Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Megjegyzés: hozzászólásom megírása után láttam a telefonos topikban frissebb fejleményeket és a bant, abba én most már nem kutyulok bele, azoktól függetlenül kerül most ide ez az álláspont.

Olvastam, hogy nem kommunikálsz a moderátorokkal, és tiszta sor, hogy nem értünk egyet. Nem is azért írom, hogy feltétlenül olvasd vagy válaszolj rá. Viszont mindenkinek okulásul szolgálhat, ha moderátorként a személyeskedés kérdéskörre és moderálási elveket illetően reagálok, nem mintha eddig sokaknak problémát okozott volna a betartásuk.

Minden személyeskedés, amikor a másikat a személyében megtámadva érvelsz. Ami önmagában egy túlzóan tág kategória, de ha korrekten akarna fogalmazni a házirend, akkor lenne 40 oldal Wordben, így maradt olyan formában, ami józan paraszti ésszel elég az összes fórumon is. Mert meggyőződésem szerint egy szűk társaságban lehet egymás személyével is foglalkozni valamennyire, ez is erősíti a cinkos jelleget, meg különben is mindenki ezt teszi, a fórumok 90%-án a moderátorok nem tudják mit jelent a személyeskedés (leragadnak ott, hogy anyázás a másikra).

Nem minden személyeskedés moderálandó, mert az már tényleg durva cenzúra lenne. Azzal sem értek egyet, hogy minden esetben logikai hiba, ami ne férne bele a korrekt vitába. De amikor valakivel egy wall of textben foglalkozol, más, nem publikus, zártabb körben zajló témákra is célozva, és ebből levonod a tanulságot, hogy a telefonokhoz nem érthet, az tényleg elsősorban flamebait. Az útszéli hangnem kerülése korrekt, de ettől még a mű tanulsága a szebb fogalmazás ellenére sarkos volt, és ehhez nem kellett a sorok között sem olvasni. Az is irreleváns, hogy az adott személyt sérti-e (tegyük fel, hogy funkcionális analfabétával vitatkozik az ember, lehet, hogy nem is érti), mert nem lehet mindenkinek az egyéni szintjéhez igazodnia a moderátornak, és egy nyílt fórumról van szó, nem kétfős magánbeszélgetésről. Ha a célszemély megpróbálná magát védeni, akkor tulajdonképpen ezt azzal tehetné, hogy egy totál offtopik wall of texttel fejti ki. A témát csak félreviszi, és az nem arra van, hogy ott nevelj te vagy bárki embereket. (Az, hogy pár egymondatos off utána becsúszott, kevesebb balhéra ad okot, és ha nem maradna annak, lépnénk.) Az pedig igenis minőségi romlás lenne, ha erről kellene szólniuk a topikoknak, meg arról, hogy hol van a 7/24-es moderátorszolgálat. Mindez túl sokszor meg is történt a múltban.

A konkrét esetnél is le lehetett volna írni, hogy az almarekeszes kép miért nem túl a legkézenfekvőbb illusztráció egy telefonvásárlási útmutatóhoz (ha ebben igazad van, akkor csak ezzel foglalkozva is tudsz érvelni). Ha arra megy a célzás, hogy más topikban kifejtett munkássága miatt egyébként sem tőle kérnél tanácsot telefonvásárlás ügyében, az nyilván személyeskedés, és talán nem is elegáns, de ez sem ugorná meg sok moderátor ingerküszöbét. Ha más említett témáit illetően van kifogásod, annak tudod jól, hogy van topikja, ott - nyilván a szabályok keretei között - lehet tisztázni, és akkor máshová máris nem megy fölösleges flame máshol, hanem marad a privát részen, ami ott még ontopik is, és emberi hangnemben meg is beszélhető a jogos vagy jogtalan kritika. Ontopik érveket többnyire le lehet győzni ontopik érvekkel, ha te érvelsz jobban. Nevelésre pedig fentebb írtaknak megfelelően ott van konkrét esetben az adott topik, privátot meg lehet írni bárkinek, ignorálni meg pláne. De nagyon kevesen fogják éppen egy személyeskedő, más topikra hivatkozó wall of text alapján felismerni azt, hogy valaki nem ért a telefonokhoz vagy a púpos bálnákhoz. Efféle fórumtársi paternalizmusra csak ezért nincs szükség.

