Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

Fenébe már. Most Zoo miatt nem tudok hozzászólni. Hát kösz, Zoo.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



azé majd ha pultos csajszihoz betévedsz, meséld el meddig ért a szőre :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Khm, Vajki-pajti még mindig moderátor. Hát, szóval izé:

amennyiben Vajk estig nem lesz eltakarítva a moderátorok sorából, azt hiszem, mindenki meg fogja érteni, hogy honnan is fúj a szél. Ha ezt megússza, az lesz a legszebb bizonyíték arra, hogy igazam van.

Biztos többet kellett volna kocsmázni járnom a mélyen tisztelt "vezetőséggel", és akkor most nem lenne ilyen nehéz betartani a szabályokat. Gerinctelen társaság.

Ja nem, tudom jogosultságot csak psi vonhat meg, persze, persze, így már mindjárt más. Komolytalan ez így nagyon. :D
rwurl=https://imgur.com/70f3K7Z

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kedves Zaxx!

Tudom, hogy a majd fejmosást kapok, amiért már megint én próbállak kioktatni. Maradjunk annyiban, hogy ez csak némi tanács egy mezei fórumozótól.

Az elmúltak során már bebizonyosodott, hogy az ultimátumaiddal ritkán érhetsz célt, és rajtad kívül ezzel mások nem is igen próbálkoznak a közösségben. Szerintem neked is jól állna, ha leszoknál ezekről.

Másodrészt "Gerinctelen", és hasonló címszavakon illetni itt bárkit, és leginkább az adminokat ismételten nem túl szerencsés. Sokuknak több élete és gondja annál, mintsem záros időn beül reagáljon az agymenésedre.
Hovatovább felhívom a figyelmedet, hogy nem ártana felhagynod a konstans szabályszegő magatartásoddal, és cseréld le az avatarod, hiszen csak az üzemeltetők végtelen béketűrésének hála maradhatott eddig, ami sajnos nem túl jó precedenst teremt, és megerősít téged olyan képzetekben, amelyek nem feltétlenül igazak. (Az általam kreált verziót is használthatod, az legalább nem offenzív)

Ha bármilyen változtatás lesz a modok körében, az vagy önkéntes lemondás eredménye, vagy egyhangú vélekedés folyománya (tehát, lényegében az előbbi), ahogy a Pandodából való poresz kitiltása is volt (igen, én is megszavaztam neked)

Szép napot!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Maradjunk annyiban, hogy ez csak némi tanács egy mezei fórumozótól.

Már a második mondatnál rátapintasz a problémára: te nem vagy mezei fórumozó, szóval nem is nagyon tud meghatni ez a hamis hangnem.

Az elmúltak során már bebizonyosodott, hogy az ultimátumaiddal ritkán érhetsz célt

Ezt sem értem, mivel nem ultimátumról van szó: csináltál egy oltári nagy baromságot, amiért nem vagy hajlandó vállalni a felelősséget és a következményeket, az egyértelmű következmény pedig az lenne, hogy lerakod azt a csillagot, amire szégyent hoztál. Nekem ez nem egy személyes jellegű dolog, abban a részében egyedül annyit fájlalok, hogy még csak bocsánatot sem voltál képes kérni. Ez rólad elmond valamit, amit részben eddig is tudtam, szóval a kardomba azért nem dőlök tőle.

Másodrészt "Gerinctelen", és hasonló címszavakon illetni itt bárkit, és leginkább az adminokat ismételten nem túl szerencsés.

Még 1-2 komment, és már megint ott fogunk tartani, hogy bannolással fenyegetőzöl azért, mert kaptál egy véleményt. Kérlek, még most hagyd ezt abba, nem érdemes még lejjebb jutni.

és cseréld le az avatarod

Cseréld le te! :D Egyébként egy darab szabályt sem sért meg a mostani avatarom (az előző sem), már egy hónapja ez van, és senkitől sem kaptam se tanács, se moderátori intrukció címén olyat, hogy el kéne távolítanom... de tudod mit, a kedvedért le fogom cserélni egy jobbra.

Ha bármilyen változtatás lesz a modok körében, az vagy önkéntes lemondás eredménye, vagy egyhangú vélekedés folyománya

Szeretnélek MEGKÉRNI arra, hogy ne hozz tovább szégyent az oldalra és a többi moderátorra, és önkéntesen mondj le a moderátori pozíciódról. Ha végiggondolod a dolgot a szokásos, megfélemlítő szándékú vagdalkozásaid helyett, rájössz majd te is, hogy ez a helyes lépés.

