Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Jó nagyot köpsz. :D Mindegy, a Levendula fagyizóba kötelező lesz benézned majd, ha erre jársz!

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Én speciel naponta utazok 500-at... :D :S



Nem csak nagyot, de total pontosan. Kerdezd a tukorkepemet :D
A varoslatogatas veget ert, most egy ideig nem jarok arrafele, kiveve persze, ha van ok. A fagyizo jol hangzik, sajnos kimaradt mert keson szoltal (shay on you --bad pun intended). Ki tudja, lehet az eletemet ott fogom folytatni, ez most csak ilyen fantazialgatas,legbol kapott otlet, es nagyon sok mindenen mulna. Egyebkent van ilyen motoszkalas az agyam leghatuljaban, ami fogalmam sincs miert,de köt oda... amikor eljittem ma, mar mentem is volna vissza--amolyan "ott kell lennem, ott van dolgom" erzes, de nem tudom hogy miert. Amugy en ennyi jo alteros not meg 3 eves szegedi palyafutasom soran se lattam,mint a mai napon Debrecenben. Ez ismet egy oriasi plusz pont oda :D

@Chiller:
Oda-vissza ez is 400 lenne, bár az alfoldi pusztasagban vegig lehet hasitani 160-nal is ha nincsenek sunok (autopalya nelkul)

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Debrecennek is megvan a maga szépsége. Én épp most jöttem vissza pár kilóméteres sétából, öcsémmel. A Nonstopba imádunk kijárni éjjelente. Mindig el lehet ütni az időt meg kb. mindig látsz valamit, pedig azért én se városközpontba lakok.

Ha pedig valamilyen úton-módon úgy alakul, hogy itt folytatod - mit lehet tudni -ne felejtsd el, hogy komoly protekcióm van itt kb. mindenhol, és ha netalán kórházzal kapcsolatos ügybe keveredsz, csak egy kérés; és sorba se kell állnod. :D

Amugy en ennyi jo alteros not meg 3 eves szegedi palyafutasom soran se lattam

Még egy ok, hogy ide gyere. Hátha kifogsz valakit.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Nem értem a gls-t.

Ma kaptam a levelet, hogy a mai napon feladásra kerül a csomagom. Egy linken tudok szállítási címet módosítani a mai napon.

A linken próbálnék belépni de nem enged, ez az üzenet fogad:

"Figyelmeztetés: Az első rendelkezés leadása a csomagfeladás napján éjfélig történhet. A következő rendelkezést a sikertelen kézbesítés után teheti meg. "



És az milyen, amikor azt az infót kapom, hogy a GLS futár érkezése 8-18 között várható, hogy felvegye a csomagot tőlem.

Erre bent ültem éhesen kb. 15-ig, majd elrohantam enni egy gyrost, amikor a másodikat haraptam belőle, felhívott, hogy itt van az épület előtt (persze nem tudott volna mondjuk 10 perccel az érkezés előtt felhívni). Mondtam, hogy ott leszek 10 perc múlva. Azt mondta nem vár meg, majd visszajön később.

Baszott visszajönni aznap. Másnap ezért elmentem kajálni délben. Kettőt haraptam, már hívott, hogy ott van. Mondom rohanok, 10 perc múlva ott leszek. Nem várt meg. Harmadnap nem is jött már. Következő hétfőn felhívtam őket és mondtam, hogy ugyan jöjjön már ki még 1x és mondjanak már egy konkrétabb időpontot basszus. (Bp-n vette át a csomagot, tehát em is az, hogy átutazóban Debrecen felé beugrik egy koszos kistelepülésre).

És még kérdeztétek tőlem, mi a faszért használtam postát a futárazás előtt. Mert hogy olcsóbb volt 50 Ftal, de cserébe milyen szar.

Most kéremszépen, ha a tavalyi áron vinné a posta, akkor vissza is térnék rájuk. Reggel van időm, bemegyek, beadom a csomagot, kb. 20 perces kitérő az egész és már viszik is. Persze nem lehet követni az alap árban, nem ér oda, csak jó esetben 3-4 munkanappal később, de ez, amit a GLS nyomott mostanában, az is felháborító.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Pick Pack pont FTW

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Jah, GLS azért meri ezt, mert nagy, és nagyon ismert-használt. Mások, az itthon kevésbé ismert UPS pl nekem pár éve asszem 4 órás lebontásban adott időpontot, DPD meg pár hete kb 2 órás intervallumot és konkrétan nyomkövetést adott a konkrét futárra kiszállításnál. OK, dpd felülete szar, és 30 percet vártam ügyfélszolgálaton, miután rossz hibaüzenetet jelenített meg a tracking, de azért jah, van hova fejlődni.

