Jelenlegi hely

Witcher játékok

Utolsó bejegyzés


Szerintem pénzt gyűjtenek a Cyberpunkra.

Jó lesz az.



Valaki máshol jobban megfogalmazta, hadd másoljam ezt be, aztán ígérem, lezártnak tekintem a témát:

All i personally wanted was more transparency in their PR answers, instead of some of the crap we got (before this).
Downgrades or changes happen, and it's just how it goes, but you don't have to be condescending or bullshit your customers.

ibi amentia latet



MAGYAR NYELV?!?!?! O.o
Yep, nekem is ilyen ronda , érdekes a grafikája. Olyan, mint amikor a digitális fényképezővel készült képre rázoomolsz. Az új pecsel lehet már állítani az elmosáson, kicsit jobban néz ki a fű.
Mondjuk, hogy a mi francot takar a kromatikus abberáció, meg az ilyen érthetetlen beállítások, arról fogalmam sincs, de feltoltam mindent, hadd pörögjön a laptop.

A játék nekem bejön, ha tudom, hogy megy a gépemen, bejezem a kettőt, ha tudtam volna, hogy lesz Xboxon, befejezem az egyet :D Most, akkor megyek visszafele. Ezt be szeretném fejezni.

Bugizé: megálltam harangvirágot szaglászni, mikor látom, hogy kék íti (fojtó lidilrc) mászik a parton. Megyek, hogy megvakarjam a hátát, erre jön egy randomlovas katona, felakad a partszélen, majd megtámadja a lidércet. Beszállok, megölöm a szörnyet. A katona végtelen ciklusban rohamozik, üti a hullát. Majd kiírja, hogy felhúztam az őrt, és nekem esik O.o). Meg vannak kisebb mozgási hibák, mint a vicser, mind az npc részéről.



Főmenűben -> Beállítások, nyelvi beállítások, ott a magyar nyelv. :)
Ennél jobban hiába húznám fel, a kártyám nem tud többet, szóval marad így. :)

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Nem, úgy értettem, hogyan merészelsz magyarul játszani egy játékot?!? O.o

ShowHide spoiler #


Angolom még annyira nem profi. :)

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



rwurl=http://www.retrogeek.hu/wp-content/uploads/2015/05/bicser-1024x576.png
rwurl=http://www.retrogeek.hu/wp-content/uploads/2015/05/bicser1-1024x573.png
Nékem ilyen. Talán még tudnék kicsit húzni rajta, de akkor lehet kicsit akad, ami éppen zavarni fog.



Sikerult vegre beleneznem. Eleg faszan nez ki ps4en. Sajnos a videok akadnak mint allat valami ok miatt. Erthetetlen elegge, remelem azert majd jon ra egy fix. Viszont ingame eleg jo. Erezhetoen neha leesik a framerate de tobbnyire okes.

A jatekbol eddig sajnos nem sokat sikerult felfedeznem. Kvazi a legelejen vagyok de mar itt is kismillio mellekszal van amivel elfoglalhatja magat az ember. :D Nagyon hosszu jatek lesz ez igy. A harc szerintem jobb mint a masodik reszben. Kicsit gyorsabb talan, reszponzivabb. A vilag lenyugozoen szep. Meg konzol peasant mertekhez nezve is lenyugozo.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szerintem meg nem arról szól sem az őrjöngés, sem a visszafogottabb kritika, hogy a Witcher 3 grafikája így emészthetetlen, vagy a játékmenet másodlagos, hanem a PR és a bullshotok miatti fennakadásról van szó.

Sors bona, nihil aliud.


LY képe
LY
Donator

400



Jah, tök jó, hogy online berkekben nem szokás a PR bullshitből kihámozni annak igazi értelmét (ahogy egy értelmes átlagember tenné), hanem inkább háborognak minden faszságon az emberek.

Egyébként Steam szerint 23 óránál tartok, 13-as vagyok, borzasztó nagy a világ, borzasztó sok dolgot találok amihez még kicsi vagyok, és (pár szarabb fightot leszámítva) élvezem minden percét. Ha túlozni akarnék, akkor azt mondanám, hogy pár mellékküldetés magában jobb történet mint egy-egy mostanában kijött bioware rpg.


