Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Hát jó. Ha így akkor így. Elnézést, hogy témát csináltam belőle. Csak így tovább.
rwurl=http://i.imgur.com/z80cGDv.gif

@Zaxx: eszem ágába sincs cseszegetni Moken-t. Felőlem aztán itt kommentelgethet meg örjönghet napestig ha nem ilyen alpári stílusban teszi (amit saját elmondása szerint nem csinál amúgy se). A lehető legkevésbé sem érdekel a jelenléte amíg nem köt belém. A moderálás módját és stílusát nem értettem, mostmár igen. Téma lezárva.



Nem beragni kell, azert vagyunk hogy megbeszeljuk.

Nem tartod valosnak azt amit irok? Mond hogy hol tevedek. Tudtommal csak olyan szituaciokert jart a ban eddig is amelyeket mar leirtam, halmozottabb szitkozodos formaban es modok figyelmeztetesenek ignoralasaban.

Mokent is en btw teljesen neutralisan kezelem. Ha te irtal be volna neki egy tragarabb beszolast, neked is csak egy nono-t adtam volna, nem ban-t.

Ha valosnak tartod viszont azt amit irok, akkor miert nem lehet elfogadni?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



eszem ágába sincs cseszegetni Moken-t.

Ezért is írtam oda, hogy nem csak kettőtökre értem ezt. Én főleg a saját példámon keresztül figyeltem meg, hogy mikor hogyan reagálok bizonyos dolgokra: ha valaki elküld a halál faszára, az nem szokott érdekelni, de ha 5-10 ember csinálja passzív-agresszív megnyilvánulásokkal, akkor egy idő után túl tudok töltődni, ha mondjuk nem ér más jellegű impulzus. Kicsit olyan ez, mint amikor egy-egy népszerűbb-híresebb emberkét látsz kifakadni online: pl. Totalbiscuitnek rendszeresen a fejére olvassák, amikor egy srácot úgy küldött el Twitteren, hogy "legyél rákos és dögölj meg", pedig mi bele sem tudunk gondolni abba, hogy mekkora mennyiségű anyázást kaphat nap mint nap. Puzsér is néhány hónapja lekapcsolta a kommentelést FB-on és Youtube-on is, majd leírta egy oldalban, hogy mocskos gecik kommentelnek neki... aztán megenyhült, elmúlt az ötperc, mert kapott a másik oldalról olyan impulzusokat, és most megint lehet csinálni nála mindent.

Moken sem jogosan pécéz ki téged, de az a helyzet, hogy kipécéz ilyen vagy olyan okból, mert te is mondtál már neki olyan dolgokat, meg miatta is húztál el hónapokra. Szvsz legyél te a nagyobb ember, ne vedd magadra ezeket (egyébként is: mennyire elcsépelt dolog azt mondani egy hosszú hajú emberkének, hogy zsíroshajú? :D), és általában ha ez sikerül, akkor egy idő után mindkét fél elássa a csatabárdot, ha a másikban is van annyi. És azért óvatosan jegyzem meg, hogy Mokenben szerintem van annyi, mert meg tud úgy is nyilvánulni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem látom értelmét ezen vitatkozni, nem fogom felidézni fejből kinél/mikor volt hasonló kommentér 1 hét pihenő, de biztos vagyok benne, hogy volt. Talán Grifternél, fene tudja már, de igazából Ő se nagyon tolt ilyet, mind1 is. Ha nem volt akkor nem volt. Lehet rosszul emlékszem. Az, hogy elintézted egy szmájlis szerkesztéssel az szerintem egy vicc a komment tartalmára való tekintettel. Ez van. Azért hoztam ide a témát, mert nem értettem, hogy miért van csak ennyivel elintézve. Mostmár tudom. Elfogadom, hogy te így látod, nem fogok belekötni. Egyetérteni nem fogok vele, de elfogadom. Tovább is léphetünk.

@Zaxx: ugye tudod, hogy nem nekem írta a kommentjét?