...és én is postapontozok pl cd galaxissal. hazafelé +10-15 perc max.



Felhívtam őket és kiderült, hogy hétvégén dolgozták fel a megrendelést és mindig a feldolgozás napján nulla óráig lehet címet változtatni. Az erről szóló mailt meg ma reggel kaptam meg...

Pikk pakk pukk pont meg jó lenne ha lett volna rá lehetőség. De ennél a webáruháznál csak házhozszállítás futárral opció volt és csak utánvéttel. De legalább a szállítás ingyenes.



Harmadnap nem gyrost ettél? :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Már másnap sem =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jó, hogy ránéztem a csomagkövetésre az előbb mert már látom hogy csomag szállítás alatt.
Persze erről elfelejtettek mailt küldeni. De sikerült még címet módosítanom.



figyuzzatok már. a Marc mint cipőmárka megszűnt? most ment tönkre az egyik kedvenc cipőm és sehol sem találok. de még csak a márkából se. kb 3-4 éve vehettem

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Messengerben le lehet tiltani azt a két kis klattyanás szerű hangot üzenetküldésnél?

Már mindent letiltottam amit csak tudtam de csak nyomja azt a hangot. Egyedül akkor hallgat el ha lenémítom a telót.



Elvieg a search mezo mellett, a jobb felso sarokban levo profil ikonra kattintva ered el a Notifications & Sounds beallitasokat. Ott nalam ki van love Sound, meg In-app sounds is. Nem tudom iPhone-on is ugyanez a layout vagy sem. Mindenesetre nekem meg sem nyikkan az app. :)



http://en.marcshoes.com/shop/shopfinder/shopfinder/index.htm

Bal oldalon be tudod allitani, hogy csak magyarorszagi boltokat mutasson. :)



hmhm, köszi, ezt nem tudom miért nem találtam

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Köszönöm így meglett.



Sziasztok!
Szerintetek egy i5-3470 procihoz, és egy R9 390-es 4GB vga-hoz elég egy H61-es alaplap? Tuningolni nem akarok, csak szeretném ezen két alkatrész teljesítményét a legmaximálisabban kihozni.
Vagy milyen más eshetőség jöhetne még szóba?



Az Alaplap meg a VGA így stimmt, de az i5-3470 Processzor ősrégi. Oké, hogy erős, de akkor se mai. A tokozással végül is így sincs gond, de én ehhez feltétlen új generációs Procit néznék, és az úgy oké lesz.

Például.: i5-6600 vagy vagy i5-7600, amiknek az architektúrája sokkal korszerűbb.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Az alaplap legjobb és legrosszabb választás közt is maximum csupán néhány százalék eltérés szokott lenni teljesítményben. Felvett teljesítményben már több, de nem fog egy rendszer se több fps-t kitolni attól, hogy lapot cserélnek alatta. Olyat vegyél, amiben van elég csatlakozó a cuccaidhoz (sata, usb, pcie...), van/sok rá a garancia, és kb kész, ha nem akarsz tuningolni. Esetleg ha ventit szoftveresen akarod irányítani, akkor annak utánna kell nézni.

Vagy milyen más eshetőség jöhetne még szóba?

Cserén kívül más nem.



Hű. Hát ez kövér intel reklámnak tűnik. Ne zavarjon, hogy a haswell óta 5%-ot SEM fejlődtünk C2C, és az ominózus Ivy bridge óta sincs meg a 15%.
rwurl=https://www.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/review/2016-12-...

Teljesen jó lesz az i5-3470, sadi. És még egy titok: intelnél már évek óta full ugyanaz hardveresen minden chipset a generáción belül, csak szoftveresen vannak letiltva (pontosabban "levágva" a fejlettebb funkciók). Értsd: tuning nélkül mindegy (ha a kívánt feature lista teljesítődik).



Semmi reklám nincs ebben. Mindössze fel kéne fogni, hogy csak azért mert drága egy jó Processzor, a régi szarok amik akkor jók voltak, nem lesznek az idők végeztéig normálisan használhatók. A Proci kérdés sose volt olcsó. Ilyenkor a legkönnyebb azt mondani hogy "Jó lesz az, fél millió évvel ezelőtt is jónak számított."

