Jelenlegi hely

The Last of Them

Utolsó bejegyzés

The Last of Them

Címkék:

Szerkesztette: Doom - 2020 ápr 30


A death stranding tényleg ütős. A többi meh.Megnéztem a Mass Effect trailert, ha lehet inkább csak lehűtötte a kedélyeket. A beszélgetés közbeni animáció enyhén szólva kiforratlannak tűnik, kifejezetten taszít.

Death Rising továbbra is WTF elvont művészfilm.

Zelda tetszetős, bár soha nem voltam zelda-fan.

Prey továbbra is várós, bár ez a videó nem mutat túl sokat, a hírek topicban belinkelt 9 perces jobb.Death Rising továbbra is WTF elvont művészfilm.

Én a láncait levetett Kodzsimától ezt el is várom. :D High budget magasművészetet és Mads Mikkelsent minden játékba! Nekem ez a videó hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy egyszer tényleg végignyomjak MINDEN MGS-t, na meg a Snatchert.

Egyébként az a kövér csávó a videóban kiköpött Guillermo Del Toro. :D

Szerk: Yep, hivatalosan is ő az. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.prey nekem is tetszik, bár szerintem ez kurvára nem prey. de az a mimic matter húzás ötletesnek hat így elsőre

a lawbrewakers-re is kíváncsi vagyok, hogy ha hozza az ut99 hangulatát akkor már nálam nyert ügyük van

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanMass Effect: Inquisition
Tetszik.Nekem pont emiatt nem.
(Vagyis nem csak emiatt.)

Choose your next words with excpetional care!Nintendo megint nagyon körbehugyozott mindenkit a Zeldával. Bár én a Shovel Knight-tól is nedvesedtem rendesen... :) A többi mind teljesen érdektelen, ásításokra méltó.Feliratkoztam egy Collectorsra a Mass Effectből, majd meglátjuk, melyik Nomad modellt hozzák be (RC vagy "statikus"), és mennyiért. :D Legjobb persze az lenne, ha egy LEGO Technic szettet adnának hozzá, de nyilván ez teljesen irreális gondolat. :D
A fentiekből még ami érdekel, az a Walking Dead, és esetleg a másik Telltale cucc, ha legalább olyan jó lesz, mint a Tales from the Borderlands. A többi kuka.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Idehaza NEM lesz Nomand RC-s CE, ez már korábban ki lett jelentve. Max ha ebay/amazonról behzatod magadnak.Elviekben Dead Death Rising leak:

ShowHide spoiler #


Death Stranding

bocs, de engem zavar :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodaneh, reggelvan. :DEzt a strandoló halált még mindig nem tudom hova tenni. Sőt, egyre inkább nem. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámszerintem kojima pont ezt szeretné a legjobban.
én afféle silent hills és mgs5 ötvözetként gondolok rá

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanDeath Stranding: videó a semmiről, 5 percben.

Feltétlen kerüljön ki főoldalra, 72-es betűmérettel.

Non serviamA Dauntless trailer eddig talán a legsúlyosabb bűnös a tökéletesen beszéd- és lélegzéshang nélkül mozgó és interakcióba lépő és csatázó CGI-karakterek ügyében. Már sokszor megfigyeltem, de itt különösen kész röhej. Mondjuk még rosszabb, amikor fotorealisztikus figurák némafilmeznek HD-ben.

ibi amentia latetVan ott még vagy 12 másik videó is egyébként, just sayin'. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Had kosson mar bele...https://twitter.com/trilllizard420/status/804557166694629376
:D

Szerk: Közben van ilyen is:
https://twitter.com/RealGDT/status/804669316675280896
https://twitter.com/RealGDT/status/804672347185750017
Durva azért, hogy del Toro még mindig ennyire ki van akadva egyébként, lehet, hogy a felét sem tudjuk annak, ami a Konami-csörte idején történ.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Még Geoff Keighley is címzett egy finom gesztust a Konami-nak miközben a Hideo Kojimának nyújtott díjat vezette fel. Tessék 1:57-nél figyelni az alábbi videoban :D

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ItxghCQEFBI&t=2s


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Death Stranding

Kojimaing is a art. Mindenesetre érdekes.

Mass Effect: Andromeda

Most ez hol játszódik? Átmegyünk helyet foglalni egy olyan galaxisba, amit ugyanúgy az eddig ismert fajok, köztük emberek laknak? Nyilván meg lesz magyarázva, meg beszéltek új fajokról, de úgyis különböző ruhákba bújt antropomorf gyíkokat kapunk ezeken túl is. A régi formula bővítésének tűnik, de nem rossz.

Halo Wars 1-2

Majdnem érdekelt, de nem volt játékmenet, és eszembe jutott a Windows Store.

Telltale-cuccok

Meglátjuk mennyi szufla van még bennük.

Bulletstorm

A GfWL miatt konzolon volt meg, örülök, hogy jön PC-re.

A Zelda és a Prey meg tetszik (remélem végre átváltozhatok SÖRRÉ!), de agyeldobósat nem mutattak eddig számomra. A többi egyelőre minimálisan se izgat, de az érdektelenségi versenyt utcahosszal nyerte a Dauntless. Díjat neki!

Sors bona, nihil aliud.A többi egyelőre minimálisan se izgat, de az érdektelenségi versenyt utcahosszal nyerte a Dauntless. Díjat neki!