Őőőőő, mivan? Másoknál ilyenért bőven járt a pihenő, most meg igazából tök rendben van csak valaki kiszerkeszti az alpári személyeskedést és mehet tovább, mert amúgy a feszültséged meg kell őriznetek mint moderátorok?

PONT TE BESZÉLSZ? Te aki ugyanilyen stílusban irkáltál nekem mielőtt önkéntes száműzetésbe mentel?! Semmit nem kaptál érte, csak egy ejnye bejnyét. Én mióta itt vagyok nem fakadtam ki így senkire, de most már nagyon elegem lett Bagolyból. Kezdetektől fogva következetesen ignoráltam a piszkálódását, holott egyértelműen provokálni akart állandóan. Ha valamiért akkor pont az ilyen magatartásért járna a ban! Te is nem tudsz leszállni rólam még mindig, úgy látom. Mióta Zaxx-ot pihentették azóta nem volt szinte semmilyen említésre méltó konfliktus az oldalon, de te egyből idejössz és nyávogsz szokásos stílusodban, hogy jajj nézzétek már megint mit csinált Moken, holott hónapok óta senkivel még csak vitába se keveredtem.
És mondom az a legszánalmasabb, hogy elvileg előadjátok, hogy ignorra raktok, aztán mégis mindig ti ketten vagytok az elsők, akik reagálnak bármire amit írok.



@Zaxx: ugye tudod, hogy nem nekem írta a kommentjét?

Nem tudtam, új infó, de a lényegen nem változtat, csak vonatkoztass el. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én nem mondtam hogy ignorera raktalak. Nem is foglak. Mielőtt leléptem önkéntesen 3 hónapra nem is voltam biztos, hogy bármikor újra kommentelni fogok ide. Ha kaptam volna a pihenőt megérdemeltem volna, nem néztem kaptam-e nem is érdekelt.

Nézd, felőlem aztán írhatta volna Zaxx is, Bagoly is, bárki. Nem a személyel volt problémám hanem ahogy kezelve volt. Ezért nem is fogok pártot fogni kinek volt vagy van igaza, nem érdekel. Ti dolgotok. Mióta amúgy itt vagyok ez az első kommentem ami neked szól, szóval ja. Mindig én vagyok az első aki reagál rád. Persze. Lett volna rá alkalom, hogy belédkössek valami miatt amit írtál, de jobbnak láttam ha nem baszogatlak, mert az jóra nem vezet. Most se veled van bajom (na jó annyiban igen, hogy nem kellett volna azt a kommentet úgy befejezni) hanem a moderációval. Most így jött ki, hogy a reakciód miatt küldtem egy reportot. Beláthatod te is, hogy túltoltad. Provokáció ide vagy oda.



Én mióta itt vagyok nem fakadtam ki így senkire, de most már nagyon elegem lett Bagolyból. Kezdetektől fogva következetesen ignoráltam a piszkálódását, holott egyértelműen provokálni akart állandóan. Ha valamiért akkor pont az ilyen magatartásért járna a ban!

Moken@ Szerintem magadnak segítenél a legtöbbet, ha egyszerűen nem figyelnél oda Bagolyra. Ha valami bosszant, irritál, annak oka van. És valljuk be, ezen csak te tudsz módosítani, mert a reakciók nem tőle származnak, hanem tőled.

Mindig mondogatom és örök igazság, hogy ha valami zavar, akkor nem szarod le eléggé.
Nem lenne viccesebb, ha már olvasod más be-beszólongatását, látnád; hogy még az is leszarja, akihez szól?

Szerintem baromi kínos tud lenni az olyan. Ráadásul te még kapni se tudsz érte.

ShowHide spoiler #

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
A jelentéseket, észrevételeteket köszönjük, kérdezni is nyugodtan lehet, de az egymás közötti vitás szituációkat nem ebben a topikban kell rendezni, pláne folytatni, mert az is moderációt von maga után.

Sors bona, nihil aliud.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mindig halmazati büntetésként járt a ban, és minden delikvens esetében jött valakitől észrevétel, hogy miért nem bannoltuk már. Szóval moderátori szemszögből ez az egész nagyon déja vu. Egyébként minden fegyelmezett személy esetében sor kerül arra lépésként, hogy csak a csúnya részt szerkesztette ki egy moderátor az adott kommentből, tehát ez sem kivételezés. Nem mindig ugyanaz moderál, így vannak árnyalatnyi különbségek vagy eltérő módszerek.

