut. Elkepeszto.



Idegbaj on:
Én tegnap előtt vettem meg, viszont 4 óra online játék után valami cheater feltöltötte a karakterem 31 millió zsetonnal... Írtam ticketet + próbáltam steam refundolni, de már elkéstem vele. Csodálatos, hogy milyen szinten megy a csalás ebben a sz*rban ... Értelmetlen játszani így.

Loading screenek sorozatosan beállnak végtelen töltésre (15-20 percre otthagytam), átraktam SSD-re, de az sem segített.

Különös élvezet az online coop missziókat random emberekkel csinálni. Ha bárki meghal a csapatból kezdheted elölről ... Nehogymár egyedül befejezhesd ... Ne lásson meg a rendőr/ne lásson meg az ellenség stb. még rádob egy nagy lapáttal.

Instance-on belüli Instance megoldásokat meg külön szeretem. Rendesen el tudja cseszni a feelinget. Főleg hogy utána random mindenhova lepakolgatja a karakterem, ha kilépek egy "job"-ból. Bár kit érdekel, ha térképről/telefonról bármit el tudsz indítani/vásárolni/lebankolni stb....

Szóval bekaphatja a Rockstar, nem értem miért van steam top 5-be ez az átgondolatlan, szétcsítelt bughalmaz. Komolyan mondom visszatelepítem az All Points Bulletin-et inkább. Még ha nem is olyan szép a körítése legalább hozza azt ami elvárható.



Igen, nekem pont ugyanez a bajom a Vanquish-el. Egyszerűen nem tudom túltenni magam az idióta seggrakétázáson:(
Bayonetta-t végignyomtam, a story tégnyleg elég "meh" volt, de a különféle ellenfél/boss harc design-ok/zene simán vitték a lendületet végig, igaz elég rövid volt. Ami viszont Bayonetta-ban leginkább idegesített az az átvezetőknél használt filmtekercsre való állandó zoom-olgatás. Az első pár alkalommal még cool volt, de minden egyes alkalommal már rohadtul fárasztó volt.



Leszarom az online-t. Ha onlineozni akarnék játszanék vele ps4en. Single + masterrace 1440p60fps miatt szereztem be pc-re. Az online pc-n olyan szinten felejtős, hogy leírni lehetetlen, nem is értelek.



Mivel más PS-en? Tudtommal cross platform. Egyébként meg miért evidens, hogy PC-n felejtős? Steamcharts se ezt mutatja.



Nem crossplatform.

Konzolon nem írtak az első nap olyan csíteket hozzá, amikkel konkrétan a csaló VELED TUD KIBASZNI - zárt a rendszer, nincsenek repkedő, aimos tetvek. PC-n sajnos nem szabad online játszani lassan már semmivel :(

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Crossplatform dolgot akkor félreolvastam chaten.

Ennyire azért nem temetném a multit PC-n, tekintve, hogy a játékaim 99%-ával elvagyok. Ha valaki látványosan csal, akkor átmegyek más szerverre és kész. GTA-ba amit eddig láttam nem az a szint, mint fél évente belefutni cs-ben egy wh-sba.



Nincsenek hackerek minden multi sessionben. Evidens meg azért, mert nincs semmiféle anti-cheat pc-n a gta online-on. Ezek után szerinted te is össze tudod rakni mi a különbség. :D



Duke 3D World Tour

A KÖR BEZÁRULT:
rwurl=http://i.imgur.com/kgTV67E.jpg

A Zsírbox eléggé kitett magáért ezzel a porttal: az új epizód nagyon jó, mindegyik pálya egyedien néz ki, nagyok-komplexek, az új ellenfelek frankók (egy magát kicsinyítő-nagyító lángszórós élien került az eddigiek mellé + az eredeti játék bossaiból csináltak kisebb-gyengébb verziókat), az új fegyver poén (incinerator) és a nehézség terén is feljebb tolják a mércét eggyel. A zene is üt, megérte előkaparni Lee Jacksont a koporsóból.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Pöcsömből kellene ezt tudnia egy mezei vásárlónak? Ránéztem és a steam review-k very/mostly positive-ak voltak. 40-80 ezer játékos minden időpillanatban. Sose futottam még bele ilyenbe, pedig elég hulladék noname játékokkal is szoktam játszani. De fogadjunk, ha elindítám az ENB modot instant bannolnának?



