Jelenlegi hely

Új Alien: Covenant trailer

Utolsó bejegyzés

Új Alien: Covenant trailer
Sok biztatót nem nyújt.

Legalábbis az egyenszürke kinézet, az érdektelennek tűnő karakterek (így ránézésre Fassbender és McBride lehet kivétel) garmadája engem inkább ásításra ösztönöz, mintsem felültetne a hype-vonatra.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=svnAD0TApb8
Szerkesztette: dulakh - 2017 már 01


Egyet kell értsek Jabbával, elég unalmasnak látszik.

Hányszor akarják még elsütni, hogy olyan emberek találkoznak az élienekkel, akik rohadtul nincsenek felkészülve rá??

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Ez kurva jó.



Phos trailer egy phos filmhez amit senki sem kért amit egy haknizó mára már minden hitelességét elvesztő régi filmjei dicsőségén megélni próbáló rendező erőltet.

És akkor itt még azt tenném fel kérdésként, hogy ugyan hányszor lehet 1000%-osan ugyanazokat a szitukat és snitteket eladni bazzeg új filmként?
* Kretén arcok új bolygóra mennek mint az agysérült cserkészek akik helyi nemzeti parkba mennek kirándulni
* A kibebaszott lezuhant Space Jockey ami a jelek szerint minden egyes bolygóra lezuhant ÉS ugyanúgy ért földet mert ugyanazt a képet kell mutatni
* Egy android aki vagy jó vagy gonosz vagy valahol a kettő között

Istenem ezt a sok fantáziátlan, tehetségtelen nyomoroncot akik az ilyen szarokat összehozzák. Ja és mindenki aki az ilyen szarokat a pénzével támogat az is elmehet a busba...

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



az a promcsi 2? mert akkor a trailert SEM nezem meg

Parizer forever.



* A kibebaszott lezuhant Space Jockey ami a jelek szerint minden egyes bolygóra lezuhant ÉS ugyanúgy ért földet mert ugyanazt a képet kell mutatni

Hát, ha már egyszer a Promcsi végén elindultak vele, akkor valamikor valahová le is kellett, hogy szálljanak, nem? :D

Egyébként meg:
rwurl=http://vignette2.wikia.nocookie.net/alienanthology/images/c/ca/Spacejock...
rwurl=http://i.imgur.com/awrwegH.jpg
Kinda?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Annyira uncsi, hogy nem bírtam végignézni. Nem változott a véleményem, majd akkor fogom megnézni, ha leadja a Duna TV.



A filmmúzeum


CJ képe
CJ

De most komolyan csak engem zavar, hogy szinte jelenetek emlékeztetnek a második részre és akkor már a settingről ne is beszéljünk... (amit Freak is említett). Kicsit olyan ez egész, mintha a Prometheus sikertelensége után visszzatérnének a régi jó bevált recepthez...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Kicsit olyan ez egész, mintha a Prometheus sikertelensége után visszzatérnének a régi jó bevált recepthez...

Ha így is van és csinálnak egy jó filmet a jól bevált recept alapján, hol itt a probléma?



Ja és mindenki aki az ilyen szarokat a pénzével támogat az is elmehet a busba...

Én ezzel inkább úgy vagyok, hogy kb. kétféle ember mehet el a búsba:

- A Fox öltönyösei, akik a Prometheus büdzséhez képest lagymatag bevételei és a Promcsi "rajongói" fogadtatása miatt leültek Ridley elé, amikor vázolta a Prometheus 2-t, majd azt mondták, hogy "Nézd, Ridley, ez mind szép és jó, de az emberek nem ezt akarják, hanem egy olyan Alien-filmet, ami az elsőre emlékezteti őket, oké?"

- Az úgynevezett "habzószájú bunkók", vagyis ők:
rwurl=http://i.imgur.com/Yt4FGfc.jpg
És mielőtt ezt sokan magukra vennék, leírom, hogy kik is ezek: a filmparasztok. A faszagyerek a lakótelepről, a "kocakritikus", a magát filmrajongónak valló, de ezzel szemben csak és kizárólag hollywoodi közönségfilmeket fogyasztó kulturális galandféreg, aki évente 5 filmnél többre még véletlenül sem ül be, és ha mégis, az is csak a 120. vászonra okádott képregény. Nekik dolgozik igazán a Marvel, ők zabálnak és szörcsögnek a moziban két órán keresztül, amikor te bele szeretnél merülni egy filmbe, és ők tartják el a hollywoodi ipart. Ők azok, akiknek nem azért nem tetszett a Promcsi, mert gondjaik támadtak a történettel vagy a film technikai kivitelezésével, hanem mert "unalmas volt, a szörny meg hol a picsába' volt végig???"

