Jelenlegi hely

bug: kommentmozgatás

Utolsó bejegyzés

bug: kommentmozgatás

kommentmozgatással időnként megkeverednek a kommentsorrendek és a válaszra mutatások is. Az hogy használnak e a lakók választ vagy sem, nem játszik szerepet ebben a kettő kérdésben, tesztelve is lett: http://www.rewired.hu/comment/121233#comment-121233

Infók amelyek esetleg segíthetnek a végére járni:
- a fórumunk a Drupal 7-t használja mint alapmotor. Az osszes probléma ami a komment mozgatással kapcsolatos csak backend kérdés, így kizárólag PHP-ben kell botorkálni ha valaki segíteni akar.

- komment rendszer működése "under the hood" a Drupal-ban: http://shutterfreak.net/blogs/olivier-biot/2010-06-24/rearranging-commen... (a cikk ugyan Drupal 6-ban meséli a dolgokat de a 7-ben is nagyon hasonlóan müxik)

- két modulunk van ami szerintem közrejátszhat a komment szituban, így ha otthon natúrban valaki szeretne ránézni, Drupal 7telepítés után ezeket érdemes rányomni még:
https://www.drupal.org/project/advanced_forum - forum funkciókat terjeszti ki, de köze lehet a komment sorrend kimutatásban talán, stb.
https://www.drupal.org/project/comment_mover - magát a komment mozgatást funkciót segíti elő.

Szerkesztette: psishock - 2017 máj 13


Most átdobtam a Battle Royale játékok topikból kb. 5 hozzászólást az Elmélkedjünk játékokról topikba, erre magával rántotta a teljes Mátrix topikot is a filmes fórumrészből. Elképzelésem sincs, hogy ezt hogy sikerült, de amennyire tudtam rendet raktam magam után.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámGlitch in the Matrixbiztos benne maradt a vágólapon a mátrix

vagy a nyúlszőr

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanAhha! Lehet azert, mert epp mentettem a kommentem mikozben kirantottad elole amire valaszoltam es engem pl visszatoltott a tema legelejere a vegen. Vagy a nyulszor, ki tudja.Én ezzel a feature-rel kapcsolatban már bármit el tudok képzelni, meg annak az ellenkezőjét is. :)
Nevezhetjük nyugodtan virtuális nyúlszőrnek. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámHa a Mátrixban volt, akkor a fehér nyúl szőre.Állandóan van valami baj azzal a fránya kommentmozgatással ---> ennek ellenére még mindig túlzásba viszitek, már 5 kommentből is képesek vagytok új topikot gyártani, ami még át is van mozgatva az egyik összefoglaló kategóriából a másika, hogy még véletlenül se találd meg.

How about no?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.How about no?

noLe tudnad irni ha visszaemlekezel sorrendbe, es lepesrol lepesre hogy pontosan hogyan vezetted le a folyamatot?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."A logokból biztos kiolvasható. ;-)a kommentmozgatasnak van kliens es szerveroldali resze. A kliens (bongeszos) oldaliba osszeszedi az adatokat tetszes szerint ahogy a mozgato szeretne (elmeletileg, gyakoralatilag meg mint Strato is irja), es a vegen a vegrehajtas megnyomasanal kuldi egyszerre el oket a szervernek munkara.

A kliens oldali reszere vagyok kivancsi, hogy mire, mi utan kattintott, azaz hogyan adta meg a mozgatas parancsot a rendszernek. Ertelemszeruen a kliens oldali reszet nem logolja a rendszer, mintsem azt sem hogy merre/hogyan/meddig mozgatod az egeret az oldal nezegetese kozben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Jólvan, ne haragudj! Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen cinikus vagyok.oh... tech support modban vagyok mar par oraja, szerver gondokat haritottam egyik kliensnek. Viszont igazad van, amikor RWre nezek lazabbra kellene vennem, meg a smiley-t is ignoraltam a fejemben komment olvasasnal. :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Tno képe
Tno

:(

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!