Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Daredevil S02
Nem ér az első évad nyomába. Minden, ami az első évadban jó volt, az a második évadban kábé a 3-4. részig tart ki, és utána részről részre egyre nagyobb wtf lesz a sztori is, meg a karakterek reakciói is. Nem mondom, hogy rossz, egyszer simán végig lehet nézni, de az első évad által magasra tett lécet nagyon nem sikerült megugrani.

ShowHide spoiler #

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Teljesen, nagyon, maximálisan egyetértek.



Yep. Pretty much this.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!




#2160



Black Mirror S01E01

Érdekes, elgondolkodtató.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



És ez amúgy mi?

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Guilliermo del TROLLo
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=E61qPSgW9uQ



Black Mirror S01

Nem is tudom, hogy szabad-e ezt az antológiát sorozatnak nevezni. Nagyon jól elkészített három darab "filmes novelláról" van szó, melyeknek semmi közük egymáshoz. Mindegyik más korban, más szereplőkkel, más felütéssel operál. Ami közös bennük, hogy mindegyik elgondolkodtató. Nem ás egyik sem nagyon mélyre, nem akar szájba rágni semmit, csak tök jó kis gondolatkísérletekről van szó profin kivitelezve. Nem terhelik le az agyat, de látszik rajtuk, hogy a készítők nagyon is alaposan végiggondolták őket. Abszolút ajánlott. Főleg, hogy 2,5 óra alatt abszolválható az "évad".

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=d714bEXFny4
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

"okey-dokey!"



The OA S01E01-S01E02

Első két rész alapján bejön, csupa meglepetés, amikor kezdene leülni vagy unalmas lenni, akkor jön egy kanyar, egy váltás vagy valami történés ami üt mint ipari áram.



Kérdezem ismét. Ez amúgy mi? Mert a trailert megnéztem de semmit sem mondott nekem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Még nem tudom, mert elég sűrűn változik. :D

ShowHide spoiler #


Freak írta: Kérdezem ismét. Ez amúgy mi?

De miért kérdezed ismét? :D Inkább értékelhetnéd, hogy a trailer ezúttal kevésbé klisé- és spoilerhegyvonulat jellegű. De akkor álljon itt a wiki első fél mondata is:

The OA is an American mystery drama web television series, with science fiction, supernatural and fantasy elements

Többet személy szerint nem is akarok tudni, mielőtt leülök elé.

ibi amentia latet



Mert gondoltam talán ezeken az általános sablonokon túl tudni valamit erről ha már itt többször is be lett linkelve. De ok.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



american horror story SE6
nekem meg mindig bejon. tetszenek a hirtelen stilus valtasok, meg hogy a horror osszes tipusat fel/bedolgozzak. felo, hogy lassan kifogynak az otletekbol mar itt is erezheto a kifulladas. rovidebb is mint az eddigi evadok de igy is par dolgot feleslegesnek es idohuzasnak ereztem.

the strain SE3
itt vegre felporgetik a vilagvege hangulatot. a balf@szkodasok meg a belso vitak kicsit eroltetettek es ezert idegesitoek de azert kivancsi vagyok a folytatasra.

The Blacklist SE 1-2-3
hat ez eleg fura. spader es a karaktere qrvajo, foleg az elejen (kesobb mar kezd sablonossa, baromira kiszamithatova valni) a tanyerarcu-bulldogszaju foszereplocsaj alapbol sem volt szimpatikus, de a forgatokonyvnek es a fenykepezesnek hala, mostanra mar teljesen gyulolheto figura lett (az amugy is lefele szelesedo rombusz formaju hombar arcat alulrol venni rendszeresen mikozben konnyes szemmel dramazik es f@szsagokat mond megfizethetetlen -minden masra ott az american express)
a tortenetek nehol tok jok, neha annyira gyoparak (foleg az FBI szuper agyai nelkuloznek minden logikat, de ebben is kiemelkedo a foszereplo) hogy az ember a hajat tepi. nagyon kettos.

mesmeg foleg Freak megnyugtatasara kozlom, hogy kihagyom a westworld-ot, miutan olvastam, hogy a folytatasra tobb mint egy evet kell varni.:D

"okey-dokey!"