Náluk nem működött IGAZÁN a film (ugye azzal fölösleges áltatnunk magunkat, hogy az Alien vagy Prometheus fanoknak bármi beleszólásuk is volt a dologba), ők nézték meg kevesen, ezért van itt ez a két és fél percnyi önismétlő marhaság, és érzésem szerint ezért is van olcsóbb szaga a filmnek, mint az előzménynek volt. Ettől függetlenül én meg fogom nézni a Kovit, hátha csurran-cseppen valami az ígéretekből, meg persze azért titkon azt remélem, hogy nem lesz igazam.

Kár, hogy egyelőre mindkét trélertől "el kell határolódnom", mert én benne lettem volna egy igazi Prometheus-folytatásban, de ez kurvára nem annak tűnik, hanem a Promcsi és az Alien összevissza egybegyúrásának. Most akkor lesznek neomorphok meg klasszik xenók is? Mi a bélának?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




én meg fogom nézni a Kovit

Ő más filmeket gyárt...



Bandido írta:

Kicsit olyan ez egész, mintha a Prometheus sikertelensége után visszzatérnének a régi jó bevált recepthez...

Ha így is van és csinálnak egy jó filmet a jól bevált recept alapján, hol itt a probléma?

Tudod mit? Veled van a probléma. Az ilyen nézők miatt készülhetnek az ilyen lusta, copy and paste szarok akiknek ez a fajta fos filmgyártás megfelel!

Mi az, hogy hol itt a probléma? Nézd már meg mondjuk az első teaserét ennek a szarnak ahol egy az egyben újrajátsszanak jeleneteket az első filmből, hogy nézd már milyen jó hogy ugyanazt csináljuk mint majdnem 40 éve? Aztán itt van ez a lagymatag szar ahol snittek megint kb egy az egyben az elsőt másolják NEM idézik másolják.

Ahhh hagyjuk. Minek magyarázom ezt ha az ilyen deszka méretű szarok nem szúrják a szemedet....

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Viszont az ő stricibajszára nem vagyok kíváncsi. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ablakot fejelő alienen jeleneten röhögtem egy jót annyira szarul van prezentálva. Fostalicska az egész. Szörnyű látni ahogy egy szeretett franchiset a sárba tipornak.




Azt vagod h Tarantino is finoman "leszarozta" Promcsi 1et? :D



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Most, hogy végiggondoltam velem van a probléma csak azért mert meg fogok nézni egy filmet a moziban. Ez az oka a világon eddig legyártott összes szar filmnek sőt az ez után megjelenő szarok is mind ming az én számlámra írhatóak. Hollywoodban már dörzsölgetik a tenyerüket és nyitják az új bankszámlákat ahová zúdulhat a sok lóvé csak azért mert én x-y kecskemétről meg fogok nézni 1db vélhetően nekem tetsző filmet a moziban. Mindenki erre bazírozik. Szerintem még tőzsdére is viszik majd a dolgot, hogy még nagyobbat kaszálassonak vele. Remek érzés, hogy én egymagam vagyok hollywood mozgatórugója rajtam múlnak filmvállalatok sorsai.
Ha már itt tartunk csapjuk hozzá a második világháborút is legyen az is az én hibám ez már nem oszt nem szoroz.



Első dolog ami eszembe jutott:
Kolonizációs misszióra miért egy meleg párt visznek? :D Vagy ha csak felderítők akkor miért nem felderítőnek hívják magukat? Mindegy végül is lényegtelen.

Ami igazán zavaró, ahogy feljebb is írták próbál Alien 1 lenni, de semmit nem sikerül átadnia. Pont nem rég néztem a The Last Days on Mars-t, ami ugyan nem egy jó film, de az eleje ezerszer jobban visszaadta az Alien 1 hangulatát.

Choose your next words with excpetional care!



ha ez vigasztal, én is megfogom nézni moziban

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Lou képe
Lou
Donator

eddigi előzetesek alapján ennél még egy Promcsi2-nek is jobban örültem volna.
elsőben voltak baromságok tömegével, de legalább próbált egy kicsit más lenni, még ha messze nem is sikerült ez maradéktalanul.

