Jelenlegi hely

Szobára mentem

Utolsó bejegyzés


Ezen kívül gondoljunk bele mennyi különböző energia van még az univerzumban! Egy ember számára végtelen! Ha valaki ezt az energiát hasznosítani lenne képes ő lehetne az első szuperhős, és ki tudja, lehet vannak ilyen emberek.

A rádióaktívat ajánlom

Vill du bli ihop med mig?



Amikor fényevest próbáltam

rwurl=http://coub.com/view/t6wtk

ShowHide spoiler #

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Lehet. Ebben az esetben csúnyán félreértelmeztem, ahogy folyamatosan próbálod mindenhol kifejteni, mennyire is különbözöl a többiektől és mennyivel másabb vagy.

Igen, talán pont te érzed úgy, hogy én másabb vagyok, ezért mondogatod folyton, hogy én azt is hiszem és ezzel kérkedek. Csúnya öngól.

Hol olvastad, hogy én azt olvastam, hogy te azt írtad? Idézem magamat (holott ezt már te is megtetted, csak nem figyeltél eléggé :) )

Ha kicsit is a dolgok mögé látsz talán ezt is megértetted volna. De, úgy látom ismét sikertelen. Talán legközelebb.

Amúgy erről beszéltem fentebb. Amíg nem alakul ki a kritikus gondolkodás, addig ilyen érzelem / indulat / érzék vezérelt vitatkozasokban lesz csak részed.

Ha erre célzol - ez mióta az? És miből gondolod, hogy nem voltak ennél magasabb szintű eszmecseréim, - illetve, fogalmazhatnék úgy, ahogy te | " érzék vezérelt" | viszont úgy tűnik ez felőled sugárzik, mert én aligha érzek bármit, miközben ezeket a sorokat pötyögöm - ? Dehogynem. Több is, mint hinnéd. Mint látod - nem veled.

Coelhot egy picit hagyjuk otthon, ilyen mélységekbe nem merülnék alá :) Még egy "amíg nem jártál a cipőmben, addig ne ítélkezz" igazgyöngy hiányzott belőle azért :) Őszintén szólva fogalmam nincs, mit akartál ezzel az egész bekezdéssel mondani, és hogy ez mennyiben is perdöntő reakció arra a felvetésemre, hogy szinte minden retardált tud boldogulni az életben, és emiatt okafogyott az egész vita erről a "sikerességem bizonyítja, hogy a felfogasom rendben van" frázisról.

- Újabb jel arra, hogy van még mit tanulnod akkor, ha ebben se sikerült megtalálnod a lényeget. A Coelho féle neveket meg hanyagold. Soha nem olvastam semmiféle okosságot, amit ezek alapján te úgy tűnik rendszeresen, s jól is ismersz. Ez valahogy nem lep meg. :)

Feltűnt, hogy mennyi mindent elárulsz magadról pusztán azzal, hogy kifigurázni próbálsz? Hihetetlenek az emberek.

Ideje lenne utánaolvasnod, mennyire könnyen csapja be magát az ember nap mint nap. Ezernyi példát lehetne felhozni kísérletekre, helyzetekre, ahol az emberek kiválóan felidéztek olyan dolgokat, amik meg se történtek velük. Amikor emberek tömegei mesélnék arról, mennyire szerették azt a reklámot gyerekkorukból, amit nem sokkal előtte mutattak nekik, életükben először. Persze ők simán létrehoztak "emlékeket" róla, mert úgy vezették fel, hogy régen ez ment a tvben. Vagy nézzük, meg, hogy miért a szemtanúk vallomasai a legkevésbé komolyan vehető bizonyítékok. Hogy hány bizonyított eset van, ahol x évet ült az illető börtönben, mert a szemtanú meg volt róla győződve, hogy ő látta, amit látott, miközben semmi köze nem volt annak a valósághoz.
Olyan szinten kúrnak át az érzékszerveid és az agyad, hogy azt öröm nézni. Ha pedig bonuszban ilyen beállítottsággal párosul, akkor sajnos még érthető is, ha elhiszed, hogy te tényleg láttál valamit.
Ajánlom, hogy kutakodj a témában (ha végre nem telóról leszek, próbálok küldeni linkeket), és még egyszer mondom, sokkal több élettapasztalat kell neked, hogy egyáltalán megfontold, vagy felfogd annak a lehetőséget, hogy elképzelhető, hogy nincs igazad ebben a dologban. Mert jelen esetben, ahogy nezem, erre esély sincs, mert rögtön kizárod még a felvetést is.

