Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Te nem tudsz egyszerű fórum kommenteket sem értelmezni és a mániád, hogy ezt állandóan bebizonyítsd itt mindenkinek (vadász, vadász te szopni jársz ide tipikus esete...).
Ráadásul a leggátlástalanabb módon állandóan próbálod ferdíteni azokat a dolgokat amit mások írtak, hogy a magad javára fordítsd. Ez valami hihetetlen gusztustalan szokás. Aztán meg betolod, hogy ja nem lehet visszanézni, mert Zoo közben törölte...
Ugyanezt játszod most is. Itt aki a Force Awakens ellen van többség az egy hulladéknak tartja, ez a "Force Awakens nem szar, de nem tetszett, ezért szar." egy oltári nagy ferdítés megint, mert nagyon nem erről szólt az elmúlt másfél oldal. Ugyanígy a RO-t se szarozzák, csak a hibáit elismerik az emberek, bár az tény h aki a FA-t jobbnak tartja az tényleg nagyon leminősíti.
Ismét csak hazugságot akarsz a számba adni azzal, hogy "kyle nem igazi főgonosz" amikor azt Psi írta valamilyen bódult állapotában.
A pszichológiáról meg a filmkészítésről se tudsz semmit csak azt hiszed, mert Ebert kritikáin nőttél fel, hogy értesz hozzá :D Mi az, hogy SZEMÉLYISÉGE VAN? Qui Gon-nak nincs? Darth Maulnak nincs? Jar Jar-nak nincs? A Zsiványoknak nincs? Mindenkinek van személyisége, az nem attól függ, hogy mennyit pofáznak, meg hogy elmesélik e az életük sanyarú sorsát, a viselkedésük határozza meg, a tetteik, a megjelenésük. Hány meg hány olyan karakter van a filmtörténelemben aki egy mukkot se szól egész filmben mégis örökre beírják magukat a nézők szívébe. A RO-ban a probléma azzal van, hogy egyik se olyan ami elnyerné a nézők szimpátiáját, mert nem is csinálnak semmi olyat ami miatt erre sor kerülne. Kylo Ren személyisége meg rohadtul irritáló, ellenszenves (csak nem a jó értelemben) a legtöbb néző számára. Az a hiszti amit levág egyszerűen NEM ILLIK BELE a Star Wars univerzumba, max. valami elcseszett gimis romkomba. Nincs egy kedvelhető tulajdonsága sem. Egy főgonoszt (és ki ne találjuk már, hogy ő nem az a filmben) sosem úgy kedvelünk, mint a főhőst. A villainnek valami olyan tulajdonsága kell legyen ami félelmet/tekintélyt/elismerést vált ki a nézőből (pl. Hans Gruber) vagy egy olyan motivációval kell rendelkeznie amivel igazából a néző is tud azonosulni (pl. Ed Harris a Sziklában). Nyilvánvaló, hogy Kylo az első kategóriába tartozik, és amíg le nem veszi először a sisakját addig működött is. Onnantól viszont egyenesen csúszik lefelé a lejtőn.

Jah és nehogy eljátszd már megint azt amit a politika topicban is, hogy úgy teszel, mintha te képviselnéd a többségi véleményt, mert aki kicsit is járatos az online SW szubkultúrában az tisztában van vele mi az általános vélemény FA-ről (nem, nem az, hogy jó film)...



Azt lenne érdemes belátnod, hogy nem igazán van vita köztünk, legalábbis azokban a kérdésekben, amikben én fontosnak tartanám, nincs.

Kylo Ren személyisége meg rohadtul irritáló, ellenszenves (csak nem a jó értelemben) a legtöbb néző számára. Az a hiszti amit levág egyszerűen NEM ILLIK BELE a Star Wars univerzumba, max. valami elcseszett gimis romkomba. Nincs egy kedvelhető tulajdonsága sem. Egy főgonoszt (és ki ne találjuk már, hogy ő nem az a filmben) sosem úgy kedvelünk, mint a főhőst. A villainnek valami olyan tulajdonsága kell legyen ami félelmet/tekintélyt/elismerést vált ki a nézőből (pl. Hans Gruber) vagy egy olyan motivációval kell rendelkeznie amivel igazából a néző is tud azonosulni (pl. Ed Harris a Sziklában). Nyilvánvaló, hogy Kylo az első kategóriába tartozik, és amíg le nem veszi először a sisakját addig működött is. Onnantól viszont egyenesen csúszik lefelé a lejtőn.

