Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Kurt papa legalább jó benne?



Miben nem?



Kurt is jó,

ShowHide spoiler #

, Stallone sztem felesleges volt. A film az alázásban a legjobb. Ahogy az önjelölt Felsőbbrendűeket ("Szuverénnek" fordították amitől lehidaltam) alázták, majd "sokkoló arcot":-P :-D, az kitűnő :-)



igen, amit láttam Stallone instajan kirakva részletet az elég bénának hatott :/



A többi jó, főleg Drax

Eegen, neki minden perce arany. Igazsag szerint akkora fun ez a film es annyira jok a karakterek, hogy meg az sem szamit, hogy nincs tortenet :D
Na jo, ennel rosszabb helyzet, mert a ket mondatos valami rosszul van megkavarva. Szoval kene oda meg valaki ironak Gunn melle, mert o poenokban, karakterekben, mikro szitukban jo. Csak kene a sztorinak is valami lelek.

Ennek ellenere is tenyleg jo, mert igazi kalandfilm es baromi szorakoztato nezni oket.



Hát én se... Valami krimi thrillert vártam a leírás alapján. :(



Oblivion

Kellemes volt, lekötött. Eléggé bejött a drónok és egyéb masinák dizájnja.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Split
James McAvoy zseniális, színészileg már-már Edward Nortoni magasságokba emelkedik. Viszont maga a film, a tinédzser lányokat játszó színészek és főleg a "csavar" a végén, sajnos egy határ szar, nem menti meg a remek alakítása.

Captain Fantastic
Van jó pár hibája, pl.

ShowHide spoiler #

, de összességében kellemes kis film. Viggo Mortensen nagyon jól alakítja a karakterét, az utolsó előtti jelenet a Guns n' Roses számmal pedig nagyon klassz, egészen megindító. A gyerekszínészek is végig nagyon jól nyomják.


Tno képe
Tno

Passengers

Egész menő volt a hajó. Azért, amikor elhúztak a vörös óriás mellett, némi malfunkciót betehettek volna mégis. Meg az a szakáll. Ó, a medencés-buborékos jelenet tetszett.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Allied
Szétbotoxolt mimika nélküli sótlan Bradd Pitt teljesen rányomja az egész hangulatát a filmre, ami még jó is lehetett volna 4/10

nekem tetszett, mondjuk 6/10

kivetelesen moziban a gotg2 kolkokkel: a tortenet eleg bargyu, de kellemesen vicces volt (kar, hogy trailerekben ellottek egy reszet), 7/10

Parizer forever.



Szerintem is jó volt egynek. Mondjuk a tréler merő vakítás volt. Az alapján úgy képzeltem, hogy 2 órában végigzúzzák Európát :DD

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nem lattam semmi elozmenyt, kiscsaj mondta, hogy nezzuk meg, ugy lett :)

Parizer forever.



Logan

Tényleg egész jó volt. Azért lett volna mibe belekötni, de szép, korrekt lezárás.
10/7


ShowHide spoiler #

Amúgy a filmet én is nem rég láttam, nekem nagyon tetszett. Főleg a szerethető karakterek fogtak meg és az az életérzés hogy nem csak a megszokott, társadalmilag elfogadott módon lehet élni. Vagy nem lehet. :) 9/10


ShowHide spoiler #


Hogyan legyél latin szerető
Semmi extra, egy aranyos, kiszámítható vígjáték. Egyszer simán megnézhető (nem feltétlenül moziban), van benne néhány jobb poén (pl. a 2 idióta a kis motorral), meg egy 50 évesen kb. 30-nak kinéző Salma Hayek. Emiatt nem is írtam volna, de nem tudom megérteni, miért nem lehetett a spanyolul beszélő részeket is leszinkronizálni, abszolút semmi értelme a történet vagy bármi más szempontból nézve. Az Assassin's Creedben menő volt, de itt iszonyat zavaró, hogy egy snitten (sőt néha mondaton) belül váltogatják a nyelvet oda-vissza. Ez a szinkronban pláne ratyi, mivel az eredeti és magyar színészek hangjai köszönőviszonyban sincsenek egymással hangszínben és mixben. Szóval eredeti nyelven ajánlom, vagy csekkolva, hogy valamelyik csatorna (vagy a DVD-s kiadás) pótolta-e eme hiányosságot.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



és hogy tudtam, hogy ez a szó onnan van :D
"-Megdöglesz te büdös geci...
-Hopp, ez egy levél apámnak"
:D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



GotG2

nagyon kellemes szórakozás volt, kikapcsolt arra a két órára. Én is Draxx-et bírtam a legjobban már attól az IQ mentes szigorú tekintetétől nevetésre áll a szám. De legjobb amikor gyerekként lelkesedve kéri mantis-t hogy rajta gyakoroljon.
groot minden képkockáján olyan cuki, hogy kirohad a fogam tőle :D
A thanos lányok közül én mindig is Nebulát kedveltem jobban és itt ez most csak erősödött.

a sztori meg hát olyan galaxis őrzőis, épp arra elég hogy vigye előre a cselekményeket, de ennél nem is kell több. ez nem az a fajta film.

ja és nekem meg az összes stábvégi jelenet adta, nem értem a picsogókat.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



King Arthur: Legend of the Sword

Nevetséges, hogy 20%-on áll Rottenen, komolyan, a kritika szégyene. Teljesen élvezhető film, ami az utolsó fél órában átmegy itt-ott gagyiba, de addig szórakoztató és újszerű. A rossztól pont annyira van messze, mint a zseniálistól, tény, hogy nem egy kimondottan jó film, de simán olyan, amit érdemes megnézni, főleg moziban. Mondjuk 2D-ben, meg eredeti hanggal, bár nem a világ vége a szinkron sem.
Az már önmagában öröm volt, hogy nem valaminek a sokadik része, spin-offja, rebootja, vagy akármije, mert hát hiába ismerős a legenda, így még soha nem adták elő. Itt-ott elég erős Witcher 3 hangulat érződik, mind a zenében, mind a képi megoldásokban, ami természetesen dicséret.

Respect is not given. It's taken.


KMZ képe
KMZ

meghoztad a kedvem, ma csekkolom is :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától


átdobtam az élijenes vonalat az élijen topikba, folytassátok nyugodtan a kinevezett helyen.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Söröd soha ki ne fogyjon!



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Természetesen rossz kommentsorrenddel, ahogyan az minden más alkalommal is lenni szokott. Yay!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Mondjuk annak örültem volna ha amit a filmről írtam eredetileg és totálisan ontopik az ittmaradt volna, mivel ide való, dehát mind1 mostmár.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



GotG2
Nagyon nem.
Túl lett tolva minden téren. Borzalmasan idegesítő film volt annyi sziruppal a végén, hogy ömlött ki a vásznon keresztül.

Choose your next words with excpetional care!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!