LY képe
LY
Donator

Ez az egész "downgrade" azért hülyeség szerintem, mert mindenkinek fel kéne tudni fogni, hogy maga a játék az legfeljebb 6-12 hónappal a kiadás előtt áll össze, és addig csak egy formátlan valami - az első bemutató idején pedig (ha az évekkel előzi meg a végső változatot) csak egy elképzelés. Downgrade-ről akkor lehetne beszélni, ha az az első változat is már a kész játék lenne, csak tartalom nélkül.

A nyilvánvaló megoldás meg természetesen az lenne, ha max. 6-12 hónappal a megjelenés előtt mutatnák meg a stuffot. Pár kiadó ezt a stratégiát követi, most totál hasraütve pl. a Halo 5 először az idei E3 alkalmából mutatkozik meg és ősszel már ki is adják, tehát itt minimális az esély komoly változtatásokra.
Csak hát ugye a Microsoftnál más a naptár, tavaly ilyenkor még a tavalyi játékokat tolták. A CDPR-nek meg volt ez az egy érdemi terméke, választhattak hogy eltűnnek pár évre, vagy elkezdik mutizni és vállalják a kockázatokat. Ráadásul ha kussoltak volna, akkor meg tuti hogy azért kaptak volna a rajongóktól. De elég biztosnak látszik, hogy ebből ők is azt tanulták meg hogy semmi bizonytalant nem szabad kirakni a nyilvánosság elé.

A kommunikáció fele meg olyan, hogy azért mégiscsak egy nagyon kis százalék fog ezen rugózni, a többséget vagy szimplán nem érdekli, vagy nem is értesül az egészről. Viszont ha már 6-12 hónappal ezelőtt nekiállnak nyilatkozgatni, hogy hát ezt benéztük, akkor is megkapják ugyanezt a balhét, csak sokkal tovább tart az egész és az azért már jobban fájna. Szerintem.



Azért nálad fényévekkel jobban néz ki, mint nálam, pl. már azzal, hogy nincsenek recék.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.




Amugy annyit hozzatennek, hogy itt se mindenki ultran tolja, mert nem menne tul jol. Ha nem lett volna downgrade se tolna ultran mert az se menne. Akkor igazabol nem mindegy? :D de nyilvan, csakhat az elv... Tul van ez lihegve, beszeljetek a jatekrol inkabb. Annak meg ertelme is van, mert az meg jo!



Azért én speciel a látótávolságot feltolnám még magasabbra :D

Plusz zavar, hogy 2 giga ram alatt eszik a GPU, ennél sokkal többel is etethetnék. Főleg, hogy néha igenis látok pop-in-t, még átvezető animációk alatt is(!). Goddamnit, azért van 4 giga rajta, hogy használja a játék!



Hoh. Észrevettem tegnap, hogyha betöltöm a játékállást, akkor szokott kicsit szétesni a játék 1-2 mp-re. Pl. egy madár zuhant a "képernyőre", a Geralt mögé :D És a randomlovaskatonák egymásba akadtak a parasztokkal :D Utána azért ment minden simán.
Koval: nekem csak a felszín és a karik textúrája van magason (nem überen), a többi minden közepesen. Az árnyékokat és az "extrahajat" teljesen levettem, mint mindig. A képjavító menüben vagy mianevében, ahol van a színátmenet, aberáció stb., ott minden be van kapcsolva, kivéve valami árnyékolási izé.
Amúgy a Assassin unity, aminek kb. ez a min. gépigénye, a legszarabb felbontásban is akad, szar.
Gépem (Dell laptop): i7-4500U Processzor / 8GB / AMD Radeon HD 8850M 2gigász rammal (nekem valami R9 M265X-et ír ki).