Látod, tök szépen le tudod írni, hogy mennyi bajod van Kylo-val, és ennek továbbra is az az oka, hogy rendes jelleme van, hogy elidőzik azon a film, hogy kifejtse neked, és te meg eldöntheted, hogy bejön-e vagy sem. Egyébként az tök jó, hogy leírod: szerinted hazudok azzal, ha leírom, hogy szerinted Kylo nem igazi főgonosz, erre már megint kifejted, hogy szerinted mennyire nem olyan, mint amilyennek egy főgonosznak lennie kell. Oké, neked egy hagyományosabb, klisésebb gonosz kellett volna, nem pedig Kylo, értjük... az előző 50 kommentedből is lejött már.

Azt meg senki sem mondta, hogy Kylo karaktere zseniális filmkészítés (a Force Awakens sem az), mindössze arról volt szó, hogy működik. Az, hogy neked nem jön be, egy dolog, de szerintem annyit te is be tudsz látni, hogy elég sokaknak meg pont azért tetszett ő a filmben, amiért neked meg nem. Ízlések és pofonok ugye, nem is erről volt szó, tőlem nyugodtan utálhatod.

A RO-ban a probléma azzal van, hogy egyik se olyan ami elnyerné a nézők szimpátiáját, mert nem is csinálnak semmi olyat ami miatt erre sor kerülne.

Már megint csak egyetérteni tudok veled alapvetően, ezért is vakarom a fejemet, amikor magadnak ellentmondva egyébként azt mondod, hogy a Rogue One jó film. Az a jó kalandfilm, amiben nem tudsz azonosulni és izgulni a főszereplőkkel? Nincs igazi jelleme a filmben senkinek sem, csak egy kétmondatos backstory-ja és kész, egydimenziós az összes szereplő.

Összegezve tehát:

- Szerintem Kylo Ren egy tök jól megcsinált karakter - szerinted is, csak neked nem jöttek be a személyiségjegyei.

- Szerintem szarok a karakterek a Rogue One-ban - szerinted is, csak te ennek nem tulajdonítasz akkora hangsúlyt, mint én.

Inkább azt írd le szerintem, hogy miért jó film a Rogue One, mert eddig csak arra jöttem rá a kommenteidből, miért nem az.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



talán, ha te sem provokatív, tényeket kijelentő stílusban fogalmaztál volna korábban én se pazarolok el annyi időt ilyen hülyeségekre.
De azért továbbra is, mert megint olyan dolgokat akarsz a számba adni amit én nem mondtam:
1.

szerinted hazudok azzal, ha leírom, hogy szerinted Kylo nem igazi főgonosz, erre már megint kifejted, hogy szerinted mennyire nem olyan, mint amilyennek egy főgonosznak lennie kell

Az, hogy nem jó főgonosz nem egyenlő azzal, hogy nem főgonosz.

2. Sehol nem írtam olyat, hogy tök jól megcsinált karakter, pont azt írtam, hogy nem jól csinálták meg a belső vívódását meg a többi kínját, ha már ebbe az irányba akarták elvinni. Nézd meg újra a trailert a filmhez és hogy az milyen Kylo-t vetít elő. Na emiatt volt óriási csalódás. És abban szerintem nem lehet vita, hogy a trailerekben mindenki odavolt Kyloért.

3. Nem mondtam azt, hogy a Rogue One annyira jó film, azt mondtam, hogy egy szórakoztató popcornmozi, és a Force Awakensnél klasszisokkal jobb. A premier napján leírtam kommentben, hogy mi volt a bajom vele és azt is, hogy miért tudtam rajta sokkal jobban szórakozni, mint FA-en, keresd vissza ha annyira érdekel.



Ez nem tudom volt e már, de a RO után az első 1 perc golden! :DDD Szakadok :D

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=5gL1om02Ols



Elolvastam, mit írtál annó, és egyre jobban nem értem, hogy miről is vitázol te itt most.

