Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

miért miért miért miért miért miért miért miért gondoltam azt, vagy inkább meg sem fordult a fejemben! hogy a tegnap vett akksis hajvágógép (Remington) (úgy mentem oda, hogy csak akksisat ne, de olyan fos volt mindegyik, hogy meggyőzött a normálisabban kinéző akksis, mondom na jó, mégiscsak remington, legyen akkor az, jó. hazajövök este, mondom nem rakom fel töltőre, minek függjön azon egész éjszaka. majd holnap. rádugom du 1 körül. megnézem most, mondom ez nem úgy néz ki, mint ami fel van töltve. füzet elő. "before using ur hairclipper for the first time, charge for 14-16 hours" a rohadt kibaszottt rohadt kurva kibaszott kurva anyját nem tudom kinek. végül is csak tonnaszám öntjük a tengerbe li-ion akksikat, miért is lenne ebben ilyen. (és egyáltalán miért lenne erről akármilyen infó akárhol a dobozon (vagy az útmutatóban!!!), de legalább azt kihangúlyozzák biztos ami biztos hogy lehet vele hajat vágni. a kurva anyját mindenkinek :D)

Szerk.: valami amazonos lap azt írja az van benne. nem mintha nem szarnám most már le és rántanám le a töltőről egyébként :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Say no more fam.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



ITT nem olvasom el a manualt ezért mindenkinek az anyját :D

Regen minden jobb volt.



De legalább azt igazold, hogy kicsi a japók farka :D (Nem kell személyesen megnézd :D). Haverral mindig azt beszéltük, hogy kimennénk Japóba, kidobnák a lécet valamelyik forgalmas helyen (mint itt a 9-es mise után a főtér), és utána csak a csajok számát kéne begyűjteni.

ShowHide spoiler #


Annyit tudok segíteni, hogy tudtommal törvényben van, hogy tolmácsot kell adniuk melléd, mikor letartóztatnak :)

Regen minden jobb volt.



Ugyanakkor súlyosbító körülmény a be nem ismerés, és 95% fölött van az elítélési ráta, mert a teljes rendszer arra van berendezkedve, hogy tutiziher rád bizonyítsa.



A fiam már korábban kiverte a jobb felső egyes tejfogát, ma reggel persze arccal tompította a kevésbé sikerült stoppie-t. Bal felső egyes is huss.
Fuck you 2017!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

és 95% fölött van az elítélési ráta,

Ami normális, nálunk is 98%.

Sors bona, nihil aliud.



Ügyes kombó az ellentopikos bejegyzéssel együtt! :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Ravasz!




Beszólsz a 444-en egy kommentben arról, hogy mekkora hülyeség az előmoderációs rendszerük a "kiválasztottak listája" mellett ---> hozzáadnak a listához. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nincs szerencséd ezzel a mod témával mostanában :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Annak végül is örülök, hogy ezentúl előmoderáció nélkül kommentelhetek náluk úgy, hogy én ezt nem is kértem egyébként, csak az a baj, hogy ettől a belterjesség, ami a problémám lett volna nem oldódik meg. ---> Így sem fogok többet kommentelni náluk. :D

A humorérzékért azért pluszpont nekik. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az elomoderacio kulsagat amugy a juzer szemponbol hogy lehet eladni sikeresen?

"Mi fogjuk meghatarozni mit lathatsz es mit nem a velemenyek kozul"? :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Nyilván senki sem szereti a dolgot felhasználóként, meg a 444 sem, igazából azért csinálták, mert kezelhetetlenül sok volt a kurucos troll meg a pornógif. Véleménycenzúra az nincs náluk (olyan a 888-on van, ahol elméletileg moderáció sincs, de attól még ha olyat írsz, ami nem fekszik törlik a faszba :D).
http://444.hu/2016/01/15/kommentelesi-szabalyok-a-444-en

A baj csak az, hogy ettől elég nagyot zuhant a kommentek olvasottsága. Annó még megesett, hogy egy full politikai ideologizálós wall of textem kapott vagy 500 upvote-ot, manapság egy vicces gif éri ennek töredékét, szarnak bele a júzerek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



szarnak bele a júzerek.

erre celoztam en is hogy barmennyire is pozitiv szempont moderatori reszrol, felhasznaloibol nagyon nem inspiralo a kommentelesre. A tudat mar onmagaban, hogy mas kell eloszor hogy megcsekkelje a kommentedet es megengedje hogy megjelenjen elozoleg, es nem azonnal megy el es szuretlenul, amikor elnyomtad.