A "sok" moderátor sajnos nem olyan sok, ha egy adott napon fejenként egy órát tudnak itt lenni. Nem mondom, hogy adakozzatok annyit, hogy főállásban űzhessük, csak jelzem, hogy néha lehet egy kis átfutási idő. Pláne munka- vagy alvásidőben, vagy ha valaki a hosszú hétvégét a családjával tölti. Elfogadom, ha ezt túl amatőrnek tartjátok, csak egyszerűen a tényt rögzítem, hogy nincs profi emberanyagunk a témára.

Fun fact: én konkrétan benéztem egy percre délután, mert annyira volt időm, de nem asztali gépről, és véletlenül majdnem belemásoltam egy topikot egy másikba egér híján.

Sors bona, nihil aliud.



Ha legközelebb kommentet töröltök, ugyan írjátok már meg, hogy törlés történt meg hogy miért.

Nem lehet berakni a szánalomba, hogy Macronékat meghekkelték? Az már politizálás? Ne röhögtessük már ki egymást.

Ha már ez is sok, akkor kérem vissza a pandesz-belépőmet, mert egyébként is megalázó, szánalmas meg vérláztító, ahogyan elvettétek (és akkor psi a múltkor elkezdi nekem magyarázni, hogy "hát, ez ilyen új dolog volt, amit kitaláltunk" - most tényleg, mikor szakad már le a pofája valakinek?). A múltkor is megírtam a "nagy kommenttörlés" idején, hogy ne baszogassatok már, ha meg ezt nem lehet tartani, akkor tessék elmenni a büdös picsába. Találomra semelyik fasz se törölgesse a kommentjeimet, köszönöm.

Bazmeg ott politizál a fél kibaszott fórum a szánalom topikban vagy 6 hónapja (psi vezetésével), és akkor én vagyok elővéve miatta egy olyan komment miatt, amiben annyi volt a politikai, hogy politikussal történt, wow. Tudjátok mit, legközelebb permabannoljatok is miatta.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Valószínűleg az a baj, hogy... khm... Modikat idézzek: "Jelentették a kommented"
Szerintem te is jelentgess minden politikával kapcsolatos kommentet. Majd megunják és törölgetik azokat is. Mert úgy tűnik máshogy nem műxik.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Valószínűleg ott rontottam el, hogy nem volt benne személyeskedés, elvégre a múltkor azzal simán meg lehetett úszni a törlést...

...ezért most pótoltam ezt a hiányosságot. :D

Leginkább mondjuk nem a kommentet sajnálom, hanem azt, hogy már az is politizálásnak minősül, ami nem az, miközben a másik világnézet képviselői vígan nyomják a szolidan utalgatós politikai kommenteket. Baromira nem atomfizika disztingválni, erre vazeg ott tartunk, hogy most annak kell a safe space, aki egy éve még kalimpált ellene.

Az, hogy Macronékat ruszki hekkerek meghekkelték egy sima, 100%-ig igaz tényállítás. Ha valaki emögé politikát akar gondolni, akkor nyilván nincsen nehéz dolga, de nehogy már ideológiai alapon válogassuk meg a gondolati tartalmat, mert idehányok.

Fél éve még simán lehetett ilyeneket írni, senki sem harapta le a fejemet érte:
http://www.rewired.hu/content/ingyenes-gone-home-ot-hozott-hetvege

Másrészt meg hát na, el kéne fogadni, hogy a politizálás HW-san ósdi tiltása idejétmúlt dolog a mai, jelentősen átpolitizált közéletben. A politikai diskurzus jó helyen van ott, ahol van, de szvsz amíg nem komoly politikai csörtéről van szó, addig simán engedhető az áthallásos, de nem konkrét politkai komment máshol is.