Freak #4 listájához meg +1

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Moken írta: Azt vagod h Tarantino is finoman "leszarozta" Promcsi 1et? :D

A karakterekkel volt baja, és az pl. pont egy olyan dolog, ahol szerintem is szint alá ment a film néhol.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=AZtAtyB6Moo
Pl. az itt felhozott jelenettel is az a gáz, hogy az a biológus, aki az előző pillanatban még vissza akar menni a hajóra, itt már lelkesen körülrajongja az idegen izét, szóval tökre nem érted, hogy most akkor hol áll a csávó karakterileg (és tegyük hozzá: egyébként sem kaptál belőle sokat, egy nagy nulla az a szereplő). Ugye az simán belefért volna, hogy a csávó néhol megjelenő "lelkes idióta" részét domborítják ki, aki aztán az óvatlansága miatt jár pórul, de nope.

És az a szar tényleg úgy néz ki, mint egy kobra, szóval ha te biológus vagy, csak felismered azt a jellegzetes, támadás előtt pozícióját annak a dögnek.

Egyébként én sem a buta felét istenítem a filmnek, nekem az a része jelentett sokat, amit részben QT is ajnároz: hogy egy baromi látványos, nagy volumenű, klasszikus hatású sci-fi, ami érdekes témákat dob fel.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Lou írta:
Freak #4 listájához meg +1

Pedig Freak listája egy előítéletes szar, mondom ezt úgy, hogy a filmben egyébként nem szereplő prológus rész tetszett eddig egyedül a Covenanttal kapcsolatban. I mean nézd már meg normálisan:

* Kretén arcok új bolygóra mennek mint az agysérült cserkészek akik helyi nemzeti parkba mennek kirándulni

KOLONIZÁLÓ hajóval, vagyis nyilván nem vakon mennek. Valaki küldte őket valamiért, a Prologue-ban is benne van, amikor a csávó sorolja, hogy mit mondtak neki a bolygóról. Tudják, hogy hova mennek, csak rosszul.

* A kibebaszott lezuhant Space Jockey ami a jelek szerint minden egyes bolygóra lezuhant ÉS ugyanúgy ért földet mert ugyanazt a képet kell mutatni

Erre már egyszer kitértem, de akkor még1x: egyrészt az egy űrhajó, nem a space jockey (ő az Alien 1-ben látott halott pilóta volt), másrészt meg az az űrhajó, amivel Shaw és David elhúznak a Prometheus végén. Nyilván szerepelni fog a filmben, technikailag meg kurvára nincs sok beállítás, amivel egy patkó alakú űrhajót meg tudsz mutatni... ami egyébként nem is ugyanaz a beállítás, majmolás helyett megidézés, hogy Freak későbbi kommentjét idézzem, de whatever.

* Egy android aki vagy jó vagy gonosz vagy valahol a kettő között

Ez meg azt sem tudom honnan jön meg hogy kire gondol? Walter egyelőre teljesen semleges szereplőnek tűnik nekem, Davidet meg láttuk egy snittben és annyi... egyébként meg Ash-t leszámítva egy darab "gonosz" androidot sem találsz az Alien franchise-ban, ugye David sem volt az, sőt, még a kettő között sem állt, egy programozott robot volt és kész. :D

Szóval én értem, hogy RW, szóval utálunk előre minden új filmet (kivéve a Marvelt, azt kockáról kockára szopjuk le), sőt, itt még kicsit én is osztom, de azért ilyen szintű faszságokat ne böfögjünk meg +1-ezzünk már.

Szerk: Egyébként meg ha Davidre visszatérünk, mégiscsak arra kell kilyukadni, hogy bassza meg, csak ért már valamit az a Prometheus, ha egyszer végre először a frencsájz történetében sikerült igazán jól bemutatni, hogy milyen egy android. Ash gonosz volt, Bishop meg jó: Davidben is megvan a mesterséges intelligencia, de érzelemmentes (enyhe visszautalás a Blade Runnerre Scottól), aki előre belé táplált direktívákat teljesít, önálló tudatra pedig csak akkor ébred, amikor ezek a direktívák befuccsolnak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ha szigorúan vesszük, szerintem Ash sem volt gonosz. neki az volt a feladata, hogy az életformát visszajuttassa a földre, minden más szempont másodlagos. a legénység feláldozható. az, hogy meghibásodott, és kicsit túltolta a "legénység feláldozható" részt, szerintem nem teszi gonosszá. nem gonoszabb mint amikor David beleteszi a doktor pezsgőjébe a máklekvárt.
sőt, a végén még mondja is, hogy szimpatizál velük. volt egy feladata, megpróbálta teljesíteni, elbukott.