Az ilyen oldalak pl engem is mind elvesztenek, semmi kedvem kommentelni rajtuk, gondolom sokan masok is igy vannak vele.

Ezt raadasul felerositi hogy elmeletileg fontosabb temakkal is foglalkoztak mint a tipikus szorakoztato ipari termeket, igy meg nagyobb problema ha elocenzurazva es kontrollalva van minden kimondott szo.

Véleménycenzúra az nincs náluk.

ismered oket es bizol bennuk annyira hogy hiszel nekik? Nyilvan sok juzer kevesbe teszi ezt. Ismerek oldalakat ahol szintugy nem mondjak, de ettol meg van velemenycenzura.

Nem azt mondom hogy nem mondanak igazat, de engem abszolut elgondolkodtatna az elomoderaciot figyelembe veve.

igazából azért csinálták, mert kezelhetetlenül sok volt a kurucos troll meg a pornógif.

ez mondjuk a sajat inkompetenciajuk, nem juzerhiba, szerintem. A pornogif egy dolog (szintugy kezelheto velemenyem szerint, kivagod az osszes juzert aki nem tud viselkedni), de a polesz kerdesek eredetuknel fogva jo megosztoak tudnak lenni alapbol is. Nem feltetlenul trollkodtak az illetok, lehet siman ugy is gondoljak amit irnak, aztan miert ne irhatnak le. (nem lattam btw mik mennek ott, sohasem vonzott a 444, tul bulvarosnak tunt nekem az alaphangulat, mint egy sg vagy index kb)

olyan a 888-on van, ahol elméletileg moderáció sincs, de attól még ha olyat írsz, ami nem fekszik törlik a faszba :D

pcforum.hu-n is ez van pl, marmint az utobbi. :D
Es nyilvan nem ok az egyeduliek ebben, hanem kovetik masok is ezt a magatartast.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Feltéve, hogy megmaradtak a feliratos filmek (amik amúgy nem csak ott voltak btw), ez egy határozottan jó dolog, trágya szar monopol Cinema Citynek jól jönne egy konkurencia a pofájába.

Regen minden jobb volt.



ismered oket es bizol bennuk annyira hogy hiszel nekik?

Röviden: igen, meg egyébként is bőven olvasni most is olyan, szélsőséges dolgokat, amik nem tükrözik a stáb véleményét a világ dolgairól messze sem.

ez mondjuk a sajat inkompetenciajuk, nem juzerhiba, szerintem.

Nincs pénzük fenntartani egynél több modot, az egyébként is kis számú íróik meg nem akarnak ezzel foglalkozni (kivéve a Geekz cikkeket, ott nincs előmoderáció és az írók moderálnak hagyományosan, ha kell), annyira meg a bögyében vannak a rendszernek, hogy bajuk legyen a kontrollálhatatlan kommentekből (az Indexen pont ez utóbbi miatt nem lehet már kommentelni x éve).

Nem feltetlenul trollkodtak az illetok, lehet siman ugy is gondoljak amit irnak, aztan miert ne irhatnak le.

Nem véleményeket kell elképzelni, hanem mondjuk azt, hogy "Mocskos liberális zsidóbérenc gecik", amire válaszként az ment szép sormetszetben, hogy "Szemét náci kopasz köcsög". :D (Nem túlzok egyébként.) Ha ilyet látsz egy komment szekcióban, az sem túl vonzó. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nincs pénzük fenntartani egynél több modot

nem tudom hany delikvens kommentet kell neki atbongeszni 1 nap, de ha valaki fizetett es fulltime melos erre a celra, csak at tudna ragni magat a napi gubancokon. Sot ha a juzerek is segitenek neki, mint nalunk is van a telcsis jelentessel. Mi sem mindennap mindent atragos vagyunk (foleg inkabb mostanaban van, es inkabb idohianybol mintsem hogy ne szeretne valamelyikonk se olvasgatni), aztan megis aktivan tudunk tamaszkodni a rendszerre. Megha egysegekkel tobben lennenk felhasznalok se lenne gubanc szerintem, max valamennyivel ugyesebben szerveznenk a munkamegosztast egymas kozott.

