Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Legion 1x4

Nem hittem volna, h ez még tud betegebb lenni, mint előző részekben volt, de újra és újra lenyugoznek :D imádom!

Taboo 1x8

Valamennyire csak hozzaszoktam a végére, de nem biztos h második évadra visszaterek. A Delaney feltestver meg a férje szála érthetetlen miért került bele a sorozatba, brutal gyenge volt a két színész.



Expanse 2x07

Egyre jobban eltérnek a történettől a könyvhöz képest, aminek nem tudom mi értelme van hisz gyanitom a végén nagyjából ugyanoda fognak/akarnak kijukadni így nem vágom ezek a változtatások miért szükségesek/jók. Bár van egy sejtésem.

Most, hogy pont befejeztem az ötödik könyvet:

ShowHide spoiler #

Bobbie karakterének ábrázolása meg egyelöre nem tetszik nekem itt. Ahogy Aversala is Bobbie is sokkal jobb karakter a könyvekben. Itt egy nagyon levizezett verziónak érzem őt. Mind ahogy viselkedik de legfőképp a kinézete/termete zavar itt. Azért ha egy GoT-ben Brienne-t sikerült kellőképpen ábrázolni itt is megeröltethették volna magukat jobban.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



ennyi erővel Naominak is valami 2+ méteres izének kéne lennie, ha annyira ragaszkodunk a könyves kinézethez.



Hetes részt még nem láttam, ezek sztem jól néztek ki
rwurl=http://i.imgur.com/946jNmR.jpg
rwurl=http://i.imgur.com/0gfMmlM.jpg
de engem nem zavar hogy a trükkökre szánt pénzt nem erre költik el.



Egyáltalán nem. Attól még, hogy hosszúkásabbra nőnek a végtagjaik meg a koponyájuk a könyvek szerint nem jelenti azt, hogy minden Belter 2m+os.

Bobbie a könyvekben le van írva, hogy nő létére páncél nélkül is egy impozáns testalkatú személy. Nem úgy van leírva mintha egy Brienne lenne de azért ez a durcán nézek ki a fejemből de mellé egy igencsak többnyire vékony alkatú színésznő vagyok nem ugyanazt adja vissza.

És igen az ilyen dolgok számítanak ha már világ és karakterábrázolásról van szó. Arcra jól hozza a szerepet a csaj de a többi nálam egyelőre nem stimmel.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ezekkel nem is volt semmi baj. Ezek szerintem is jól ábrázolták (pláne az első képen) a Beltereket. De most nem is ezt kifogásoltam :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Szerintem Naominal konkrétan leírja a könyv h milyen magas nyúlánk, de lehet rosszul emlékszem, de majd kikeresem ha hazáértem.



Igen de minden Belterre ezt irja, hogy magasak és nyúlánkak. Szóval ezt nyilván nehezebb egy sorozatban konzisztensen ábrázolni amikor tele van minden jelenet velük. Ellenben Bobbie leírás alapján minden csak nem hétköznapi látvány.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



The Expanse ügyben légyszi itt folytassátok a csevejt:
http://www.rewired.hu/content/expanse

Köszi.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Taken

Második rész után kasza. Nem is érdemel több szót.



Felőlem lehet külön topicja de amúgy most miért is? Máskor itt mennek 1000 oldalas elmélkedések meg offolások és azokkal nem történik semmi. Illetve nem arra van ez a topic hogy sorozatokrol beszélgessünk?

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Egyszer már leírtam, amikor oldalakra rúgott a fejtegetés róla, szóval most csak röviden: mert engem zavar. Csak később fogom megnézni, és ha saját topikba kerül, azt simán tudom addig ignorálni/unalmasozni, hogy elkerüljem a spoilerbe nem rakott spoilereket, míg egy ilyen általános topikot nem, mert reflexből megnyitom, ha friss hozzászólást látok benne, és amúgy sem mély elemzésekről szól általában, hanem csak arról, hogy valami jó vagy nem jó.
Emiatt haveri alapon, pusztán a jóindulatotokra alapozva megkértelek rá titeket, hogy inkább vigyétek át egy dedikált topikba, ha már van rá lehetőség, és egyszerűen meg is léphető a dolog. Most másodikra meg is csináltam a topikot, csak szimplán a hálámmal kísérve használni kellene a problémázás helyett.

Mokennek külön köszönet, hogy akkor is és most is leírta, hogy szerinte baromság a külön topik. Örülök, hogy rá legalább konzisztensen lehet számítani.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ja ok bár használok spoiler taget is de ok rendben.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Én nem azt írtam, hogy baromság. Csak nem termel annyi kommentet ami miatt megérné. Spoilerek se nagyon voltak itt, pláne nem olyan dolgok amikre majd hónapok múlva emlékezni fogsz, ha úgy döntesz megnézed. Aztán lehet nem is tetszik 2 rész után neked és akkor pláne megérte :D



- Én olvastam olyat véletlenül, amit nem akartam. Akkor szóltam először.
- Jó a memóriám.
- 5 részen már túl vagyok, szóval biztosan tudom, hogy érdekel a sorozat, csak mostanában nem jut kapacitásom rá.
- A konzisztencia kitart.