Helyesbítek: már most is vannak, akik ultrán tolják, és még tudnának rajta srófolni, de 2 éven belül az átlag gamer konfigon is röhögve elmegy majd kimaxolva.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



mármost tegnap késő éjjelig játszottam
és ma reggel a ház előtt amikor megláttam a fehér virágos bokrot, felmerült hogy meg kéne nyomni kétszer az E-t hogy lootoljam...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nyilván amikor folyamatosan ömlik a reklámanyag az internetről a grafikát kiemelve, rendre látványosan túlbecsülve a reralitásokat, akkor ez a felduzzadt "fórum" (mármint az internet), sokkal jobban górcső alá tudja venni a dolgokat. Az őrjöngés ilyenkor mindig túlzó, de mindig van oka. A PR irányát követik le, és éppen a CDP master race-ezése, konkrét effektekkel reklámozása, magát másnak beállítása vezetett ide. Meg persze a Colonial Marines pofátlan fiaskója, és a UbiSoft friss hagyományai. A 8 bites érában már csak fejlesztési idők miatt is más volt a helyzet :) És ugye még mindig ott van a vélt vagy valós hardver-hidegháborús érintettség.

Túlpörgetett a téma, és én itt részemről be is fejezem, de ha elfogadom és osztom is nagyrészt az LY által írottakat, lenne mit tanulni a kiadóknak a hasonló esetekből. Mert az egyre inkább látszik, hogy az "internetdemokrácia" igényeire igenis próbálnak reflektálnak, ha nem az érintettek, akkor mások, gyakran magas szinten is, populista módon is (lásd CDP).

Sors bona, nihil aliud.



E logika szerint úgy kell fejleszteni, hogy két év múlva elfusson ultrán minden gépen? Akkor nagy a vásárlóereje ezek szerint? Akkor pörög fel a vásárlás?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Kísérletezgetek vele a leírásod alapján.

szerk.: Azt hiszem ez a max. amit ki tudok hozni a kártyámból. Szerintem szép. :)
rwurl=http://i.imgur.com/1JOOlSS.jpg

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Igen? Az atlag jatekosok hany szazaleka? Meglepodnek ha ket szamjegyu lenne. Az atlag gamer high beallitassokal is kompromisszumot kot inkabb a jobb framerate erdekeben. Sajnos ez nagyjabol a valosag. Pontos adatokat nyilvan nem tudok, de ketlem hogy otthon sok embernek lenne gtx980 vagy titan a gepeben amivel siman elfutkarozik ultran normalis fpsel.

Ez a ket ev mulva mi lesz dolog meg hatalmas hulyeseg. Jatekot nem ket ev mulvara fejlesztenek. Ket ev mulva megveszed negyed aron, vagy meg olcsobban es az nem fog nekik feltetlen nagy hasznot hozni. Miert keszitenek ehhez kepest a jatekot? :) Nem techdemo ez hanem rpg.

Mas: ha kibaszottul szep lenne es downgradenek meg csak nyoma se lenne. Sot. Meg szebb lenne. Cserebe ketto titan x kene ahhoz hogy 1080pben meglegyen egy stabli 30 fps akkor meg azon menne a siras. :) de mondjuk ott lenne az opcio csak senki nem elvezne kb cserebe ket evvel tovabb tartott volna a fejlesztes es a koltsege a duplaja lenne. Ugy hogy a fo bevetelforrast jelento konzolok meg csak koszonoviszonyba se lennenek kinezetben amit nyilvan nem tehetnek meg.



tényleg csak 2 gigát használ a kártyából? Rosszabb bazzeg mint a Total War szeria az legalabb 3at
En mediumon tolom de meg igy is soha mas jatekban nem latott popin van amikor lovagolok csak ugy jelennek meg elottem az emberek mint fak a prevgen GTA5ben :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut




Koval: szép ez. Amúgy meg a játék a lényeg :D
Popin az gázos nálam is...



Jó lesz az.



Az egy fleshlight?

ibi amentia latet



Ahhoz szerintem vékony.

Choose your next words with excpetional care!



Branded leather protective tube for poster van ráírva szóval nemhiszem :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!