Na ez az a téma, amibe nem fogok belemenni olyan kaliberbe, hogy talán képes legyél megérteni. Engem meg lehet győzni, sokat olvastam azokat is, akik hasonló véleményen vannak mint te. Csak tudod mi a büdös nagy probléma?

Egyik se cáfolta a tapasztalataim. És így, nem fogok hinni annak, akinek lövése sincs arról, kit próbál kioktatni vakon a témában köszönöm. Nem fogom meghallgatni egy színvak véleményét a színekről. Illetve de, meghallgatom, de ha nem tud meg győzni, akkor így járt.

Ami megtörtént megtörtént. Ezen a tudatlan, szemellenzős sablon"tudomány" se változtat. És épp ez az, ami széppé teszi ezt az egészet. Kiradírozhatod ilyen illúziókkal ami valóságos - és hát a maga módján minden az - de, attól még nem fogsz életeket megváltoztatni, és múltat. Aki elég gyenge, azt meg tudod győzni ilyesmikkel, és el tudod hitetni vele hogy hülye.

Ez a tömeg manipulációjának egy igen randa eszköze. De, működik.
Én meg nem kérek belőle, mert egyszerűen megalázó sorba állni akkor, ha már meggyőződtem az ellenkezőjéről.

Különben meg, ha olyan szinten kúr át az agyam és az érzékszerveim, mi a francból gondolod, hogy pont TÉGED nem kúr át? Azt hiszed, oda nem működik, csak vissza? Ne nevettesd ki magad, kérlek. Pont ebbe hasal el az olyan, aki úgy vélekedik, mint te. Mintha rád nem vonatkozna ugyanaz az illúzió, amit az egód által vetítesz magad elé.

Dehogynem. Nem vagy te több. Se kivétel.
- És még is azt hiszed, a társaiddal együtt -

Ha kínosnak látod magad utólag, akkor pont hogy beláttad, mennyivel butábban gondolkodtál. Viszont ha visszanézel a régi önmagadra és nem érzed kellemetlennek a dolgot, akkor vagy nem fejlődtél semmit, vagy nem vallod be magadnak/másoknak, hogy mennyire is voltál akkor facepalm gyanús. Egyik opció se hangzik jól :)

Lássuk csak? Térjünk el attól, hogy apa nélkül, semmi anyai törődéssel nőttem fel komolyabb élelem mellett, éveken át ugyanabban a ruhában, négy fal között, félig mindig az utca veszélyétől félve, illetve arra szenteltem az időm hogy megpróbáljak talpra állni és megérteni mindazt ami körülöttem forog. Úgy változni, hogy alkalmazkodhassak a környezetemhez, de közben lássak is. Bár volt, mikor legszívesebben végeztem volna magammal.

És mit látok ott? Gyenge voltam, gyenge és felelőtlen. NEM KERESEK KIFOGÁST! Gyerek? Igen, lehet. De, gondolkodni mindenki tud. Felelős voltam minden gondolatomért, és azért is, amit éreztem.

És akkor most mi a herét csináljak? Törjek össze és pityeregjek, hogy milyen rossz volt nekem? Süllyedjek el, hogy milyen gáz, hogy gyenge voltam? Milyen gyenge dolog ez!? Érezzem kínosnak a múltat? Mert te ennyire vajlelkű kisfiú vagy, hogy képtelen vagy egyenes gerinccel vállalni amit tettél?