Nem nezted meg a reviewkat. Pozitivat nem talaltam kb miutan ramentem a recentekre. Mindegyik negativ az online miatt. Mondjuk lehet nem artott volna vasarlas elott ranezni? ;)



Anno nem a GTAnal volt hogy direkt kiadtak belole egy online penzes DLCvel egybecsomagolt valtozatot mivel az technikailag uj jateknak szamit es ott meg nincsenek negativ reviewok?

Amugy meg az dolgok alapvetoen jók, ezért mindig a negativ reviewokat kell csak elolvasni :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nekem online pénzes volt, amit kb egyből le is nyúlt valami hacker fasz. Szerencsére leszarom az online-t.

Jó lesz az.



Playerunknown's Battlegrounds
Baráti hatásra beszereztem, de már előre utáltam egy kicsit. Nem jönnek be az ilyen meghalsz és vége tipusú játékok általában. Ezen az első köröm se segített, hogy 10 perc egyedül mászkálás és lootolás után az első ember akivel találkoztam lelőtt a faszba. :D Nagylevegő, újra. Szintén. Utána ketten toltunk pár kört ami geci jó volt! Elvittük majdnem a legvégéig a körnek, de nyerni nem sikerült egyszer sem. :( Ma már sikerült 4-5 killt is összeszedni egyedül és top15be kerülni aminek nagyon örültem. Szépen lassan kezdem átlátni mi miért és hogy működik és azt kell mondjam a játék kibaszott zseniális. Igaz 2en vagy 4en sokkal nagyobb fun, de egyedül is elég adrenalindús mikor TUDOD, hogy a házban van, de nem mersz odamenni és mind a ketten csak vártok. :D Persze közbe a játéktér csak szűkül és szűkül szóval mozogni is muszáj.

Arról nem is beszélve milyen jó állapotban van early access létére. Persze hibák vannak, laggolis néha teljesen ok nélkül és a gépigénye is elég combos még, de máshol ezt már befejezett játéknak hívják szóval annyira nem tragikus. :D Összességében nagyon pozitív csalódás az előre borítékolt utálat után. Meglepett teljesen. Jó lenne még bele 1-2 térkép meg időjárás változás dinamikusan, esetleg esti meccs... Gondolom ezek majd jönnek szép lassan ahogy készül a játék. Egyelőre így 5 óra után azt tudom mondani, hogy megéri rá befektetni, bőven.


Boz képe
Boz

Én is azt hallottam róla többnyire, hogy a Battle Royale játékok közül eddig ez a legjobb. De így 4-5 évvel az Arma mod után, illő is volt már, hogy végre valaki egy normálisabbat csináljon. :D

Éljenek a videojátékok!



majd szoljatok ha lesz first person only mód is, a sarok mogul/fűből kinezek 3rd personbantol mint mechanikatol idegbajt tudok kapni :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Sokat dobna a beleélésen. Nnekem is ez jutott eszembe a gameplayt nézve.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Lesz a kozeljovoben allitolag.



Nagyon megy a progaming!
rwurl=http://i.imgur.com/BUuAl4g.jpg

4es squadban eszméletlen nagy fun!



Rising Storm 2: Vietnam-t 20 euróért vesztegetik steam-en június 6-ig (akkor jelenik meg hivatalosan, de addig is játszható). Bezsákoltam, mert amúgy is kerestem valami hasonló FPS-t és Battlefield-et nem vagyok hajlandó addig újra venni, amíg az EA főhadiszállását földig nem rombolják. Review-kat elnézve mindenki az EA arconköpésének egyfajta megnyilvánulásaként vette meg a játékot, mivel egyetlen fizetős DLC/kieg./Season pass stb. se lesz a játékhoz (elvileg).

