Jelenlegi hely

Alien-filmek (igen, a Promcsi is)

Utolsó bejegyzés


Az Alien3 44% Rotten tomatoeson. Ha az értékelés reális lenne, akkor a covit a 77%-ával kb. minden másnap megnézném amíg a premier tart... (Jó mondjuk nekem az Alien3 gyenge értékelése az egyik 'becsípődésem')

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Azért ha van Isten (vagy egy épp erre figyelő TERVEZŐ), azért azt még olvashatjuk, hogy Zaxx hogy magyarázza meg azokat a méretes nagy, ordenáré faszságokat, amik ebben a filmben voltak, és milyen mögöttes tartalmakat nem vettünk észre... :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Tno képe
Tno

Gondolom olvasták Joda kommentjét. (Én nem, csak már nem bírtam, és megnéztem az utolsó két oldalt...)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



erről (meg Zaxxról) mindíg eszembe jut a száz éves vicc:
-Rabbi, nem értem a tórának ezt a példázatát.
-Várj fiam, megmagyarázom!
-Nono rabbi! Megmagyarázni én is meg tudom, érteni nem értem!



Ciki lenne egy nagyöreg rendezőt a 200m-s költségvetésű filmjével együtt a földbe döngölni bármennyire is húzta farokra az eredeti filmeket és használta újra és újra a már ezerszer látott elemeket. Elvégre csak példának okáért a nagyhírű Ebert is 3.5/4-re értékelte a Phantom Menace-t. Más ötletem nincs amiért valaki erre a rakás szerencsétlenségre azt tudná mondani, hogy jó film. Szomorú.



Mint ahogy a játékok világában is a legtöbb "kritikus" a nagyobb helyeknél kurvák. Olyan értelemben, hogy ahogy te is írtad nem fognak kikezdeni az olyan nagyágyukkal mint Scott és a mögötte álló studiókkal mert akkor kevesebb reklám, szponzoráció, pénz és kutyafasza. Így születnek már évek óta az olyan remek reviewk amikben burkoltan esetleg felsorolnak egy valag hibát és problémát, amit a végén mondjuk egy mondattal áthúznak, hogy de ezek végülis csak apróságok hisz ez mégis csak Ridley Scott. Végső pontszám: 9/10. Nuff said. Ugye ismerős ez a régi Gamespot és hasonló oldalak idejéből is és beleolvasva jópár nagy lap reviewjába hasonló tükröződik vissza azoknál is eléggé sokszor.

Más: Ez meg kikívánkozik belőlem de Ebert egy igazi túlértékelt ripacs volt. Csomó filmet nem értett meg az öreg aztán lehordta őket a sárga földig. Más szarokat (mint pl a Phantom Menace) meg az egekig magasztalt. Szóval fogalmam sincs miért van olyan nagy kultusz a faszi körül.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Hát nem tudom egy rossz film mennyire a rendező sara és mennyire a forgatókönyvíró és a stúdió hibája. Ha van egy ergya forgatókönyv abból vagy sikerül kihozni egy elfogadható filmet, vagy nem.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ebert nem volt tévedhetetlen, sőt néha elég érdekes meglátásai voltak. Igen ritka volt amikor egyet értettem vele, s bár többször előfordult hogy utólag átértékelte a saját kritikáit, én azért kedveltem őt mert megvolt a saját ízlése és nem akart látszólag megfelelni az álltalános kritikai konszenzusnak.



Ez a film elejetol a vegeig maximalisan Scott sara. Alapvetoen ez nem mindig igaz, de ebbe a filmbe nem nagyon volt masnak tobb beleszolasa.

@Freak: ezert is ereztem, hogy csomo kritikanal ha erintettek is a problemakat akkor is nagyon elmismasoltak. Mashol negyed ennyiert ugrik mindenki most meg, "hat jo lattuk hogy jon az a dolog, dehat jolvan az..."

Kozbe megleste egy munkatarsam, mas velemenyen volt. Azt mondta, hogy ha szigoruan kulonallo filmkent nezi akkor nem borzalmas, de amugy eleg meh. Szinten szemet szurt neki az elso fel ora es a pofatlan ollozgatasok. A med bay reszt tudta o is csak felhozni amit eltalaltak. Ezen tul csak annyit tudott mondani, hogy aki ezt a forgatokonyvet leokezta ezekkel a parbeszedekkel az retardalt. :D



A másik ehhez még köthető jelenség, hogy mindegy hány trágya filmet készítesz ha anno csináltál jó filmeket akkor automatice instant mindenki elnézi neked az aktuális bukásaidat pusztán az x évvel ezelőtti érdemeidért. És az ilyenekből lesznek még a 9/10es pontszámú reviewk.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ez meg kikívánkozik belőlem de Ebert egy igazi túlértékelt ripacs volt.

Na végre valaki! Aláírom, hogy volt 1-2 jó kritikája amikor nagyon át tudta adni a lényeget, de csomószor agyvérzés kerülgetett inkább tőle. A Stargate kritikáját sose bocsátom meg neki :D



OFF
shamalamalayan mesternek eleg volt tobb jo film utan egy sztem boven nezheto es jopofa gyerekfilmmel elorukkolnia amiben nem voltak szellemek es maris mindenki eltemette-es azota is rugdossa.
ON

en meg ugyan nem lattam az uj rettenetet, de nekem mar a promcsinal is az volt a velemenyem, hogy scott papa csendesen szunyokalt a rendezoi szekben, amig a seged rendezok osszeraktak a filmet a studio kivansagai szerint. semmilyen modon nem viseli az oreg keze nyomat az a film-de legalabb szornyen rossz.

