Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


A jó bűdös kurva anyját annak, aki belvárosi panelba költözik és nem bírja elviselni a környezet zaját. Konkrétan a szomszéd nő átkopog az éjszaka közepén, ha merünk 11 után normális hangerővel beszélgetni az ágyban párommal. Ma is atjött egy nagyon kedves barátom, aki évente egyszer jön haza csak Németországból és normális hangerővel beszélgetünk az asztalnál ez a kurva meg elkezd kopogni... Köszönni se képes vagy atjonni és megbeszélni... Komolyan egyszer elkapom és leugatom a picsaba... Költözzön ki az ilyen bűdös kurva a vilagvegere... Vagy menjen a Marsra. Megjegyzes: bezzeg a tvm hangja nem zavarja...



Mindeközben Nightcrawler szomszéd szobájában:
rwurl=https://i.imgur.com/T3zxZIj.jpg

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Szexelni otthon nem is szoktatok ugye? :D



Poén, hogy az bezzeg nem zavarja... Biztos erre élvez ez a szingli középkorú k...

Holnap a küszöbére szarok...



Az majd megold mindent.



Az nem lehet, hogy épp őt döngetik, és az ágy kopog a falatokon? :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



úgy fostam ettől a résztől (is)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Hogy én ezt a részt mennyire utálom a Half-Life-ban. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Türelmes vagyok alapvetően, de ez azért... Hogy a jó kurva anyját annak a cégnek, amelyik elkér 448.000 Ft + ÁFA díjat azért, hogy egy állami tulajdonú cég internetes portáljából (amit ők készítettek) kiexportálják az adatokat a migráláshoz. És aztán idebasznak egy bináris LifeRay Portal export fájlt, meg egy 6 odalals word doksit, hogy a benne lévő (az export igazából egy nagy .zip) nagyjából 11.000 darab XML fájl közül melyik könyvtárakban találjuk a releváns elemeket.

Ja, és "véletlen" a tesztszerverét küldték el, amin 2 évesek az anyagok, és 2432 darab hiányzó PDF van benne az export saját manifest.xml fájlja szerint.

Az ember esze megáll, de komolyan.


Tno képe
Tno

Jeee!:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Welcome to magyar IT piac.... ha nem túlárazott, akkor az inkompetens manager ígéri túl többszörösen az időkeretet.



Nem kell bemutatni a piacot, évek óta állami cégeknek gyártunk dolgokat a fun melók mellett :-D

De ez most azért vág az elevenembe, mert kinek kell ezzel szórakoznia, mert addig nem fizet az ügyfél, amíg nincs migrálás? Nyilván nekem... Oké, kérjen horror pénzt érte (bár ez azért még ezen a szinten is pofátlan), de legalább működjön!



ezen mi a horror penz?

Parizer forever.



Egy gombnyomásért, meg 6 darab A/4-es oldalért, aminek a 2/3-a screenshot? :-D Mindezt egy olyan tartalomért, ami egyébként az ügyfél tulajdona (üzemeltetőként elzárkóztak attól, hogy egy adatbázis-mentést meg egy .zip fájlt adjanak)? Sok mindent láttam az emúlt években a nagy állami megrendelőknél, de ilyet azért nem :-D



Moken írta: :DDD Pszichologusokat ki nem allhatom es biztosan nincs rajuk szuksegem. Eleg sok csaladi ismeros meg szemelyes haverom van kozottuk szoval tokeletesen kepben vagyok. Egyreszt a klinikai eseteket nem nezve az o munkassaguk abbol all h becsapjanak teged, vagyis h ravegyenek h te csapd be onmagad. A legtobb esetben a pszichologus semmilyen problemadat nem oldja meg csak elhiteti veled h az nem is problema. De van akiknek bejon ez es szukseguk van ra, en viszont a tisztanlatas hive vagyok minden korulenyek kozott.
Most sarkallatos peldaval: ha te vagysz valamire az eletben akkor egy pszichologus a legtobb esetben nem abban fog segiteni h elerd ezt a celt hanem inkabb beadagolja h igazabol te nem is erre vagysz :D
Az egyik meselte nekem h egy no aki egy hazas pasi szeretoje volt azert ment hozza h segitsen neki abban h a pasi szagat elviselje (!) mert rosszul volt tole, de amugy ajandekokat vett neki, stb. szal nem akarta elvesziteni....
Tom Cruise, Lewis Hamilton is gyuloli az osszeset :D
Akinek igazan eros szemelyisege van annak szerintem nincs ilyen fajta segitsegre szuksege, nekem konkretan meg is mondta egyik h inkabb nekem is pszichologusnak kellett volna mennem :D