Bőgd ki magad anyuci szoknyáján. Nyugodtan. Ez is egy módszer arra, hogy a balfaszságot kiheverd. Én inkább tudatosítom magamban, hogy az voltam, és igyekszem másképp cselekedni.

Ha te ennyire képtelen vagy kontrollálni az érzelmeid, és nem tudsz normálisan, higgadtan végiggondolni valamit, akkor ne is várj mást, mint azt, hogy életed végéig a vörös fejjel égsz.

Nekem nem tetszik ez a megoldás. Vállalom a felelősséget. Ha hibázok vállalom, és azon leszek, hogy legközelebb ne tegyem. Tanulok a multból éppúgy mint minden egyes nap. És mindezt úgy, hogy NEM BEFOLYÁSOL az érzelem - ami sokszor amúgy is olyan dolgokba vezeti az embert, amit később megbán.

Na, ez a különbség kettőnk között.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Igen, talán pont te érzed úgy, hogy én másabb vagyok, ezért mondogatod folyton, hogy én azt is hiszem és ezzel kérkedek. Csúnya öngól

Ez kezd azért elég kicsavart logika lenni, valld be :) Nem rendelkezem semmilyen olyan jellegű komplexussal, ami arra késztetne, hogy mindenáron be akarjam bizonyítani, hogy szürke vagy (no nem ám az a fránya űrlény), szimplán csak megjegyeztem, hogy hatalmas adag feltűnési viszketekséged van, és próbálod magad mindenhol különcként eladni. Ha óhajtod és igényled, kereshetek idézeteket majd tőled :)

Ha kicsit is a dolgok mögé látsz talán ezt is megértetted volna. De, úgy látom ismét sikertelen. Talán legközelebb.

Úgy érted, hogy ha nem az alapján reagálnék rád, amit itt leírsz, hanem amit gondolsz, vagy gondolod, hogy leírsz? Sajnos az írott kommunikáció megköti a kezeimet, nekem meg az idegenek még nem adták át a telepatikus kommunikáció kulcsát, szóval amíg ez nem történik meg velem is, addig csak arra tudok reagálni, amit leírsz, szóval okosan fogalmazz! :)

Ha erre célzol - ez mióta az? És miből gondolod, hogy nem voltak ennél magasabb szintű eszmecseréim, - illetve, fogalmazhatnék úgy, ahogy te | " érzék vezérelt" | viszont úgy tűnik ez felőled sugárzik, mert én aligha érzek bármit, miközben ezeket a sorokat pötyögöm - ?

Abból gondolom, hogy még nem adtál tanubizonyságot erről. Persze könnyen lehet, hogy empiriokriticista dogmákat döntögetsz meg a magánéletedben, de hát erről mit tudhatok én? Szamunkra az vagy, amit itt megmutatsz magadból a fórumon. És ez alapján foglak én is, és mindenki más is megítélni. Deal with it.
Mellesleg elég erősen árad a gyűlölet és a felfokozott idegállapot a kommentedből. Nem úgy tűnik, mintha aligha éreznél bármit is, de hát ki vagyok én, hogy megítéljem, ezt te sokkal jobban tudod :)

A Coelho féle neveket meg hanyagold. Soha nem olvastam semmiféle okosságot, amit ezek alapján te úgy tűnik rendszeresen,

Igen, hát én sem tudtam jó ideig Coelho létezéséről, de miután egyszer felhozták egy beszélgetésben, utánajártam, és már képben vagyok vele. Így lehet igazán megismerni a világot, tudod. De látod ebben úgy tűnik különbözünk :)

- Újabb jel arra, hogy van még mit tanulnod akkor, ha ebben se sikerült megtalálnod a lényeget.

