Jelenlegi hely

Steam (Valve)

Utolsó bejegyzés


nekem most az alábbiak jöttek össze, kizárólag kártyaeladásból:
Wolfenstein pack (return to castle, wolf 3d, spear of destiny)
Telepath Tactics
Learn Japanese To Survive! Hiragana Battle

+3 euró wallet-ba és +5 steam szint. Utóbbi volt valszleg a legértékesebb tétel, 10 szint kellett az új badge-ből, meg kb 20-25 az elmúlt év alatt apránként előre bekészített másik.



Reszemrol amugy ha egy jatek a szivemhez no szivesen kirakom a badget. Nem azon az extra 20 centen mulik a dolog amit ra kell kolteni az extra lapokra amik mar nem esnek, pont leszarom, de egy extra mutyur ami megvan. Meg par jateknak tok jo hatterei vannak. Pl a doom artwork wallpaper a profilhoz a vilag legkiralyabb dolga! Most mar a winter saleben is 6. szinten van a badge. Sokat vasaroltam, ajandekoztam meg napi szinten is jott a 3 kartya ugyhogy konnyen osszejott. Ertelme 0 amugy. :D



Az utolsó három díj szavazásáról jól lemaradtam. Nem megyek falnak tőle, de az mikor volt?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Az uccsó négy (a közönségdíjak) egyszerre volt.



Steam Inventory Helper, köszi, hogy létezel, végre a lustaságom sem állíthat meg abban, hogy eladjam az összes kártyámat. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



steam link-ről mi a véleményetek? Most egy 3 méteres hdmi kábelt kell ki-be huzogatnom, hogy a nagytévén legyen a cucc.
Lehet vennék egy kontrollert is amúgy, és steamről rendelve tényleg nincs postaköltség? A kombó 18 ezer euróban, ha itthon venném 30+ lenne



ezen már én is gondolkodtam.
amúgy nem steam-es játékokat át lehet vele hozni tévére? (pl wow)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Szerintem igen. Néztem egy videot abban átlehetett. Gyakorlatilag, ha megy a big picture módban a játék, akkor megy.



Hogyne lenne postaköltség, ezt honnan álmodtad ki?
Kb. 16 euró a kontrollerre, 20 euró a bundlere. Ja, és egy személy csak egyet vehet, így szétdobni sem lehet.

Amit még hozzátennék, annyira sokat törődik a kontrollerrel/linkkel a valve, mint a steamossel. Értsd: _SEMMIT_. Ez azt jelenti, hogy community made konfigokat kell majd használnod, már ha egyáltalán van.

Emagon meg konzolvilágon néha leakciózzák 12 rugó körülre, szerintem akkor kell lecsapni rá. Mondjuk én 4000 forintnál többet akkor sem adnék érte (mert hogy kb annyi egy kínai x360 controller) :D



Ami vezetékes.
Posta költség 9 euro, elvittem addig, korábban nem írja. A bundle-re.
23 ezerre jönne ki a kontroller és a steam link.
Na igen, olvastam, hogy nem igazán foglalkoznak vele, viszont kényelmes lehet még így is.



Na akkor lehet hogy most a shipping is akciós. Akkor gyorsan lépj, mára csak 3 óra van hátra :)



Amúgy erre a steames eladogatós metagamere van valami jó guide? Naiv vagyok, hogy én pénzt is költök játékokra? Az utóbbi egy oldal után kicsit úgy érzem tbh.



Nem vagy naiv: néhány dolgot lehet venni az eladott kártyákból, ennél többhöz viszont olyan betegnek kell lenni, mint nagi, és még ő is fillérekért bassza el a szabadidejét. Sokkal jobb scamek vannak ennél (aki pl. bundle-ket vesz mindig, majd G2A-en drágábban adja el a kulcsokat, kivétel nélkül jobban jár, cserébe egy utolsó emberi fekáliamaradvány :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



cserébe egy utolsó emberi fekáliamaradvány

Nem, azok azok, akik mindezt lopott kártyával csinálják.

(vagy van esetleg egy még alantasabb embercsoport-leírásod is? :D)



Ők még rosszabbak nyilván. :D Csak annyit kell belátni, hogy ha G2A-re mész, akkor rosszabb vagy, mint egy kalóz (a kalóz anyagi értelemben nem lop, a szürkepiacozó adott esetben már igen), és ugye a bundle-ből szedett kulcs továbbeladásánál is effektive meglopod az adott játék fejlesztőit / kiadóját. Néha persze jól jön, én is túladtam már fölös kulcson náluk, nem kedvelt kiadók játékait meg szeretem ott megvenni, csak én eközben tudom, hogy úgyis valami bankkártyacsalót vagy ukrán droglabort támogatok, szóval nincsenek tévképzeteim arról, hogy helyesen cselekednék :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Most egy 3 méteres hdmi kábelt kell ki-be huzogatnom,

Nekem meg 10 méterest, igaz, "ki-be" nincs, mert állandóan be van dugva egy rövidebb a monitorba is. Tökéletesen működik. Mitől csábító a Steam Link.

