Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

CJ képe
CJ

Tapasztalatból beszélsz?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Egy dolog párkapcsolat nélkül leélni egy életet és más teljesen egyedül egy bárpultos androiddal egy nagyobb lakópark méretű részre bezárva kevés filmmel és rekreációs lehetőséggel 1-2 fajta kajával.

Az idétlen időkigben is besokallt a főszereplő, pedig ő egy teljes településsel egybe volt egy napra zárva.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



rólam beszél :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


CJ képe
CJ

Majd kölcsön adhatnál a pincédből pár nőt, ha nem gond.. :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Te kevered a szezont a fazonnal. Egyedül lenni bármilyen más élőlény nélkül nem egyenlő azzal, h párkapcsolat nélkül élni. Amúgy először a legénységet akarta felebreszteni, de be se tudott jutni hozzájuk. Ez abszolút nem az a helyzet, mint amikor egy aberrált elrabol egy nőt és a pincében tartja magának. De egyébként ezért is írtam h 90 ember a 100bol ezt tenné - nem csak a hasamra ütöttem, mert jól hangzik -, mert nyilván lennének olyanok akik tényleg öngyilkosok lennének inkább (amin ő is komolyan agyalt) vagy kibirnak hosszabb ideig is. Ez egy teljesen érthető döntés volt részéről megha elintelendo is. Egyébként szerintem nem hozta a film összefüggésbe azt h amiatt ébresztette fel, mert ő csak egy suttyo szerelő. Es nem csak úgy random nézte ki a csajt, h kideruljon h leszbi, hanem mindent elolvasott róla amit tudott, stb. Látni is kéne néha a filmeket, nem csak nézni.

Szerk: egyébként ott van az I am legend példája is, ahol legalább van egy kutyája, de amikor az meghal a főhős is le akar mondani az életéről. Sztem ha Prattnek lett volna egy kutyája vagy macskája akkor nem tesz ilyet, egy darabig biztos nem.



és kb. egy rakás emberről tudott sok mindent, mert egy év alatt unalmában alaposan végigolvasta a névsort...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jah, mert ezeket a helyzeteket nem tudja megítélni az ember, akármennyire is próbálja beleélni magát. A börtönben pár nap/hét magánzárka is kikészíti az embert, nemhogy évek. A magány ugyanolyan elviselhetetlen egy idő után, mint az éhség vagy az elvonási tünetek.

Ugye hogy mennyivel jobb lett volna a film, ha ezt sikerül is bemutatni? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Miért? nem sikerült?



Gondolom sikerült kiolvasnod erre a választ a kommentemből, de egyébként szvsz csak félig sikerült. Nem volt elég erős, pedig az ilyen dolgokat érdemes kurva erősen bemutatni (lásd Ragyogás).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem se sikerült tökéletesen, valahogy túl gyorsan kikészült. Először még kiélvezte, hogy egyedül van és csinálhat bármit, aztán nem telt el elég idő valahogy a kiégésig. De nem ezen múlik az, hogy megérti e valaki vagy sem.



Ghost in the Shell (2017)

Ahogy azt már írták itt páran, látványra és zenére kifogástalan az adaptáció. Roppant precíz és aprólékos módon nyúltak látványra és hangulatra az eredetihez, ezek (plusz Clint Mansell és Lorne Balfe zenéje) vittek mindent. Egyszerűen öröm volt nézni már azt is ahogy a kamera végigpásztáz a fantasztikusan képernyőre vitt cyberpunk városon.
Viszont minden másban kicsit botladozik a végtermék. Vannak badass jelenetek, és ScarJo is szerintem egész vállalhatóan hozza a karaktert, de mindig bejött itt-ott egy klisés szedett-vedett, szájbarágós jelenetsor, amellett hogy az egésznek pocsolya mélysége van. Kicsit olyan érzésem volt a film alatt, hogy adottak voltak ugye ikonikus jelenetek a '95-ös eredetiből amiket mindenféleképpen filmre akartak vinni (mindezt az eredetihez képest szétszórtan), és köré csaptak egy erős közepes felé konvergáló köretet. Ennek is köszönhető talán az, hogy azoknak akik látták legalább az első klasszikust, nagyobb pluszt jelenthetnek ezek és leginkább ők fogják tudni jobban értékelni az egészet a felismert jeleneteknek köszönhetően.
Nem bántam meg, a fenti pozitívumok miatt remek szórakozás volt összességében, de folyton ott motoszkál bennem az érzés a negatív dolgok miatt, hogy lehetett volna jobb is. A rendező (bár a Snow White-ot nem láttam) kétségtelen, hogy ért a látványhoz, a hangulathoz és az akcióhoz.. Csak a többi maradt el valahogy.