Blacklistet a csaj miatt hagytam abba. :/

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



az azert megnyugtato, hogy nemcsak az en hatamon fut a borsodzo tole...

"okey-dokey!"



The Expanse sorozatot nézte valaki? Érdemes belevagni?



Belekezdtem de három részig bírtam. Állítólag nagyon jó sorozat de nekem nem jött be.
Nézz meg 2-3 részt aztán úgy is kiderül annyi alatt, hogy tetszik e vagy sem.



Többen is néztük itt. Nem rossz scifi. Ezt úgy mondom, hogy alapvetően hiány van értelmes minőségi scifi sorozatban évek óta. Néhol kicsit lassú lehet de ha bejön az amolyan scifi mystery és nyomozós, konspirációs jellegű téma akkor mehet. Nem egy B5 vagy Farscape minőség de teljesen élvezhető. Első évad az első könyv kb felét dolgozza fel minimális változtatásokkal.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


LY képe
LY
Donator

Expanse elég jó. Második évad előtt pont le tudod tolni az eddigieket :)


LY képe
LY
Donator

Kicsit lassan indul be, az tény, de világot és karaktereket kell építenie. Freakhez meg még annyit tennék hozzá, hogy a Syfy bőkezűen adta a költségvetést is, szóval főleg tévéhez képest nagyon jó a látvány; plusz az űrutazás és minden egyéb körítés még tudományosan is elég korrekt. Bár hang azért van az űrben itt is ;)



Nekem nagyon tetszett az expanse. Mindazonáltal ha a negyedik részt is untad, ne folytatsd ;-)



Engem az elején beszippantott. A negyedik részig mindenképp nézd, az teljesen odabasz. Ha az se jön be, akkor nem neked való.

Vill du bli ihop med mig?



Meghökkentő mesék 21th century edition?

Vill du bli ihop med mig?



Meggyoztetek :)



The Expanse 1-4 rész

Na pont ilyen sorozatra vágytam! Nekem már elejétől azonnal bejött és emiatt annyira nem is volt kiugró számomra a 4. rész, nekem akció nélkül is érdekes volt az egész. Néhol a nagy kedvenc Babylon 5 feelingjet idézi, ez a Föld vs Mars vs Kolóniák ott is központi szerepet töltött be. Imádom, hogy a legjobb scificben leírt technikai megoldások köszönnek vissza (nagysebessegu urutazashoz a szervezetet védő lötty, sérülést azonnal gyógyító páncél, urcsatak zajlasa, stb.) és a látvány is megfelelő (bár nekem utólag brutalnak tűnik, h a B5-ben anno h voltak képesek megvalositani azt a látványt zirka 20 évvel ezelőtt). Thomas Jane, Steven Strait jól hozzák a lead roleokat, bár egy két mellékszereplő elég egysiku eddig nekem. Nagyon remélem h Syfy nem kaszálja ezt is el, mint az Ascensiont, mert akkor tényleg bombát robbantok náluk.


LY képe
LY
Donator

Most jön a második évad februárban. Már csak azért is tartoztak legalább ennyivel, mert - ahogy Freak is írta - az első évad kb. az első könyv 2/3-ánál ér véget ;), bár így mondjuk borítékolható hogy a másodikat is bónusz cliffhangerre akarják kifuttatni... De a nézettségnek és a pozitív kritikáknak köszönhetően egyelőre minden arra utal, hogy egy jó darabig folytatni akarják.

Huuuu és most látom hogy kijött a hatodik könyv, megyek is megvenni :D



LY írta: Huuuu és most látom hogy kijött a hatodik könyv, megyek is megvenni :D

Milyen a vélemény a további könyvekről? Én most tartok a negyediknél amit nemrég kezdtem.

ShowHide spoiler #

Amúgy 2/3-ot irtatok múltkor is és én az első évad után olvastam el az első könyvet és szerintem inkább az 50%-ánál volt a vonal majdnem precízen :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!