Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


A legnagyobb allatbaratok, akiket ismerek, a vadaszok.

:DDD

rwurl=https://i.imgur.com/3caX1RZ.jpg

előtte ugye
rwurl=https://i.imgur.com/AUzKpOi.jpg

Vill du bli ihop med mig?


Tno képe
Tno

ja, ja, nincs is jobb annál, mint amikor valaki lelkiismereti okokból nem eszik húst, a növényeket viszont nem tartja érdemes élőlényeknek.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Na jó, de akkor most melyik kevésbé ciki? Egy Moken féle divatvidéki, vagy egy vegán? :Đ
Ne hagyjatok kétségek közt!!



Oscee írta: A pesti videkizes mar csak azert is necces, mert Budapest ket reszbol all:
- a belvaros, ami egy magat tulnott barokk kisvaros (amibol modernebb, tisztabb, gazdagabb is van az orszagban)

egyik sem szempont. az a szempont, hogy van e élet.
a belváros a 4-6-os vonalán belül van, plusz körülötte még max 2 utca. period.
a metró nem jó definíció, mert a Klinikák már vidék, és akkor még nem beszéltünk Újpestről, vagy a The Legendary Határ útról, aminek a betonját az évtizedek alatt beleivódott tömény húgy tartja össze, ezzel egyedi képződményt hozva létre az ismert Univerzumban.



Akkor mar ne maradjon ki ez a klasszikus se
rwurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d0/09/9e/d0099ed121a967341d2d3...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Van egy tippem, hogy Oscee nem a világ összes vadászára gondolt, mert nem ismeri mindet. És többek között főképp nem orvvadászokra, szafarin pózoló újgazdagokra vagy légpuskával passzióból kisebb testű madarakra lövöldöző kölkökre.

Sors bona, nihil aliud.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Még ha valamilyen oknál fogva mindezt komolyan gondolod is az összes korábbi sajátos véleményed mellett, azt akkor is fel kellene tudni érni ésszel, hogy ezzel a legjobb esetben is provokatív trollnak tűnhetsz.

Felhívom a figyelmet a házirendünkre, egyebek mellett erre a pontra
  • Trollkodás, szemétkedés, vita kicsalogatása

Sors bona, nihil aliud.



amiről Oscee beszélt, az a statisztikai hiba a vadászoknál. évi 50 000 magyar és 25 000 külföldi lövöldözik errefelé (ez csak a legális adat). jó kis mészárszék. és ehhez hozzátartozik, hogy gyakorlatilag tenyésztik a nagyvadakat a természetes élőhelyeken (etetés), amik ugyanúgy szétcseszik a rendszert, mintha kiirtanák őket. a mesterségesen túlpumpált állományú "lőhető" fajok lezabálnak mindent, a behurcolt idegen fajok kiszorítják az őshonosakat, a természetes ellenségeiket (a konkurencia ugye) irtják ahol érik. a fácánokat konkrétan neveldékben szaporítják, onnan engedik ki nagyobb vadászatok előtt.
meg biztos nagyon finom a róka, nyest, aranysakál, szajkó stb husi... ezek az áldott jólelkek megmentik őket önmaguktól.

ez csak és kizárólag a pénzről szól. biznisz. leszarnak ők mindent csak legyen sok nagy trófea, könnyű sikerélmény meg mennyiség, meg ne erőltesse már magát az elvtárs a pacal+pálesz után. ez állattenyésztés csak kerítés nélkül, nincs itt semmi természetvédelem.

Vill du bli ihop med mig?



Nyilvan nem, Iron vaslogikajaval ha oreganyam fog egy kamerat es megnyomja a rec gombot, akkor onnantol oreganyam operator. Nyilvan vadaszokra gondoltam, akiknek szakmaja a vadaszat (es tipikusan erdeszet is Magyarorszagon).

Regen minden jobb volt.



Igaza van, biznisz az

Parizer forever.


Tno képe
Tno

Na de hát a kurválkodás minimum 100 énekesmadár kinyiffantása után a legélvezetesebb, ugye, Moken?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.




Pedig poén a vágás, mi sokat vágtunk. A legdurvább, amikor fejbe lövik (disznóölő puskával) és nem halálos elsőre, megakad a koponyacsontba a szög, az agy egy részét nyomja szét stb. és a coca ott kapálózik a földön, és mindenki rohangál, hogy lefogja, meg valaki újra töltsön. Ha ügyes a böllér, van, amikor így fekve elvágja a torkát. De volt, hogy így elszaladt (nem nálunk) :D Aztán fogjuk a malackát és beletömjük a saját belébe :D Amibe reggel még sz@r volt, estére ő maga kerül :D (Persze úgy ki lesz addig pucolva rendesen, meg a coci is összébb ment. Közben lehet azt játszani, hogy te vagy Dexter :D).
A vér pedig megsütve, hagymával mennyei csemege :P Agy azért túlzás, de tojással az is finom asszongyák a régi öregek.