Beidézem spoilerben, hogy mondjuk ha psi vagy más is reagálna rá, ne kelljem visszatúrnia 10 oldalt:

Nekem kifejezetten tetszett, de korántsem hibátlan. Ami számomra a legfontosabb, hogy szórakoztató volt, olyan szinten, hogy könnyedén felül tudtam kerekedni a negatívumain is. A Star Wars hangulat valóban megvan, bár nagyon hiányzott a klasszikus John Williams ost. Sajnos azt kell mondanom ezen a téren alapos volt a félelmem. Nem mondom azt, hogy rossz a zene, a célnak megfelel, de ez nekem kevés, pedig egy epic theme hihetetlen sokat tudott volna dobni még rajta.
Igazából a karakterek kidolgozatlanságával sincs bajom, mert a legtöbbjüknél nem volt rá szükség, viszont a főszereplő csaj nagyon nem működött nekem. Őt túlságosan gyorsan ismerjük meg, de igazi jellemrajzot nem kapunk róla, csak egy GotG féle bűnlajstromos megoldásra tellett, ami nekem nagyon kevés a későbbi cselekedeteit tekintve.
Valaki írta, hogy az eleje nagy kapkodás, talán ebben is van igazság, jó lett volna még ott pár plusz perc (hülye index meg kivágott volna 20 percet a filmből így is...), de én inkább később éreztem azt, hogy néhol mintha megvágtak volna dolgokat kényszerből. A vége is szvsz túl hirtelen jött el a filmnek.
Sajnos a trailer - akárcsak az EP7-nél - sokkal badassebbnek állította be a főgonoszt, mint amilyen a filmben volt, de azért így se volt rossz. Vader jelenete viszont király volt, főleg ahogy megjelent (amúgy nem volt valami fura a jelmezével? mintha régen nem ilyen lett volna, túl matt fekete volt vagy nem tom).
Ami hihetetlen jól sikerült az az utolsó fél óra. Az űrcsaták sose voltak még ilyen látványosak egyetlen filmben se. Óriási a kontraszt az EP1-3 CG jelenetei és a mostani között. A Halálcsillag effektje is büntet. Mintha a Lucasfilmnél lenyúlták volna az új Star Trek filmek látványvilágát, mert a színek és a hatás nagyon hasonló. Azt sajnálom, hogy a soundtrack nem volt kicsit cheesybb/epikusabb/hősiesebb a végén, itt most szívesebben vettem volna, ha jobban akarnak az érzelmeinkre hatni, de párszor így is majdnem kicsordult a könnyem a csata közben.
Az új robot is nagyon jól nézett ki és a viselkedése is poén.
Összességében kellemes meglepetés volt. Az EP7 után nagyon óvatosan álltam hozzá és szerencsére annál legalább 10x jobb filmet kaptam. Még biztos meg fogom nézni legalább 2x moziban, főleg hogy egy olyan ismerőssel voltam most aki iszonyat irritálóan viselkedett, allandóan mocorgott, kommentálta a dolgokat, idiótán röhögött, szóval ezek után tényleg nagy szó, hogy ennyire bejött nekem.

Ha esetleg úgy érzed, hogy ferdítek, mondjad, de nekem ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy az egyébként poénból a Plinkett videóból lenyúlt hülyeség, ti. hogy "OMG I LOVE SPACE BATTLES! FUCK ME!" eléggé áll az irományodra. Ez persze egy valid vélemény, meg egyébként nekem is nagyon bejött a régi elemek mai technológiával való életre keltése az űrcsatában, és a felszínen folyó ütközet is remek volt... csak ugye nem ettől az "eye candy-től" lesz jó egy film. Gondolj bele, hogy mennyivel királyabb lett volna a film utolsó egysége attól, ha érdekelnek is a film karakterei, hogy ha a megelőző 90 percben bemutatják őket és megérted az észjárásukat, hogy aztán amikor betolják a szart a ventilátorba, azonosulni tudj velük és izgulj értük. Azért poén nekem azt olvasni, hogy ez a látványos valami szerinted többet ér a Force Awakensnél, mert tényleg nincs a Rogue One-ban ennél több, és úgy tűnik, hogy ezzel a film kedvelői érdekes módon egyetértenek az azt annyira nem csípő emberkékkel. Akkor most min is vitatkozunk?

Nekem a Force Awakens nem azért jött be, mert látványos volt, hanem ezer másik dolog miatt:

- Lehet, hogy az egész történet a New Hope újraszövése más köntösben, de attól még az első percétől az utolsóig ott van benne az a sajátos Star Wars-fantasztikum és varázs, amit csak és kizárólag az első három filmben találhatsz meg.

