Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



GOTG 2

Egy pettyet elmarad ugyan az elődtől, de ennél is végig invesztálva maradtam, ami elég ritka manapság egy blockbusternél. Mégsokilyet.

ShowHide spoiler #


Guardians of the Galaxy vol 2

Pontosan azt a szintet hozta, amit vártam. Pár üresjáratot és következetlenséget leszámítva pompás kikapcsolódás minden korosztálynak. Egyelőre ennyi.

8/10



No, egy kicsit bővebben, most hogy végre hazaértem.

Szóval, a történet teljesen más, mint amire a trailerek alapján számítani lehet. Hogy jobb-e vagy rosszabb, azt majd mindenki eldönti magában, de más. A film humora néha telitalálat, néha blőd, néha meg teljesen infantilis. Van egy olyan geg, amihez tényleg nagyon kellet Chris Pratt és Kurt Russell. A két csávó született mókamester, nélkülük teljesen gáz lett volna, de még így is csoda, hogy nem végezte a vágóasztalon. A humortól eltekintve is totál laza, sőt léha a film, abszolút nem veszi komolyan magát, ez szerintem jó, de nem mindenkinek fog bejönni. A trailereken kívül nem olvastam semmit a filmről, így a cameók megleptek, de ezek is működtek.

A látvány. Nos, az tökéletes, a 3D pedig működik!! Nem egy Avatar szint ez se, de magasan jobb, mint amit az utóbbi években látni lehetett, de persze enélkül is csodásan néz ki a film. Régi sci-fi rajongóként imádtam a filmbeli űrhajókat, szerencsére adtak is lehetőséget, hogy alaposan megnézhessem őket. A látvány tényleg csodás, de a végére azért sikerül túltolni a show műsort. Frankón elfáradtam a végére. A zene jó, a kiválasztott klasszikusok a helyükön vannak.

Szinkronnal néztem, ami ha nem is tökéletes, de elmegy, nem gáz. Kedves gesztus volt a forgalmazótól, hogy a stáblista végén szépen fel voltak sorolva a magyar hangok! Nem is emlékszem rá, hogy láttam volna ilyet korábban.

Összességében érződik, hogy mást szerettek volna, mint az első résszel, és nem merném kijelenteni, hogy minden próbálkozást siker koronázott. Némely karakter lélektani fejlődése nekem egy kissé erőltetnek, haján fogva előrántottnak tűnt, de ez legyen a legnagyobb bajunk. 16 évesekre lőtték be a cuccot, nem fogok nyafogni. Ráadásul kissé hosszú lett, több mint két órás, annyi azért nem volt benne.

Csak így tovább Marvel Studios! Szórakoztató, színes és látványos kalandfilmeket szívesen nézek a moziban. Minden másra ott vannak a sorozatok.



Jó volt. Nekem is tetszett. Amúgy szinte minden nagy film végén (főleg Disney) kiirjak a magyar neveket.

Viszont ennek a Marvel filmnek volt az egyik, ha nem a legrosszabb teaserei a stáblista végén... Aki sietne haza a film végén menjen csak... Semmit nem veszít.



Interstellar

Kiszámítható, lassú, sok helyen vontatott, a zenéje meg pocsék. Voltak azért jó pillanatai, de jobban is eltölthettem volna ezt a 2-3 órát.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Gotg2

Johet meg ilyen, en tok jol szorakoztam rajta.



Írj már egy bővebb magyarázatot pls a kiszámíthatóhoz és a zenéhez, mert nagyon érdekelne miért gondolod így. Egyébként én lassúnak vagy vontatottnak se mondanám, nem hiszem, hogy sok üresjárat lenne benne, a tempó pedig tökéletes ahhoz, hogy megteremtse azt az atmoszférát ami alapján a néző képes felfogni a távolságot, az idő múlását, a magányt, stb. Ezt a film soha az életbe nem működne rövidebb játékidővel vagy gyorsabb tempóval.



Respect is not given. It's taken.