ShowHide spoiler #

Amúgy nem csoda, hogy ilyen sápadt vagy, mint a fényképeden látszik, finnyáskodsz itt. Egyszer eljönnél egy dinószótorra, utána csak malachússal töltött malacot ennél mindig :D Rátennélek kinti melóra, ha nem bírod a vért, töpörtyűt sütni, meg abalét keverni ideális meló lenne neked :D



Nekem két bajom van a disznóvágással: szinte minden töményet megiszok, de a pálinkát nem szeretem, továbbá a lakodalmas zenétől lilát hányok. Márpedig ez a kettő nehezen kerülhető el ebben a műfajban...
Viszont a sonkát, szalonnát fenemódd szeretem! Tábortűznél nyárson hagymával a szalonnát, mmmmm...
Meg a tarját boros-fokhagymásan, tepsiben... esetleg paprikás-sós-borsos-fokhagymásan, alacsony hőfokon megpuhítom, aztán bekenem barbecue szósszal és megpirítom a külsejét...
mennem kell, muszáj megint ennem.



a pálinkát nem szeretem

rwurl=http://www.kephost.com/images/2017/01/13/200w.gif



Na de miért kell a zene? Nálunk soha nem volt.
Ellenben a pálinka az ugye alap, mellé forraltbor, és ebédre már mindenki jól áll, a malac meg szanaszét. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


Tno képe
Tno

A legrosszabb esetben fordítva :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Hagyományőrző vadászból mennyi van? Százból egy? Ezerből egy? Szerintem erre már lehet mondani, hogy nyomorék/önző pénzhajhász az "összes" vadász.

Az állattartók nagy része viszont tényleg sokkal normálisabbak, ezt aláírom, de sajnos ott is vannak bőven gerinctelenek.

Persze manapság ilyen a magyar mentalitás, minél több lóvét húzzunk ki mindenből, minél kevesebb erőfeszítéssel (tisztelet a kivételnek).



Felénk a szarzene nem volt divat hálistennek. A pálinka igen, de mikor még a családban volt ilyen esemény még bőven 18 alatt voltam úgyhogy hálistennek én csak néztem ahogy mindenki részegedik. :D

Amúgy szvsz tökre semmi gond nincs vele. Nyilván nem szép, de nálunk mindig összehozta az egész családot. Mindenki ügyködött valamin mindig, jól érezte magát mindenki, stb stb. Persze olyannak aki azt se tudja, hogy létezik ilyen és még csak boltban látott csomagolt húst annak valszeg sokkoló (bár őszintén megmondom egyáltalán nem az a legdurvább amikor leszúrják, szóval ha már ezen ennyire ki van akadva remélem nem nézte meg mi történik utána, mert egy életre megkarcolja), de én mint kisfalusi hülyegyerek tökre szerettem minden télen eljárni az ilyen eseményekre. :)

Harvy véleményét osztom amúgy a "bezzeg Griter-t". :D Kíváncsi leszek mikor lesz már végre elég.

@Cartwright: AZAZ. :DDD Ilyen elfutós mókára emlékszem én is, nálunk volt egyszer. :D

Rátennélek kinti melóra, ha nem bírod a vért, töpörtyűt sütni, meg abalét keverni ideális meló lenne neked

Ez meg csak 5/7. XD



Tudom, hogy én vagyok az SJW elvileg, de a disznóvágáson kiakadni basszus. :DDD Mokesz, szerintem te ilyenen még sosem voltál, szóval én csak azt tudom javasolni, hogy tessék egyszer elmenni és megnézni, hogy mennyire "embertelen gyilkolászás" ez valójában.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



az agy túlzás? aztán velős pirítóst mivel csinálsz? mert hogy nem csontból, az zicher! lilahagymával, macskapöcse paprikával... bármikor!
aki meg látta a No country for old ment, jól tudja hogy működik a célszerszám :D


KMZ képe
KMZ

Rohadt sós nyálelválasztás! Amúgy kurvára szerettem szinteket lépni a disznóvágásban, a pörzsölésig sok xp kellett, beleket kellett mosni meg cipekedni, a "lángszóróig" lépni kellett pár szintet, előtte csak kaparhattam le késsel a kokszot (mondjuk utána nagyon jó volt körömmel etetni a kiskutyám, arany napok voltak neki:) Egyszer engedték hogy fűszerezzem a kolbászt, azt hiszem ott fogadott el a böllér :D
És mindenki tökjó arc volt, még az alapvetően mord rokonok is felengedtek, dícsérték a kezdetleges kis sárkányrajzaim meg minden (bebasztak), csak a koránkelés volt a gáz de párszor belefért.
Meg ha már disznó felett érzett szánalom, nekem a kis koca herélés jobban elszorította a szívem amikor láttam kiskoromban, biztos jobban azonosultam vele :D