- Rey úgy frankó ahogy van, kezdve a homályos múltjától egészen az utolsó jelenetig, amikor odanyújtja Luke-nak a fénykardot. Van egy tök szép íve a karakterének, ahogyan random gyűjtögetőből a film végére az Erő magabiztos használójává válik. Ebben persze erősen rárímel arra a folyamatra, amin Luke is keresztülmegy a New Hope-ban, de igazából pont annyira máshogyan, hogy önmagában is pozitívan csapódjon le az emberben.

- Finn is nagyon jó ötlet: érdekes volt belátni végre a storm trooper-sisak alá, szvsz a cselekedetei megkérdőjelezéséből fakadó vívódása sokat tett azért, hogy a film egy nagyon kicsit humanizálja a First Order katonáit a birodalmiak arctalan gonoszságával, na meg a prequelek hülye klónhadseregével szemben. Kíváncsi leszek, merre mennek vele az EP8-ban, mert elég sok potenciál van benne.

- Kyloról már többen is leírták, hogy miért szerették, egyet is értek.

- A film végi fénykardpárbaj végre nem a koreográfiáról szólt, hanem a jellemekről. Baromi jól átjön belőle Kylo forrófejűsége / zöldfülűsége és Rey elszántsága, az meg egyszerűen gyönyörű, ahogyan Kylo nagyképűsége fokozatosan tűnik el, miközben a kezdetben bizonytalan Rey megtalálja az Erőt, ezzel pedig a magabiztosságot. Emellett képileg meg a koreográfiában is tök jól van érzékeltetve, hogy istenigazából egyikük sem tudja, hogy mit csinál, hadonásznak, csak és kizárólag az érzelmeik és elszántságuk vezérli őket... aztán Rey-ben "felébred az Erő" és lenyomja Kylo-t a fenébe. Szvsz simán az egyik legjobb jelenet, amit JJ Abramns-nek valaha rendeznie sikerült, az meg az old school fanok lelkét nagyon megmelengeti, hogy a befejezése egy magabiztos kijelentés arról, amit mindig is tudtunk (csak a prequelek elbizonytalanítottak minket, mert trágyák): a jedinek az Erő a fontos, nem az, mennyire jól tud bánni a fénykarddal, a második csak az első, fontosabb tudás következménye.

- Humor.

- OMG I LOVE SPACE BATTLES! FUCK ME!

- A First Order érdekes wannabe Birodalom, csak jó lett volna többet megtudni róluk. A Starkiller Base-re sem tudok haragudni a Halálcsillag-áthallás miatt, mert egyrészt teljesen elismeri a film, hogy erről van szó, másrészt viszont más szerepe van az új bázisnak. A Death Star a Birodalom tljhatalmának végleges bebiztosítására volt hivatott, a Starkiller Base viszont a First Order megalomán és eléggé őrült terve a teljhatalom megszerzéséhez. A Death Star elpusztítása reményt jelent a Birodalommal folytatott harcban, a Starkiller Base pedig egy hatalmas új veszélyre hívja fel a figyelmet. Rímel egymásra a két elem, de ellentétben is állnak egy picit, nice job.

- Van benne fanszervíz dögivel, de nem ízléstelenül és túlzásba víve, mint a Rogue One-ban ("Hé, ott van 2 másodpercre R2-D2 és C3PO, szerepe az nincs a jelenetnek, de nyúljatok csak magatokhoz, parasztok!" "Leia azt mondja, hogy remény, GET IT? REMÉNY!").

- Összességében egy nagyon elegánsan és visszafogottan rendezett és vágott film, ami a Star Wars-nak csak jót tehet, a pacing is kiváló, és nem igazán találni benne funkciótlan jelenetet. A világot nem váltja meg, de több egy szimpla "tisztes iparosmunkánál".

