Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Amúgy tényleg csak gondoljátok már bele abba, hogy mi lenne ha nem mi volnánk a taplaleklanctetején. Ha mondjuk a függetlenség napja holnap valóra válna, és szépen a gyerekeiteket kínoznak halálra az alienek, h aztán jól beűrpálinkázva elfogyasszak. Miért is tekintjük őket akkor ellenségnek a filmekben?
Az indiánok mindig köszönetet mondtak a megolt állatnak, sose kínozták őket. Nekünk már bőven megvannak az eszközeink h ne okozzunk félelmet és fájdalmat az állatoknak mégis ezt a primitív inhumanus módszert alkalmazzuk, büszkén nagy magyar hagyomanykent hirdetve.... szégyen. Nem is tudjátok mit jelent embernek lenni, nem is tudjátok mit jelent az életet becsülni, a jóságot fonosabbra tartani a haszonnal. Dehat informatikusoktol mit várjon az ember...



Itt inkább ti vagytok a vilagtalanok, akik még SOHA NEM EREZTETEK HALALFELELMET. Mert aki válha is atelt ilyet az sose akarna bármilyen élőlények ilyet okozni.

Pedig amíg húst eszel, addig el kell fogadnod azt a szituációt, hogy leölt állatok testéből lakmározol. :D A halálfélelem nem tudom, hogy milyen szinten van ott az állatban egy ilyen szituációban (szvsz mire felfogná, mi lesz, már le is vágták), de pl. a fájdalom, az állatkínzás még az EU-s disznóvágás előtt sem igazán volt ott (ugye mielőtt elterjedt volna a sokkolás meg a pisztoly, még simán csak lefogták páran az állatot, a böllér meg gyorsan elvágta a torkát vagy leszúrta, a komoly fájdalom csak akkor jelentkezhet, ha ezeket a fogások elcseszik). Halálfélelem szerintem egy állatnál csak akkor lehet, hogy mondjuk olyasmi szituációról van szó, mint mondjuk amikor a vadászó macska az állat megölése előtt játszadozik a zsákmánnyal, hogy a megnövekvő adrenalin hatására annak emelkedjen a vércukorszintje és így finomabb legyen a húsa.

Szvsz legyél vega, ha ennyire érdekel, de amíg te is "bűnös" vagy azzal, hogy fenntartod az állatok legyilkolására épített ipart, addig fölösleges elégedetlenkedni.

Az meg egy dolog, hogy mi van a Tórában, de ettől még az akkori felfogás sem fér össze a modern technikákkal és felfogásokkal. A kóser vágás rosszabb, mint az EU-s disznóvágás, és a zsidók disznót sem azért nem esznek, mert elvetik az állatkínzást, hanem azért, mert tisztátalan állatnak tartják, szóval a "bezzeg a zsidók" érvelés több szempontból is téves.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Most leirtad megint majdnem ugyanazt... Mondom h nem azzal van bajom h leoljuk az állatokat, az Isten nem véletlenül adott ilyen fogazatot nekünk. Ha meg lehet oldani egy 1 másodperc alatt halált okozó módszerrel, akkor miért nem azzal teszik. Láttad a videót amit linkeltem? Szerinted az az állat nem volt halálra remulve, nem szenvedett percekig? Elarulom a torokvágás sem feltétlenül olyan, mint a Ramboban. Amikor itt egy bárban egy pasas elvagta a torkát szerelmi bánatában több percen át vergodott a földön.
Komolyan gondolod h egy állat nem érez félelmet amikor 5en leteritik a földre, késsel megszurjak, áramot vezetnek belé, stb.?
De már az maga h az olest unnepkent fogják fel... Én szeretném akkor vissza Rómát és a gladiátor harcokat, szívesen kiallnek a bollerek ellen bármikor.



hogy kell szakosan leölni egy disznót?
mindegy...



Láttad a videót amit linkeltem? Szerinted az az állat nem volt halálra remulve, nem szenvedett percekig?

Nem:

.Az állatok elektromos kábítása során az agy – megfelelő erősségű és megfelelő ideig tartó
árammal – való stimulálása az idegsejt-membrán hosszú ideig tartó depolarizációjához
vezet. Ennek következtében az epilepsziát is kiváltó mediátorok (elsősorban GABA)
szabadulnak fel, ami az epilepsziára jellemző tüneteket okoz. Abban az esetben, ha az
elektromos áram a teljes testet éri (madarak vízfürdős kábítása, emlősök fej-hát kábítása),
az áram a szíven is áthalad, ahol a tartós depolarizáció fibrillációt okoz.

http://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/458753/%C3%81llatv%C3%A9delmi+%C3%BAtmutat%C3%B3+az+%C3%A1llatok+k%C3%A1b%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1hoz+%C3%A9s+le%C3%B6l%C3%A9s%C3%A9hez.pdf/e4f085c2-4fbc-4cf2-92c5-6c817789957e
A "megfelelő ideig tartó" stimulálás kb. 1 mp alatt van.

Szerk:

Állatvédelmi útmutató az állatok kábításához és leöléséhez

Ez mennyire paradox már. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Akkor most ezután eltakarodnál végre ebből a fertőből? Köszi.