Na ja, csak nem lesz minden újonnan kijött cucc összevásárlása után utóbbiakhoz való. Nem kell zseninek lenned ahhoz, hogy ezt megértsd.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Jó én kiszálltam.
https://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-7700K-Review-Kaby...
Tanulj, olvass, és ne ülj fel a marketingnek.

ui: az sem véletlen, hogy a kaby rosszabbul teljesít C2C, mint a skylake, de ebbe ezek után már bele se megyek.



Jól teszed. Nincs kedvem olcsó hülyeségeket olvasni, amikor nap mint nap ilyenekkel jön hozzám a sok gyökér, aztán pislog, hogy mit cseszett el, amikor a gépét tette össze.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Na ez viszont kedves. Igaz én már akkor magamnak raktam össze a gépem, mikor te még gondolatban sem voltál, és véletlenül megy otthon 6600k 4,6GHz-en alapfeszen, de biztos jobban tudod ;)



intel az utobbi jo par evben mar szinte kizarolag csak az energiafogyasztasra (es az integralt grafikus magra) fekudt ra hogy versenyben maradjon az ARM-mal mobilproci teruleten (laptop/tablet/stb cuccoknal). Teljesitmenyben ahogy mondod szinte ugyanaz minden generaciok ota, de fogyasztasban probaltak faragni ahol csak tudnak.

Foleg igy lesz majd majd megerdekesebb az energiafogyasztas verseny, hogy x86-os progik is fognak tudni futni ARM procikon (esetenkent akar nativ sebesseggel) a friss win10es emulacioval. Csomo ceg valaszthat siman ARM variaciot mert legtobb ember nem renderinget akar csinalni a gepen, de tok orulne ha az alap x86-os progijai mukodnenek az olcso ARMos win10esen.

Nincs az energiafogyasztas versennyel gond amugy, azt jelenti hogy egyre sebesebb es izmosabb procikat tudnak belepaszirozni a mobil eszkozokbe, amik addig a magas fogyasztasuk miatt elkepzelhetetlen volt hogy PCn kivul mashol is durozsoljon, vagy passziv huteses megoldasok helyett kis pruttyogo ventilatoros megoldasokkal ment csak, amik soksor meg ugy is fullra felmelegedtek, egeszen odaig hogy a kornyezo elektronikat vagy a forrasztast is kinyirtak maguk korul.

Max csak a nagyon top performance kategoriakban nem nagyon mozdultak igy elore, de a mobil szferanak rohadt jo haszna van az energiafogyasztas versenyben, igy kul az teljesen.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Szomorú, hogy szakmaügyileg ez engem személy szerint érint. Az pedig elgondolkodtat, hogy miért pont a fogantatással kötöd össze az értelmet és hozzáértést - mert én nem igen látok összefüggést. Sajnos nagyon könnyen megállapítható, hogy gyakran nincs köze a kettőnek egymáshoz de érdeklődve, kíváncsian figyelem, ahogy a magukat öreg veteránnak képzelők ennyivel tudnak kiállni az igazuk mellett - hogy ők idősebbek, nem többel. Ez azért elgondolkodtató, mert egy elvileg "fiatal kis ficsúr" ellen nem pont ennyivel kellene tudnia fellépni egy vén motorosnak - viszont rendszeresen ezekkel találkozok sűrűbben. Kínos. Rendkívül kínos.

Offolás vége.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Legyen akkor on, milyen géped van otthon? Már ami tényleg a sajátod, céges meg egyebek nem játszanak. Amit te vagy a te igényeid alapján raktak össze.

OFF
@psishock:

ShowHide spoiler #


What have i done!

Amúgy Chillernek abban igaza van, hogy az újabb nem jobb annyival, mint amennyit ráköltesz, még ha a kevesebb fogyasztást is nézzük, akkor se.
Nekem ez a proci tökéletesen megfelel, csak az alaplap úgy érzem meg akarja adni magát ( megolvadt egy usb csatlakozó, és most nemrég is enyhe égett szagot éreztem). Mostanában azt csinálja, hogy az usb nem tud 12-13 MB-nál többel írni, meg a gép szinte rendszeresen lefagy indításkor ( jó, ez lehet azért van mert win7-ről upgradelt a windows 10-re, amit sok helyen olvastam, hogy nem túl egészséges)
Egy másik probléma, ami szerintem valahol az alaplap defektjét igazolhatja, hogy a játékok ugyanilyen konfigurációjú gépeken, lényegesen gyorsabban futnak, átlagosan 10%-al.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!