Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


vannak új dalok is, ezeket megítélni csak a magyar változat alapján tudom - sokkal gyengébbek, mint az eredetileg is felcsendülő alkotások

Ellenvélemény. A magyar szöveget ugyan nem ismerem, de az Evermore kb a legjobb dolog amit ettől az adaptációtól kaptunk. Tökéletesen illeszkedik a sztoriba, és szerintem önállóan is megállja a helyét. Alan Menken és Tim Rice előtt csak leborulni lehet.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=UcsaqIsX-yk



Ezt betudom április elsejei tréfának. :D Tréfára fordítva a szót, a két klipesített főcímdal tökéletesen visszaadja a különbséget a régi és az új film között. Hiába ugyanaz a dallam és a szöveg, az új verzió a béna trendi hangszerelés és a nyegle előadásmód miatt tucatterméknek hangzik, nulla emocionális hatással rendelkezik. A régiben viszont minden benne van.
Amúgy meghallgattam Emma Watsont, és a modulált hangon túl egyáltalán nincs ütemérzéke se. Az Emma Thompsonos báli dal meg egyenesen a borzalmas kategória.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



* GAY ALERT * GAY ALERT * GAY ALERT *



Moken írta: Legalább 100x láttam a rajzfilmet és ez nem túlzás, szerintem az összes RW tag együtt nem nézte meg annyiszor, mint én.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Jah, de eszembe nem jutott volna énekelni a dalokat belőle :D amúgy csak vicceltem :D



Rogue One újranézve nem jelzett a bullshitdetektor (mint néhány 'moziban jóvót' film újranézése után), de hogy valaha is újranézem-e az nem biztos. Olyan színvonal kb. mint a szuperhősös filmek. Az EP4-6 ot azért jópárszor újranéztem bár akkor még fiatalabb voltam, meg ott ugye

ShowHide spoiler #

Kíváncsian várom az SW8-at.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Felhőtáncos (1980)

Gyerekkorom kedvenc filmje a Halál 50 órája mellett, gyakorlatilag mindennap megnéztem egyszer, de volt, hogy többször is. Most a csodás napos idő miatt eszembe jutott és újra megnéztem. A főszerepben David Carradine és a gyönyörű Jennifer O'Neill (Summer of '42 rémlik valakinek?), és a történet egy akrobatikus-műrepülő pilótáról szól. Teljesen megértem miért imádtam ezt a filmet gyerekfejjel: gyönyörű repülők, menő pilóták, szép nők, '80-as évek, Texas, és hihetetlen jó soundtrack! Amit külön kiemelnék, hogy ebben a színészek valóban ott ülnek repülés közben a gépben, így hiteles reakcióik vannak, a háttér a kilátásban félelmetesen gyönyörű, ezt a greenscreen előtt felvett sok fosh soha az életben nem fogja tudni visszaadni. Olyan hangulat árad ebből a filmből, ami tökéletesen visszaadja a '80-as évek szépségét, azt a hihetetlen szabadság érzetet, ami mára teljesen felfoghatatlan. Én ugyanúgy élveztem most is, mint fiatalon, nem értem miért nem lett soha népszerű ez a film, így olyan mint egy igazi rejtett kincs számomra. Aki szereti a '80as éveket és esetleg nem látta annak ajánlom mindenképp, főleg akiknek van esetleg fiúgyermeke.



amúgy csak vicceltem

rwurl=http://i.imgur.com/0mw1I8e.gif

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



nem érted? társadalmi kísérlet!



GitS

Jo ez! Marmint ha a helyen kezeli az ember. Ki is irta itt, majd lehet tartani Johnny Mnemonic - GitS maratonokat :)

Mert igen, tenyleg teljesen le van butitva az egesz. Tobbszor is megtortnenik az, hogy egesz egyszeruen elmondjak, mit is kene most eppen gondolnia a nezonak. Kerdeseket felvetni? Nana!
Viszont teljesen egyben van, a latvany tenyleg elragado, ahogy a hangulat is. A tortenet meg olyan egyszeru, hogy ebben azert nehez lett volna hibazni.

Szineszek mind jok, Johansson pedig igenis telitalalat. A mozgasa, a testtartasa is tokeletesen el lett talalva, tenyleg figyelt mindenre.