Törlés pedig van és lesz. Büntetés? Az. Semmi szükség arra, hogy valaki márványba önthesse szabálytalanságokkal kicsipkézett odamondását, csak mert a figyelmeztetés vagy a ban ellenére úgysem törlik, és aztán ott csámcsoghat rajta mindenki. Kevés fórumon szült ez jó vért, és a moderátorok álláspontja szerint kontraproduktív. És ezzel az is elkerülhető, hogy aztán az utolsó törölt hozzászólásban megtámadott ne védekezhessen, csak olvashassa a sértegetést (jelzem: nem minden esetben Grifter volt az utolsó elkövető ebben az esetben). Lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni ezzel a gyakorlattal, a moderálást vállalók történetesen az előbbi csoportba tartoznak. Ennek ellenére kerüljük a törlést, ha nem szükséges. Aki pedig a mostani hozzászólás lényegét akarja érteni, hogy most miről van szó, az ennyi alapján is érti bizonyos értelmi szint fölött.

A moderátoroktól mindig lehet kérdezni moderációt illetően, mindig válaszoltunk. Ha reklamáció volt, eddig az is mindig fontosnak tartotta a nyilvánosságot, és jellemzően mi is így jeleztük az észrevételeinket. Ha írunk is privát üzenetet, mert azt tartjuk hatékonyabb eszköznek, azzal sem lehet kiváltani a nyilvános "feddést", ha az indokolt. Most sem moderátori terrorról volt szó, hogy kidobunk azonnal, hanem figyelmeztettünk (és ezzel mindenki mást is), hogy ez így nem pálya, túl van határon.

Senkit nem kívánunk végleg elűzni vagy kirakni a személye miatt. De ha valaki a szabályokkal vagy éppen a most írottakkal szembemegy, azt előbb-utóbb utolérik a szankciók. Senki nem kap plusz jogosítványt, hogy jóskapistáskodjon mindezzel szemben, az adott kereteken belül pedig mindenki megteheti. Akinek ezek a legelemibb, kifejezetten liberális kommunikációs szabályok is túl kemények, vagy eljátssza, hogy képtelen azokat felfogni, és nem hajlandó változtatni, az nem fogja itt megtalálni a számítását.

Remélhetően tisztább lett a kép, és a továbbiakban tömörebb válaszok is elégnek bizonyulnak, nem fogunk minden esetről kisregényt írni, nem is lenne célszerű.

Sors bona, nihil aliud.



Csak jelezném, hogy :
- nem sikerült emailt küldeni a banról (most sem)
- nem sikerült egyik modnak sem hozzám szólnia értelmesen, megelőzendő a felesleges elmérgesedést
- nem sikerült értelmesen megindokolni, mi a probléma a hozzászólással, amit előbb töröltetek, majd Psy tök ügyesen visszaollózta, és egy másik topicba rakta, hiába jöttem én át ide, mert hát ő annyira ügyes mod, hogy képtelen még akár csak ezt is lekövetni és ott válaszolgat, mintha ez oda tartozna
- ettől függetlenül a hozzászólás így szétvágva és idézgetve legalább kétszer annyit foglal, mint eredetileg foglalt, tehát fontos volt szétvágni! (Ami önmagában már vicc, komolyan vehető helyen már egy ilyen apróság is kibaszná az összes értelmes biztosítékot.)
- látom nem sikerült felfogni, hogyha a másik minden áldott hozzászólásában a magánéletét teregeti ki, akkor nem lehet úgy válaszolni rá érdemben, hogy az ne lenne személyes
- Zoo és Psy indoklása egy-egy wall of textbe ágyazva: tág keretek között értelmezzük, majd mi eldöntjük! Ezt eddig is tudtuk/láttuk, látványosan szarul csináljátok, pont ez a gond. (Ahhoz képest, hogy egyedül egy közös régi ismerősötöket kéne tudni megrendszabályozni, de vagy hatotoknak, elég ciki a hatékonyság.)
- úgy látom utólag nem került további hozzászólás törlésre, vagyis nem tudom miért kaptam a bant (így utólag jött azért, amit töröltetek? Vagy vmi másért, amit nem töröltetek? Bár mind1 is :D )
- Az hogy van, hogy a személyeskedést részemről törlitek, de a feltételezett tartalmára érkező válaszokat a másik fél részéről (már önmagában is vicc, hogy folytathatja, ha egyszer törlés volt) ott hagyjátok, ő ezért nem kap semmit és minden fasza így? Csak költői kérdés.
- már a legutóbb is utolsó figyelmeztetés volt, erre most ha jól értem kaptam egy 1 hetes bant (a banról Zoo hozzászólásából értesültem, míg az egy hétről Psy Zaxxnak adott másik topic beli válaszából), aminek se indoklása, se értelme, hiszen már meg lettem büntetve a törlés és szokásos meghurcolás által, plsuz nézhettem, ahogy engem nyugodtan viszontrúgdoshatnak