ha mondjuk bishopnak azt utasítják, az alien a fontos, szerintem ő is beáldozta volna a legénységet.
az aliens-ben is van egy rész, amikor megkéri asszem ripley, hogy semmisítse meg az arctámadókat, mondja is, hogy burke nyomatékosan megkérte, hogy hagyja sértetlenül az eleven példányokat.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Lou képe
Lou
Donator

1. továbbra is az jön le az előzetesből, hogy ész nélkül mászkálnak egy teljesen új, ismeretlen helyen, agyonfertőződve, minden szarnak kitéve magukat, nem értek egyet veled
2a. bocsi, de ez a space jockey-zás kötekedés nagyon szalmaszálba kapaszkodásnak érződik :D
oké, most nem az irányította a bolygóra, de tényleg olyan nagy különbség ez?
2b. megidézés majmolás - vitatható, oké
3. erről is lehet vitatkozni

RW-zés, szarozás, kontrázás, mint ugyanúgy sablon és rohadt :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



a végén még mondja is, hogy szimpatizál velük.

Én pont ezt érzem az Alien egyik legnagyobb hibájának, ugyanis azt ironikusan mondja. :D "Nem hazudhatok az esélyeitekről... de a részvétem a tiétek" egy szép mechanikus mosollyal.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



1. továbbra is az jön le az előzetesből, hogy ész nélkül mászkálnak egy teljesen új, ismeretlen helyen, agyonfertőződve, minden szarnak kitéve magukat, nem értek egyet veled

Én is biztosan halálra rémülnék egy olyan bolygó veszélyeitől, amire odaküldenek lakni, mert szép zöld, van belélegezhető levegő, sőt, még búza is terem. :D Nem fogsz holdjáró cuccban lemenni egy olyan bolygóra, ahol élned kell, szerintem a látott megoldás (formációban, fegyveresen) pont elég ilyen körülmények között.

2a. bocsi, de ez a space jockey-zás kötekedés nagyon szalmaszálba kapaszkodásnak érződik :D
oké, most nem az irányította a bolygóra, de tényleg olyan nagy különbség ez?

Rendben, csak én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy előző film végén ott volt a patkóhajó, amivel elrepültek azok a szereplők, akik ebben a filmben is benne vannak, szóval evidens, hogy lesz patkóhajó itt is.

3. erről is lehet vitatkozni

Biztosan, de igazából nálam már ott bukik a dolog, hogy "jaj megint ugyanaz a dolog... valamelyik ebből a három lehetőségből." :D Egyébként meg a "hé, itt egy android, bízzunk-e benne vagy sem" elem az eredeti 4 filmből háromban megvolt (pont az Alien 3-ból hiányzott, amit ettől még ugyanúgy utálni kell), a Prometheust is beleszámítva pedig még egyszer sem kaptad ugyanazt. Itt az újítás valószínűleg abból fakad majd, hogy Walter tökugyanúgy néz ki, mint David, szóval sanszos, hogy nem kapjuk meg az Ash vs. Bishop narratívát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



"hé, itt egy android, bízzunk-e benne vagy sem" elem az eredeti 4 filmből háromban megvolt (pont az Alien 3-ból hiányzott, amit ettől még ugyanúgy utálni kell)

ugyan a végén, és csak pár másodpercig, de a bishop 2 is próbálja bepalizni ripleyt, hogy jöjjön szépen nem lesz semmi baj

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Lou képe
Lou
Donator

1. őszintén remélem, hogy semmilyen formában se hasonló gondolatmenettel állnak neki a földlakók az űr kolonizálásának :D
2. igaz, ez adta magát. de az továbbra is kicsit homály számomra, hogy egy kolonizáló hajó hogyan köt ki pont egy olyan bolygón, ahová a promcsi 1 hősei továbbutaznak a semmibe
illetve mennyi idő telt el közben? vagy előtte? vagy utána? vagy mellette?
3. Alien 3-at speciel pont nem utálom, szégyellem is magamat miatta rendesen.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!