A film egyebkent akkorat hasalt, hogy tobb ilyet nem mostanaban fogunk latni. Sajnos +100 millios filmnel nem fognak bevallalni semmilyen kockazatot. Elegge 22-es csapdaja ez, mert igy ugye kapunk egy toketlen valamit, de ennel melyebb mondanivaloval megaldott filmre meg nem fognak rabolintani a penzemberek. Igy a ket szek koze estek, az embereket meg ez szimplan nem erdekli.

Raadasul valami ujat kell kitalalnia Hollywoddnak arra, hogy azert szerepeltetnek feher embereket, mert ok hozzak a penzt.



Ghost in the shell
Szerintem ez teljesen vállalható, erős közepes film. A látványvilága szinte hibátlan, a zene is kifejezetten remek itt-ott (mikor elektronikus ritmusok szólnak, a sima hangszeres részek maximálisan felejthetők) és a színészek egytől egyig tényleg baromi jók.
Az eredetit ezer éve nem láttam, nem is maradt meg belőle sok azon kívül, hogy akkor nagyon tetszett, de ennek sem kell szégyenkeznie.



Tényleg be kéne már tiltani Rottent, egy vicc, h GitS 42%. Akkora károkat okoz ez az oldal filmiparnak, mint semmi.



Ez a 42% az előzményfilm ismeretében teljesen oké. Az ember nem tud elvonatkoztatni tőle. Nem tudom, mennyivel értékelném én is jobbra, ha nyúbíként ültem volna be rá. Egy 20%-ot talán dob rajta.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Tényleg szép nagy bukta lett pénzügyileg. Mondjuk olyan hétvégén, amikor nagyszabású Disney produkció is van műsoron, nem is nagyon érdemes bemutatni semmit. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ez előzmény film ismeretében is egy teljesen jó film, 10x szarabbak kapnak rendszeresen sokkal jobb szazalekokat.



Ez az a RT ahol a Star trek the motion picture 46%? :D

ShowHide spoiler #

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Hell or High Water

Hangulatra jó, unalmas délutánra pont elment. Imdb-n kicsit túl van pontozva.

5,5/10



Továbbra sem a megélhetési kritikusok százalékát érdemes nézni, hanem a nagyközönségét, így:

GitS - 42% 64% (ez kb. reális is)
ST:TMP - 46% 42% (tudom, nem elég alacsony, de alakul!)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Az a 42% a legkevésbé sem azt jelenti, hogy bárki szerint 42%-os a film, hanem a kritikusok 42%-ának tetszett, a többinek nem. Ott van egyébként az average rating (5.5), ami már közelebb áll a film "értékéhez", de az is annyira tudományos, hogy van aki 1-5-ig, mások 0-5-ig, 0-4-ig, 0-10-ig, stb. pontoznak, vagy F-A-ig. (5/7-et még nem láttam) És akkor még vegyük hozzá, hogy előfordul 6/10-es rohadt pari is pl....



Cloverfield Lane 10

Tetszett. John Goodman tök jót alakított benne.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ghost in the shell
A látványt és a hangulatot nagyon jól eltalálták, a szereplőkkel sem volt semmi gond, zene is király volt.
Viszont az a helyzet, hogy ez inkább tekinthető egy OVA-nak, mint az első rész szimpla remake-jének, mivel mind a 95ös nagyfilmből, a first gig-ből és a second gig-ből is vettek át karaktereket és story elemeket és azt gyúrták át, szóval nem árt ismerni hozzá ezeket mind. Ezen információk hiányában gondolom, nem lehetett valami jó élmény senkinek.
Nekem összességében bejött, de lehetett látni, hogy volt még ott ahonnan ez jött, vagyis elég sokat vághattak rajta.
Btw ami a végső csatát illeti:

ShowHide spoiler #

ami a boxoffice-t illeti, csak a tengerentúlról remélheti, hogy behozza az árát, mert a most dúló idióta "whitewashing" shitstorm miatt, most usában mindenki megőrült és még az anyját is bojkottálja.



Igen, a bővített kiadásra kíváncsi leszek nagyon, sztem még dobni fog rajta rendesen. Inkwizitornak meg megmondtam, hogy benne lesz rendesen a spoileres dolog :)
Ez a whitewashing most csak GitS-el kapcsolatban jött fel vagy más filmek miatt is? Ezentúl komolyan az lesz, mint a hulladék 7 mesterlövész remakeben, hogy kell egy feka, egy kínai, egy indián meg egy mexikói az eredeti fehérek helyett vagy mi?