Tehát röviden 4-5 kör játék után:
Leginkább a Battlefield Bad Company 2 - Vietnam-hoz lehet hasonlítani, HC módban. Azaz gyakorlatilag nincs HUD, nincs minimap és ~1 lövés 1 halál. Sajnos a grafikája dettó a jó pár évvel ezelőtti szintet hozza (szvsz. a legnagyobb látványbeli hibája, hogy az árnyékok túl világosak, de postprocessing sincs semmi komolyabb, ami dobna rajta). Ami számomra óriási negatívum és a trailerek alapján is jól sejtettem, hogy a vietnámi filmek/játékok alap kellékeit se tették be: ordítson a vietnámi zene, zakatoljon a Huey, F-4 Phantom dobja az egész erdőt letaroló napalmot ... mit lehet ezen elbaszni? Mondjuk, hogy ezekből kb. egyik sincs a játékban, konkrétan én egy soundtrack-et se hallottam, a napalm meg majdnem kisebbet durran mint a kézigránát...

Egyébként maga a "gameplay" nem rossz. Jó a célzás, kellemes a recoil, lagmentes 64 fős játék. Animációk elég gyérek, de elnézhető. A viskók falai rombolhatók, de azért nem egy Bad Company 2. A helikopterezés kifejezetten jó, bár más jármű nincs a játékban (tankot stb. ne keress), F-4 is csak légitámogatásnak hívható be. Ami kifejezetten tetszett az az asszimetrikus játék, azaz az amcsi fegyverek letarolják a vietnámiakat, viszont cserébe a vietnámi squadleader tud alagút feljárót építeni, ahonnan tudnak özönleni az amerikaiak bázisára. Mivel a halálok számát nem jegyzi a játék, így ez teljesen jó megoldás. Van még pár pofás apróság, pl. hogy lőszer helyett tárat kapsz, így ha túl hamar töltesz újra, akkor elveszik a lőszer, r-t hosszan nyomva kiveszi a tárat és megnézi hány golyó van még a tárban (+ tudsz tárat adni csapattársnak harc közben). Ha nem darálnak le egyből, akkor vissza tudsz kúszni bandage-elni magad, a kisebb sérüléskből pedig felépülsz (élet csík nincs). Medic-es élesztgetés nincs. Sajnos azt viszont nem tudom, hogy mennyi pálya van/lesz kiadáskor.

Összefoglalva én nem érzem 2017-ben egy teljes értékű játéknak, de az árát tekintve abszolút megéri, ha nincs mással lövöldöznie az embernek. Ha 1-2 dolgon javítanak, akkor legalább egy Bad Company 2 Vietnam szintre talán fel tudják húzni.

Botrányosan szar trailer (azt hiszem ez volt kint steamen, amikor néztem, de a többi se sokkal jobb):
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=qyAdcvjunQ4

Bad Company 2 Vietnam (youtube első 2 találat, de linkelhettem volna fan trailer-t is, az is jobb a fentinél):
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=wtbh7YUL65I
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=usluSX4X1dg



Witcher 3 alapjáték:
BEST

GAME

EVER
írhatnék róla egy könyvet is, de most inkább nem, már a második részről is kisregényt írtam, ez meg olyan szinten übereli, hogy az hihetetlen:)
155 óra alatt lenyomtam az összes contract-ot, szerintem az összes sidequestet (amik olyan szinten vannak megcsinálva, hogy sok játék örülne, ha ilyen main story-ja lenne!), a setek kb fele van meg, és csak a viking szigeten maradtak kérdőjelek a vízben (ott azért elég sok)
és akkor még hátra van 2 kieg amiből az egyik egy fullos új map
Amikor olvasom, hogy xy játék már akár 15+ óra játékidőt is ígér...nos kicsit megmosolyogtató ezután:)
Megint van rá akció steam-en, szvsz minden fillért megér azért a content-ért ami nyújt, szóval hajrá!



