Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Teljesen jó show az Atlanta, de Glovertől egy konkrét kiemelkedő pillanatra sem emlékszem...



Na-na. Már jó pár éve nem csináltam ilyet, de tény, hogy továbbra is értetlenül állok a tény előtt. :D (és egyben meg is lepett, ismét) Bár talán 4 vagy 5 éve egy részt se láttam, lehet valami csoda folytán magára talált a sorozat azóta.



nem lelt



Sherlock S04E01-02

Nagyon helyes, hogy nem akarják elvinni ezt a sorozatot egy 12 egy tucat típusú nyomozós irányba, de véleményem szerint ebben a formában elfáradt a formátum. Számomra még mindig nagyon szórakoztató, ahogy újraértelmezik az eredeti novellákat, de le kéne ezt már zárni, mert csak szenvedés lesz a vége. Olyan, mintha egy helyben toporogna az egész. Már kezd egy kicsit unalmas lenni, hogy szinte minden rész arról szól, hogy Holmes és Watson hogyan definiálja újra a kapcsolatát.

Emerald City S01E01-02

Az NBC legújabb üdvöskéje. Első két rész alapján nem ítélek meg egy 10 részes sorozatot, de tetszett, amit eddig láttam. A világot szinte biztos, hogy nem fogja megváltani, de Tarsem Singh most is egész korrekt látványvilágot hozott össze, még úgy is, hogy egy TV sorozatnak nyilván szűkösebbek a lehetőségei. Nézni fogom, aztán majd meglátom, hogy akarom-e.



Nagyon nagy a női rajongó tábora.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.




VAAAAA!
ez qrvajo ez a kep!

"okey-dokey!"



Csak Jessica Jones meg Luke Cage nem kéne rá :D



Menj tovább egy lépéssel és mond azt, hogy igazából az egésznek nem kéne léteznie. Ne aprózd el, ha már egyszer fullban tolod.



A Göndör Nyikhaj Kalandjai ellenben ilyen jó lesz? Mesélj.

ibi amentia latet



(Nekem a Daredevil első évad tetszett, meg a másodikból az első négy rész. A Jessica Jonesből is csak az első néhány (öt-hat? nem emlékszem). Aztán lehet hogy a Fist (hehehe... a búzalovagnak a neve az lesz hogy fist...) jó lesz, meg az is hogy a defenders is, de... áfás számlával dícsérd a napot.)



Nokedli írta: (Nekem a Daredevil első évad tetszett, meg a másodikból az első négy rész. A Jessica Jonesből is csak az első néhány (öt-hat? nem emlékszem).

+1

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



+1 bár jessica nekem első pár részben se ütött igazán.




Véged lesz, mint a Twin Peaks-nek... oh wait.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Taboo 1x1

Hardy jó, bár kicsit már uncsi tőle ez a kemény, szűkszavú karakter. Sajnos más érdekes szereplő viszont eddig nem nagyon van benne, a történet se fogott annyira meg. Jogosnak érzem a 60-70%-ot rottenen. De még bármi kisülhet belőle, sose szabad első rész alapján leírni egy sorozatot.

Incorporated 1x2-7

Valamiért működik nálam ez a sorozat pedig semmi kiemelkedő nincs benne. Talán azért, mert gyakran a Gattaca-ra emlékeztet, ami favourite movie of all-time nekem. Szintén jó, hogy a szereplők nem egydimenziósak, és nincsenek olyan kirívó kreténségek, mint Westworld-ben pl, emiatt nincs soha az az érzésem, hogy "na jó még egy ilyen baromság és kaszálom". A világot viszonylag jól kitalálták, nagyon tetszett az adjunk pár jent az éhező amerikai gyerekeknek reklám meg a hasonlók.
Két dologgal van problémám igazából:
1. a ketrecharcos srác sztorija sztem gyenge, ott azért idegesítő, hogy a 3x nagyobb übersoldatokat is leveri állandóan.
2. szerintem Julia Ormond nem való erre a szerepre. Eleve valami borzalmasan néz ki öregkorára (egyáltalán nem olyan, mint azok a felsővezető 50-es nők akikkel volt szerencsém találkozni a valóságban), és szerintem sokszor azt se tudja mit beszél.



Taboo 1x01

Hangulat jó. Hardy jó. Egyelőre ennyit lehet megítélni. Sztori sejtet ezt-azt. Meglássuk, hogy megy ez tovább.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ez a The Night of be fog indulni valamikor, vagy végig ilyen vontatottan lassú lesz? Az első két részt szerintem hangulatvesztés nélkül fele méretűre le lehetett volna párolni. Asszonnyal összhangban azon a véleményen vagyunk, hogyha a harmadik részben nem történik valami érdekes, akkor hagyjuk inkább...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



MEGALUL Night of elso 4 resze a legjobb, minden csak nem vontatott. Nem nektek valo ez a sori ezekszerint, ne eroltessetek sztem ha az elso ket resz se adta.



