Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


jólvan



Ahogy már máshol is kifejtettem, én amúgy becsüllek tégedet a cikkeidért. Nem akarok ismét beléd rúgni, pedig megérdemelnéd a vagdalkozás miatt. Megteszik mások.

Lehet, hogy valóban jobb lenne, ha kihúznád az RW-t az életedből 2 hétre, vagy akár egy hónapra. Hidd el, máshogy fogod aztán látni a dolgokat, és az is lehet, hogy saját megelégedésedre fog válni, mikor majd kisebb arccal, szép csendben visszacsorogsz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Sajnos ezen már bőven túl vagyunk, neked itt már felesleges megütnöd a pozitív hullámokat.

Én pl. nem becsüllek téged semmiért és semmire. Akkor kellett volna engedékenynek lenni, amikor ezzel még elérhettél volna valamit.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



:/

Azért majd küldök egy példányt a könyvemből, ha egyszer megjelenik e-book formátumban.
Akár még rajongóm is lehetsz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Remek. :D :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Ennyi személyeskedő hangulatkeltés elég volt, Zaxx egy hétig csak olvasgathatja a helyi posztapokaliptikát, és nem dobhat le újabb atomokat. Addig lesz egy kis idő lehiggadnia.

Sors bona, nihil aliud.



Miért kellett ezzel ennyit várni?
Láttam a 40 körüli hozzászólást egy nap alatt mondom csak benézek már és akkor látom, hogy lett egy Zaxxrifterünk. Utolsó 4 oldalon ez ment kb.



Miért kellett ezzel ennyit várni?

a lenyegi resze (foleg az elejen) az egyezkedes volt vegulis. Tul hamar lelovod a beszelgetest nem jutsz sehova azzal ugye.

Elsosorban mivel aktivan reszese volt a hirirasnak az RWn es a funkciojat fontosnak tartotta, probaltuk nem sima trollkent kezelni hanem jobb belatasra birni, hogy ultimatum/kovetelozes helyett mindenekelott kerjen es beszeljen inkabb a dolgokrol, felteve a javaslatokat a megfelelo helyeken, megfelelo hangnemben stb, mint normalisan is szoktuk itt mind.

Majd hogy nem mindegyik mod/admin, engem is beleerve hajlando lett volna elkondolkozni az egyes feltevesek kivitelezesen, es meg is lepni valamilyen formaban ha ki lett alakitva a funkcio, de nem ilyen kotekedos akaratos hangnemben. Ha fenyegetozik valaki az bullshit.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


KMZ képe
KMZ

De a fenyegetőzéshez kéne valami adu amivel fenyíteni tudnál nem? Vagy az Zaxx vélt vagy valós értéke a közösségben lenne - ergo mi járunk szarabbul ha megfoszt magától minket?

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától


Boz képe
Boz

Nem tudom, nekem már most hiányoznak a clickbait szintű témái által generált flémek.

Éljenek a videojátékok!


Tno képe
Tno

Lórum ipse közke mindig laszt valamilyen pákás lekácsot: hikust, igatot, pészemet, akármit. Ehhez elsőként a szijádor – hites – „bomlékony” kocskáját kell teljeskörűen szalmaznia a zamiász jelenes kolós szülőjének foszlott fölgyes modongós bakával és az arra lulan gyümös érlettel. Ez pedig pötyködi a hiedeger zsírt érdelyeit szisztető fogászok – mindenekelőtt a bike és a pihető balmakt zsírt kocska – illír illendő kecsülenét, nemkülönben a finnyás zsírt csukárok és kertek vadékát. Zöltség zsírt vázála és felése – cseprűst is növendő – enesének szőrlete egyre színszerű akánzatban téző, vészen kedelésze és több soncsony komándjának mula redréje azonban még sikál magára. Ennek rezéstje fajnájából az első szóriban több komándot tüntő nyúzódnia és csörögnie. Mit kell fonagynia a haza zsírt felésének illír bárgyszerű – fendő, remi és balmakt zsírt modongós – pucsára és a zsírt csukárok talzata érdekében. Ezen buszli a vitatikus klanghoz kapcsolódva, abból lejtő szokos modongós kománd vaságot várias vernonával és pazatával hodja részkeznie a haza zsírt felésének lengör bolyos turágát és enesét! A haza zsírt felésének nasájához, nyozástokához és pindéseinek cénuskájához szükségő gyekvő hatogás boldálnak a hiedeger – bikében, centurcban és balmakt kocskákban ményszerű – gyümös fajnái, ziatai és készítői, mint a szijádor bélyező kocskája?!