Jah igen: ezt a Gucci oltonyos bekepzelt szemelyiseget is pont egy pszichos haverom alapjan adtam elo :D

Scientológusokat hozol fel példaként? Menő.

FIGYELJ.

Gecisok komplexusod van, ez látszik minden kibaszott kommentedből, de ez abszolút nem gond, csak menj el szakemberhez, akiben bízol. Ha pszichopata vagy (empátia nélküli manipulatív aki át akarja verni, nem egyenlő az sem a sorozatgyilkossal), vagy befeszülsz és képtelen vagy hinni benne, teljeen kinyílni és őszinte lenni, akkor nem segít a pszichológus egyedül. Egyébként meg etikailag sem mondhat meg neked semmit, épp a tisztánlátásod magaddal szemben az egyetlen célja és kérdéseket segít feltenni, amit hidd el, nem fogsz magadnak megtenni soha. Van ismerős több is, tudom. Pont azért nem tudsz túllépni rajta, mert igazán erős személyiséged van, vagy azt hiszed.

Minden második mondatod azt sugallja, hogy a külvilágnak akarsz megfelelni, semmi nem jön belülről, aminek 1000%, hogy mélyen gyökerező oka van. Egy dolgot kell megértened, hogy magadtól ebből nem fogsz tudni kikerülni és nem azért mert gyenge vagy, hanem mert ez kurvára egy ilyen betegség. Ha rosszra gondolsz, akkor gondolj arra, hogy igazából ez nem te vagy, hanem egy rossz spirál legalja.



trollkodás volt az egész, csak Stratoék nem akarják törölni pedig kértem őket amikor láttam, hogy túlzásba ment a dolog,gondolom példát akarnak statuálni :D De azért kösz a tippet :D
Amúgy nem értem mi baja a szcientológusokkal mindenkinek. A keresztény gyerekrontó egyházak ugyanúgy tele vannak homárokkal meg sikkasztják a pénzt 20x annyi ideje.



Na igen, a pszichomókusok leszólása nem valami jó gondolat, sőt, az egyik legnagyobb baj nálunk, hogy a pszichológushoz járást megvetjük, gyengeségnek tartjuk, míg pl. az amcsiknál teljesen természetes dolog. Meg is lehet nézni, hogy napi szinten mennyi komplexusos vagy olyan emberrel futsz össze kishazánkban, akikkel tutira nincsen minden rendben.

Van két haverom, akik elég komolyan meséltek nekem az ilyen élményeikről, és mindkét esetben tök sokat segített rajtuk a dolog (és nem, nem tökre lelkizős, idegsokkos emberekről van szó, az egyikük pl. egy igazi kigyúrt, jobbos fegyverbuzi, akitől nem sok minden áll távolabb az érzelgősségtől :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



trollkodás volt az egész

Ja, oké akkor. Bár lehetne ilyet trollkodni, akkor még el is hinném neked (most nézegetem vissza a teljes performanszt: igazából erős 7/10 lenne trollszakmai szemmel, ha tényleg kamu lenne, csak sajnos túl sokszor derül ki, hogy nem az), de így csak úgy vagyok veled, mint anno a HW-n voltam: te nem létezel. Amit itt mutatsz, az egyszerűen nem áll össze emberré az én értelmezésemben, szvsz a teljes viselkedésed egy nagy kamu, amit maximum valami hülyegyerek unaloműzőjeként lehetne körülírni.