De hát ezért vagyunk itt, hogy elmondd. Fejtsd ki kérlek, adj esélyt rá, hogy megértsem, miért bizonyitja a sikerességed annak igazát, hogy a te felfogásod és életképes helyes.

A többire sajnos nem is tudom hogy lehetne reagálni :) Leírod, hogy téged meg lehet győzni, de az meg se próbálja, aki "szívnak" és nem látja az igazságot. Ah. Tehát bárki meggyőzhet téged, kivéve az, aki nem úgy gondolkodik mint te :) Néhány iteráción azért még át kell futnia a logikádnak, hogy kiforrjon, úgy érzem :)

És igen engem is átkúr az agyam, de ha tudod mivel és hogyan, akkor sokkal több dologra tudsz odafigyelni, hogy ne történjen meg, vagy képben leszel, hogy mik azok a dolgok, amiket nem kell feltétel nélkül elhinned.

Amúgy az a szomorú, hogy az ilyen mondatokkal, hogy "tudatlan, szemellenzős sablon"tudomány"", pont azt írod le, szép szájbarágosan ráadásul, hogy te teszel mindenre és bármire, ami szembe megy a "hiteddel", és még csak meg sem gondolod, hogy lehet benne valami igazság. Közben persze váltig állítod, hogy te meggyőzhető vagy. Most akkor ki nem vállalja fel magát? :)

Az utolsó bekezdéses kirohanásod meg... Na... Most akkor mi van? Ha te látod, hogy gyenge voltál, akkor cool arc vagy, de ha én látom, hogy égő volt amit gondoltam, akkor képtelen vagyok egyenes gerinccel vállalni amit tettem? :D Wat? Ezt hosszabban is kifejthetnéd, mert nem jött át a lényeg, csak annyi, hogy anyuci szoknyájan pityergő gerinctelen, önmagát felvállalni képtelen emberhulladék vagyok :(



Valld be, Ozzy, hogy már megbántad :D

Moken véleményére pedig ezúttal nem lesz releváns cáfolat. Ezek sokkal megfoghatóbb dolgok, mint az űrlények, még ha sokak szívesen cáfolnák is a tézist a morális indíttatásuktól vezetve.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



....De tulajdonképpen mi az én bűnöm a te szemedben? Mivel tudnám röviden jellemezni magam?
- Igyekszek nem érzelmek által élni. Tudok szeretni, boldog vagyok, nyilván vannak mélyebb pontjaim, de semmiképp sem olyan nagy hullámvasút formájában mint a legtöbb embernél, akiknél látom (nyilván vannak kivételek). Engem is nagyon mélyen tudnak érinteni dolgok, képes vagyok együtt érezni, de más formában, amit még én se tudok igazán megmagyarázni. Amivel viszont dolgom van azt igyekszem tisztán végezni, hogy észnél legyek mikor cselekszek. Hogy ne rontsak el semmit, és ne ártsak se másnak az ingatagság és érzelem viharában küszködve.
- Gondolkodok, elemzek, tanulok. Minden tett tett. Mindenből ki lehet hozni valamit, mindent lehet használni valamire. Igyekszek megismerni mindent és mindenkit ahogy csak lehet. Hogy tudjam, mit tudok kihozni belőlük és hogy a legtöbb később felmerülő helyzetet megoldhassam a legbékésebb, vagy leghatékonyabb módon. Ha valaki elítél engem, tegye bátran. Nyilván elfogadom és megértem, hogy ő egyszerűen valami oknál fogva - ami gyökerezhet a múltjában, és persze saját felelősségére a gondolataiban, érzéseiben is - úgy vélekedik rólam ahogy. Ez utal arra is, hogy valamit még rendeznie kell magában, de csak remélni tudom hogy képes lesz rá. Nincs negatív átkom rá, amit szórnom kéne, vagy úgy érzem, hogy megtenném. Ha idegesítene, akkor elég sok fölös problémát csinálnék magamnak is. De, hát azt meg minek? Nehezítsem a dolgom, ezáltal akár másét is - akár komolyabb kárt okozva?
- Vannak gondjaim, de az mindenkinek van. Mindenkinek más gondja van, mindenkire másképp hatnak. És ez ok arra, hogy másnak ne segítsek? Több hónapot fordítottam mások segítésére és azt mondom megérte. És nem, nem pénzért, vagy akármiért. Még az igazán kritikus helyzetekben is erőt gyűjtöttem ahhoz hogy lehajoljak hozzájuk és felemeljem őket. Mert nem ahhoz kell erő, hogy belerúgj valakibe ha bajba van.
- Nem célom a halmozás. Én megelégszek annyival is, amim van. Ha valakinek valami kell, adok. Mert miért legyek önző? Nem az a lényeg, hogy halmozd a képzelt örömeid tárgyakban, akkor haladsz igazán jó úton ha képes vagy boldogan élni annyival, amire szükséged van, s nem többel. Minden más hiúság és arrogancia, no meg lelki szegénység és még sorolhatnám.