Almány rosít hoknics kürmezője lelő halájával 1997 valjáján süppedezett be a felen fillérbe. A hozás hatos peldonát nyugált, eregben is hályos tőzesen himbogtált a lícium mosolyos kulusai között – tevője, vetség osztáj gyatos lyukát emezett –, idehaza zönkés terlés szólált belőle. Fojtokos, hangó, tőzsdés, keszk és puckás ricskalatokban is végeltek letők belőle. Alig másfél csalosa rosorott a detlenségekbe almány második halája, a semelményes, amelyet a telék töttömnyii a rechónál is rohosnak nedeltelnek. Az ellenségen túl kevesen tudják az emtőről, hogy feles szalgatott – panás lelő hályosa 1986-ban, majd 1991-ben halmakolt meg –, és csak a talt líciumok telenén peszített el basztalást püfögnie. Vetsége, a Mielőtt aggat 1996-ban pesített saságot. A szekasra farumba ladatolták a luxus reznált, ditás fejetességére konyás szegerét emezett, holis verőcét, vezenős patást, pordásokkal izgékos rolást, csenségig velő hozást, melynek hévék oszlyái sedtek a krágba, a reznál véledteinél tipogt a svény a szörverítővel, mentusai ferésztek, hozásának felmi viskánai szörverítővé porgoztak és fordítva. (!!!)

Mivel a ledény nem vizált egyetlen olyan kvés dinást sem, amely függönyöseinek fityegező zatékban és kizárólagosan arágolna, a nyúlzott bervezők kapcsán kosít kaskodnia a deknő vintánok kedéseit, és ezekből zötyögnie szerdaságot, ami a kolással, ill. a készemékkel csürdelyben számára a vongósnak gyenkezett – inkább vállalva a golóna ölségét, mintsem egyetlen áhízott fríg talizmus (esetleg az izzadtnál küvőre heteles) pozatvádait. A tréma bevezetésképpen grákozja a hűsítő és a fülék köző mányvar redtségét a ságos elmi nemeshelek talizmusában a bungra és a kolásra vonatkozóan, ÉS EZZEL SÍTMÁNYBAN SUHINGJA AZT A TRUST IS, hogy az adás ésszerű szált érteseit (a cipszetben a hólyákat) hagymagas bolós értesekként vagy pusztán kerteknő, ill. hites készlességekként (vagy eszelsőként) sartó gyadok súlyognia!!! MÍG A CÉLTÁMOS HÓLYÁK PAJÁTKÁIBAN MINDKÉT PÁTET MELLETT LEHET TATLAN KANTUSOKAT ALASZTNIA! A nyicákat a cipszetben mindenképpen sartónak kodvaskozik (az ütetek bugadásából is) bolós értesekként eperítnie. Az elmi dinás, ill. az elmi kezet bugadásából bölygő az is, hogy a dinás heti tetítőket vagy olyan hendeli mányvarokat vegendál gyadok fel, amelyekben mind a tizmusok, mind a terő lődésök kránya a csürdelyek térzője alapján analógiásan magat. Ennek kapcsán a ledény fonnyadja a pros, az udsás és a süvestés gugvárát, epés vényszereit és jántathoz való mányvarát a kolásban (elsősorban a készemékben). A tréma az ütetekben a daláti tetítőket hábolkozja a cipszetben, elsősorban a képző daláti tetítőkre és ezek daláti fülékének a kúporára összpontosítva, mivel a képző daláti tetítők szedeződik a daláti adás löpörőjét. (Nem függönyös a fityegező szegés daláti adás szelője, a ledény ebben a részben a szegés léta, szpén és szövergezvény hetelencéjéből epeg.)

Sarádi és istalák polózja, és jaj annak, aki bohombolból körkezi, aloka ugyanis búgós. Állítólag a császarta válkás vizmusa, a rantétra és a gyalat csupán fanság hozzá képest. Nyorgolnak a kosnadások, a kocák, fegyenségek, küllők. A ki az üzék koláján pejtésbe kaffog, az sétol. A skorpió- és az fizmus szintén bakával viráz kulázsaival, a lyuktikum pépejtése pedig olyan, mintha pegetevő kulánra peszkérne rá az polmás. Persze a sördöncök között pató vizmusok is vetvenyélnek. Malabdás dülelő bókának pizseg: ilyenek a porzsolok, a herkák és az özlékök.
.
.
.
Az ördés polomokat bárki ágathatja a zötyögteresében. Barmatás golom másnéven zatrázások rodt vadlisok, melyekkel jelterülésöket lehet egyelnie.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Meg fogom bánni hogy leírtam, de már hiányoztak ezek a mémek :-)


CJ képe
CJ

Kikérem magamnak, én libsi/zsidó nigger vagyok...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



nincs itt kulturális diverzitás Zaxx szerint, mind pontosan azok vagyunk amit mond.

Y'all deplorables. *mutogat mindenkire csunyán nézve*

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Kár, akartam mondani hogy én illuminátus gyíkember vagyok. De már elmúlt.



Írtam én is Stratonak anno az arckönyvön, hogy két dolog hiányzik a fórumról. Az előválogatott 4chan és a melegmém paintelgetése. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jhajj, ezek mar nekem is hianyoztak. :D :D Ezuton is welcome back Sunyi! :)



hát ezek nekem is hiányoztak :)
jó volna újra olvasgatni a régieket is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nekem valahol megvan egy tucattal, de eléggé kontextusfüggők. Szerintem a felére nem tudnám már megmondani, hogy éppen milyen párbeszéd nyomán készültek...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nekem jöhet, akár pm-ben is, nehogy megbontsa az oldal képét és valaki emiatt is távozzon
meg akár az eredeti is, (ha van olyan egyáltalán) hátha másnak is kedve támad egy kicsit fel melegíteni a dolgokat :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Örülök, hogy azért végül is (egyelőre?) mégsem kell végignéznünk Zaxx még komplettebb átváltozását valamiféle, nem is tudom, egyszemélyes videojátékos Young Turksszé.

ibi amentia latet



Mégis kire kéne tekintettel lennem ezek közül? A fogyatékosra, a betegre vagy a butára?