Mindegy, majd a kocsmában úgyis megbeszélitek.

Szerk: That's a nice trick. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kedves Zaxx!

Kérésednek megfelelően lecseréltem az avataromat.

Szeretettel várunk az RW-talin 6-tól a Colorádóban. Ott legalább billentyűzet-huszárkodás nélkül meg tudjuk beszélni, hogy miért nem bűn az, ha a moderátorokat pocskondiázod az avataroddal, és miért égbekiáltó szentségtörés, ha én - igen mulattató, és általad is két kattintással visszavonható módon - lecserélem neked azt, reagálva a 4chan-os ténykedésedre.

Addig is, kérek, ne szemetelj ide. Ajánlom az én legjobb barátom, Jézus testvér példabeszédeit. Biztos vagyok benne, hogy épülésedre szolgálnak:

https://papgylaszlo.wordpress.com/2-munkaim/beszedek-2/peldabeszedek/pel...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



miért nem bűn az, ha a moderátorokat pocskondiázod az avataroddal, és miért égbekiáltó szentségtörés, ha én - igen mulattató, és általad is két kattintással visszavonható módon - lecserélem neked azt, reagálva a 4chan-os ténykedésedre.

Alapvetően azért, mert ez hülyeség. Egy percig sem pocskondiázta a moderátorokat a kép, mindössze arra a fura helyzetre reagált, amit tegnap reggel is tapasztalhattunk. Azért lett betéve, mert a múltkor, amikor 1-2 hétre elhúztam azzal váltunk el, hogy te egy teljesen normális és szalonképes vita közben végig azzal fenyegettél, hogy ha még egy kommentet írok, bannolsz.

Ugye az ilyen és ehhez hasonló megmozdulásokról van szó:

Nem tudom, minek kaptál ismét betekintést a pandorába, de ha tovább nyomod itt a kretént, jön figyelmeztetés, aztán egy hét pihi. Szóltam ;)

Oké, akkor még egy, és jön a ban ;)

Nem érzed jogosnak? Attól még szerintem az, és az avatar még köszönőviszonyban sem volt a szabálysértéssel.

Elmondom úgy, hogy te is megértsd: neked nincsen ahhoz jogod, hogy kényed-kedved szerint változtatgasd a felhasználók avatarjait, bármennyire is be szeretnél bújni a seggedből előhúzott "a tiéd szabálysértő volt" érvrendszer mögé. Az, ha te egy ilyen cselekedet után továbbra is moderátor maradsz, szegénységi bizonyítványt állít ki az oldalról... és megmondom neked őszintén, álmomban sem gondoltam volna, hogy lesz olyan nap, amikor BÁRMELYIK moderátortól ilyet látok, téged is beleértve. Csalódás az ilyen szintű kicsinyesség, és egy roppantul szánalmas kis ember benyomását kelti. Eleve már az is elég szomorú, hogy most is azonnal a többi admin és mod elfoglaltsága mögé bújsz, pedig volt köztük egy ember, aki kb. egy hónapja kerek-perec leírta nekem, hogy nem érti, belőled hogyan lett moderátor. Ez van, nincs idejük veled foglalkozni, a megmondóemberes agressziód miatt meg inkább homokba dugják a fejüket... hát így lett a Chocapic, te pedig így lettél a szemétdomb kiskirálya. Legyél rá büszke!

Nézd, én nem fogok ezzel többet foglalkozni, szerintem ezzel leírtam mindent, levonom a kis konzekvenciámát, a jövőben abszolút nem fogom komolyan venni egyikőtöket sem, veletek kocsmázni meg menjen az, akinek két anyja van. Jézus áldjon mindannyiotokat!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Kedves Zaxx!

Elismerem. Minden az én hibám.

Igazságtalan vagyok, a többi modi pedig gyáva, mert félelemben tartom őket. Ráadásul a magatartásommal számos fórumozótársamat indirekt rávettem, hogy a te hozzáállásodat pocskondiázza, Mokennel egy kalap alá vegyen. Érdemtelenül.

Ráadásul már kocsmába is félsz lejönni. Miattam.

Sajnálom.
rwurl=http://2.bp.blogspot.com/__c4e1d9CQfo/S5FQxe3lHBI/AAAAAAAAAAc/ruavWmdM62...
Písz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."




Kedves Ödönke!

5/7!!

