Jelenlegi hely

Joggal, törvénnyel, perekkel kapcsolatos hírek


Joggal, törvénnyel, perekkel kapcsolatos hírek

nem volt ilyen topikunk de szinte allandoan jonnek valami (gaming) joggal/torvennyel/perekkel kapcsolatos hirek, gyujthetjuk akar 1 kalap ala is oket.

EU: Nem tehetők felelőssé a weboldalak a kommentek miatt
http://pcforum.hu/hirek/17946/eu-nem-tehetok-felelosse-a-weboldalak-a-ko...

ennyi. Eleve (kontrollalhatatlan) faszsag volt amikor bevezettek is Magyarorszagon. Akkora marhasag lenne az elmelet minthogy a Youtube vagy a Facebook felelos lenne a rajta levo juzer tartalmakert. Vagy vehetjuk meg szelesebben, a Google a kijelzett kereses talalatilistajaert.

Ha valaki elvegeszte a buntenyt, az szemelyesen vonhato csak felelosegre, a szolgaltatas amin keresztul csinalja ugyan milyen alapon lenne felelos? Ha 1000 masik szolgaltatason elvegezne ugyanazt a kerdeses emberunk akkor mind az 1000 szolgaltatast felelossegre vonjak? :D

Szerkesztette: psishock - 2016 feb 03


nagy riszpekt Strasbourgnak és az indexeseknek, hogy végignyomták

Vill du bli ihop med mig?Nem bonyolult megérteni:
Egyrészt olyanok találták ezt alkalmazhatónak, akiknek sok fogalmuk nincs a netről (ez általánosságban elmondható döntéshozóinkról), másrészt sokaknak ('mindkét' oldalon) nagyon is megfelelt ennek egyenes következménye, hogy a vállalhatatlanság miatt letiltották a hozzászólás lehetőségét. (Sztem még az oldalak egy része is hálás volt ezért az alibiért.

Ha bárki belegondol, a régebben beágyazódott, klasszikus sajtótermékek egyrészt nem voltak ahhoz hozzászokva, hogy az emberek hozzá/vissza tudnak szólni publikusan, másrészt rájöttek, hogy komoly erőforrásokat igényel ennek kezelése. (Ha meg nem kezelik, egyszerűen kártékonnyá válik.)
A 444-en is a saját érdekükben vezettek be 'előzetes' moderálást - vagyis előbb meg kell szerezni a jogot, hogy láthatóvá váljon amit írsz - mert a jogtól függetlenül nekik lett vállalhatatlan a szar mennyisége.
Szóval végül oda fogunk kilyukadni, ahonnan az internet előtt indultunk: mindenki felelni fog a saját tetteiért. Még a rohadt libsik is ! ;D

szerk: Egyébként tudnék mondani 1-2 aktuálisabb és életbe vágóbb jogi problémát, mint ez ;]

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawA 444-en is a saját érdekükben vezettek be 'előzetes' moderálást - vagyis előbb meg kell szerezni a jogot, hogy láthatóvá váljon amit írsz - mert a jogtól függetlenül nekik lett vállalhatatlan a szar mennyisége.

ez mondjuk a 444-tol indul, eleve legallja szenny/bulvar oldal, olyan felhasznalokat is vonz magahoz. Ha normalis tartalommal, fogalmazassal nyomulna, akkor a felhasznaloi tabora, azaz egyuttal a kommentfogalmazasai is masok lennenek.

szerk: Egyébként tudnék mondani 1-2 aktuálisabb és életbe vágóbb jogi problémát, mint ez ;]

topik legalabb mar van neki, nyomd csak nyugodtan ha van olvasnivalo elorelepes valahol valamilyen erdekes ugyben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."eleve legallja szenny/bulvar oldal

Buta vagy.

nyomd csak nyugodtan

Politics.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawNa-na-na, a geekz is a 444-en van.