Továbbra is tartom a véleményem, hogy a Bloody Baron történetszál a játéktörténelem legjobb questlineja. Nagyon neki kéne már feküdnöm újra, PS4en Novigradnál elvesztett a gwent bajnokság után. :( Nekem nagyon leült ott a sztori a Baron után.



GTA 5

A negyedik részt annak idején nagyon szerettem (már amikor sikerült elindítani :D), de olyan vontatottnak éreztem, hogy egy kicsit elegem is lett miatta a GTA-ból (a Ballad of Gay Tony-t már végig se vittem, mondjuk részben annak köszönhetően, hogy az új patch hulladék, a játék meg utálja a Windows 10-et).

Na, a GTA 5 pont annyival jobb a 4-nél, hogy megint lelkesedem a szériáért, kb. minden hibát sikerült javítani, a pacing pedig hatalmasat javult a három játszható karakternek és a sokkal jobban összerakott városnak köszönhetően. Megmaradt az előzmény realisztikusabb tálalása, de csak és kizárólag olyan mértékben, hogy ne ártson a játékmenetnek. Kiváló mixe a réginek és az újnak, és az egész olyan tökéletes arányérzékről árulkodik, hogy az össze sem hasonlítható a GTA 4 csámpás designjával.

A karakterek és a történet terén Houserék meg ismét brillíroznak: a valóság remek paródiája a játék, és ezt az egészet úgy csinálja, hogy közben mégis reálisnak érezz sok szituációt és szereplőt. Kőkemény, aktuális társadalmi narratíva, ami még úgy is baromi okos, hogy a szériához méltó módon nélkülözi a finom utalásokat.

Amit opciók terén lerak a Rockstar, az meg egész egyszerűen fenomenális. Az FPS-nézet rohadtul ki van dolgozva és sok szempontból hasznos, de ezen kívül is a létező összes dolgot testre lehet szabni úgy, hogy a lehető legjobban kézre álljon a játék. Pl. be lehet állítani a GTA 3 és a Vice City klasszikus, magasabban lévő vezetési kameráját, a kontrollerbeállításokat is agyon lehet variálni (a különböző kameranézetekre és játékmechanikákra lebontva lehet variálni az érzékenységet, a deadzone-t és az accelerationt, szóval nem létezik, hogy ne találjon az ember egy kényelmes opciót), és a célzásrásegítés terén is van vagy 5-6 variáció a totálisan manuális célzástól a teljes autoaimig. Utóbbiak terén thank God for assisted free aim, baromi hasznos a fedezéklövöldés részeknél, nem utolsósorban pedig végre úgy lövöldözhetek a GTA-ban kontrollerrel, ahogyan mindig is akartam.

Grafikailag meg le a kalappal a PS4/Xbone/PC verziók előtt, a rimászter igazi "next-gen" sandboxot csinált az eredeti verzió megjelenéskor is kopottas prezentációjából. A PC port is full extrás néhány apró hibát leszámítva, és olyan durva beállítások is vannak benne, amik miatt biztos, hogy a játék még vagy 5 évig teljesítmény-benchmark lesz.

Egyelőre csak 10 órám van benne, de ha ez a szint kitart, akkor ez egy nagyon könnyen 10/10-es cucc.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Trisht még kimenekítettem a városból és onnan nem is mentem tovább. Most attól félek, hogy elfelejtettem teljesen az irányítást. :(



A Hearts of Stone szerintem jobb, mint bármi az alapjátékban.

@Nightcrawler: Nem hiszem, hogy 10 percnél több kéne, hogy belerázódj. :) Ez mégse egy 102 gombos szimulátor!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



155 óra? Yeeesh. Érdekel a Witcher 3 és fenn is van a PS4-en és valamikor nekilátok de azért ilyen hosszú játékok már inkább riasztanak engem. Nincs elég óra a napokban, hogy különböző játékokra legyen elég nemhogy egy 155 órás giga játékra,

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Itt nem az van hogy hú de hosszú hanem hogy wazzeg ne legyen még vége :-)
A Witcher 3 az egyik legjobb játék amivel játszottam EVÖR.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!