Steam Controllerem viszont van. Marha jó böngészni, körökre osztott vagy végletekig lassítható stratégiákhoz is jó, de erre végül is egy wireless egér is jó. Vagy egy vezetékes hosszabbítóval :) Eddig csak pár játékban éreztem azt, hogy ki lehet vele használni az egér és gamepad előnyeit is. például a Borderlands 2-ben több fejest osztok vele, mint DualShock 4-gyel, cserébe alapból úgy rosszabb az egész. Nehezen szokható helyen vannak bizonyos gombok olcsóbb érzet, rosszabb forma. És a tapi sem pótolja az analóg kar visszacsatolását, bár a "haptic" tényleg sokat segít.

Bizonyos játékokhoz meg kifejezetten gyenge. A lényeg, hogy szöszölni kell vele sokat: vagy saját profilt belőni, vagy addig tesztelni (átalakítani) a meglévőket, amíg nem találod meg az ideálist. Szóval nem annyira egy konzolosan bedugod is működik, hanem PC-sen a nagy testreszabhatósággal élve belövöd, ahogy tetszik.

Az árában viszont előnyös, hogy szokott akciós lenni, és jár hozzá adapter, mely még meg is hosszabbítható a gyárilag járó eszközökkel, amire nálam szükség is volt, hogy stabil legyen a jel.

Ha jobban kiismerem, írhatok még róla a tematikus topikban, de sokkal többet nem tudok róla mondani. Mindenesetre a fentebbieket érdemes mérlegelni, én nem érzem a mostanit visszautasíthatatlan ajánlatnak.

Sors bona, nihil aliud.



Kb. másfél évnyi árulás után valaki elvitte a TF2-es ládáimat... csak pár centet (konkrétan darabonként egyet :D) meg egy röhögést nyertem vele, de nem a győzelem a fontos, hanem a célba érés. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Pedig ez egy win-win szituáció is lehet simán. Franc se fog 10-20 dolláros tiereket venni, meg monthlyra előfizetni ha csak EGY játék kell a pakkból.

És felőlem simán adhatja azt az egyet 2 helyett 3 dollárért, még mindig vastagon megéri nekem, hogy nem kellett fölösleges (vagy éppen már meglévő) játékokért fizetnem. És így egy kicsit neki is megéri.

Grat a TF2 ládához, nekem nem volt türelmem hozzá sose. (Igen, zavar, hogy ott vannak az eladási listámban :))

Mindeközben szépen mennek felfele a winter sales kártyák, pedig még majdnem egy hónap van az érvényességükig :D


Lou képe
Lou
Donator

óafenébe. jól benéztem. azt hittem szokásosan az akció végeztével elolvadnak. no sebaj, veszett több is Mohácsnál

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Chiller írta: Mindeközben szépen mennek felfele a winter sales kártyák, pedig még majdnem egy hónap van az érvényességükig :D

Az nem baj, mert nekem a Steam Guarddal volt némi bénázás, és emiatt péntekig nem kereskedhetek semmivel, cserébe viszont van egy csomó event kártyám, amit eladásra szánok. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Az nekem is volt, mert az elején kiírta, hogy mivel több mint 7 napig nem használtam a guardot, ezért minden kereskedési kísérletre kb. 10 napot rádobott, amíg validdá válik a piacra kerülés.
Töröltem a mobilról, újraraktam, és működött minden normálisan.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.




ibi amentia latet



Teljesen értetlenül állok továbbra is a civ6 ilyetén sikere előtt.



Szintén, mint civ fan. :(

Mondjuk láttam már embert, aki új a civ sorozathoz, a VI az első neki, és rögtön game of the year volt. Mondtam, hogy b+, ha az előzőkkel játszottál volna, a top10-es listán se lenne...



Miért? Itt is mindenki megvette, akit érdekelt, és láttam collectorsos verziókról is felvételeket. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



szerk: Áh, látom csak túráztatsz -.-



Van arra valami mód, hogy a Steamen megvett, ám uplayes játékot el tudjam indítani úgy Uplayből, hogy az a Steamet nem akarja elindítani? Hiába van ott a Uplay könyvtáramban, telepítésnél és minden indításnál elindítja a Steamet is. Teljesen feleslegesnek tartom, hogy két kliens fusson egymás mellett, ha elég lenne csak egy.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



uninstalláld a játékot steam-ből, majd installáld uplay-ből. uPlay valszleg csak észrevette, hogy egy játék már telepítve van, és nem vesződött azzal, hogy a steam-es exe-t lecserélje. Ha esetleg eltűnne az uplay library-ból uninstall után, akkor steam-ből a cd key-t (nem a steam key-t) próbáld beírni uplay-be és aktiválni mint új játékot.

(Természetesen így le kell majd mondanod minden steam integrációról.)



Tudtommal nincs.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!