Engedjétek meg így ezen acc egyetlen hozzászólásában eme költői szabadságot (de persze mindig van lejjebb, töröljétek csak ki ezt is! :D ) :
Kibaszott szánalmasak vagytok srácok, ez a helyzet. Buták, felkészületlenek, szervezetlenek és töketlenek is. Dilettáns, alkalmatlan, kontraproduktív és önsorsrontó módon.
Hogy ezt többen is személyes sértésnek veszik? Remélem is, mert úgy tűnik más okuk eddigi életükben nem volt rá, hogy változtassanak ezen.

Kibaszott kurva nagy szerencsétek, hogy én vagyok itt az egyetlen markáns probléma és én is csak kedvtelésből. Ha lenne még pár ezer annyira áhított felhasználó, a seggetek is vérezne, az ziher.

Én a helyetekben raknék egy végleges bant a Grifter accra, ha nem szeretnétek ezzel újra és újra szembesülni. Mert különben fogtok. Így legalább ennek a maradék 50-100 embernek megmarad a rózsaszínfelhős kis boldogsága.



Én a helyetekben raknék egy végleges bant a Grifter accra, ha nem szeretnétek ezzel újra és újra szembesülni.

nem szeretnénk. Egyikőnk sem, bőven meguntuk már a próbálkozást is.

Akkor ágyő és köszi a halakat, ment a perma. Emilt is kapsz róla.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ne már :( Én nem tudom mit csinált Grifter, de ő egy nagyon meghatározó szereploje ennek a közösségnek 15 éve, meg ha nem nem is olyan aktív már, mint korábban. Nekem nagyon hiányozna annak ellenére, hogy anno osszevesztem vele, és ő kb. levegőnek néz azóta. Tudom, hogy semmi jogom beleszolni, de szerintem nagyon rossz út, ha 15+ éve itt lévő embereket kivagtok. Amíg nem kezd el direktbe anyázni egy őstag addig nem kéne bannolni szvsz.



Én ellentétes véleményen vagyok. Egyfelől korábban is ki volt rakva már nem egyszer - HW-n is emlékeim szerint - és egyvalamit bizonyított csak: képtelen nem személyeskedni. Saját maga is itt, feletted megmondta. Attól, hogy régi tag, (és te kedveled), nem mentesül az alól, hogy viselkedni kéne.


Tno képe
Tno

Csak félve indítványoznám egy poll kirakását erről.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Engem elszomorít ez a dolog. Egyedül azzal tudnám legitim fénybe helyezni magam számára az intézkedést, ha ennek hatására visszajönne pár régen aktív tag, pl Sunyi. Úgy gondolom, a többségnek nem volt vendettázni valója vele, de lehet, tévedek. Valóban érdekes lenne egy szavazás, de azt is tudom, hogy az oldalt gyakorlatban előmozdító embereknek leginkább kényes ez a kérdés. Természetesen övék a végső szó.

Lehetne mondjuk Griftert látó acc. Csak az látná a hozzászólásait, aki most ezt megszavazná. Mit szóltok??:D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jó, meghatározó egyéniség, ez tény, és éppen ezért tudjuk, hogy nem olyan hülye, hogy ne értse meg mit miért moderáltak :P

ShowHide spoiler #


I mean what the fuck. Nem akarok ellenségeskedést szítani, szóval annyira polkorrekt leszek, amennyire csak tudok (tök jó így kommentet kezdeni, máris elütöm vele a mondandóm élét, szóval képzeljétek oda :D), de mivel én ugye alapból sem férek bele a Grifter-fan kategóriába, így talán meg lehet majd érteni, hogy miről hadoválok.