ibi amentia latetVill du bli ihop med mig?Na igen, jobb helyeken az érvelési problémák fajtáit is megtanítják szépen... bár legnagyobb előrelépést az jelentené, ha gondolkodni tanulnának meg az emberek.Pontatlan: Ha végre akarnának. Lehet, hogy némelyik tudna, de nem akarnak, mert kényelmetlen és fárasztó, összezavarja őket, nah meg sokkal rosszabbul is érzik magukat tőle, hiszen megértik, amit jobb nem megérteni.
Ebben az országban ez különösen igaz.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawButa vagy.

ez fuggetlen korrekt, de a 444 helyzeten mitsem valtoztat. Elvegre naluk vannak elomoderalva a kommentek.

Nyilvan hogy van teljesen ok contentjuk is, de arra celoztam hogy tipikusan az atlagosabb pornepet celozzak meg a bulvarabb/clickbait cikkeikkel, nem valami specifikusabb (szak)temara rafekudni probalo kozosseg, ami ebbol kifolyolag erettebb felhasznalotabort is eredmenyezne.

@Iron#7
najsz, jo latni hogy vannak pozitiv elorelepesek ezeken a teruleteken is az edukacioban. Bar normalis felallasban ahogy haladunk elore az idoben eleve fejlodniuk kellene mindenfele, mint ahogy tobbe kevesbe teszik is a jobb helyeken.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."De én nem azt állítom, hogy függetlenül és mindenben vagy buta, hanem csak az adott kérdésben, aktuálisan.
A 444-en nagyon komoly kontent is van (pl.), más kérdés, hogy ebből egyrészt ki tud legyártani napi 20-at, másrészt ki a fasz olvasná el?
A 444 sokoldalú. (Vannak nagyon buta 'arcai' is, részben kényszerből: az olvasók java része is buta. Mindenhol.)

...és egyrészt tőlem tudod, hogy 'előmoderálnak' (valójában nem, csak nem lehet név nélkül oda hányni bármit), másrészt nem érted, harmadrészt meg ez így milyen értelmetlen érvelés már? :D

rwurl=http://1.bp.blogspot.com/-zSMVm0bY1MQ/UAWANsTh1QI/AAAAAAAAB7w/Yp-0FHaZok...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawDe én nem azt állítom, hogy függetlenül és mindenben vagy buta, hanem csak az adott kérdésben, aktuálisan.

tovabb nem is megyek idezessel mivel viccet felreteve ezzel az allitassal amugy tenyleg igazad van, a 444 ugy fest nagyobbnak nez ki mint a felszinbol ki tudna kovetkeztetni az ember, vagy amit toled (esetleg mastol) hallottam, en meg csak a felszinen kapargaltam utanna elszornyedtem tovabbnezelodni.

Lenyegeben koszi mivel ezzel is okosabb lettem. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."a 444-en neha meglepoen jo oknyomozo cikkek szoktak lenni

Parizer forever.Csak politikamentesen, szakmailag nézve: Magyarország szintet lépett a törvénytelenségben. A választást államszervezeti szinten csalta el a fidesz. Közmédia, állami pénzekből való fidesz propaganda... Ezek nem titkos csalások, amit pár ember csinált titokban, hanem több ezer állami dolgozó által, szervezetten, nyíltan végrehajtott csalások.várjuk meg a Számvevőszék jelentését majd :]"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket.":DDDezzel mit akartál mondani? hogy gazdasági eredményektől függ a törvényesség és erkölcs?jah te arra célzol, hogy a Kormány üzenetei valójában Fidesz kampánynak számítottak. Hát ilyen az, ha hatalmon vagy... Inkább olvasd el az önkritikus ellenzéki nyilatkozatokat vagy nézd meg G. Fodor Gábort a partizánban.
Amit te írsz az nem csalás, az leleményesség. 2/3-al meg ugye olyan törvényt alkotnak, amit nem szégyellnek, szal nehéz lesz őket törvénytelenséggel vádolni :Djaja, a zsidók kiirtása is törvényes volta vaskalapos jogpozitivisták szerint igen :Đ

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!