Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


KMZ írta: Nagy igény lenne ilyesmikre szerintem, nem csak sorozat formátumban.

Jaja kihalt ez a fajta 80-as évekbeli klasszikus fantasy műfaj pedig milyen jó is volt. Ezért szeretem a Netflix hozzáállását. Hátradölhetnének és pihenhetnének a babérjaikon az óriási katalógusuk mellett de alapvetően szeretnek előásni régi dolgokat amiknek senki nem adna ma már nagyon esélyt.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ez nekem jobb tízer az új Twin Peakshez, mint az összes eddigi hivatalos promó:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Bd1bbjXCfyY
Érdekes, hogy azt mondják, szerintük az új sori közelebb lesz tónusban a Fire Walk With Me-hez, mint a sorozathoz, mert én is így sakkozok, bár lehet, hogy más okból: a szappanopera már nem menő és a Showtime-on már finomkodnia sem kell Lynchnek, szóval szvsz tuti, hogy a FWWM dárkosabb, itt-ott kicsit elvontabb 18+-os anyaga jön vissza, és humorból is kevesebb lesz.

Egyáltalán nem lenne baj, mert a FWWM-vel tényleg csak annyi a gond, hogy szedett-vedett a cselekménye, így kicsit érdektelenségbe fullad és nehezen értelmezhető, de ha ezeket a hibákat lehántja róla az ember, akkor hangulatban iszonyú kemény mestermunka. Ez a zene meg valóban ÜT:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=jxlGtcW1Qg8

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



akkor ennek rekt.



Miért lenne rekt? Szvsz aki Lynchet néz, az simán csak vesse alá az elvárásait a mesternek, mert a mester úgyis jobban tudja, és mindig igaza van.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



majdnem 40 évesen ilyenek, hogy tudnak még megmozgatni titeket?



fura, de a politikai kerdeskoron kivul meg egy dolog amiben egyetertek veled.:D
sztem ha hozzak a misztikumot-a zenet!-a chillt!, akkor nem lehet vele melleloni.
persze mas volt 18-20 evesen nezni a tv-ben, vegig izgulni, tele gyonyoru nokkel, remiszto gyilkossagokkal, szellemvilaggal, misztikummal- meg akkor meg az egesz lynch stilus uj volt, azota egy mufaj notte ki magat ebbol.

"okey-dokey!"



kotekedo hangulatban vagyunk?=)

"okey-dokey!"



ilyen full gyerekes madárembereken, meg kis szőrös manókon, stb mi hoz lázba egy felnőtt férfit? Ezeknek a fantasyknak a nagy része 20 év fölött nevetséges. Komolyan ha valaki ilyeneket néz nem vágja kupán a nője, hogy gáz?



mi hoz lázba egy felnőtt férfit

van am vilag azon kivul is hogy mire all fel.:)
en pl imadom a meseket es a nom szinten. az meg hogy mit szeretek es az ki szamara nevetseges, pont leszarom.

Komolyan ha valaki ilyeneket néz nem vágja kupán a nője, hogy gáz?

most tenyleg mi benne a gaz? kevesbe leszek hetero? kevesbe leszek felnott? kevesbe leszek macso? vagy mit kene bizonyitanom avval, hogy nem rajongok a mesekert? marpedig de.

"okey-dokey!"



Enyém nézi velem... :-D



sztem ha hozzak a misztikumot-a zenet!-a chillt!, akkor nem lehet vele melleloni.

Kb. ja, és hát ezek a dolgok garantáltak, mert Lynch, egyébként meg ez egy olyan sorozat, aminek egyszerűen nem kell befutnia. Egy jól meghatározott régetnek készül, akik hozni fogják a stabilan magas nézettséget, másrészt meg Lynch kb. 10 év után tér vissza a filmezéshez, szóval kizárt, hogy hűvös fogadtatást kapjon. Minden más igazából le van szarva, ennyi évvel a második évad után azt csinálnak, amit csak akarnak, ha mondjuk csak kiparodizálják a Game of Thrones-t azzal, hogy minden részben meghal egy régi szereplő, még az is megtalálná a maga közönségét.