Ha nem akarok szörnyen szigorú lenni (de akarok, mert Star Wars), akkor el tudom mondani, hogy a Rogue One ilyen kis látványos, célzottan mellékzöngének szánt pénzgyárnak elmegy (igazából tipikusan egy olyan film, amit egy legkisebb közös többszörösre utazó, cinikus pénzgyár csinál, csak azért érzel rajta annyit, hogy nem ez lett volna a cél és elbaszták). Sokkal rosszabb filmeket is nézhetnél, unatkozás helyett megéri beülni rá (mondjuk a második harmada leül annyira, hogy ne szabadulj az unalomtól), ilyenek, de attól még hadd röhögjek fel, amikor mondjuk elkezdem nézni a New Hope-ot, és a beúszó sárga szövegben ott a Rogue One TELJES szinopszisa, annyira semmit nem ad hozzá az univerzumhoz a film. SW rape-et nem követ el, de nem is egy kifejezetten jó film, az erős közepes és a gyenge közepes keveréke (közepes? :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




igaza volt Mokennek, Ren egy hiteltelen fogonosz, amit egy tehetsegtelen emos f@sz jatszott el
az alkonyat sorozatban lett volna a helye

Parizer forever.



. A RO-ban a probléma azzal van, hogy egyik se olyan ami elnyerné a nézők szimpátiáját, mert nem is csinálnak semmi olyat ami miatt erre sor kerülne. Kylo Ren személyisége meg rohadtul irritáló, ellenszenves (csak nem a jó értelemben) a legtöbb néző számára. Az a hiszti amit levág egyszerűen NEM ILLIK BELE a Star Wars univerzumba, max. valami elcseszett gimis romkomba. Nincs egy kedvelhető tulajdonsága sem. Egy főgonoszt (és ki ne találjuk már, hogy ő nem az a filmben) sosem úgy kedvelünk, mint a főhőst. A villainnek valami olyan tulajdonsága kell legyen ami félelmet/tekintélyt/elismerést vált ki a nézőből (pl. Hans Gruber) vagy egy olyan motivációval kell rendelkeznie amivel igazából a néző is tud azonosulni (pl. Ed Harris a Sziklában).

isten bizony nem olvastam ezt a reszt, de nagyon egyetertek
nekem is Gruber jutott eszembe fogonoszkent (vagy a Keresztapa)

Parizer forever.



igaza volt Mokennek

Hogyhogy csak volt? Már meghalt?

Szerk: Egyébként tényleg nem hiteles főgonosz... ez lenne a lényege. Elhúzzák előtted a mézesmadzagot az "új Darth Vaderrel", aztán lekerül róla a maszk és kiderül, hogy csak egy álca az egész. Lehet ezen nyavajogni (bár én őszintén nem értem, hogy miért kéne még egy Vaderre vágyni), de szerintem jó kis adalék az univerzumhoz és ad is egy kis szabadságot arra, hogy mit kezdjenek vele a jövőben. Kylo ezen a ponton még akár a jók között is kiköthet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem lenne rossz választás. Elég jól hozná szerintem a csibészes, csempészes, de ha kell kőkemény, odacsapok karaktert.



remelem az EP8 helyett a promcsi 3-ban fog eppen szerepelni, igy van esely, hogy normalis filmet kapunk... pici, de letezo esely...

Parizer forever.



Oh well, ez már csak ilyen elbeszélős trollkodás, szóval inkább leírom az egyik kedvenc tidbitemet Kylóról: az elcseszett fénykardját. Tök jó, hogy az SW-ben mindenki másnak hagyományos, "merev fényű" fénykardja van, neki meg kb. lángol az egész, mintha ezzel is ki akarnák neked fejezni, hogy egy éretlen, mérges gyerek. Elméletileg a jedik maguknak rakják össze a fénykardjukat, szóval Kylo még abból sem tud normálisat összehozni, viszont legalább két kis "oldalpöccsel" kompenzálja ezt magának a markolatnál.

És tudod, hogy ez miért van így? Azért, mert a Force Awakens-t okos emberek rakták össze, akik a "menőn néz ki, de a külleme csak a giccses hülyeség, ami nem jelent semmit" kaliberű Darth Maultól eljutottak odáig, hogy még a menő külcsín is elmond valamit a karakterről. Hihetetlen, hogy egy effektet is lehet értelmesen, karakterizációra használni, nem?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



tul elenk a kepzeleted, minden filmbe belekepzelsz olyasmiket, amitol jonak tunik. fantasztakkal kar vitatkozni
uwe boll teljes munkassagat is atertelmezhetned hasonlo modon, egybol kiderulne milyen zsenialis filmjei vannak az oregnek

szerk: a szart barhogy passzirozod sz@r marad
szerk2: neked a buta filmek tetszenek, ugy erzem. Han iszonyu idiota halala, vagy a promcsiban a rohejes (es emaitt hiteltelen) viselkedesek...