Úgy érzem, újjá születtem. Mintha egy következő szintre léptem volna. Keresztelő János szavai visszhangoznak fejemben:

Én ugyan vízzel keresztellek titeket, de eljön az, aki erősebb nálam, és én még arra sem vagyok méltó, hogy saruja szíját megoldjam: Ő majd Szentlélekkel és tűzzel keresztel titeket!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hát ezen felnyüszítettem. :D :D


3 hét pihenő Zaxxnak. Majd kapsz róla e-mailt. Elég intelligens vagy, hogy felfogd miért is történt mindez, nem vázolom fel.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



ibi amentia latet


ShowHide spoiler #


Tényleg nem értelek titeket, hogy a mérgező alakokat többszöri pihenő után is miért hagyjátok folyamatosan visszajönni, hisz azt már bizonyította, hogy nem fog megváltozni és kis idő után ugyanott leszünk ahol voltunk.


A fenti kommentek durván személyeskedő részét kérésre töröltem.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mokennel egy kalap alá vegyen

Ne olts már! Mintha én valami Zaxxnal rosszabb dolog lennék... érthetetlen ez a hozzáállás, nézd meg miket művelt elmúlt napokban (és már sokadjára). Én mikor írtam vala is ilyen személyeskedő, sértő, anyazo kommenteket? Mikor csesztem szét úgy egy topicot, mint ő most a 4chant "poénból" (ilyen nagy poén meg általános 1ben is gáz volt...)? Mikor álltam neki az adminoknak? Egyáltalán mi kifogásolhatót írtam az elmúlt 1 hónapban? Szerintem mindenkivel teljesen normális hangnemben, normális dolgokról beszélgettem mióta visszajottem.



Igen, belátom, hogy rosszul fogalmaztam. Arra akartam utalni, hogy többen a tegnapi nap folyamán valóban egy kalap alá vettek titeket, mint akik körül "pezseg az élet".
Személy szerint nem gondolom rólad azt, amit Zaxx kolega. Szerintem alapvetően jó szándékú egyén vagy. Tévképzetektől sújtott, de ártalmatlan és szerethető.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Vajk írta: Szerintem alapvetően jó szándékú egyén vagy. [...] ártalmatlan és szerethető.

Te tenyleg megtalaltad Jezust. Vegig a kanape mogott volt, ugye? :)



Én egy jó darabig off voltam a HW megszűnése után, mostanság viszont sokat vagyok fennt és ha ez számít valamit teljesen korrekt hozzászólásaival találkoztam csak Mokennek. Így én ebben igazat adok.



rwurl=http://i.imgur.com/AEJkm1V.jpg?1
rwurl=http://i.imgur.com/TZqsrc1.jpg

Hibátlanok vagytok, de tényleg.

Mondjuk elnézést, mert

Szerintem mindenkivel teljesen normális hangnemben, normális dolgokról beszélgettem mióta visszajottem.

*sigh*



kritizalni a masik embert joga van Mokennek is, fuggetlen hogy ne lenne igaza. Megbeszelik akkor masnem hogy miert nincs, nem a mi dolgunk hogy elintezzuk a nezeteltereseket vagy gatoljuk vitakat a emberek kozott. A mi dolgunk (mint modiknak) csak hogy tartsuk a szitut tragar szintre lemenes es ertelmetlen egymas utlegelese helyett.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Jelezni akartam, de Zaxx - nem most, hanem lassan mondhatjuk, hogy évek óta - következetesen elmagyarázza, mindezt úgy, hogy ha az ő száján szalad ki valami, akkor instant két hetes bant kap. Nem rajongok én sem Zaxx stílusáért - gyakran feleslegesen terjengősen írja le a dolgokat - de teljesen döbbenten állok az előtt, hogy Moken konkrétan akkora ordenáré nagy faszságokat ír be hónapok óta folyamatosan, hogy azt ép ésszel már nehéz feldolgozni, senki még csak hozzá sem szól a moderátori gárdából, kifakad, erre kap egy szmájlis, buksisimis ejnyebejnyét, persze viccesen leírva.

Miután Magyarországon élek, mostmár rákérdezek: Psi rokona? Esetleg egy nagyobb összeggel támogatta az oldal fenntartását? Vagy csak vannak, akiknek lenne hatalma tenni ellene, de inkább szórakoznak az ostobaságán, és ezért megéri?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Őőőőő, mivan? Másoknál ilyenért bőven járt a pihenő, most meg igazából tök rendben van csak valaki kiszerkeszti az alpári személyeskedést és mehet tovább, mert amúgy a feszültséged meg kell őriznetek mint moderátorok?