persze mas volt 18-20 evesen nezni a tv-ben, vegig izgulni

Én kb. 2013-ban láttam először, és nagyon megfogott, pedig Lynch többi munkája kb. mind megvolt. Mondjuk az is igaz, hogy azon kívül, hogy kultsorozat semmit nem tudtam róla, szóval izgulhattam azon, hogy ki ölte meg Laura Palmert. :) Szvsz alig veszíthetett valamit a varázsából, még a szappanoperás részeken is jól mulattam, mert úgy voltak tálalva... ami meg régen rossz volt benne (a második évad közepe-második harmada), az most is az.

tele gyonyoru nokkel

Szerintem hozni fogják ezt is:
rwurl=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMzFkYTE4OTAtYTdiNC0...@._V1_SX1777_CR0,0,1777,997_AL_.jpg

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Rengeteg nővel találkoztam akik rosszul vannak attól is, ha egy 30 éves férfi még képes Playstationözni (talán Fifa egyetlen amit elfogadnak általánosságban), egy ilyen mesének meg csak a gondolata is válóok számukra. És valahol megértem őket. Ahelyett, hogy az ember a gyerekével foglalkozna, segítene a párjának, együtt csinálnának valami értelemeset vagy csak elmenne inkább sportolni, olyan tevékenységet végez, amit egy 10 éves. Rohadt kiábrándító lehet, és sztem csak olyan nők fogadják el, akik örülnek, hogy találtak egy hímet.


KMZ képe
KMZ

XD imádlak!

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



egy ilyen mesének meg csak a gondolata is válóok számukra

hogy lenne valo ok? nem veszel el olyan not, aki nem fogad el annak az idiotanak aki vagy-so simple.:)
szerk
bocs van egy rossz hirem.

Rohadt kiábrándító lehet, és sztem csak olyan nők fogadják el, akik örülnek, hogy találtak egy hímet

vannak olyan olyan nok is, akiknek nem kell megjatszanod magad, vannak olyanok akiknek hasonlo az erdeklodesi koruk. nem elfogadjak, hanem ugyanugy fantasy/mese/game rajongok mint mondjuk en. nem gyakori de van.

"okey-dokey!"



Fantasy es fantasy között nagy különbségek vannak. Gugyogo csuhas madarakat nézni vagy mondjuk egy Witchert azért nem ugyanaz.



De a Witcher az videojáték és nem Fifa, akkor az mégsem gáz? És fénnyel fogyasztva?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Fargo 3x05

Meh. Sajnos továbbra sem emelkedik a szint. Vargas mint genya nagyon nem működik nekem egy Mike Milligen meg egy Malvo után. Kimondottan karikaturás a pacák. A sztorik sem kapnak el most úgy mint az elöző kettő évadban.

Illetve full WTF a mostani részből, hogy

ShowHide spoiler #

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Samurai Jack ötödik évad
Nagyon tetszett.



Twin Peaks S3 E1

Basszus, de jó egy nagy művészt újra formában látni! Meg nem mondom egyelőre, hogy mi lesz ebből, de nem aggódom, mert ez az első két óra baromira üdítő volt. Modern? Igen. Öreg? Igen. Akkor ez most a múlt vagy a jövő?

CHROMATICS?! IGEN!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=IGUboLZx3Tk

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Te ugye imádod, hogy ha körbeugrálnak a fórumon? :DDDDDDDD



Twin Peaks S3 E1

Nem láttam a régi sorozatot egy percet sem szóval nem tudtam, hogy mire is számítsak.

Mi a bánatos jó Isten ez a szar? A színészi játékok olyanok mintha valami amatőr csoportot néznék.
A nagy semmit mutatják hosszú hosszú perceken keresztül. Semmit nem érteni az egészből. Nem tudtam, hogy el akar altatni a sorozat vagy inkább halálba akar untatni úgy, hogy 35 perc elteltével inkább kikapcsoltam.



A 3. és 4. résszel értettem meg miért lett olyan zavaros és sötét az első rész. Jól fel van építve.
Az első két évad illetve Lynch munkásságának ismeretének hiányában azért túl messzemenő következtetéseket ne vonj le 35 perc után. Mert nem tudsz semmit.



