Jelenlegi hely

Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok

Utolsó bejegyzés


Az eredeti könyvből is lehetne egy film :P



IG monkey féle dolgok nekem is hiányoznak (asszonynak van is olyan plüssmajma :) )
Mondjuk az utóbbi témák masszívabbak is voltak, szóval érthetőek a nagy kihagyások, szóval egyelőre nem temetem a srácot :) Meg remélhetőleg fog ez javulni.



Egy pillanatra nem tudtam, mi van. Most már mindent értek.

https://www.facebook.com/RTnews/videos/10155458451824411/

Mondjuk ebben momentán már semmi meglepő nincs.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A repülő kocsi /flying car/ kifejezés bármilyen újságcímben eddig mindig csalódást okozott. Ez viszont teljesen életképesnek tűnik - és teljesen elektromos. Egy újabb sci-fi cucc kipipálva. Milyen jó időben élünk :)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RLqzatnVAfA

Lesz konkurencia bőven amúgy. Airbus, Tesla, E-volo, Terrafugia, Joby Aviation, csak néhány név, ami ilyet fejleszt.



Ez teljesen király, nincs is vele semmi gond, csak bevillant hirtelen ahogy a közveszélyes kalapostaták nem Suzukival irtják a népet hanem már repülnek is...



Nokedli írta: Ez teljesen király, nincs is vele semmi gond, csak bevillant hirtelen ahogy a közveszélyes kalapostaták nem Suzukival irtják a népet hanem már repülnek is...

Yep, itt hal meg az egész. Persze vannak helyek ahol most is repülő kell, pl Kanada / USA bizonyos majdnem senki által nem lakott területei, de azokon kívül nem tudnám elképzelni, hogy realisztikusan tömegesen által használható lenne.

Meg hát legalább ha lepusztul a motor, az autó/motor lelassul, megáll. Még egy durrdefekt se problémás városban. Repülőnél? :D



Egy nagy rakás hely van a világon, ami sokkal könnyebb légi uton megközeliteni. Nem tudom tudtátok-e, de például németországnak is van (több) szigete, ahol élnek emberek (nem is kevesen, még GSM torony is van), viszont benzin és gázolaj egyáltalán nincs.



Önvédelemből aktiválódik egy ilyen mechanizmus. na? :)
rwurl=https://streamable.com/0qwru

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Elképzelem, ahogy egy ilyen több száz kilós gumilabda végigpattog a körúton. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Még Tokióhoz is tartozik 9 lakott sziget, pedig nem is tenger-, hanem öbölparton van a város és van, amelyik vagy 400 kilométerre van a várostól. De alaszkában meg kanadában is vannak helyek, ahol repülővel mászkálnak a népek, mert különben fél napot kéne vezetni a szomszéd városban.

Regen minden jobb volt.



Épp ezt mondtam: ahol/aki most is repülővel közlekedik, annak/ott jó lesz talán. Már ha annyira igénytelen, mint egy olcsó Cessna. Jah, az akksik miatt rohadtul nem lesz annyira tartós, és valszleg sokkal, de sokkal drágább lesz karbantartani.

Másnak, mint revolutionary flying car? Nope, Jetson család továbbra is max LSD-vel érhető el.


Tno képe
Tno
ShowHide spoiler #

Monas apó legyintett. Két kézzel is.




Egyetértek - városban haszontalan, hosszú távú utázásra alkalmatlan. Filippínó szigetek között meg 35 éves permetező helikopterrel közlekednek, nem biztos, hogy erre lesz pénz és igény.

Regen minden jobb volt.



:-D



Alábecsülitek a point-to-point (toronyháztól toronyházig) értékét a közlekedésnek. Vegyük pl. Berlin-London távot, 4 órába bőven beleférne lenne ezzel a 300 km/h-vel, fel-leszállással együtt. Repülőjárattal 1 óra 50 perc ez az út + 1-1 óra repülőtér baszkurencia + x óra városi közlekedés. Simán versenyképes időben és kényelemben egyaránt. Mondjuk Londonban nem tudom, hogy mennyire gyorsabb az ügyintézés a London City Airporton, mint a normál helyeken, gondolom a bankárok ott csókosak, és a City szívében van.

Egyelőre kuriózum, de Dubaiban már júliusban be terveznek üzemelni önjáró emberszállító légitaxit.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=2rNWbpOsOvI

Szóval az üzletben látnak benne fantáziát. Elérhető lesz-e az egyszerű földi halandónak, az jó kérdés, szerintem nem is kellene éppen mindenkinek, biztonsági okokból.