Strato írta: Interstellar

Kiszámítható, lassú, sok helyen vontatott, a zenéje meg pocsék. Voltak azért jó pillanatai, de jobban is eltölthettem volna ezt a 2-3 órát.

rwurl=http://s2.quickmeme.com/img/a0/a0ae34a4a0c9e7021e72c8c72d88a6d9bc03086fe...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



lehet, hogy lassú, meg aki szereti kiokoskodni a film végét annak még kiszámítható is, de hogy vontatott és pocsék a zene, azt azért tisztelettel vitatnám

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Úgyis csak ízlésvita lesz a vége, de tessék:
- Egyáltalán nem erőlködtem, de mégis minden egyes fordulat előtt csípőből megmondtam, hogy mi fog történni, így nem sok izgalmat hordozott számomra a film.
- Az orgona(?) túltolása a zenében a film második felétől nekem egyáltalán nem jött be. Szerintem rohadtul nem passzol a filmhez, számomra nem tudta előteremteni a drámai hatást, engem inkább zavart, mint hangulatba hozott.
- Van néhány jelenet, amit szerintem pont ugyanolyan hatásosan be lehetett volna mutatni rövidebb idő alatt (pl. a film elején a dokkolás 5 perces volt; persze ennek van szerepe a későbbi dokkolásnál, de szerintem az 3 perccel is átjött volna). Innen-onnan lecsipegetve 2 óra alá lehetett volna vinni a filmet, vagy lett volna idő a végét egy kicsit jobban kifejteni, mert az meg elég elnagyolt lett szerintem.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Még annyi GOTG-hoz, hogy szerintem életem legjobb intróját láttam. :D



A filmek jelentős részénél én is ki szoktam előre találni, hogy mi fog történni, de hogy az Interstellar esetében neked ez hogy sikerült (nulla előismerettel, gondolom), az azért figyelemreméltó. Vagy csak engem altatott el a hangulata, jó kérdés. A zene az tényleg ízlés kérdése, nekem moziban helyenként fülsértő volt az orgona, de otthon már szép tisztán szólt, egész más élmény volt. Egy sci-fi esetében pedig egy dokkolás jelenet nem lehet elég lassú!!! Egyébként mi az, amit még jobban ki kellett volna szerinted fejteni?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Azért valljuk be, ez egy 5/7-es Moken komment lehetne :) Kicsit meg is voltam zavarodva, hogy nem az ő avatarja volt a szöveg mellett.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Moken a HW után megvette az RW-t is, és így adminként már bárkiként hozzá tudok szólni.

Sors bona, nihil aliud.



Moken a HW után megvette

csak a https certificate-et felejtette megujitani rajta ido kozben. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ahogy tetszik, de én* azért nem fogok elnézést kérni, amiért másképp értékeltem a filmet, mint az itteni nolanisták szövetsége. :)

* valójában Zaxx

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


KMZ képe
KMZ

Mondjuk érdekes hogy Zimmer szerintem egy túlértékelt kókler; de itt nagyjából jól elkapta az űrorgona ambientet. Amúgy ja, a film felejthető.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Strato írta: - Az orgona(?) túltolása a zenében a film második felétől nekem egyáltalán nem jött be. Szerintem rohadtul nem passzol a filmhez, számomra nem tudta előteremteni a drámai hatást, engem inkább zavart, mint hangulatba hozott.

Szerintem az orgona inkább a monumentalitást akarja érzékeltetni, nem pedig a drámaiságot.



Egen, volt talán ilyen törekvés is, de jellemzően mégis inkább a drámai pillanatoknál volt annyira túltolva, hogy konkrétan zavarta a fülemet.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Remélem, nem ablakban nézted a monitor valamelyik sarkában, valami 5W teljesítményű 2.0 hangszóróval felvértezve! :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



MÁS VÉLEMÉNYE VAN A FILMRŐL MINT NEKÜNK!!!44rwurl=http://imgur.com/zLxAnH0

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Zimmer szerintem egy túlértékelt kókler

Na ez a topic egyre jobb. Asszem ezt is kihuzom a kedvencek közül, mert végén agyverzest kapok. Bagoly meg Joda ráadásul úgyis csak arra várnak, hogy elpuffogtathassak ezt a baromságot, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni, meg más véleménye van, stb...



Én soha nem mondanám azt izzadt köcsögként, hogy egyes embereknek eltérő véleményei lehetnek, inkább eszem egy kis fényt, úgysem vagyok egyszerű ember.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


CJ képe
CJ

Rommá.
Ops, wrong topic.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


Tno képe
Tno

Szerintem ezek már neonolanisták.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!