Na ja, ott bennem is "Még egy? Ebből? Minek?" kaliberű gondolatok fogalmazódtak meg. El nem tudom képzelni, hogy 2017-ben ezt még el lehessen adni.

A Bulletstormhoz meg annyit, hogy én baromira örülök annak, hogy eddig még nem vettem meg: a Gearbox több, mint 40 euróért vesztegeti, az eredeti verzió tulajdonosai pedig semmilyen leárazást nem kapnak Steamen. Teljesen ugyanazt csinálják vele, mint a Duke World Tourral, és már megint 0 fog belőle fogyni a Valve-nél. El nem tudom képzelni, hogy éri ez meg nekik, a World Tourból egyelőre kb. 10 000 darabot adtak el, vagyis a nagy semmit, pedig amióta megpeccselték, azóta a legjobb Duke 3D-portról van szó, az új epizód meg nagyon jó lett.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Mass Effect: Andromeda
Most ez hol játszódik? Átmegyünk helyet foglalni egy olyan galaxisba, amit ugyanúgy az eddig ismert fajok, köztük emberek laknak? Nyilván meg lesz magyarázva, meg beszéltek új fajokról, de úgyis különböző ruhákba bújt antropomorf gyíkokat kapunk ezeken túl is. A régi formula bővítésének tűnik, de nem rossz.

Ha jól értem (ezt az előző trailer mondta), több nagy bárka megy, vannak vegyes fajúak és egyfajúak is. Mármost messze van pöttyet, és nem egyszerre érkeznek meg. Mire a mienk odaér, gondolom egyes helyeken már a többiek megvetették a lábukat.

Amúgy lesznek helyi, tehát nem a Tejútról hozott állatok-növények-zooloobook is bőven.
Csak reménykedni tudok hogy a Reaper témát itt nem erőltetik... (Nem, nem a RW-ös Reaper :-) )


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Igen, de ha ezt túltolják, az magának a témának az erejét is csökkenti, bár nyilván lehet fókuszálni ezekre a konfliktusokra is. Viszont már most minden jel azt ígéri, hogy tulajdonképpen megkapjuk a régi fajokat, az új galaxis miatt újakat, de hasonló elven, és a nagyon drámai sztorivonal majd emlékeztet arra, hogy új galaxisban járunk.

Mondjuk nem is vártam mást, és még érdekel is - majd a ME3 Complete után, amit nem akar tálcán kínálni az EA.

Sors bona, nihil aliud.Bulletstorm volt az egyetlen agyatlan lövöldözős játék ami még nekem is bejött. Viszont senki lelkébe nem akarok tiporni ha azt állítom az eredeti iszákos kapitány karakterét szegény Duke öcsi nem tudja überelni. :D:DDD
ezexerint en vagyok az egyetlen akinek bejon a dauntless. nekem egyszeruen iszonyat fexik ez a grafikai stilus, raadasul elvileg ftp, szal egy probat tuti meger majd.

a death stranding meg vizual orgazmus. meg az is lehet, hogy a jatek se lesz rossz, de az tuti, soha tobbet nem veszek konzolt egy jatek miatt.:)

bulletstormra meg +1 Komplikatonak

"okey-dokey!"De minek kéne megvenni még1x? Az egy szem duke miatt? Azt leszarom. A GFWL-t meg már régen kivették. Akciósan 5 euró alatt szokott lenni, annyit megér az alapváltozat. Többet az überfullos extra sem ér.

Ez a lehúzó mentalitás szerintem is undorító, de le kell szarni... ha nem kell a pénzünk, akkor nem kell a pénzünk. Ennyi. Tökéletesen jó az alap is.

Amúgy az is "vicces", ahogy beharangozzák, hogy ez most a totálisan végleges teljes fullos változat, DE csak akkor kapod meg pluszba a duke nukem tourt hozzá, ha most előrendeled :D Egyébként meg majd gondolom jön hozzá DLC-ben :D

Egy megveszekedett fillért sem adnék nekik.Zaxx írta: Durva azért, hogy del Toro még mindig ennyire ki van akadva egyébként, lehet, hogy a felét sem tudjuk annak, ami a Konami-csörte idején történ.

Biztos lehetsz benne, hogy a fele felének a fél felét se tudjuk, már ami a konkrétumokat és fincsi részleteket illeti.

Zoo írta: A régi formula bővítésének tűnik, de nem rossz.

Ja-ja, kibővítésének egy kis masszív adag Inquisitionnel. De remélhetőleg Hinterlandsszel azért nem. :)

ibi amentia latetMi bajod volt a Hinterlandsszel? Vagy úgy is kérdezhetném, ha azzal bajod volt, akkor mit szóltál a Hissing Wasteshez?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Általános kritikája a játéknak, hogy a kezdőterület túl nagy és túl sekélyes, túl sok a túl kevésből egyszerre; rengeteg játékos leragad ott 10+ órára MMO-cseprőségeket grindolva, mielőtt még a játék érdemben elkezdődhetne. A leggyakoribb tipp a DAI élvezhetőségét szavatolandó és az idő előtti kiégést elkerülendő a get out of the Hinterlands!
Én ugyan nem állítom, hogy a játék többi része klasszisokkal jobb volna, de legalább kinyílik a világ és a lehetőségek tárháza.

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!