Amit a spoilerben irtal, na arra en is csak annyit mondtam (magamban), hogy "yessssssss bammeg!" :)



A filmet még nem láttam de elolvastam Ent spoilerét. Hidd el én örülök a legjobban, hogy így van.
Egyébként ez biztos, hogy lesz belőle bővített kiadás?

Choose your next words with excpetional care!



Az az érdekes, hogy ez az egész kb 2 film miatt indult el, az általad fentebb is említett rettenetes Aloha és a Bale-es Exodus miatt, ahol kurvára nem volt hihető, hogy a színész tényleg egy ázsiai/egyiptomi karaktert alakít, elvéve ezzel a munkát egy ázsiai/egyiptomi elől. (meg ugye a híres dr strange-ancient one botárny, ahol meg is változtatták a karaktert, mert nélküle bukták volna a teljes kínai bevételt, de aztán arról inkább mostanában már el is feletkeznek mert Tilda kb ellopta a show-t a többiek elől :D) És most mindenre rásütik, hogy ezt ellensúlyozandó, "illene" mindent átvariálni, pl mostanában már ázsiai Robint akarnak a Batman filmbe, meg ugye Ironfist legyen kínai, akármennyire is fehér amcsi volt a képregényben.
És kb itt jön a képbe a gits, csak kár hogy még egy mangát, animét nem láttak, mert akkor esetleg rácsodálkoznának, hogy ugyan miért is nem néz ki japánnak a szereplők 99%-a :)



Valahol olvastam, hogy eredetileg R-re csinálták, szóval talán behoz annyit, hogy legyen pénzük összedobni egy rendezői verziót:)



Warcraft

Meglepődtem: nagyon tetszett. Ez egy baromi színes, emiatt sokszor látványos, jellegzetesen blizzardosan szentimentális és összességében borzasztóan szerethető film. A CGI célzottan over-the-top sok helyen, és ettől valahogy teljesen jól illeszkedik a film világába, az orkok meg iszonyú szépen lettek megvalósítva, ami az érzelmek kifejezését illeti. Valahogy azt éreztem, hogy Duncan Jonesék a stílust illetően nem akartak eltávolodni a Blizzard CG-átevezetőitől, és ezt ügyesen sikerült kiegyensúlyozniuk az élőszereplős részekben is. A harci jelenetek meg ütöttek, egy kicsit meglepődtem azon, hogy úgy tűnik, elég sok mindent enged a PG-13-as korhatár, ha virtuális lények mészárlásáról van szó. :D

A sztori nekem egész kerek lett, pedig egy percet sem játszottam a World of Warcrafttal, szóval az összes lore-t illető ismeretem a Warcraft 3-nál végződik, és igazából ebből a szempontból a játékok viszonylatában is tudtam értékelni a cselekményt. A film tulajdonképpen alaposan kibontja az első játék történetét, vagyis azt csinálja, amit maga az első játék egyáltalán nem tett meg, így kifejezetten értékes lehet azoknak, akik hozzám hasonlóan meg sem piszkálták a WoW-ot meg a vonatkozó könyveket. A befejezéstől kicsit tartottam, mert olvastam valahol, hogy itt bizony terveznek egy csomó folytatást, de egy kifejezetten ízléses megoldást választottak ezek felvezetéséhez. A történetet szépen elvarrják, aztán belengetik a későbbi konfliktust, az utolsó 10 perc meg remekül lett összerakva.

A világot nem váltja meg, de nagyon erősen túloznak a lehúzó kritikák. A kínaiaknak van igazuk? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



és lesz is folytatása? mert erről nem nagyon hallok.
úgy tudom a bukástól csak kína mentette meg a filmet

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Tényleg mélykuss van róla, franchise-ot meg nem úgy szokás építeni, szóval gondolom nem lesz második rész. Kár érte, mert semmi olyan hibája nincs a filmnek, amit ne lehetne egy folytatással rendbe rakni, és tök sok olyan karakter van benne, akiken látszik, hogy lenne bennük kakaó, csak itt el voltak nagyolva.

Szerintem az lehet a baj, hogy oké, hogy nem lett bukás Kína miatt, de egy amcsi stúdió gyártotta, Amerikában meg borzasztó szarul szerepelt. Talán meggondolják még, elvégre az imdb-t és a rotten nézői százalékát elnézve a közönség zömében szerette a filmet, az meg meg szokott látszani a folytatások bevételén.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


ShowHide spoiler #

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!