A jelentgetéssel (már ha volt, mert én hajnali 1 órakor nehezen tudom ezt elképzelni) meg semmi bajom nincs, elvégre azért van, hogy segítse a moderátorokat... persze abban az esetben, ha moderátor el is tudja dönteni, hogy melyik a törlésre érdemes komment.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem előfordulhat, hogy arra a hsz-edre is kaptál jelentést, mert másképp nem biztos, hogy delete ment volna rá. Még egyszer mondom, ez csak egy tipp.

Mivel érdekes módon akadnak olyan fórumozók, akik minden kibaszott apróságon besértődnek. És akkor vagyunk mi, akik nem rohangálunk a faszunkkal a kezünkben a "Jelentem" (Megcsörgetem a Moderátorokat) gombhoz állandóan, ha valamivel nem értünk egyet, hanem elfogadjuk hogy igen, van ilyen is. És épp ezért, a problémás réteg jelentős része megmarad, a tartalommal együtt.

Fél éve még simán lehetett ilyeneket írni, senki sem harapta le a fejemet érte:
http://www.rewired.hu/content/ingyenes-gone-home-ot-hozott-hetvege

Én lassan két hónapos leszek itt. Szóval nekem még az a fél év is az őskor. :D

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



A jelentgetéssel (már ha volt, mert én hajnali 1 órakor nehezen tudom ezt elképzelni) meg semmi bajom nincs, elvégre azért van, hogy segítse a moderátorokat... persze abban az esetben, ha moderátor el is tudja dönteni, hogy melyik a törlésre érdemes komment.

Már ki lett fejtve. Nem minden szabálytalan tartalmat fognak törölni, moderálni, ha nem érdekli őket a topik és/vagy nem látják. Ez mindent elárul. Félmunkának hívják, de mindegy.

Nekem kötelező volt minden fórumrészleget olvasnom és takarítanom, ami rám volt kiszabva. Leszarták, hogy érdekel-e engem vagy sem az, ami épp ott megy. A felsőbb köröket pedig ez nem érdekelte, csak az, hogy a meló el legyen végezve. És jogos is ez a hozzáállás.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Full ingyen csinálják a moderátorok a dolgukat vagy még ők tartják fent az oldalt, nehogy már elvárás legyen, hogy minden egyes topicot végig kell futniuk nonstop... Amúgy meg ez egy családias oldal így, hogy a létszám stagnál és mindenki évek óta ismeri a másikat, nincs szükség rendőrállamot megvalósítani itt.



Full ingyen csináltam azt, amit elvállaltam. Nehogy már probléma legyen, ha a fórumozókat is zavarja, ha önellentmondásba botlik a szabályzat és a moderálás. Ha nem tetszik ne moderálj és cső, vagy ha mégis, vállald a frontális kritikákat, amit valszeg amúgy te is osztasz. Ez ezzel jár, álljál meg egy kicsit. Végtelenül gyerekes ezzel menteni őket ~ le lett írva általuk, mi van.

Csak ez nem ment fel semmi alól senkit.

Amúgy meg ez egy családias oldal így

Jah, csak néha Xanaxot kellene felíratni olykor neked is, amikor némely konfliktusod/tokat látom.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



A jó családban szoktak veszekedni is néha :D



Ha nem tetszik ne moderálj

Egyébként erről van szó: teljes röhej, hogy "hát, a moderátor is követhet el hibákat, meg nem is tud mindent elolvasni" egyáltalán érv lehet. Összességében szinte csak szopunk a nem megfelelő moderáció miatt, szóval jobban meglennénk akár nélküle is.

Szvsz simán jobb lenne egy olyan megoldás, ami alkalmazkodik a helyzethez azzal, hogy a nem teljes munkát végző moderátornak nincsen is teljes "jogköre". Pont az általad utált jelentés lehetne a megoldás: amíg egy komment nincs reportolva, addig ne nyúlhasson hozzá még a moderátor sem, és ha jelentik, akkor is csak a szabályok szerinti mérlegelés után lehessen törölni.