OFF
a fenti vitahoz csak annyit-
en tartom csak visszasnak, hogy vannak itt akik elitelik a passengers fohoset es ugy velik a magany remekul viselheto, mikozben IRL a sajat kis szocialis eletuk (csalad, munkahely, baratok, esetleg feleseg/baratno) mellett meg egy forumra is jarnak mert szomjazzak a kommunikaciot es a tarsasagot, a velemenyek megvitatasat?

"okey-dokey!"



On

the great wall

jopofa kardos/ropkodos/verekedos kis blodseg, kihasznalatlan op szineszekkel, egyszer siman nezheto. a zergekkel vacakolhattak volna meg, valahogy eleg hetkoznapi,uncsi gonosz szornyekre sikerultek.

"okey-dokey!"


Tno képe
Tno

Biztos van ilyen más is.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ghost in the Shell (2017)

Nem megyek bele részletekbe, mert mások már írtak hasonlókat. Alapvetően csalódás volt. A rajzfilm egyes jeleneteit szinte tökéletesen rekonstruálták, ugyanakkor a film elvesztette a Ghostját.

Szóval ez inkább Shell without a Ghost volt.

Az amerikaiaknak nem kéne hozzányúlniuk japán (vagy francia, ha már itt tartunk) klasszikusokhoz. Szerintem ők az átlagnézőre céloznak, ezért nem is vállanak fel ennél rizikósabb, mélyebb, urambocsá hitelesebb adaptációt.

3D is volt, de feleslegesen. Az ikonikus főcímzene is valahogy a végefőcímhez száműzödött.

5/10, de csak a látvány miatt.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Tango írta: Nem kéne hozzányúlni klasszikusokhoz.

Így-így.

ibi amentia latet



Ghost in the Shell - da múvi

Fasza volt, sikerült egy jó filmet összehozni a minőségben egyébként nehezen megközelíthető rajzfilmből. Elvettek egy jó adagot az anime-csomagból ugyan, de hozzáadni is sikerült egy olyan történetszálat, ami miatt szerintem simán megéri megnézni, vizuálisan meg egy abszolút gyönyörű mozi. Scarlettünk beleadott apait-anyait az alakításba, kb. tökéletes a csaj, mondom ezt úgy, hogy egyébként nekem ő sok filmben nagyon nem kenyerem, de itt betalált.

Egyedül a lezárás nem jött be: ott szerintem egy kicsit átmentek cheese-be, az utolsó jelenet meg tulajdonképpen a Rogue One Leiás befejezésének egy kevésbé offenzív, de ugyanúgy szükségtelen és céltalan megfelelője. Igen, tudjuk, volt egy olyan jelenet az eredetiben, de nem kell mindjárt ejakulációba csapni a fanszervízt, kötsögök.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Split
Na, ez qrvajó volt. McAvoynak rögtön két Oscart adnék, annyira jól játszott.
Sajamaladindong 15 év után ismét csinált egy jó filmet.
Mikor először kiejtette a doki a

ShowHide spoiler #

szót, akkor már tudtam, hogy

ShowHide spoiler #

. :)


ShowHide spoiler #


Brazilok

Kivételesen egyetértek az indexes kritikával. 1-2 erőltetett dolgot leszamitva egy jópofa magyar film, pár tényleg jó poénnal. Mondjuk moziban nem érte meg megnézni, elég lett volna egy év múlva az RTLen, de legalább hozzájárultam a feljovoben lévő magyar filmgyartas jövőjéhez.



Going In Style
Aranyos vígjáték, jópofa karakterekkel, néhány jó és sok közepes poénnal. Úgy vettem észre, a nagy öregek élvezték a közös munkát. Azt hiszem, már rég alulról fogják szagolni az ibolyát, amikor a tv2 még mindig főműsoridőben tolja már ezredjére (de legalább nem Adam Sandlert fognak). A bevásárlókocsis mamán és Christopher Lloydon besírtam!

Assassin's Creed
Moziban nem tetszett az utolsó 10 perc, most itthon már az első 10 se, viszont ami a kettő között van, az továbbra is állat, főleg az animusban töltött rész. Persze én például nem értek egyet az általános vélekedéssel, hogy a váltogatás a jelen és múlt között az akciójeleneteknél milyen rossz, szerintem ugyanis pont, hogy rohadt jó. :D Plusz a változtatások is tetszenek, végülis ha az eredetit akarnám szó szerint, akkor egyszerűbb lenne betolni valamelyik játékot. :D Illetve most már az is kiderült, hogy a magyar szinkron elég sokat dob a két főszereplőn.