Huhhúúú. :D Oké. :D Ez remek.



Az a gáz, hogy van kb. nem tudom, öt (?) moderátor, viszont az alapelveket - hiába vannak azok leírva - teljesen következetlenül kezelik, leszámítva talán Dulakhot, akit eddig tényleg azért és úgy láttam cselekedni, ahogyan az LE VAN ÍRVA, tehát nem kitalálva, ÍRVA. Psi digitális hippiként általában ennyit csinál, és ez tényleg baromi félrevezető később, pl. Zaxxnak is sok gondja volt abból, hogy beleszerkesztettek a hozzászólásába, a rá érkező válaszok stílusa azonban olyan volt, mintha sátánt idézett volna, pedig csak nem értett egyet pár emberrel...

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Moken konkrétan akkora ordenáré nagy faszságokat ír be hónapok óta folyamatosan

elnezest hogy rohadtul nem volt par honapja komolyabban RWzni idom mert bazira a sulival voltam elfoglalva. En most lattam egy Mokenes mod jelentest ki tudja miota, mivel volt vegre idom, reagaltam ra annak fejeben. Gondolom ha volt is elozoleg hasonlo incident, azokban a topikokban lehetett amit siman nem olvasgatok.

Zaxx-nak is jocskan voltak szituk amikor megszaladt a klaviatura (regebben, mostanaban teljesen realisan viselkedik), es nem nyomtuk automatikusan a bant ra.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Másoknál ilyenért bőven járt a pihenő

Szerintem nem.
Halmozott esetben? Nyilván.

Miért engedékeny vele az ember? Szerintem többnyire aranyos a ferde gondolataival. Úgy látszik, másnak sem ütötte meg az ingerküszöbét eddig. Mikor Zaxx pihit kapott, egy délelőttön keresztül, következetesen küldte el az egész közösséget a melegebbre. Ilyen elemi rosszindulatnak nem tette bizonyságát, és most itt bocs, hogy csak úgy előrángatok valakit a fülénél fogva.

Aztán mi van, ha Bagoly tényleg nem mossa a haját?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Őőőőő, mivan? Másoknál ilyenért bőven járt a pihenő

egy ilyen beszolasert? Kozel nem. Csak a figyelmeztetes elleni visszaeses utan bannoltunk eddig is. Tipikusan mindig csak a fejre koppintott eloszor a mod, aztan ha a moddal is leallt kotoszkodni az alak es szintugy nem ertett a szobol, fajult csak a bannig a szitu.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



leszámítva talán Dulakhot, akit eddig tényleg azért és úgy láttam cselekedni, ahogyan az LE VAN ÍRVA, tehát nem kitalálva, ÍRVA.

+1, tényleg dulakh a fény az alagút a végén. Na meg Zoo, bár ő a realitás elől gyakran fogalmi és szemantikai vitákba menekül.

Egyébként nem akarom mosni magamat, mert ha kiprovokálják (hol hsz-ekbe belenyúlással, hol fogja magát a moderátor és kicseréli az avataromat, hol engem vesznek elő azért, amit más hónapok óta következetesen csinál, you know, the usual stuff), tudok én annál csúnyábbat is írni, mint amit Moken most monitorra vetett. A múltkor is elég sokat kellett kurvaanyáznom, hogy kieszközöljem a bant... mondjuk az más kérdés, hogy az is volt a cél.

Szvsz a megoldás leginkább a baszogatásmentes környezet lenne a gyors banok helyett. Ha pl. te moderátor vagy és leírod, hogy Moken ártalmatlan hülye, akkor nyilván egy idő után ebből robbanás lesz, mert ilyen az emberi viselkedés.

Pl. csak erről az oldalról egy moderátori hsz:

Személy szerint nem gondolom rólad azt, amit Zaxx kolega. Szerintem alapvetően jó szándékú egyén vagy. Tévképzetektől sújtott, de ártalmatlan és szerethető.

Na, ezeket kéne elkerülni és mod-szinten valamilyen formában büntetni is, mert HW-s és RW-s hagyomány, hogy a passzív-agresszióból lesz a kurvaanyázás. Én egyre kevesebbszer érzem azt, hogy az ilyen szitukban a delikvens a hibás, inkább a közösség káros hatását veszem észre itt-ott. Ha cseszegetsz valakit, akkor az a valaki vissza fog cseszegetni, és ezt most nem a Joda vs. Moken relációban értem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!