A tény szimplán az, hogy a közösség sokkal jobban el tudja rendezni ezeket a dolgokat, mint 4-5 félinformált-elfogult ember, mert ugye az, ha nem olvasol el mindent nem csak ott fog jelentkezni, hogy hülye döntéseket hozol, hanem abban is, hogy azért hozod a hülye döntéseket, mert általánosan nem vagy képben. Az a baj, hogy ez néha nagyon ki is tud ütközni, pl. amikor a múltkor volt ilyen vitám, akkor is teljesen egyértelmű volt, hogy a másik oldalt védő moderátor egyszerűen nem látta azt a sokat, amit én, és ezért mondott olyan dolgokat, hogy a fejemet vertem a jobb sorsra érdemes asztalomba.

Amióta RW van, nem működik a moderálás, fogadjuk már el ezt, és változtassunk rajta úgy, hogy legalább értelmesen ne működjön.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ha komolyabban akarjuk mérlegelni a Moderálás könnyebbé tételét, akkor eleve ott lehetne kezdeni, hogy a különböző kategóriákat, pl.: Általános csevejfarm, Moziguru HQ, Zenebona HQ stb. elsősorban felosztanák az aktív Moderátorok között. Mindenkinek lenne egy általa választott részlege, amit feltétlenül felügyelnie kellene vagy így vagy úgy (ha épp a Fórumon tartózkodik). Nyilván akad olyan téma, ahol nincs túl nagy aktivitás, míg máshol az ellenkezője érvényes; rendszeresek az új üzenetek - itt nyilván többen lennének megbízva a felügyelettel, de sose lenne tiltott az, hogy XY ebbe vagy abba is beleszóljon (Mod), ha épp elcsíp valami szabálytalanságot, vagy komment Jelentést lát.

Igazából fontosnak tartom, hogy legalább valami életképes rendszer(/ezés) létezzen, amikor s ami alapján moderálsz/moderáltok. Mert ha csak azt nézzük as Modi, hogy mi ugrik fel a Legfrissebbek között, és szemezgetünk, mi érdekel és mi nem; az Káosz. Az nem Moderálás. Az kb. annyit tesz, mintha a reptéren az ellenőrök csak azokat az embereket néznék meg, akik szimpatikusak nekik; a többit meg hagyják ellenőrizetlenül felszállni a gépre. Vannak - de, így minek? %-os arányban mérjük a munkát, a Moderálást és mindenképp úgy számolunk, hogy csak azzal foglalkozunk, ami tetszik?

Nyilván utóbbi hiányossága/félmunka meg újabb konfliktust eredményezhet egy Közösségben azon esetekben (is), amikor mások büntetlenül megúsznak dolgokat, míg megint mások rendszeresen büntetve vannak, holott nem csak ők érdemelnék meg, DE - és akkor itt jön a kifogás, ami viszont már nem a büntetett fél piros lapja, hanem a Moderátoré, aki nem végzi megfelelően a munkáját és emiatt más szív.

A törölt kommentekkel kapcsolatban - A komment törlés egyes helyeken úgy ment, hogy a Komment tartalma törölve lett, és a Moderátor a helyére oda írta az indokot, hogy miért történt, mi volt a gond stb. Kisebb kihágás esetén csak beleírt alulra, hogy jó lenne vigyázni, különben XY és nem törölte a tartalmat, de ellenkező esetben csak a saját üzenetét hagyta meg - így nyoma volt a kommentnek (hogy volt) és az író is vette a lapot.

Moderátori figyelmeztetések - Volt több helyen is olyan Topikunk, ahol a nyilvános figyelmeztetéseket, azok okát leírtuk, így azt minden Fórumozó láthatta valamint azt is, hogy a kiszabott büntetés (pl. tiltás) mennyi ideig érvényes.

Példa.:

Zaxx | 2. Figyelmeztetés | A Fórum Szabályzatában tilosként megjelölt témával foglalkozó tartalom megosztása (Politika).

`
Ez már csak azért is volt hasznos, mert így nem kellett külön Doksiba vezetnünk, ki mikor vétkezett, hanem könnyedén átláthattuk a Topik segítségével, hogy kik kaptak már figyelmeztetést, s változott-e a helyzet.