@Freak: Köszi szépen.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Jaj jóvammá, a Promcsiba is 2,30 vót a 4m-es spacejockey, mégis jó film.. :)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



taboo se1

vegigneztem omlesztve az asszonnyal.
valamikor a 6. resz kornyeken felsohajtott, hogy annyi konspiracio meg izgalom van benne, hogy pihenni kene kicsit, mert tul intenziv. hangosan felnyeritettem, mert eszembe jutott valakinek a hsze feljebb, aki szerint unalmas fos.:D
amugy tenyleg iszonyu intezniv egyben, sztem baromi izgalmas es hangulatos. egy rakat kerdes meg mindig megvalaszolatlan, nagyon varom a folytatast.

"okey-dokey!"



Végre letudtam az utolsó két részt is a Westworldből. Szépen megcsavarták! Kár, hogy 2018-ig kell várni a folytatásra.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Saumari Jack s5 e1 megjelent ha valakit érdekel.

Choose your next words with excpetional care!



Halálos fegyver

Két rész alapján ez egész jó. Egy teljesen okés, szórakoztató, humoros és akcióban dús sorozat.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Jézusom mi ez az istenkáromló baromság? Már tényleg nem tudnak mit kitalálni?



ez
tessék elolvasni, aztán beszélünk



Ez az Amerikai istenek c. nagyon-nagyon jó könyv alapján készülő sorozat. Az az alaptétele, hogy a rengeteg fajta bevándorló, akik a mai USÁba jöttek a történelem folyamán (önként vagy sem...), mind magával hozta a hitvilágát. Aztán rendszerint más hitre tértek. A valós és a metafizikai világ határán pedig harc készülődik ezek az elfelejtett régi istenek, és a modern ember új bálványai (technológia, stb.) között. Meg nagyon-nagyon sok minden másról is szól de nem akarom lelőni.

Két aggályom volt: az egyik, hogy nem merik olyan durván bemutatni mint a könyvben - ahogy nézem ilyen gond nem lesz. A másik viszont, hogy túl hatásvadász lesz. Ezek az öreg istenek kifelé kopott ruhás kisnyugdíjasok kéne legyenek, a helyszínek pedig nagyon hétköznapiak. Bár azért ilyen is volt ebben a trailerben, hátha.




ez a Neil Gaiman miért akkora sztár? A Stardust film jó móka volt, de azért nem esett tőle hasra senki.



Író. Könyvek, regények, versek, képregény.
rwurl=http://i.imgur.com/UOKfoxH.jpg


KMZ képe
KMZ

azért a komplett Sandmant ledarálnám a helyedben mielőtt kekeckedve bekérdezel ilyeneket:)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Legion second season confirmed! Fuck yeah!



Mivel fél éve, hogy nem sikerült kimozdulnom 10 percnél tovább a szabad levegőre (és ezen történelmi eseményekből is csak kettő adódott 6 hónap alatt); most eme korszak végeztével kezdődik a másik. Amikor is ide-oda ingázhatok két város között hetente, legalább ugyanekkora periódusban. Hogy az unalom ne ejtsen teherbe eseménytelen éjszakánként, muszáj lesz valami jó sorozatot néznem.

A Supernatural már untat, és elegem van az angol szövegekből (a Magyart pedig már ezerszer hallottam), úgyhogy anyám, meg valamennyi, erős öngyilkossági hajlammal rendelkező ismerősöm pofátlanul sűrűn, erőltetéstől nem kímélve de rávett, hogy a Lucifert elkezdjem.

Esténként fogok tudni pár részt megnézni belőle, de őszintén szólva nem tudom, mit gondoljak. Megosztó véleményeket hallottam. Nekem pedig általában kell, hogy valaki szimpatikus legyen sorozatból, filmből vagy könyvből, másképp nem érdekel, és dobom a sarokba (a könyvet, természetesen, a laptopot még nem próbáltam - csak gondolatban).

Őszintén szólva, elég maradi vagyok a Sorozatok terén. Még mindig a Rém Rendes Családokon, meg a Két Pasi meg egy Kicsin csüngök. Ritka, hogy új keletű is becsúszik (lásd.: Brickleberry, Kertvárosi Gettó).

Nos, utóbbiakat kétség kívül imádom és ritka, hogy felajánlásra, vagy úgy a TeCsőn böngészgetés közben beléjük akadva - ne lenne kedvem megnyitni valamelyiket.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!