Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Tudnám, hogy mitől zseniális? Glowing fist...



mert hű a képregényhez és jó a fight style.



Képregényt nem olvastam, úgy hogy ezen részéhez nem tudok hozzászólni de anélkül nem tűnik nagy durranásnak egyenlőre ennyi alapján.



és egyelőre?



Úgy meg pláne nem.



Castlevania Will Soon Be Getting Its Own Show On Netflix

Inspired by the classic video game series, “Castlevania” is a dark medieval fantasy following the last surviving member of the disgraced Belmont clan, trying to save Eastern Europe from extinction at the hand of Vlad Dracula Tepe himself. The animated series is from Frederator Studios, a Wow! Unlimited Media company, written by best-selling author and comic book icon Warren Ellis and executive produced by Warren Ellis, Kevin Kolde, Fred Seibert, and Adi Shankar.

:O

ibi amentia latet




Megmondom őszintén jobban örültem volna, ha a Stranger Things S02 nem csak hogy új sztorival, de új szereplőkkel is jön.



+1



Elvileg az alkotók már eleve több évadra szóló történetet találtak ki és első perctől mondták, hogy a régi szereplőkkel megy tovább a dolog.



ibi amentia latet



Ennyire nem jártam utána anno, de az rémlik, hogy antalógia sorozatot terveztek azzal a különbséggel, hogy nem egyes részek mesélnek el külön történetet más és más szereplőkkel, hanem szezononként váltanak majd.



Legion

Első rész.

Mindenféle tudás nélkül ültem le megnézni. És így egy kurva nagy katyvasznak nézett ki kb mintha valaki befüvezett volna alaposan és néztük volna a "kalandjait".

Aztán utánaolvastam egy minimálisat és így már rögtön érdekesebb a dolog.

Egyébként, Marvel képregény feldolgozás és az X-Men világában játszódik.



Hú jó h mondod, mióta indexen írtak róla nagyon kíváncsi lettem. Ma este meg is nézem.



Már hogy terveznenek ilyet az utolsó rész vége után. Teljesen egyértelmű volt hogy ezt a történetet folytatják. A jó gyerekszinesz garadtol meg badarság lenne megszabadulni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Majd írd, hogy mi a véleményed róla elvégre gondolom te olvastad a képregényt is.



Végül ma este fogom nézni, de amit olvastam eddig róla az alapján eléggé atvarialtak a kepregenyhez képest, hiszen ott Prof Xavier fia a srác és az egyik legOPbb mutánsok egyike, aki át tudja venni más mutánsok képességeit.



A sorozatról amit olvastam ott meg azt írják, hogy ugye skizo és mindegyik személyisége más más szupererő birtokában van.



Legion

rwurl=https://youtu.be/KKPXq22znjc

AAAAAAAAAA! Ez óriási volt! Egyedül a menekülős jelenet volt nagyon bénán megkoreografalva, mint valami 80as évek akciofilmjében... Dan Stevens szuperul hozza a karaktert, a mellékszereplők is jók voltak, de a legjobb ez az elmebeteg ide oda ugráló történetmesélés, a látvány, a jelmezek, díszlet, színek, még a tancjelenet is ütött nekém :D i want more!



Expanse S2x1-3

Kicsit kapkodós volt a kezdés nekem, mintha készítők kicsit nehez vették volna fel újra a tempót, de aztán minden a helyére került. Egyszerűen nem tudok betelni vele, I WANT MOAR! Az űrcsata bár rövid volt, de most is tetszett, Amos meg továbbra is a legjobb :D A feka csaj ott van a top10 leszexibb sci-fi szereplők között :D Egyedül a marsi különleges osztaggal nem vagyok annyira kibékülve.



Legion S01E01

Amikor egy skizofrén szuper mutáns elme kórtanát megfilmesíti egy be LSD-zet Wes Anderson ...
Várom ebből mit tudnak kihozni.