Másrészt nem volt túl kellemes oda kerülni. De, ez már ugye pszichológiai "hadviselés".

Én nem mondom, hogy legyen vasszigor. Ugyanakkor a "tetszés szerint osztogatom az áldásom, meg a komment törléseket és figyelmeztetéseket" dolog még mindig rosszabb, mint az előbbi. El kellene dönteni, mi legyen.

És azt is felfogni, hogy ez nem mások ellen irányul, hanem alapvetően a KözösségÉRT.
Az ugye a kényesebb része a dolognak, hogy ezért tenni is kéne. Ugyebár. Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy nem érdekel amit csinálok; ebben az esetben akkor pedig mondjuk is már ki - mert akkor nem is kell.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Ha komolyabban akarjuk mérlegelni a Moderálás könnyebbé tételét, akkor eleve ott lehetne kezdeni, hogy a különböző kategóriákat, pl.: Általános csevejfarm, Moziguru HQ, Zenebona HQ stb. elsősorban felosztanák az aktív Moderátorok között.

Részben volt ilyen régen... csak aztán az egyetlen topik moderálására kinevezett ember elkezdett máshol is "besegíteni", és csillagfosztás helyett vállba lett érte veregetve. Itt ez nem működik, mert alapvetően ahogy Moken is mondja, mindenki bizonyos szinten a haverjaként tekint a többiekre, és a haverodat meg nem szívesen büntetgeted / vonod felelősségre.

Másrészt meg egy szabálytól még nem lesz több ideje a modnak sem.

Az kb. annyit tesz, mintha a reptéren az ellenőrök csak azokat az embereket néznék meg, akik szimpatikusak nekik; a többit meg hagyják ellenőrizetlenül felszállni a gépre.

Hát alap, hogy csak az arabok poggyászát nézed át. :D

A törölt kommentekkel kapcsolatban - A komment törlés egyes helyeken úgy ment, hogy a Komment tartalma törölve lett, és a Moderátor a helyére oda írta az indokot, hogy miért történt, mi volt a gond stb. Kisebb kihágás esetén csak beleírt alulra, hogy jó lenne vigyázni, különben XY és nem törölte a tartalmat, de ellenkező esetben csak a saját üzenetét hagyta meg - így nyoma volt a kommentnek (hogy volt) és az író is vette a lapot.

Ez itt is így van alapból, valószínűleg most azért nem kaptam ilyet, mert a múltkor egy jó csúnyát kaptam és ezt rossz néven vettem... pedig én nem azt mondtam, hogy ne legyen moderátori üzenet, hanem csak azt, hogy ne legyen benne szájalás meg baszogatás. :D

És azt is felfogni, hogy ez nem mások ellen irányul, hanem alapvetően a KözösségÉRT.
Az ugye a kényesebb része a dolognak, hogy ezért tenni is kéne. Ugyebár. Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy nem érdekel amit csinálok; ebben az esetben akkor pedig mondjuk is már ki - mert akkor nem is kell.

Szerintem én egyébként innentől azt fogom alkalmazni, hogy egyszerűen leszarom, mit írok hova és hogy végül mi kerül törlésre, mert már arra is teljesen fölösleges figyelni, hogy valamit mondjuk ne úgy tálalj, hogy abból konkrét politikai valami kerekedjen. :D Nem lenne egy nagy váltás, elvégre így is van, akinek a felettem való autoritását egyszerűen nem vagyok hajlandó elismerni továbbra sem (#NotMyModerator! :DD).

Azt szokták mondani, hogy ha úgy élsz vissza a jogaiddal, hogy nem szánt szándékkal csinálod, akkor nem is veled van a baj, hanem azzal, hogy túl sok jogod van.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A legjobb az egészben egyébként az, hogy ilyenkor még egy hetet sem kell visszapörgetni ahhoz, hogy olyan példákat találj a kommentek között, amik érdekes módon egy moderátor szemét sem szúrták.

Itt van pl. ez a rekeszizomból:
rwurl=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18222477_1462755007097531_...

Kb. 3-4 kommentre rá ott egy komment egy moderátortól, szóval gondolom senki sem akarja azt mondani, hogy hopp, ez átcsusszant, nem volt rá idő.