Parizer forever.



tul elenk a kepzeleted, minden filmbe belekepzelsz olyasmiket, amitol jonak tunik.

Nem, igazából csak arról van szó, hogy én szoktam figyelni meg gondolkodni is filmnézés közben, te pedig nem. A dologban az a legjobb, hogy ha megfelelő szinten műveled, akkor az esetek többségében még igazad is lesz:

“Though Kylo's weapon evokes an ancient feel, its components are modern. Its crude appearance suggests construction by an inexperienced hand. The stressed crystal barely contains the power of the weapon, necessitating lateral plasma vents that become the crossguard quillons.”

http://www.blastr.com/2015-12-31/kylo-rens-janky-lightsaber-explained
Túl gyakran felejtjük el manapság, hogy egy filmnek szokott lenni értelme is. Érted, azt a sok dolgot, ami pereg a szemed előtt általában nem csak úgy odahányják a vászonra, hanem évek munkájával tudatosan kidolgozzák. Próbálj meg gondolkodni, talán akkor a kommenteid sem lesznek ennyire primitívek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



én szoktam figyelni meg gondolkodni is filmnézés közben, te pedig nem.

Próbálj meg gondolkodni, talán akkor a kommenteid sem lesznek ennyire primitívek.

aham, kosz, hogy megvilagitottad, tanits meg mester

csak az a baj, hogy az altalad rajongott ket film (promcsi, sw7) butuska filmecske, amibe okostojas rajongok probalnak ertelmet kepzelni

nincs bennuk ilyen, nincs mogottes gondolat, primitiv vackok, csak az elmed jateka az egesz

Parizer forever.



" Its crude appearance suggests construction by an inexperienced hand. The stressed crystal barely contains the power of the weapon, necessitating lateral plasma vents that become the crossguard quillons.”

Ez szerintem belemagyarázás. Nekem baromira nem ez jött le Ren kardja kapcsán...
Én a brutális erőt láttam bele, majd szétszakad, de nem azért mert gyakorlatlan kéz készítette, hanem mert valami spéci turbókristályt használt vagy technikát, vagy ilyesmi. Ha tényleg ez a magyarázat a milyenségére, akkor erre ki kellett volna térni legalább egy egymondatos utalás erejéig, hogy mindenkinek egyértelmű legyen vagy legalább pár alkalommal kihagyni, "vacakolnia" illett volna.

Olyan ez, mint a vágás: Első kép egy vigyorgó bácsi, második egy mészárszék, ahol ömlik a vér. Mindenkinek az a benyomása támad, hogy micsoda perverz, pszicho a bátyó. Ha ugyanezen vigyorgó bácsi kép után jön egy gyermekét ölelő apuka, akkor meg mindenki arra gondol, jajj a nagypapi milyen kedves, szerető papa. Pedig a kép nem változott. Önmagában a képbe bármit belemesélhetünk, ami a vigyorgással kapcsolatos. Egyértelmű akkor lesz, ha egyértelmű kontextusba kerül.



. A dologban az a legjobb, hogy ha megfelelő szinten műveled, akkor az esetek többségében még igazad is lesz:

“Though Kylo's weapon evokes an ancient feel, its components are modern. Its crude appearance suggests construction by an inexperienced hand. The stressed crystal barely contains the power of the weapon, necessitating lateral plasma vents that become the crossguard quillons.”
http://www.blastr.com/2015-12-31/kylo-rens-janky-lightsaber-explained

attol lesz igazad, hogy valami hasonlo elvakult fan ugyanazt a baromsagot kepzeli bele?
megmondom mi volt, a kreativ megbeszelesen szoba kerultek a fenykardok, milyen legyen, ami meg nem volt? piros, kek, zold, sarga klasszik ma'n vo't, fekete fura lenne, dupla kard ma'n vo't, akkor legyen ez ilyen pallos szeru
huh, milyen cool lenne, ha kicsit remegosre renderelnenk a szelet... te vagy a honap kreativja b@ssz@meg...

na ez a hihetetlen mely ertelem mogotte

szerk: fogadjunk az sw8-ban light-battleaxe lesz a meno...