Takarodj el te ha mar ugy is belengeted allandoan. Allandoan belekotsz barkibe aki vitazni mer barmirol, foleg belem aki kb. 3 topicot latogat amit te is, megis hisztizel nonstop es ugy csinalsz mintha en valami virus lennek itt. Volt kb. 3 flamehaborum Zaxxal vagy mikkaval az elmult honapokban ezekben a topicokban. Ez aztan oriasi rombolas mi? Foleg h te allandoan beszologatsz nekem aztan hirtelen jon a sok komment az elfogulatlan arcoktol h "amugy Mokennek most teljesen igaza van", csak errol te nem akarsz tudomast venni ugy latszik.



Moken írta: Nem is tudjátok mit jelent embernek lenni, nem is tudjátok mit jelent az életet becsülni, a jóságot fonosabbra tartani a haszonnal. Dehat informatikusoktol mit várjon az ember...

VS "en nem szemelyeskedek"
:DDDddddddd!! Csak bejossz, letolod a gatyad es odaszarsz a szoba kozepere.

Amugy lassa be mindenki, Moken legalabb eletet visz kicsit ebbe a forumba. 40+ uj uzenet egy topikban? 100%-ban tudom, mire szamitsak :D



Igen, ezt poénnak szántam, ha valakinek nem jött volna át :D amolyan running gag :D



Próbálkozom lejönni a szerről. Tized annyit se járok már és kommentelni se kommentelek annyit mint 1 vagy 2 éve. Szisztematikusan veszed el a kedvem teljesen egyedül az egész oldaltól. Parádézol itt nap mint nap. Mindenről jól belemondod a véleményed a világba csak hogy kicsikarj egy kis figyelmet itt mindenkitől. Nevetséges és szánalmas egyben. Persze van aki asszisztál meg egyetért veled biztos. Volt pár dolog amiben én is egyetértettem veled párszor, mert amúgy nem vagy annyira hülye mint amennyire próbálod itt beállítani. Egyszerűen csak nekem úgy tűnik borzalmasan sok figyelemre van valamiért szükséged és ezért olyan témákat dobsz fel megállás nélkül amivel ezt ki lehet csikarni itt mindenkiből. Ez a mostani kirohanásod is tökéletes példa erre. Tudtad, hogy mindenki ugrani fog. Könnyen fogalmazhattál volna értelmes ember módjára amivel nem váltod ki ezt a reakciót, de áh nem. :D Nem tudom mi lehet ennek az oka, őszintén szólva nem is érdekel. Viszont azt tudom, hogy mióta visszataláltál nem a régi a "régi" sem. A hisztim nem fog megállni, max aplikálod a szűrőt amit már reklámoztak páran vagy engem basznak ki elötted valami hülye oknál fogva, de ez van.

Ja és kérlek ne is válaszolj, mert baromira nem érdekel. Csak így jó ha tudod alapon írtam le. Ha véletlen szeretnél nagyon a lelkembegázolóan kianalizálva eltiporni egy válasszal akkor is csak szólok előre, hogy ne. Felesleges. Válaszolni nem fogok rá, elolvasni se biztos.


Boz képe
Boz

Már alapból a "témaindító" hozzászolás is olyan volt, pláne stílusában, hogy szerintem kár volt rá reagálni, de legfőképpen komolyan venni.

Éljenek a videojátékok!



nem szeretem a desznyovagast, budos van, es tiszta zsir lesz az embor (palinkat meg nem iszom)

Moken: amikor fejbelovik a malakcat nem szenved sokat. uccso 25 evben mar hazi disznovagast is csak ilyet lattam (bar kerulom ha lehet)

Parizer forever.




kurvara unalmas mar ez a fake trollkodas, Grifter legalabb "valodi" volt cserét akarok!

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



fake trollkodas

Moken btw oszinte es nem trollkodik. Szerintem Zoo hibasan merte fel. :) Neki legit ilyen gondolatok tekerednek a fejeben, nem egyszer tapasztalhattuk mar hogy mikent kezd el az agya szamunkra egeszen elkepesztonek hanzgo tangensekre es lekovetkeztetesekre menni egyes temakban.

Eros es szines fantaziaja van, ez mindenkepp erzodik a karakteren, es nem szegyenli hasznalni is ahol szuksegesnek erzi.

Ez nem jelenti azt hogy ne lenne valid esetenkent amit mond egyes szempontbol nezve, csak tipikusan annyit hogy nem ugy jar az agya mint egy tipikus embernek.

Viszont pont ebben segithet ha beszelgetest folytatnak vele, hogy helyretehessek az emberkek a racionalizalasi modszereket amiket hasznal, es esetleg ne essen onmagaval kontradikciokba a beszelt szitukba.

A hiba ebbe a felallitott gepezetbe esetleg akkor csuszhat, ha nem lenne hajlando felismerni ha esetleg a masik ember egy sokkal validabb ervet hozott fel az eredeti felvetesere, es allandoan vissza probalna kanyaritani a sajat szemszogere es onnan folytatni tovabb a dolgot, mivel ilyenkor patthelyzet alakul.