Nem tudom de én nem vagyok hanyatt esve a feka csajtól. Olyan átlagos csaj és kész.
Na de a túlnyomásos lufi fejű katona csaj az valami borzalom. Azt várom, hogy mikor durran el a feje.
Mikor próbál keményen nézni az valami szörnyű

rwurl=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNDZiMDNhMGMtYzUzMi0...

rwurl=http://68.media.tumblr.com/0daf39bb7c3e353c2a46c9573a169c21/tumblr_oaume...


LY képe
LY
Donator

A csaj szamojéd és nem feka... És ez még igazából csak felvezetés.

Könyves spoiler

ShowHide spoiler #


vele en sem vagyok tul nagy osszhangban. gondolom nem akartak torekeny halivudi tundibundit -de ez a csaj nem sugaroz kemenyseget, pocakos, csampas es formatlan.

ON
vikings se4 masodik fele
szerintem baromi jo meg mindig.

life
orok kedvenc, par evente ujranezem.

mielott jonne az ujabb sorozat
twin peaks+fire walk with me
tovabbra is odaveros, talan nem is lattam miota a tv-ben lement. az "akcio" jelenetek mondhatni erosen megkoptak, de mivel a film alapveto stilusa az abszurditas, ezert fel sem tunik. tok erdekes karakterek, fantasztikus zene es hat a csajok! szerintem mindegyikbe szerelmes voltam annakidejen.:D
nagyon nagyot kell ugrania az uj sorozatnak, hogy a regi rajongok is elegedettek legyenek, de lekosse es erdekelje a mai sorozatfalo nepeket. meghat bob nelkul, hogy lesz fogonosz?

"okey-dokey!"



Jó lesz az.



Teljes Archer S8 trailer. Jól néz ki. Remélhetőleg jobb lesz mint a Vice vagy az előző évados spéci kitérők. Így elsőre biztató megint :)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ql7vWxapK9o

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Expanse s02e04
...meg annak is a *&x#@ aki kitalálta a cliffhangert :-P
ugyanakkor király volt.



Hehe :) A könyv ismeretében onnan, hogy láttam miről fog szólni a rész tudtam, hogy pont itt fog vétet érni a rész :)

Amúgy eléggé szépen pörgetik az eseményeket. Ebben a tempóban gyakorlatilag hatos részre szerintem végeznek az első könyv tartalmával és elképzelhetőnek tartom, hogy LY-nek lesz igaza és a maradék 6-ban lezavarják a második könyvet.

Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ha ez így lesz az mennyire jó. Egy felől persze lehet sűríteni a történéseket illetve nem dramatizáltabban előadni másfelől a könyvek ismeretében nekem most eddig az évad már már túl kapkodósnak is tűnik. És itt leginkább arra gondolok, hogy nekem érzésre kevés a karakterépítés itt. A könyvekben nyilván erre több idő van de itt nekem ez érzésre sokkal felületesebbnek tűnik.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nekem tetszik nagyon, ami kissé elnagyolt az elejéhez képest, az a technológia és az űrutazás aprólékos kidolgozása. Az elején több műsoridő jutott ezekre, ami nekem nagyon tetszett, most meg mintha fura ugrások lennének (menjönk oda ami két hetes útra van - hopp megjöttünk és a mondatot már itt fejezzük be :-) ). Ugyanakkor dramaturgiailag tök jó.
Egy dolog zavart nagyon

ShowHide spoiler #


Igen nekem is ezek a részletek hiányoznak amikből szerintem érzésre több volt az első évadban is a könyvekben meg nyilván eleve.

Spoilerre meg: Szerintem is hülyeség volt még tvs mércével is. Mibe tartott volna bármit ráragasztani vagy akármi? Könyvben nem ezért maradt ott emlékeim szerint (legalábbis tuti nem ilyen béna ürügy miatt) úgyhogy így még idegesítőbb volt a tvs megoldás.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!