"okey-dokey!"



Igen Shambalmbalambala pont a fordítottja ennek (szintén megérdemelten szvsz) a tézisnek és van ilyen is de attól még megállja a korábbi kijelentés a helyét.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Te a Last Airbender-re gondolsz?
Mert ha igen akkor annyit pontosítanék hogy az nem azért volt rossz mert gyerekfilm volt a megszokott Shyamalanos hangvétel/tőrténet helyett. Hanem mert egy iszonyat jó rajzfilm sorozathoz nyúlt aminek az erényeit (történet, karakterek, lore, univerzum, hangvétel, atmoszféra..) nem sikerült átmenteni a vászonra. Szóval egy nagyon rossz adaptáció volt első sorban -és emiatt utáltuk sokan- nem pedig azért mert nem volt elég Shyamalan-os.



yupp, arra. amit irsz a rajzfil/film osszehasonlitasrol sajna nemtom megitelni, en a rajzfilmbol csak par rnd epizodot kaptam el. mindenesetre igy magaban a film nekem nem tunt rossznak, sot kimondottan szorakoztato volt.
erosnek ereztem salamalayama keresztrefesziteset a film miatt, plane, hogy nem egyedul kovette el. szar filmet meg sajna lassan minden jo rendezotol/szinesztol lattunk mar.

"okey-dokey!"



sztem a kör meg a többi is szar volt és inkább ezért...
A Hatodik érzék és a Falu király volt viszont, a Törhetetlen* pedig a kedvenc

ShowHide spoiler #

filmem.
(*a magyar cím, a Sebezhetetlen sztem rossz választás)



sztem a kör

az nemtom melyik, meg volt talan egy-ketto amit nem is lattam tole. mindenesetre szamomra meg a kevesbe teccetosek is boven belefertek az egynek jovolt kategoriaba a rengeteg otlettelen szar film kozott.
az o baszogatasa szamomra ugyanolyan misztikus mint a nickelbak meg a U2 kozutalat.
de reszemrol eleg az OFFbol.:)

"okey-dokey!"


Tno képe
Tno

az o baszogatasa szamomra ugyanolyan misztikus mint a nickelbak meg a U2 kozutalat.
de reszemrol eleg az OFFbol.:)

Már csak azért is, mert ezzel rögtön átfordul tömeg hangulata az ellenkező irányba:P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



szinte biztos! ha en ezt elobb leirom, lehet a kovetkezo star-wars filmet is o rendezi majd!:D

"okey-dokey!"


Tno képe
Tno
ShowHide spoiler #

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



+1 Unbreakable-re. Nekem egyik all-time kedvenc filmem, minden egyes újranézéssel csak jobb lesz ráadásul, pedig a Shamalamadingdongos végecsavar miatt ez ritka :D Istenem amikor a medencéből kimentik és feláll arra az epic zenére, meg utána a verekedés! Mestermű!



Ebert előtt a filmkritika, mint ágazat, többnyire akadémikus körökben és specifikus magazinokban volt jelen. Ebert volt az egyik legmeghatározóbb személyiség (a tengeren túlon), aki informált kritikát kínált közérthető módon, ezzel átformálva és popularizálva a műfajt.

Más:

Nem rég bukkant fel William Gibson Alien 3-as scriptje. Link és háttérsztori erre: http://www.vulture.com/2017/05/william-gibsons-never-filmed-alien-iii-sc...



hehehe az első kép alatt "an alien (left) and Gibson" :-D



Covenant.

Előszó:

Az Isten húzná a faszára a kretén embereket. Későn érkeznek, nem tudják, hogy melyik az ő helyük. Letapossák a lábam. És persze pont mellém ülnek. Végig pofázzák az egész filmet Pl.: "az egy szög?" Igen ilyen retardált, hogy lát egy szöget és megkérdezi, hogy az egy szög e? Csörög a telefonja jó hangosan fél perc mire előkotorja a táskájából és még fel is veszi. És pofázik a film végéig. "Ménem engedik el egyszerűen?" "Végigszalad rajta!"

A filmről:

Nekem tetszett. A történet faék egyszerű. Igen voltak benne hibák, igen sorozatban hoznak meg rossz döntéseket de éppen ezért történik meg az ami. Ha mindenre figyeltek volna és csak jó döntéseket hoztak volna akkor annyi történt volna, hogy megérkeznek a bólygóra, kolonizálják és élnek vígan. Kurva unalmas alien film lett volna szerintem... A "nagy csavar" meg messziről látható, minden féleszű kitalálja könnyedén. Kivéve....igen a két kretén mellettem. Na, nekik ez már meghaladta a szintet.



Szóval tetszett, de egy pozitív dolgot nem sikerült említeni csak leírtad, hogy szar volt amúgy. :D OKÉ



Joda írta: Szóval tetszett, de egy pozitív dolgot nem sikerült említeni csak leírtad, hogy szar volt amúgy. :D OKÉ

"9/10"

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Az, hogy tetszett nem egy pozitívum? Bár lehet én tévedek.
Fassbender csillagos 5ös volt. Ezt a szerepet neki találták ki. A díszletek, látvány, hangulat, tökéletesek voltak. Az alienek szintén. Hangulatában nekem idézte az első alien filmeket ez is plusz pont. Nicsak ez már több is mint 1 pozitívum.



Több alien is van benne??? Thx 4 spoiler



Mióta spoiler az, hogy egy alien filmben lehet akár több alien is. Őszintén, van aki ezen meglepődik?



???? Igen, elég nagy spoiler. Trailerben egyet mutattak. Teljesen más a film feelingje/stilusa onnantól, ha több van.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!