Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


+1 ok a szinkron mellett :D



Storks
ket nekifutasra sem ment. valahogy olyan semmilyen, tok erdektelen.

Moana
egyszerjo cukisag, de semmi extra.

Spectral
olyan kicsi kellett volna hozza es akar meg jo is lehetett volna. egy kis hang a vegig azt kiabalta a fejemben, hogy xcom muviiiiiii!:)

Jack Reacher NGB
kb ugyanannyira emlexem igy utolag belole mint a legutobbi bourne filmre-hogy ki volt a foszereplo.

"okey-dokey!"



Jack Reacher NGB
kb ugyanannyira emlexem igy utolag belole mint a legutobbi bourne filmre-hogy ki volt a foszereplo.

remélem a john wick nem jár ugyanígy

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Tno képe
Tno

A farkasos részig eljutottál? Addig érdemes:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



masodik nekifutasra. ott tenyleg volt par jobbfele poen de valahogy az egesz olyan eroltetett es fura.

"okey-dokey!"



John Wick
Végre pótoltam, gecijó volt.



helyes

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Rogue One

Jó volt. Nem tökéletes de jó.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Never too late.



Passengers

Annyira nem rossz, mint ahogy pl. rottenen all. A vicces az, hogy a kritikak pont olyanok, mint a film: nem tudjak megragadni igazan a lenyeget es epp ezert nem is lehet nagyon belejuk kotni.

Szoval erdekes egy film ez. 3 in 1, de egyik sem igazan eros. Nincs benne semmi kiemelkedo, tudomanyos resze botranyos (ill. nagyon sok olyan aprosag van benne, amire sokan plotholt fognak kialtani, sokra jogosan), tortenet faek, latvany rendben van, design kifejezetten tetszett.

Miert volt megis szorakoztato? Pratt, Lawrence es Shannon, ennyike



Shannon

? nem Sheen? vagy van egy Interstellar szintű cameo?



Jogos, keso volt mar :D



Blade Runner - Final Cut

Még sosem néztem meg ezt a változatát a filmnek, mert első blikkre nem sok értelmét láttam a régi rendezőihez képest... de azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam: változtatás az nincs sok, de attól még egyértelműen ez a "definitív" verzió.

Baromi szépen felújították a filmet, az meg különösen bejön, hogy valamivel világosabb lett, mint régen volt - ebből a világból minden extra részlet jól jön. Amin röhögtem egyet, hogy ez a "Most akkor Deckard replikáns-e?" kérdés már megint meg lett variálva azzal, hogy Scott átszabta az unikornisos jelenetet (Deckard most tökre ébren van közben, szóval Ridley már megint egy kicsit eltolta a dolgot a "De akkor is replikáns!" irányába, amivel semmi bajom sincs, mert nekem Deckard már mindig replikáns lesz :D).

Más jelentőset / érdekeset nem igazán szúrtam ki (talán 1-2 effekt le lett cserélve néhol, de annyival világosabb a film, hogy nem tudom eldönteni, placebó-e ez az érzés), mondjuk annyira nem is érdekel, simán csak jó, hogy nem lett elcseszve a film, sőt, többet is nyújt a Final Cut a többinél.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A Rare exports jó film? Elaludtam még az elején és nem tudom, hogy folytassam -e. (Nem a film hibája, elég fáradt voltam.)

ShowHide spoiler #


Szerintem gyenge, bár sokan szerették anno.



Akkor nem folytatom :)

ON

The girl with all the gifts
Szeretem a zombis témát, viszont kb 2 film van, ami tetszik is. (Könyvből a WWZ az etalon, amiből a film csúfosan szar lett.) Na, ez a mozi lett a harmadik. Jó felépített mozi, remek szereplőkkel.

Sing
Úgy készültem, hogy utálni fogom ezt a mesét, de végül egész jól szórakoztam rajta. Semmi kiemelkedő, de nem kapartam le az arcomról a húst unalmamban. Egyszer jó. (No, nem feltétlen moziban.)



Dante írta: Szeretem a zombis témát, viszont kb 2 film van, ami tetszik is.

Melyik a másik a Zombieland mellett?