Parizer forever.



Ennél jóval összetettebb lehetett!
Jött AK, JJ nagy komája és azt mondta, hogy majd én megcsinálom, úgyis van egy pluginem amit fejlesztünk és kurva jól néz ki. Ez lett később a Saber nevű plugin AE alá.
https://www.youtube.com/watch?v=reSXGxkyr0k
Hát nem pont olyan? :D



Multkor néztem, kurvajól néz ki, nagy rajongója vagyok a Video Copilot-nek. A tutorial-jai zseniálisak, azok alapján tanultam meg alap szinten kezelni az After Effects-et.



attol lesz igazad, hogy valami hasonlo elvakult fan ugyanazt a baromsagot kepzeli bele?

Tényleg teljesen felesleges elolvasni a source-ot, azt csak úgy odaraktam poénból a kommentbe. Mármint ha megtettétek volna, akkor mindössze csak az az apró körülmény esett volna le, hogy az infó egy hivatalos Disney-kiadásból van, amit az a csávó (Pablo Hidalgo) írt, akinek ez a munkája egyébként:

Author Pablo Hidalgo is a creative executive within the Lucasfilm Story Group, a resident Star Wars™ authority who helps ensure consistency across a wide array of Star Wars projects.

Lehidalok: odarakom eléd az egész sztorit, még be is idézem, de ahelyett, hogy bazmeg olvasnál két bekezdést, inkább fikázol tovább, mert ahhoz van kedved. Esetleg akarod, hogy dolgozni is én járjak helyetted, meg a barátnődet is én dugjam meg? :D Moziba megyek helyetted, ha fizeted, láthatóan neked úgyis csak kidobott pénz.

A te 70-es IQ-dat lassan belemagyarázni sem kell a kommenteidbe.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



elolvastam, de nem kattintottam ra a force awakens visual dictionaryra, azt hittem ott tovabbi rajongoi faszsagok kovetkeznek. boven eleg volt a kover csaj pilotaruhas kepe a menekuleshez

nem mintha egy disney kiadvany nem lehetne utolagos belemagyarazas, ne viccelj ma'n.

melo jo lenne, a pofazason kivul ertesz is valamihez, mert kellene bedolgozo .net fejleszto :P

az IQm meg 170 korul volt legutobb, nem mintha barmit is jelentene

Parizer forever.



Gabika írta: az IQm meg 170 korul volt legutobb, nem mintha barmit is jelentene

Az a teszt érdekelne.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Azért az kurva kemény, hogy szaros filmek miatt sértegetitek oldalakon és topikokon át úgy egymást, mintha a másik legalábbis az anyátokat ölte volna meg. Nézzetek már egy kicsit magatokba, komolyan! :D



hun szemelyeskedtem?

Parizer forever.



Az a teszt érdekelne.

mar megcsinaltad, hal istennek negativ lett :)

Parizer forever.



Gabika írta:

hun szemelyeskedtem?

Az a teszt érdekelne.

mar megcsinaltad, hal istennek negativ lett :)

Itt ni.



az IQm meg 170 korul volt legutobb

wow

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



.net fejleszto

Oké, ez mondjuk felveti az a problémát, hogy a humán beállítottságú dolgokhoz (pl. filmek) valószínűleg nincs sok közöd érdeklődésben. Hidd el: nem belemagyarázás, a művészkedés (pl. film) már csak ilyen, nem lehet minden konkrét meg szó szerinti.

nem mintha egy disney kiadvany nem lehetne utolagos belemagyarazas, ne viccelj ma'n.

Attól függ, mit értesz belemagyarázás alatt. Szvsz elég egyértelmű, hogy a fura fénykard a karakter alapján jutott valakinek eszébe, de a mögötte lévő lore-t a törött kristályról meg egyebekről nyilván inkább "utólag", az ötlet után találhatták ki, hogy értelme is legyen a kard működésének.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zsiványék túllépték a 800 millkát
A fenti hömpölygést folytassátok, szórakoztat ;)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



SW-hez képest nem kevés ez egyébként? Nem követtem a box office-t a Force Awakensnél sem, szóval nem tudom, hogyan állt hasonló időben, de azzal kerestek 2 milliárdot, mire kifutotta magát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!