Talán az egyetlen filmes soundtrack album ami rendesen meg volt kazettán és gyakran hallgattam, ha adta a hangulat. (És egyben a best soundtrack ever címet is a TP-nek adnám. Mondjuk a Matrix ST se volt rossz ..) A régi Sorozat meg egyik legjobb. Mondjuk azt azért lehetett érezni, hogy néha a készítők se nagyon tudták, hogy merre haladjon a sztori, de azok a karakterek... (a Windom Earle szál...)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Mi a bánatos jó Isten ez a szar?

Üdv David Lynch agyában. Ne számíts jobbra. Én még nem néztem meg az új évad részeit de az alapján amit látok beszélgetéseket az alapján ez az új sorozat inkább a Fire Walk with Me stílust viszi tovább ami már a sorozattól is egy nagyobb WTF irány volt.

Összeségében szerintem ne eröltesd mert nem fog tetszeni. Lynch nagyon nagyon más. Én a legtöbb filmjét nem birom egyáltalán. Twin Peaks sorozatot szerettem annó de az megint más tészta volt.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



A régi sorozatban nem minden részt Lynch rendezett, totálisan nézhető, persze egyedi, meg vannak benne wtf dolgok, de szerintem mindenképp érdemes belenézned.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ne állj neki az első két évad nélkül, mert semmit sem fogsz belőle érteni. Egyébként tényleg nagyon elvontan kezdődik, de a második évad vége miatt, az első 40 perc után meg elkezd jönni a hagyományos cselekmény is szép fokozatosan. Lynch baromi lassan és fokozatosan hozza vissza a sorozatot meg eljátszogat az eltelt idő gondolatával (és az pl. zseniális, ahogyan a történetben eltelt 25 évet kevergeti az eredeti sorozat óta eltelt időre való utalásokkal), de aztán felenged, hogy mégse Fire Walk With Me-t kelljen nézned 2 órán keresztül.

Szvsz ugyanolyan jó lett ez a pilot, mint az eredeti volt annak idején (ami egyébként az egyik kedvenc pilot evör nálam, szóval nagyon üt ám ez, csak hagyni kell), csak jobban szeret kihívások elé állítani, ami egyáltalán nem gond, lévén baromi sok idő telt el az eredeti óta és ez az, amivel Lynch a 2017-es tévés piacon is ki tud tűnni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Twin Peaks S3 E1-4
Az első 3 rész beszarás, tévés sorozatban ilyenre nem nagyon emlékszem, talán a TP második évad utolsó része volt ilyen, de az is még inkább csak bemelegítés volt ehhez. Hát 25 év alatt szépen felhalmozódhatott Lynchben a cucc, nem is sietett kiadni magából. A 4. rész az már visszatér a "valóságba", persze TP szinten, egyszer még a Laura Palmer téma is felcsendül. A régi szereplők fokozatosan kerülnek elő, bár bánatomra Big Ed és Audrey még sehol. :/

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Peaky Blinders S2-3

2. évad eleje nem tetszett annyira, de utána nagyon jól beindult és hozta az első évad színvonalát. A harmadik évad nekem annyira nem tetszett, kicsit lehangoló volt a sok rossz ami történt a családdal, de karakterfejlődéseket tekintve ez volt a legerősebb évad az biztos. Továbbra is tetszik a korrajz, a zene, a színészek, de a cselekményt tekintve nekem ez jött be a legkevésbé. Mind esetre így is nagyon erős a sorozat, kíváncsi vagyok a folytatásra.

Better Call Saul S3

Ez továbbra is hozza a magas színvonalat, nagyon szeretem, jogászként különösen érdekes :)

Most következik a régóta halogatott Deadwood pótlás, nagyon nagyok az elvárásaim...



Big Ed és Audrey még sehol. :/

Ó fuck. Mondjuk asszem Sherilyn Fenn mondta is valahol, hogy nem szerepel sokat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Moken írta: Továbbra is tetszik a korrajz, a zene, a színészek

Azok a kiejtések, akcentusok, édes istenem, minden másodpercét imádom!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!