28 days later
(plusz még a Shaun of the dead és slightly related: Hullajó :)



Nem tartom magam mértékadónak a témában, de nekem eddig a 28 nappal később és a Holtak hajnala rimék viszi a prímet.

Szerk: Shaun marha jó, de előbb vígjáték nálam, semmint zombi film.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Spotlight
Remek film: jo sztori, kivalo szineszek, eros forgatokonyv.



The Magnificent Seven.

Egész kellemes kikapcsolódás volt. Egynek elmegy.



The neon demon
Szimbolizmus ide, vagy oda, de ez egy kalap szar volt. Elle tényleg gyönyörű lány lett, de jó ideig ez volt az utolsó NWR film, amit megnéztem. Már a Drive-tól is téptem a hajam, de ez arra is rátesz egy lapáttal.



O.o :( Pedig... :(



A téma tök jó, a kezdés is, aztán hamar átmegyünk a hetvenedik, a rendezőre jellemző baszott lassú shotokba, amiket alkalomadtán még jóóóóóól be is lassít, hogy végképp elérje azt a fokú vontatottságot, amitől megőrültem.

ShowHide spoiler #

Egy Lynch képes pl. egy Mulholland driveból hasonló eszközökkel végig érdekfeszítő filmet csinálni, NWR szerintem nem.



Valószínű hangulat kérdése is a dolog. Nekem idénre Top3-ban van a film, dehát ízlések és pofonok ahogy szokták mondani. (meg mondjuk elég tré is volt az idei film felhozatal sajnos, de az majd egy másik topik témája lesz pár nap múlva)



Érdekes tényleg, hogy néhányaknak a Neon Demon mennyire nem, nálam is simán ott van a három legjobb között, ami egyelőre (hé, még van 3 nap :D) így néz ki:

1. The Witch
2. Neon Demon
3. Arrival

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Prometheus because why not?

Gondolom, erőltetem a dolgot, de a Covenantról kijött eddigi infók és a tréler alapján gyanús nekem, hogy Shaw biztosan nem kap annyira fontos szerepet a folytatásban, mint amit eredetileg szánni akart neki Scott.

Egyrészt 4 éve sehogyan sem tudom kiverni a fejemből azt a gondolatot, hogy Shaw terhességével valami Szűz Máriás dologra kéne gondolni: adott egy meddő nő, aki a fekete szmötyivel felturbózott Holloway hatására hirtelen terhes lesz. Talán space Jesust is ilyesmi módon hozták létre az engineerek annak idején, 2000 éve?

Másrészt meg ott van a filmen végigvonuló, folyamatosan a néző fejébe sulykolt motívum: Shaw kérem szépen VALLÁSOS, üvölti a pofádba Scott. A nyakában hordott kereszt mindenek felett áll nála, még a film végén, a hajók megsemmisülése után is az az első kérdése Davidhez, hogy "hol a keresztem?", majd miután visszakapja, hosszú másodpercekig nézhetjük, ahogyan a nyakába teszi azt. David szinte csodálkozva - és a néző szájába rágva - közli ezután, hogy "wow, baby, te mindezek után sem veszítetted el a hitedet". Ebből csak és kizárólag arra tudok gondolni, hogy Shaw az élő bizonyíték arra, hogy az emberiség nem érdemes a kiirtásra: lehet, hogy megöltük a space Jockey-k által ránk küldött Jézust, de volt értelme a dolognak, vallás meg erkölcs lett belőle, a rómaiak bűnei eltűntek, "megváltódtak" Krisztus halálával. Ha Shaw esetleg a jövőben összefut egy adag engineerrel, kereszttel a nyakában bizony elég jó eséllyel be tudja nekik adni, hogy nem vagyunk olyan szörnyűek (csak kussoljon Donald Trumpról! :D).

Rohadtul kíváncsi leszek, hogy a Covenantra megmarad-e ebből a szerintem viszonylag erősen kiérezhető üzenetből bármi is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ne érts félre, nem rajtad, hanem ezen a vallás-erőltetős témán
DE HADD HÁNYJAK MÁR EGY JÓÍZŰT!
Köszönöm.
(Mekkora szerencse hogy nem vagyok zsiráf.)



Persze, mert TI öltétek meg az enginert!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!