The Girl on the Train
Nem egyszerű film és történet, csodálkoztam is, hogy ilyet magától megszült Hollywood, aztán a végén kiderült, hogy egy könyv alapján van, ja oké. Emily Bluntot majdnem sikerült megcsúnyítani néhány jelenetben, jár az Oscar! Ó, bakker, most látom, a Suicide Squad nyert. :/ No mindegy, szóval ha valaki túléli az első pár perc okozta sokkot, amikor már látszik, hogy nem egy futószalagról leesett rágógumi film lesz popcorn mellé, az akár még jól is szórakozhat, már ha be tudja nyelni azt a bújtatott(?) gondolatot két órára, hogy minden férfi rohadék, és minden nő áldozat.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



legalább hozzájárultam a feljovoben lévő magyar filmgyartas jövőjéhez

Azzal minden adoforintoddal, szoval ez a jegyar nem oszt, nem szoroz :D



Kong Skull Island
Fogyasztható volt, jópofa a sok Apokalipszis Most áthallás, de kb. ennyi. A Godzillánál jobb lett.



:D

De egyébként van rosszabb is: a Kincsem 3 milliárdba került (és még így is tele van stock hangokkal például :D)... melyik kibaszott párhuzamos dimenzióban fogja azt visszahozni? "Filmművészetileg" egy blőd szar, témáját tekintve meg unalmas magyarkodás, ami a nemzetközi piacon a kutyának sem fog kelleni, szóval még úgy is kész veszteség, hogy egyébként egész szép mozis nézettséget produkált. Kösz, Andy.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ennyi erővel szüntessük meg a magyar filmgyártást, mert soha az életbe nem fognak nyereséges filmet csinálni. A Kincsem meg nagyon komoly nézettséget hozott össze, tehát az emberek vevők rá. Két Oscart nyertünk két év alatt, rengeteg külföldi filmet forgatnak nálunk, igenis odatette magát Andy. Ha őt pont emiatt vagy képes szidni, akkor antiszemita vagy.



Nem tudtam, hogy zsidó. :D Aniteszemita? Wow! :DD

Figyelj, én összességében egyébként meg vagyok elégedve Vajna teljesítményével, mert az állami forrású filmgyártásnak tényleg nagyon szüksége volt egy átszervezésre... de én már a Hídember idején is utáltam a céltalan és drága nemzeti témájú filmeket, főleg azért, mert lehetne ezt jól is csinálni (ahogyan pl. Vajnáék is csinálták már közelítőleg jól a Szabadság, szerelemmel). Ha jó drágán csinálsz egy filmet, amit a "nemzetnek" szánsz, akkor ne Hollywoodot majmold és főleg ne kicsi-olcsó formában. Állíts elő értéket, és akkor elégedetten fogok bólintani.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



bár én nem láttam a Kincsemet még, de nekem trailer meg cikkek alapján az jött le, hogy ez pont nem olyan, mint a Hídember, ami talán életem egyik legunalmasabb moziélménye volt. Ez egy romantikus vígjáték/kalandfilm, amiben egy magyar történetet mesélnek el kiszínezve. Miért baj az, hogy csináltak egy magyar popcorn mozit a nyugati filmek sémáira építve? Nem kell minden filmnek megváltani a világot. Egyértelmű, hogy van rá igény, 8.7 a port.hu-n, pont ezt a filmet nem kéne csesztetni szerintem. Ha mennek tovább ezen az úton, akkor még születhetnek jó filmek a jövőben.

szerk: de azt se értem, hogy aki állandóan közéleti meg filmes témákban osztja az észt, hogy nincs tisztában pl. azzal, hogy Vajna zsidó származású.



szerk: de azt se értem, hogy aki állandóan közéleti meg filmes témákban osztja az észt, hogy nincs tisztában pl. azzal, hogy Vajna zsidó származású.

Mert leszarom, hogy ki zsidó és ki nem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



vagy csak próbálod ezt most beadagolni, hogy ne tűnjön antiszemitának, ahogy előbb beleszálltál.



:D Sajnos a gyanúsítgatásod volt annyira érthetetlen és semmiből érkező, hogy ne kelljen mit beadagolni. Ha bármit írtam volna a zsidókról a kommentben, akkor azt mondom, oké, hiheted ezt, ha bármi olyat írtam volna Vajnáról, akkor azt mondom oké... de így inkább azt mondom, hogy te már megint faszságokat akarsz ráhúzni egy kommentre, mert nem lehetsz annyira buta, hogy ezt zsidózásnak gondold, tüncikém.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!