Most mi különbség van eközött és az én kommentem között tartalomban?
Kb. így nézett ki, ha nem csesz ki velem az emlékezetem:

https://444.hu/2017/05/06/hekkertamadas-erte-macron-kampanycsapatat-tobb-tizezer-level-kerult-ki-a-netre
Ez a hekkerválasztások ideje. :D Egyelőre mindenhol a ruszki jelölt áll nyerésre. :D

Valaki magyarázza már el, mert biztos én nem értem.

PS: És senki se értelmezze a kiragadott példát moderálás iránti kérelemként, elvégre pont azért lett megmutatva, mert ott lett hagyva és ez így is lenne jól.

Szerk: Itt meg még egy tőlem, szintén az utóbbi néhány napból:
rwurl=http://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1687/16874/168747/16874756_f131df69a2cd6c...
Ez sem lett törölve, valahogy csak a külpolitikai, a manapság viszonylag népszerű populista erőkön élcelődő humorra szokott lesújtani a delete. Vajon köcsögség politikai okokat látni a háttérben? Nem vágom, hogy a moderátorok közül ki hajt az orosz állampolgárságra, de azt nem ezért szokták adni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Mivel érdekes módon akadnak olyan fórumozók, akik minden kibaszott apróságon besértődnek.

Igen, például te. :D Nem hiszem el, hogy azóta is ezen megy a durcizás.



Vágom én, hogy megint el leszek hajtva, de mindegy, akkor majd visszaírom a kommentet megint. Szarok én rá, ha más is, az "én" RW-men senki se építgesse a kis propagandáját.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kevés dologban vagyok biztos ebben a világban, de abban igen, hogy téged ezen a fórumon nem szabad hagyni politizálni. Az senkinek se jó :D Vicces képek posztolása kommentár nélkül a rekeszben még nem politizálás.



Én meg abban vagyok tökre biztos, hogy téged senki sem kérdezett.

És ha már félreértetted: egyáltalán nem ez a lényeg, hanem az, hogy ne tűnjenek el a kommentjeim, a pandesz-belépőmet csak azért hoztam fel, mert az is gerinctelen módon lett lenyúlva. Nem azért akarom vissza, mert annyira szeretnék politizálni, hanem azért, mert mindenféle ok és előzmény nélkül, úgy mellékesen lett elcsórva a múltkori banom mellé. Ugye kurvára nincs sehol ilyen szankció, hasraütögetni meg ne az én káromra tessék.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ami neked gerinctelenül, az nekem teljesen jogosan, mert nem tudtál viselkedni. Még szerencse, hogy engem nem kérdez senki, mert a fórumra se jöttél volna vissza. És nem azért mert nem szeretlek, hanem csak azért mert a fölösleges vitriolt jobban nemszeretem, mint amennyire téged szeretlek.



Min vagyok megsértődve, kedves Joda? :D Áruld el nekem; mert nem látom be, amit te. Van egy szilárd véleményem arról, hogy ez a munka mit igényel. Annak hogyan s miképpének kifejtése (abban az esetben, ha az másból eredeztethetően aktuális és ez nem én indítottam el), nem besértődés, akárhogy vizsgálod. De, nyilván valahol a szótáraddal lehet a baj, szerintem üsd fel a Googlet és annak segítsége alapján fogalmazz át egy-két dolgot. Vagy fejben, mielőtt írsz. Minden bizonnyal nagyon megragadhatott a buksidban az a vita. Elkeserítő, hogy sértődésként fogtad fel. Bele se merek gondolni, hány ember lehet sértődött a szemedben, aki a véleményét és fenntartásait teszi nyilvánossá. Nem lennék a helyedben.

Egyébként itt be is fejezhetjük, mert nem a Topik témájába tartozik, ha a saját szálad kívánod tovább szőni ~ ami eléggé téves. Más szóval nem várok választ. Bár te tudod.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Vicces képek posztolása kommentár nélkül a rekeszben még nem politizálás.

Akkor hát lássuk. :D

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!