Grifter legalabb "valodi" volt cserét akarok!

Grift nem a trollkodasa miatt repult, hanem a szinten aluli alpari stilusa es szemelyeket tamadobb beszolasai miatt, amit ki szokott huzni idorol idore, az amugy a normalis hangnemes szovegelese mellett.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Node mióta lettünk elmeosztállyá nyilvánítva, hogy ápolni kelljen gyógypedagógiai alanyok lelkét? :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Az állatvédelemmel, a radikálisan eltérő véleménnyel, a vitaindító hozzászólásokkal semmi baj sincs. Az viszont nem járja, ha direkt durván provokatívra kiszínezett étmákat indítasz, melyek során jól minősítgetni lehet egymást, belekeverve tórázást (az eredeti kontextusban objektíve tárgyi tévedésként), magyarozást (máskor "másozást"), hogy minél többen ráugorjanak, és minél egyénibbnek tűnjön. Pláne mindezeket a "társadalmi kísérleteket" folyamatosan előadni.

Csak szólok, ha ez nem sikerül megérteni, és változtatni rajta, a következő társadalmi kísérlet a te egyhetes bannolásod lesz. Mert egy pont után már irreleváns, hogy komolyan vagy trollkodásból rombolod a fórumot.

Hadd idézzek még valamit a
szabályzatból, amit nem szerencsés folytatnod:
  • Nyilvános vitatkozás moderátorral
Több hasonló terjdelmű moderátori kommentet nem fogsz kapni, mert nem az a feladatunk, hogy elmagyarázzuk a normális kommunikáció alapjait, vagy soronként az elkövetett hibáidat. A moderálási elvekről általánosan itt érdemes beszélgetni (flame-lelés, trollkodás, felselés ott is kerülendő), és privátban is rá tudsz írni egy moderátorra, aki ha ideje engedi, és értelmesnek találja a kérdést, válaszol.

Sors bona, nihil aliud.




sterner írta: Node mióta lettünk elmeosztállyá nyilvánítva, hogy ápolni kelljen gyógypedagógiai alanyok lelkét? :)

nem lettunk. Barmilyen iranybol is fujna a szel egy-egy illetonel, tovabbra is illik tartani magat az alap RWs etiketthez.

Csak probaltam az ok-okozat kerdeset letisztazni inkabb, es esetleg hogy hogyan kellene a patthelyzeteket kerulni a dumcsikban, hogy ne uresbe menjenek az oldalak. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ne olvasd el, nekem beválik. felismered a gecinagy TL;DR-ről, hogy ott kell ugrania a szemednek. olyan, mint a reklám.



Persze hogy hétvégére leszek gethes, pláne mikor haverral mozidélutánoztunk volna

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Legalább nem kell megnézned a Passengerst.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Meleg meme-t azonnal!!!

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Házi mozizás lett volna. Horrort kellett volna pótolni.
Wailing
Train to busan
Green room
Autopsy of jane doe

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



nem mondta mivel lett gethes...
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=qTKr7fpiCfE



Node mióta lettünk elmeosztállyá nyilvánítva

Úúúúú, de magas labda. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



psishock írta:

fake trollkodas

Moken btw oszinte es nem trollkodik. Szerintem Zoo hibasan merte fel. :) Neki legit ilyen gondolatok tekerednek a fejeben

mellékesen ez pozitív diszkrimináció és igazságtalan, mert ezen az alapon Grifter meg őszintén küldött el mindenkit a jó kurva anyjába, mert egy utolsó foshulladék szarszemétgyár geciturbános zsebnigger minden gyökér, és speciel sokkal szórakoztatóbb volt, mint ez, mikor megálmodja, hogy kurvázik, de amúgy nem házasság előtt, és úgy egyébként is egy informatikus vagy nála nem jobb testű de jóképűbb jogász ismerőse mondta, hogy egy féreg aki levágja a disznót, pedig ő aztán szereti a húst, Lázár is megmondta.


Tno képe
Tno

informatikus vagy nála nem jobb testű de jóképűbb jogász

Úgy érezted, ezzel szükséges még kiegészíteni?:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



mellékesen ez pozitív diszkrimináció és igazságtalan

az max akkor lenne ha arra celoztam volna azzal, hogy ennek fejeben akkor engedjunk pl minden mast meg amit a tobbiektol eredetileg mar turnenk el, de ilyen sohasem tortent meg. :)

Nem Zoo szankcioja ellen szoltam azzal a kommenttel, csak hogy tiszta lap legyen honnan fuj a szel (sajat meglatasaim szerint).

Grifter szorakoztatobb volt

nem tagadtam soha, de egysegekkel tobb munkat is csinalt a Mester a sajat stilusaval, igy huzamosabban elhuzodo napi szinten elotoro (akar oldalakon keresztul huzodo) muveit kezelni mar nem volt egyszeru, sot kifejezedten faraszto. :) Kulonosen mikor mar a sorozatos moderatori figyelmeztetesre sem vette a nyugi lapot.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Zárójelben jegyezném meg, hogy az utóbbi időkben azért már Grif papa is mert álmodni nagyokat. Igaz, azt legalább magának nem hitte el.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!