Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Retrózol egy 10 éves hozzászólást? :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



No, visszaolvastam. Csak így tovább, Moken, máris tartalmas a délután ;)

Havi 150-ből pedig ügyesen pár év alatt pld simán össze lehet rakni egy ufó civic type-r/s-t vagy egy 350z-t.

Ne etessétek ilyesmivel a srácot, mert elhiszi!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Főleg, hogy azok nem is kocsik :D



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Hát mi? :D

Legjobb benzines motorokat a japánok gyártják, just saying.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Fikázd le mások autóját, kezdőkészlet:
rwurl=http://static.origos.hu/s/img/i/1508/20150805bkv-jegy-hamisitas.jpg?w=64...
;D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mert a német meg amerikai motorok annyira rosszak :D Amúgy a Civic-el nincs probléma, fiatalon spanomnak is az volt (type S), jó kis járgány volt, de azért 30 éves kor felett már nem jár olyannal az ember szívesen szerintem. De ilyen 350Z-k stb. :D Bele se fér egy normál caucasian ember. Én 5 dolgot vettem figyelembe a kocsi választásnál: 1. Legyen szerelem első látásra; 2. Legyen kényelmes, multifuncionális, praktikus. 3. Jelenhessek meg vele a világon bárhol. 4. Legyen biztonságos. 5. Mit üzen rólam az embereknek/csajoknak.
Van egy pilóta ismerősöm, Ford Mustangja van, hozzá nagyon illik egy ilyen menő verda például, de engem anyám pofán vágott volna, ha egy ilyennel állítok haza. De ezek a kis japán sportkocsik kinek állnak jól? Mi értelmük itt Magyarországon? Nem rég ismerősöm vett egy arab orvostól egy Acura-t. Na az tényleg rohadt jó kis kocsi volt. Gyönyörű hang, tágas, kényelmes, és ha odalépett neki akkor rendesen megindult.



Moken írta: trollkodás volt az egész

"elhiszem"

részünkről viszont az utóbbi pár oldaltól függetlenül is megírhattuk volna, így: nem. amúgy ne érezd magad cikinek, itt mindenki retardált. eleve azért ír ide.



a demagóg érvelési technikákat is érdemes mellécsapni, hogy tudják honnan jöttél.
Pl. "nem jó a mercedes? csinálj jobbat!!"



Legjobb benzines motorokat a japánok gyártják

aha, bologat a ronyom a 320k kmevel :)

Parizer forever.



ilyen 350Z-k stb. :D Bele se fér egy normál caucasian ember.

Megjegyezném, hogy a Z szériát mindig is elsődlegesen az amerikai piacra szánták. Érdekes lenne, ha nem férnének el benne a fehér arcok, de itt vagyok én is jó példának. Őszintén szólva eddig egyedül az MX5 volt az, amiben nem ártott lecsatolni a bal karomat, de az egy kis porbafingó kupé, nem hinném, hogy a Smart roadster jobb ebben.

30 éves kor felett már nem jár olyannal az ember

Mutasd meg kérlek, hogy a 30 éves S osztály hol járóképes a gyakorlatban. Ezek még oldtimerként sem kellenek a kutyának sem. Egy kocsi sikere onnantól mérhető igazán, ha egy gyári állapotú példány ára jócskán meghaladja az eredeti (inflációval korrigált) vételárat. Ez jelenleg egyik S osztályra sem mondható el, pedig nem ma jöttek le az elsők a szalagról.
Ellenben a jó öreg 240Z-vel, amit ma már aranyárban kapsz csak. Akkor most mi is van?

Én 5 dolgot vettem figyelembe a kocsi választásnál...

Vennél, ha szüleid adnának rá/dolgoznál. Fixed for ya ;)

De ezek a kis japán sportkocsik kinek állnak jól?

A jó sportkocsi mindenhol kicsi méretben, gyártási helytől függetlenül, hiszen nincs kanyarsebesség, ha nagy a súly. Amire te gondolsz, az a GT. A 350Z félúton van a GT és a sportkocsi között, mert nem olyan pici éppenséggel.
Kinek állnak jól? Bárkinek, aki tudja faszán hajtani őket, no és fenn is tudja tartani az állagukat. Az ilyen kapuzárási sportkocsis, őszhajú majmoktól mindig hánytam, de egy fiatal mi mással járna? Majd egy nagypapás Mergával?

Mi értelmük itt Magyarországon?