És akkor neked kéne segíteni, meg téged kénne szánni most itt? Hát, az sajnos az őszinteséggel meg a felelősségvállalással kezdődne talán. Részemről ma inkább nem, de azért kösz, hogy egy kicsit beleláthattunk borzalmas állapotokban tengődő elmédbe, egy élmény volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A trollkodas nem jó szó erre. Inkább úgy mondanám, hogy társadalmi kísérlet, ezekre nincs jobb egy forumnal. A haverom aki az egyik legjobb fiatal pszichológus a városban azt mondta, hogy többet tanult az emberekről a CSHU-n, mint a suliban :D Volt alapja egyébként, mert tényleg rossz napom volt, de aztán valaki feldobta a magaslabdat és ihletet kaptam. Én kértem Stratoekat h töröljék, mert lelkifurdim volt. De egyébként a viselkedésem a fórumon teljesen őszinte az esetek 80%ban.

Jah mert ami amcsiban van arról biztos példát kell venni :D Nálunk ahogy hallottam most a kineziológus meg a csaladallitas a divat. Az ilyen kigyurt jobbikos fegyverbuzik meg aztán tényleg olyan emberek akiknek minden rendben van a fejében :D rengeteg hülye van, elég sok klinikai eset is, náluk tényleg szükség van szakember segítségére. Az usaban a sok szethajtott, turbó életmódot folytató menedzsernek sem árt az a heti 1-2 óra terápia vagy a mondjuk a sportoloknal. De amit kecske is leirt, itt csak magán tud segíteni az ember, van akinek ehhez segítség kell, vannak olyanok akiknek nem. De a legtöbb esetben ez csak tüneti kezelés, nem a problémát szüntetik meg csak elviselhetobbe teszik. Az a baj, hogy a mai társadalom próbálja egyenlőnek tekinteni az embereket és ezt úgy érné el h a gyengék szintjére húznak le az eroseket, a csorok szintjére a gazdagokat, a buták szintjére az okosakat. Nem akarják tudomásul venni, hogy ennek a 8 milliárd embernek tényleg kb. 10-20%a ér valamit, a többi csak szolga a kaptarban.



ennek a 9 milliárd embernek

biztos vége van már a trollkodásnak? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Hagyjad már, csak a következő sztorit készíti elő arról, hogy a jövőből jött. :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RD7HJgfPESU

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Boz képe
Boz

Éljenek a videojátékok!



A trollkodas nem jó szó erre. Inkább úgy mondanám, hogy társadalmi kísérlet

Ja hogy társdalmi kísérlet, úgy már mindjárt más. :D Ember, nincs olyan teremtett lélek a bolygón, aki ezeket az érveket beveszi, hidd el.

a viselkedésem a fórumon teljesen őszinte az esetek 80%ban.

Mákod van: ha 79% lenne, már hazudós lennél.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Azért nyugtass meg, hogy az nem volt kamu, hogy S mercivel jársz... Mert különben szóba se állok ezek után veled.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



a igen, a pszichomókusok leszólása nem valami jó gondolat, sőt, az egyik legnagyobb baj nálunk, hogy a pszichológushoz járást megvetjük

nekem gyakorlati tapasztalatok alapjan van rossz velemenyem roluk :) a kisebbik gyerek miatt eleg sokhnal jartunk + csajozas kozben is az egyik kiszemelt az volt...

Parizer forever.



Moken írta: trollkodás volt az egész

Az igen! Azért látom nem véletlen örvendessz ilyen 'hírnévnek'.



kamu
tulsagosan megnyiltal, es szegyelled
tenyleg a kulsosegeknek elsz

az autos topikban viszont tenyleg trollkodsz

Parizer forever.



Ugye azt azért sejted, hogy ezek után akármit írsz, azt nagyjából leszarjuk?

Tudod, a bizalmat csak egyszer lehet eljátszani...



trollkodás volt az egész,

rwurl=https://i.imgur.com/FWGNjwp.gif

A keresztény gyerekrontó egyházak ugyanúgy tele vannak homárokkal meg sikkasztják a pénzt 20x annyi ideje.

meg akartam keresni, hogy ez hány kommenteddel áll szöges ellentétben, de a 10 mp-ben rájöttem, hogy igazából leszarom :D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!