Nem fog, sőt szerintem az első négy rész sokkal jobb, mint az utolsó négy.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Akkor keresünk valami mást inkább. Köszi.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nem lesz. Kaszáld. Jobban jársz. Egy overrated sz*r.

Más: 11.22.63. 1x01

Egyelőre nem egy nagy valami de a téma miatt érdekel. James Franco sem a legjobb ajánlólevél de lényegében 8 részes az egész hátha valami kisül még ebböl.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ez is szar, lásd a flémet, amikor én kezdtem el nézni és fikázni, mert hogy unalmas szar. :D

Kaszáld el nyugodtan.

Non serviam


LY képe
LY
Donator

Sherlock 4x02

Kissé hasadt személyiségű epizód volt.

A vizuális gegek (ötletek, akármik) megint nagyon jók, a fényképezésben is vannak nagyon erős dolgok, és a poénok is inkább jobbak mint gyengék. A sztori - főleg a Dying Detective novella ismeretében - elég közepes; sokszor nekem arra degradálódott, hogy azt találgattam hogy mit hogyan akartak megcsavarni az eredetihez képest. A mindenféle érzelmi csúcspontok meg többször mentek a szándékolt katarktikus helyett a patetikus felé. Ezzel együtt a színészek kihoztak belőle mindent, amit tudtak - a Henry V. monológ kifejezetten tetszett ;)

A vége viszont egy "dafuq why", és sajnos ennek fényében nehéz lesz az évadzáróval megmenteni az eddigieket... :(
Persze ettől még az első két évad zseniális, és a magam részéről a harmadikat meg az Abominable Bride-ot is bírtam nagyrészt; de lehet, hogy tényleg ideje befejezni.



Taboo 1x02

Hát azért lassan jó lenne ha kicsit több dolog is történne. Tom Hardy hümmögése és néha válthatna valami másra.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Igaz.... Az első fele konkrétan azzal telt el, hogy keresett valami rohad papírt meg tébolyultan motyogott. A második fele már egész tűrhető lett de akkor meg hirtelen vége lett.



Sherlock S04
Hm. A 3. évadnál jelentőssen jobb. Az első rész nagyon nem jött be eléggé a legalja felé van ha rangsorolnom kéne a részeket. A második rész lényegesen jobb volt, bár éreztem, hogy kicsit túl lett tolva a dolog. Érződött nagyon is, hogy mit akarnak elérni és miért, de túlságosan az elvárásokra játszottak vele. Nehéz ezt így leírni pontosan miért érződött ez. Ettől eltekintve erős közepes rész volt. Aztán itt van nekünk most ez az évadzáró. Itt térjünk ki egy kicsit arra, hogy szerintem habár az első két évad összeségében jó volt, a harmadik meg csapnivaló és igazából 1 részt leszámítva egyik se volt olyan amitől a hajam letettem volna szóval bőségesen a "slightly overrated" kategóriába van nálam sorolva. Az az egy rész pedig a 2x01 ami toronymagasan a sorozat legjobbja (no nem is csak a sorozaté, nálam simán az egyik legjobb sorozat rész amit eddig láttam bármiből) és az is marad. Nos, szóval itt van ez az évadzáró. Be is állhat amögé a rész után a sorba, habár nem szorosan, de ott a helye. Kellemes meglepetés volt a sztori íve és jól fel is lett építve. Persze vannak kicsit suta elvarratlan dolgok meg amikhez nyelni kell egyet, hogy oké akkor legyen így (meg persze olyan rész is akad amivel nem történik semmi és így nézel, hogy most akkor azzal így mi történik vagy történt vagy ... így lógva marad, baromi irritáló szvsz), de összhatást tekintve baromi erős rész volt amivel rányomta a pecsétjét az egész évadra ezzel felhozva azt a 2. után a második legjobb évaddá. Kicsit sajnáltam, hogy "ügy" feltétlen nem akadt és a fő szál ment végig a 3 részen, de így utólag jobb is talán.

ShowHide spoiler #


Sztem a legjobb Sherlock a pilot rész volt, amit később újra forgattak szvsz rosszabbul, és sajnos utána abba az irányba ment el az egész.



a taxis gyilkos? nekem is az jött be a legjobban



Drew Barrymore átfordul emberzabáló soccer momba. 'Nuff said.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=xjRnbOgoAUQ

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!