Jelenlegi hely

Mass Effect: Andromeda - CES gameplay trailer

Utolsó bejegyzés

Mass Effect: Andromeda - CES gameplay trailer
Pár órája tartotta meg CES-es prezentációját az NVIDIA, melynek keretében egy két perces videóval kedveskedtek az egybegyűlteknek az új Mass Effect játékból. Ezzel együtt kiderült a program premierjének dátuma is: Amerikában március 21-én, Európában március 23-án jelenik majd meg a játék PS4, XB1 és PC platformokra.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=YcidXF1pk4c


Tetszik.Engem az első része nem fogott meg (pedig adtam neki pár esélyt), ettől függetlenül ez valamiért baromira érdekel és várom, csak ugye a Horizon is márciusban jön. A HUD baromira tetszik, meg látszik azért, hogy mennyi lehetőség van a karakter testreszabásában.

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!Elfogyott a szerk, most látom, a Horizon elvileg február vége. Örömbódottá akkor :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!mudoKon is back! :D Welcome back! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Meh...Mire ez a nagy öröm? :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!Zsír!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Elég gyengus volt ez a gameplay. Az elején meg egy vicc a repülés az aszteroidák között, az űrben nem lehet így manőverezni.Thank you captain obvious!

FYI: in space there is no such thing "asteroid field". Only asteroid "belt", which has a very-very low density. That "low" means thousand(s) kilometres from each other asteroid.

:o)Relatív, mert megfelelően magas gyorsaságnál már elég sűrűn kell kitérni, ha az ember lény mindenáron az öv síkjában akar haladni :pA mai urhajok is mennek 25k+ km/h-val. Akkor az az 1000 km egyalatlan nem sok. Meg ugye ki tudja h mas rendszerekben milyenek is a beltek.A 2-es Mass Effect élvez a legnagyobb tiszteletet a gémer kultúrában, és most éppen ingyenes az Originen.Jaja, éppen tegnap, miután letöltöttem gondoltam, hogy felteszem ide is a hírt. Csak régen csináltam ilyet. Most meg kicsit hülyén jön ki, hogy meghalt a király éljen a király, de tényleg tegnap akartam kirakni, és nem Zaxx helyébe lépek most vagy mi :)))Olyan meh volt a gameplay. Mondjuk a mass effectet ugysem a lodozes miatt szerettuk, szoval nem halunk bele.

Btw csak en ereztem, hogy alig birta tartani a frameratet?Nyugi a végleges grafika köszönőviszonyban se lesz ezzel a látvánnyal :DBtw csak en ereztem, hogy alig birta tartani a frameratet?

A sub30 lehetne ennek a generációnak is a középső neve. Nyilván alap PS4-en szarul fog menni.Joda írta: A sub30 lehetne ennek a generációnak is a középső neve. Nyilván alap PS4-en szarul fog menni.

Nem az elozo gen volt a sub-30?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!