Mint bármi másnak.

vett egy arab orvostól egy Acura-t. Na az tényleg rohadt jó kis kocsi volt. Gyönyörű hang, tágas, kényelmes, és ha odalépett neki akkor rendesen megindult.

Acura=Honda -most akkor ezzel mit akartál mondani?

szerk: bónusz:

engem anyám pofán vágott volna, ha egy ilyennel állítok haza.

Egy felnőtt, független, sikeres embert hol érdekel, hogy az ősei milyen verdát látnak jónak? Egyáltalán miért lakik 29 évesen a szüleivel?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Itt a 30 évvel szerintem az ember korára célzott, nem az autóéra :) Már ha egyáltalán bármire célzott, mert eltalálni semmit se sikerült.




Igazad van. Hát igen, 30 év fölött már csak papis autóval érdemes bárhol megjelenni. A performace drájvin a tizenévesek sportja. Én mondjuk itthon nem láttam még 2x éves arcot pl Proschéval.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Bazzeg, eddig kajak azt hittem, hogy Ripla volt a HW/RW történetében a legzakkantabb arc. Most már komolyan holtversenyben vagy vele, Moken. :)



Valami 15 éves Boxsterrel én láttam már fiatalt, de ja, amúgy inkább 30-45 közöttieknek van.

Főleg ha valami drágább típus. Ezzel a panamerával nagyon jó lóra tett a porsche anno, a befutott 40-eseknek ennyi idősen általában adva van rá pénz, kapuzárási, és gyerek is. Érdekességképpen nálunk a faluban is van egy.



Ez is persze a világ szegényebb részére jellemző. Nyugatabbra azért akadnak szép számmal 2x éves sportautótulajok, bár szerintem a többségnek ott is már a B oldalon forog a lemez, mire megengedheti magának.
A Panamérára meg +1

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hát igazán szemétség, hogy a diákhitelből nem jön ki egy zsír új sportkocsi ára! Pedig sokkal gyorsabban odaérnének a fiatalok az egyetemi előadásokra és gyakorlatokra, nem kéne a tömegközlekedéssel szórakozniuk. :( Az élet igazságtalan.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Mivan??? Milyen 30 éves S osztály? Én azt írtam, hogy 30 éves kor felett egy Honda Civic már nem az igazi. Ebből mégis, hogy hoztad ki ezt az egészet :D
Ki lakik a szüleivel? :D 19 éves korom óta egyedül lakok, de attól még ha anyámékhoz megyek az nekem hazamenés. És jó esetben a szüleim értékrendje számomra is irányadó.
És mégis hol hajtod jól meg azt a 350Z-t? :D Azon a pár pályanapon évente, vagy a városban előzgetsz össze vissza? Egy nagyra nőt gyerek vagy. A férfiak igazi kocsit vesznek. Erre céloztam előbb is.
Érdekes én pont 20-as 30-as elkényeztetett kis vállalkozó kölyköket látok Porscheval meg AMG GT-vel mászkálni. Németben meg idős őszhajú orvosokat. Az Acurat pedig azért írtam, hogy ha már japán kocsi, akkor az egy jó példa lett volna.



Az a helyzet, hogy elég nehézkes az én való életemet a te elképzelt valóságoddal összemérni ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



19 éves korom óta egyedül lakok

Nem a fejedben. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Várj, lehet, hogy minket most csak álmodik. Elvégre olyan valóságosak, mint mi most.



Lelep a manager, akivel a japanok kozul a legjobban lehetett dolgozni mert jo arc, angolul jol beszel es rugalmas. :(

Regen minden jobb volt.



Ez jó volt :)



Jól halad a videokartya gariztatas egyelore 31 napja van az iponnal, rakerdeztem a 15. nap utan hogy mivan aztmondjak a beszallitonal van a cuu,majd szolnak ha van valami valtozas...

De legalabb kuldtek azota 10 hírlevelet :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Kezdj el anyázni náluk. Nekem is állandóan ez van: várok 30 napot, elkezdem őket zargatni naponta fórumon, mailen, és hirtelen nanemá, megoldódik. Amíg ezt meg nem teszted, ülnek a seggükön.



Én még a fogyasztóvédelemmel való fenyegetést tudom ajánlani, lehetőleg telefonon. Az általában elég szokott lenni.



Jah egyértelmű. Ez már bőven törvénybe ütközik.



tul nyugodt vagyok+lefoglal a vizsgaidoszak, én már kivarom ezt az évet (bár lehet januar 2.án kene odaszolni nekik akkor jar le pont a gari :D )

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!