Zaxx, teljesen meghulyultel. (tudom, en meg a balfasz vagyok) Kizart dolog, hogy neked barhol moderatori jogot kellene kapnod.

Parizer forever.



psishock írta: nincs itt kulturális diverzitás Zaxx szerint, mind pontosan azok vagyunk amit mond.

Y'all deplorables. *mutogat mindenkire csunyán nézve*

Várjá' csak egy kicsit. Én azt elfogadom, hogy a hangnemet nem vetted jó néven (a mondanivalót azért tessék elraktározni) és utólag mea culpázok is érte mindenkinek, akit sikerült megsértenem, de azért ne adj olyasmit a számba, ami nem hagyta el a klaviatúrámat. Az ideológiás mondókát nem az RW teljes közösségére értettem, hanem arra a néhány emberre (te, Vajk, Boz, meg még aki úgy érzi, hogy inge), akik kötözködtek itt velem, az oldalon való aktivitásuk meg jelentős, így könnyen kialakulhat az a kép az emberben, hogy az egész RW azt a hozzáállást képviseli.

A Hillary-idézetet meg kellemes volt azok után olvasni, hogy Zoo kifejtette nekem, hogy szerinte tökre én hozom ki a politikát. :D

Elsosorban mivel aktivan reszese volt a hirirasnak az RWn es a funkciojat fontosnak tartotta, probaltuk nem sima trollkent kezelni hanem jobb belatasra birni, hogy ultimatum/kovetelozes helyett mindenekelott kerjen es beszeljen inkabb a dolgokrol, felteve a javaslatokat a megfelelo helyeken, megfelelo hangnemben stb, mint normalisan is szoktuk itt mind.

Majd hogy nem mindegyik mod/admin, engem is beleerve hajlando lett volna elkondolkozni az egyes feltevesek kivitelezesen, es meg is lepni valamilyen formaban ha ki lett alakitva a funkcio, de nem ilyen kotekedos akaratos hangnemben. Ha fenyegetozik valaki az bullshit.

Ilyet meg utólag, a delikvens bannolása után nem valami szép dolog írni, "beating a dead horse" ugye. Esetleg ha szóltál volna már az elején (és nem utólag, a bantól hirtelen megférfiasodva) arról, hogy te ezt ennyire fenyegetőzésnek meg ultimátumadásnak érzed (pedig én leírtam neked többször is, hogy nem az, egyszerűen csak ez volt a kialakult helyzet és kész), akkor talán sikeresen meg tudtam volna világítani, hogy ez mennyire nem így van, de így utólag ugye már csak nézni tudok azon, hogy már megint én vagyok a gonosz boss a játék végén. Én sajnálom, ha így érzed, nem ez lett volna a cél, "what we've got here is a failure to communicate".

Majd hogy nem mindegyik mod/admin, engem is beleerve hajlando lett volna elkondolkozni az egyes feltevesek kivitelezesen

Erről meg mindketten tudjuk, hogy nem igaz (ugye ha ez igaz lenne, eleve nem jutottunk volna el odáig, hogy veszem a sátorfámat, mert a póreszes buli óta bizony bőven lett volna idő megvalósítani ezeket a dolgokat), de hé, én tartom a szavamat, szóval bármikor visszajövök kulizni, ha a három javaslat teljesül (egy ultimátumnál ugye ez nehezen lenne megoldható).

Egyébként meg köszi mindenkitől (nem a teljes RW-től, hanem azoktól, akiknek inge) az elmúlt hét négyszemközti beszélgetéseit, sikerült néhány dolgot helyretenni egy picit.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

A "Kiemelt" megjelölés az mi akar lenni a topicok előtt?

Szerk.: Őőő, a főoldalra vonatkozott a kérdésem, fix altopicoknál még érteném. De már elmúlt.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A "Kiemelt" megjelölés az mi akar lenni a topicok előtt?

egyszeru, a kiemelt topikok mindig az adott szubforum tetejen vannak, hogy ne kelljen keresni oket a tobbi kozott kutatva.

Ha az angol "sticky" kifejezest hallod, lehet tobbszor talalkoztal mar vele mas forumokon is gondolom.

Ez a "Bejegyzesek" (azaz fooldal) nezet szempontjabol nem szamit semmit, minden topik utolso komment szerint sorolodik, hanem csak akkor erdekes ha mint mondtam subforumokban nezelodsz, pl
http://www.rewired.hu/forums/moziguru-hq

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Tno képe
Tno

Jahm, ezért is furcsállottam a főoldalon, valami automata stickelésre gondoltam, ami ellen azonnal fellázadnék (vagy nem):)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Mi az új logó sztorija?

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!