Ha ilyet látsz egy komment szekcióban, az sem túl vonzó. :D

valid point, epp ezert kell kivagni a rakba a felhasznalokat akik nem tudnak javulni a felszolitas utan sem (akar IPbannal vagy hasonlo modszerekkel). :) Szerintem hamarabb fogy el a delikvens juzer mintsem 1 fulltime fizetett mod ideje. Gondolom hogy jo esetben is max par 1000 potencialisan ember fordul meg arra is, nem tobb millio, mint egy redditen pl. Azoknak jo ha egy toredeke kommentel alkalomadtan.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



IP ban dinamikus ip-knél. Nem túl okos ötlet.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



dinamikus ip

kabel routerek idejeben, amelyek folyamatosan a neten vannak szerinted mennyire van eselye hogy uj IPt kapjon az illeto belathato idon belul? Itt is vannak juzerek amelyeknek majd egy evig ugyanaz volt, de tipikusnak mondhatnam ha honapokig ugyanaz marad (nincs aramszunet, vagy valami). Aztan par nap (vagy het akar) mulva lekapcsolhatod az IP bant, az eleg szokott lenni hogy megunja az illeto ha folyamatosan visszareggelgetne csak. Tipikusan az elso 1-2 nap a kritikusabb amikor meg merges az ember, aztan feladja.

De ertelek amugy mire celoztal.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Egyrészt a világ nagyobb része DSL-t használ (talán USÁban a legkisebb az arány (meg gondolom akkor Kanada is), de még ott is 40+% körüli), másrészt egy IP-vel potenciálisan több endpointot bannolsz szóval eleve kétélű fegyver. Jó, kis oldalaknál, mint az RW kevésbé áll fenn az esélye, hogy pont van még egy RW user az épülettömbben, ahol lakom.

Regen minden jobb volt.



Meg amúgy ha a routert lekapcsolod, annak még nincs sok koze az IP-hez :)

Regen minden jobb volt.



either way nem elsoszamu fegyvernek gondoltam eleve, csak (ideiglenes) elrettento modszer az sorozatban visszareggelo trollokra, akikra a klasszikus ban nem hatna. Megis hany ilyen kitarto delikvens juzer lenne akiknel el kellene jatszani ezt? Tipikusan nem csinaljak ezt az emberek.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



látom nem ircztél régen eleget:D

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



annyiban van hogy akkor uj IPt oszthat a szolgaltato. Amig rajta vagy addig azod van amit kikaptal, de ha lekapcsolodsz rola, akkor a kovetkezo alkalommal megint a dhcp poolbol merit neked egyet. DORA meg a tobbi menete a kapcsolodasnak ugye.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



de igen (nem meglepo szerintem), viszont manapsag nincs kozel akkora attention span-je az gyermekeknek. Van kisezer masik oldal ahol boldogan trollkodhat tovabb, ha ki is vagjak valahonnan. Nem stresszel 1 ugyanazon helyre torekedni sokat.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Egyrészt kevered a routert a modemmel másrészt de, élő kapcsolatnál is bonthat az ISP és adhat új IP címet, semmi technológiai akadálya nincs, cserébe üzleti érdeke van, hogy így tegyen (emlékeim szerint a UPC szerződés ezt konkrétan meg is említette régen).

Regen minden jobb volt.



Egyrészt kevered a routert a modemmel

nem feltetlenul, tipikusan kabeles megoldasoknal (es gondolom DSL-esnel sem ritka hogy) egyben van a ketto es csak siman routernek emlitik.

élő kapcsolatnál is bonthat az ISP és adhat új IP címet, semmi technológiai akadálya nincs, cserébe üzleti érdeke van, hogy így tegyen (emlékeim szerint a UPC szerződés ezt konkrétan meg is említette régen).

fair enough persze, csak nem jellemzo tipikusan tudtommal. Fuggetlen hogy szerzodesben van a "dinamikussag", attol meg sok esetben jo hosszan statikus marad az.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!