Én nem tartom magam rossz embernek. Lehet, hogy megosztó vélemények születnek rólam, de nem igazán érdekelnek, mert a lelkiismeretem tiszta - mindig megtettem amit tudtam, amikor pedig nem, nos megpróbáltam megérteni, miért és hogy min változtassak ahhoz hogy olyat még egyszer már semmilyen formában ne. Hibázni mindenki hibázik (ez is fejben létező dolog egyébiránt), de nem mindegy hogy azt tanulásra használod vagy arra, hogy összetörj miattuk. Ócsárolhatsz tovább, vádolhatsz tovább vakon, és persze nyugodtan leírhatod a véleményed, elvégre ez a Fórum azért van. De, ez nem változtat semmin, remélem tudod. Te már eldöntötted, én milyen vagyok a fejedben és ez a lényeg.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Rá lehet nyomni az unalmast. Én is hűen használom. Ne szakadj bele.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



A helyes megoldás: átmész a szobára mentem topikba a témával. Ha valaki nem teszi át, majd én megteszem később a jelenlegi hozzászólásokkal.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nyugodtan. Azért nyitottam.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Rossz helyre írtál, kedves Ozzy.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Rosszul látod. Folytassátok ott.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



feldobtad a napom :DD



Bagoly, lécci ne beszélgessél magaddal!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Muszáj lesz, mert én régóta tudom, hogy több vagyok, mint minden ember, így viszont nem találhatok magamhoz méltó beszélgetőpartnert, csak így.

ShowHide spoiler #

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Jaj de sok betű. Mi történt megint?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Semmi, de végre lejött a filmem úgyhogy mehetek kicsit kikapcsolni.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Próbálom keresni az összefüggést, de lehet hogy csak az egom szórakozik velem.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



gyengus sajnos, pedig imadom ezt a memsorozatot :(

Parizer forever.



rossz topik es tuloltozott :)

Parizer forever.


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



A selfi, háttérben a napszemcsis haveroddal kísért? Vagy a Héder Barna a jobbon?


CJ képe
CJ
ShowHide spoiler #

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Hogy a halálba vagyok én az ismerősöd? :D

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Shaypeian írta: Hogy a halálba vagyok én az ismerősöd? :D

You are been hacked! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Lehet rá egyszerűbb magyarázat.
Mondjuk hogy mindenkit visszaigazolok aki bejelöl. Hah, így könnyű.

Jeez, 2 nap netmegvonás rosszabb volt mint hittem. Nem is az, hogy nem volt net, de hogy vagy 30 PM-mel lemaradtam, az... fuck.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Ja, plusz valld be h hianyoztunk :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. Még azok is, akiken ha nem múlna, már rég gumiszobába lennék. :D

Viszont nem hiszem, hogy annyi mindenről lemaradtam volna, vagy nem tudom. A legtöbb topikhoz általában közöm sincs.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!