Amúgy desznyóból nekem a kocsonya + füstöltcsülök volt a fentebb említett velős véres hagymás pirítóson kívül a legkirályabb loot.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nekem nem jött be :D Érdekes, hogy csak nagyapám ette. Kakashere pörit is :P

On: Na, fszom, megyek havat hányni :\ (pedig olyat még nem is ittam ma).



On: Na, fszom, megyek havat hányni

Legalább nem jeget törni, mert az is lesz nemsokára :-/



koca herélés

Ez számomra annyira szívszorító, hogy teljességgel elképzelhetetlen.



Ezen én is fenyihogtam. :) Lehet, hogy beépítettek neki?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


KMZ képe
KMZ

haha, TIL :D a kis koca nekem simán ekvivalens volt a kis tökössel, hát milyen vidéki vagyok én? :D

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától


Tno képe
Tno

Apám heréjét egyszer majdnem lerúgta a disznó, de csak a felét érte, így csak IGEN csúnyán belilult neki. :D Moken egyébként ha gondolod, ilyen diktofonos minikazira dokumentáltam egy disznóvágást, így a vizuális hatásoktól megkímélheted lelkedet(?), ellenben valahol a közepe táján van benne egy fél "Hol van Wally?" rész is, nagyanyámék kártyázása mellett:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Cartwright írta:
On: Na, fszom, megyek havat hányni :\ (pedig olyat még nem is ittam ma).

Különös ember a házmester. Reggel bort iszik este havat hány...



Milyen trollkodas volt ebben mégis? H undorito féreg dolognak tartom egy gerinces állat kínzását? Bezzeg a bikaviadalokat mindenki elitéli... A sok kretén meg nem bírta felfogni h Mi a problémám az egésszel. Felőlem seggbe is kurhatjak a disznót miután meghalt vagy azt csinálnak vele amit akarnak. De az állatnak indokolatlan és felesleges fájdalmat, kint és szenvedést okozni az megbocsathtatlan bűn az én szememben. A sok suttyo azzal jön itt nekem h én azt hiszem a hús csak úgy ott terem a polcon, amikor semmi ilyet nem írtam. Itt inkább ti vagytok a vilagtalanok, akik még SOHA NEM EREZTETEK HALALFELELMET. Mert aki válha is atelt ilyet az sose akarna bármilyen élőlények ilyet okozni.
De nem, megint én vagyok a troll, a buta, az ellenseg. Mégis milyen indokokat hoztatok fel a disznovagas mellett??? HOGY JÓ BEBASZNI KÖZBEN. Ezért szégyellem 25 éve h magyar vagyok bárhol járok a világban. Nem baj h perceken át kinlodik szerencsétlen állat, mert ti bepalinkazva jót röhögtök rajta!!! Gratulálok, és még ti mertek engem minősíteni. Mi ebben a trollkodas áruld el? Aki kitalalta az emberi jogokat az is troll volt? Aki a bikaviadalok betiltasa ellen tüntet Spanyolországban az troll? Az ilyen suttyok állnak sorban a bíróságon, mint ezek a disznovágok mert ezeknek az ertekrendje egyenlő a nullával. Az ilyenek dugják meg a saját testvereiket, meg csaljak az adót, szegik meg az összes önkormányzati rendeletet és még utána fel vannak háborodva és szidják a hatalmat.
Még a vereves eliteleset se lehet trollkodasnak tekinteni, mert ott csak utaltam egy vallási eloirasra, szóval megint nehogy már úgy csináljunk mintha én találtam volna ezt ki trollkodasbol.
Es a többieknek: Grifter szemelyeskedett azért lett banolva. Én talán Zaxxszal engedtem meg vagy két alkalommal személyeskedő hangnemet (nem volt egyoldalú), de szerintem azért még határon belül maradtam.
Igazából a probléma abban lehet h az itteni emberek ertekrendje sokkal "igenytelenebb" vagy nem tom mi a jó szó rá, mint az enyé, de legalábbis eléggé eltero. Adódik a kérdés h akkor minek eroltetem az itteni kommunikációt... Szerintem legalább 70%ban teljesen normálisan elbeszelgetek mindenkivel lásd. sorozat vagy könyv topic. Inkább mindig mások kotnek belém, mert nem tudják elfogadni, hogy létezik radikálisan eltero vélemény az ovektol.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!