Naja csak a mostani hatotav pont 300km :D
Errol a mostani hidrogenes kamion jutott meg eszembe az is tok jo hogy nem felorat kell tolteni az aksikat hanem csak megtankolod a gepet rendesen, de 200 merfold meg kicsit keves.

Mindenesetre a Tesla is tudhat valamit mert ok meg full aksis kamiont akarnak kihozni az osszel.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Mire ez kijön lesz sokkal jobb aksi :) Amúgy ez a 300 km is erősen elvi, majd hiszem ha látom.



És ha bejön egy jó ellenszél és máris csak 150km hatótáv az a 300... és csak 150km/h a max sebesség. Repülő esetében elég sokszor elfelejtik az emberek, hogy ott kvázi a közeg is mozoghat, amiben haladni kell.

A p-2-p jópofa lenne, de a repülőtéri átvilágítást+stb-t kvázi magángéppel is meg kell ejteni, ha országhatárt lépsz át. Plusz azért nem fog minden businessman repülőjogsit szerezni súlyos tízmillióért.

A drone taxi (UAE: ahol arra is van pénz, hogy ezüsttel vonják be kedvenc autódat.) meg gyakorlatilag annyit érne el ahogy látom, hogy a pilóta máshol lenne, semmi többet. Valszleg konkrétan engedélyt se kapna a legtöbb helyen, hiszen pre-flight check-et se lehet így távolról elintézni.

Hozzátenném, hogy a "normál" repülőkben található robotpilóta nevével és a köznapi értelemben vett "robotpilóta" kifejezéssel ellentétben egy végtelenül buta szerkezet, gyakorilatilag a sávtartó az 5-10 éves autókban többre képes. A drone taxi ahogy látom kb navpointokat tud követni, ki tudja honnan szedett magasság adatokkal. (Pont UAE-ben ugye elég sűrűn húznak fel tornyokat.) Ameddig csak egy ilyen van a légtérben, amiben nincs egy kurva madár se, semmi gond. Amint megjelenik egy galambraj, vagy tíz másik szolgáltató, baszhatod az egészet, mert össze fognak ütközni, és a kedves ügyfél le fog zuhanni.



Vagy jön Tánya.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."




Imádom azt az alpári stílusát - annyira más.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=uK4xOmjPQOg

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


CJ képe
CJ

Ne linkelj tőle, itt menő utálni.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Mert én pont olyan dolgokat mondok vagy teszek, ami itt menő. :D
Még csak nem is negyven feletti férfi vagyok.
- - - - - - - -
Különben nem mondtam, hogy mindennel egyetértek amit mond. De, a stílusa itt-ott tetszik.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Én bírom, bár néha idegesít. Olyankor a legjobb amikor szar filmeket aláz :-)


CJ képe
CJ

Nem olyan dolgokat mondasz, de legalább nő vagy.

Egyébként érdekes, mert pont a stílusa ami irritáló néha sokaknak, engem mondjuk nem zavar. Saját elmondása szerint, így (is) próbálja nyomatékosítani a mondandóját... Több kevesebb sikerrel.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


Boz képe
Boz

Én úgy tudom, hogy ezek a drón taxik automatikusan működnének, pilóta nélkül.
Arra meg már jóideje van technológia, hogy egy közeledő lövedéket elhárít egy harckocsi azzal, hogy észleli és kilövi a levegőben, nem hiszem, hogy egy adag madarat vagy bármit nehezen találna meg valami hasonló rendszer, hogy aztán elkerülje.

Amúgy nagyon úgy beszélsz a dologról(annak ellenére, hogy bevalottan te magad se tudsz sokat róla:D) mintha ilyen alap gondolatok a fejlesztők fejében nem fordunának meg, pedig szerintem egy ilyet nem feltétlenül ostoba emberek készítenek.

Éljenek a videojátékok!



nem hiszem, hogy egy adag madarat vagy bármit nehezen találna meg valami hasonló rendszer, hogy aztán elkerülje.

....hö?

Ez egy nyamvadt taxi nem katonai gép. Nem lesz ezem semmi olyasmi amivel bármit le lehet lőni. Még egy legyet sem nem, hogy egy galambrajt. Elkerülni meg nem lehet. A galambok nagy rajban kiszámíthatatlanul köröznek össze vissza pl. Nem hiszem, hogy nem láttad még.


Boz képe
Boz

Pedig lehetne, milyen király lenne már egy lángszórót rárakni.
Sőt! Kis drónokat kéne csinálni lángszóróval, hogy a galambokat levadássza és azok ne menjenek a taxi drónnak.
Olyan lenen mint valami földönkívüli bogár raj...és még sült galambot is csinálnának! Ami potyogna az égből gec, ez kurva jó.

Éljenek a videojátékok!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!