Született egy csúnya komment (ami egyébként Grifterhez képest még nem is annyira csúnya, sőt, virágnyelven lett megírva, szóval nem lehet azt mondani, hogy ne lett volna valamilyen produktív hatása a korábbi csörtéknek), ami nem mellesleg pandorás témát is hozott a nyilvános részre, így törlés és warn járt, ez eddig tiszta sor... de psi, most akkor mire is ment a ban, meg a perma? "Értetlenkedésre" meg kérésre? :D Utóbbi elég abszurd, előbbit meg nem igazán bünteti a házirend, egyedül a "Nyilvános vitatkozás moderátorral" gumiszabályát lehetne ráhúzni, de gyakorlatilag az sem ezen a szinten, hanem a "basszátok anyátokat, hogy moderáltatok, köcsögök" szintű dolgoknál releváns, mint büntetendő cucc, itt maximum annyit lehetne felhozni, hogy privát üzenetet kellett volna küldeni az érvekkel nyilvános komment helyett - nem az a kategória, amiért egy hétre bannolsz valakit.

Legutóbb egy hónapos bant kapott, tisztességgel "leülte", és amikor visszajött, sem ott folytatta, ahol abbahagyta, ezek miatt szerintem istenigazából tiszta lap kéne, hogy járjon, én ezt viszont most nem érzem a részetekről. HW-s "trollként", vagyis olyan emberként, aki már tapasztalt a bőrén hasonlót én ezt inkább boszorkányüldözésnek látom: a delikvens bele lett üldözve a warnból a banba, most meg a permába (tudod, hogy nem viseli jól a törlést, szóval a kontextusból kiragadott utólagas idézgetéssel csak öntötted a benzint a tűzre), pedig istenigazából csak az első járt volna, és más ennyiért nem kapná az egyhetes büntit sem. Én tudom, hogy ez nem tudatos tőletek, de ez az eredményt nézve nem igazán számít. Szvsz egy kicsit objektívebben kéne nézni a dolgot:

- személyeskedés
- pandora-tartalom kintre hozása (ez egyébként még mindig nincs beleírva a házirendbe asszem, szóval bele kéne tenni még úgy is, hogy magától értetődő)
- nyilvános vitatkozás moderátorral (az előbbiekben vázolt "enyhítő körülményekkel")
- második nick létrehozása (bár jelen esetben ez is gyenge vád, hiszen inkább szükségből történt, mint hóbortból)

Maximum egy rövid idejű (három napos vagy egy hetes) ban jár ezekért elsőre szvsz, perma semmiképpen, főleg nem úgy, ha valaki érezhetően idegesen kéri az utóbbit magára. Most megyek és pofáncsapom magamat ennyi "ördög ügyvédje" után, de a kettős mérce az rossz dolog.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ha akar amúgy, még tud regisztrálni egy x. accal

Egyébként nem, mert tiltja a szabályzat, az ip-t meg látják a moderátorok, az esetek többségében még jól is. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



WTF? Ne hülyülj már meg PSI. Szerintem már az egy hetes bannolás is túl durva volt, most meg végleges? Miért?

Parizer forever.



i mean jesus christ gyerekek.

Nyissatok szavazast rola nekem aztan 8, de az tuti hogy en nem fogom torolgetni es mozgatni a shitstormokat amik mennek majd a topikokban ha osszezorren majd random valakikkel. Se idom se energiam ra. Es a tobbi modnak se detto.

Bizonyitottan semmi kedve valtoztatni a magatartasan (motivacioja sem, mert miert is tenne ha nincs semmi negativ visszahatas), es szarik arra ha figyelmeztetik is (kisezer alkalommal) a moderatorok ra. Meg rohog is rajta hogy milyen puhapocsok vagyunk, minek is olvasna el amit irunk egy ido utan. Nem a mostani "kiugrasa" miatt ment a perma, ez mar az utolso recka volt a sokadik utan. Elotte probalkoztunk nagyon finoman is, es emberiesen is meggyozni hogy vegye embeszamba a masik embert amikor beszel hozza. Emlekszem ott is mennyi orat elbasztam ra hogy medialjunk vele jobb belatasra.

A szabalyzatban nem lukakat kell keresni hogy jol kihasznaljuk, tisztaban voltunk a megalkotasanak is hogy nem fogunk soha mindent tudni lefedni vele, epp ezert is van a moderator, hogy figyelje mi tortenik, es felhivja az egyen figyelmet arra hogy rossz uton jar es valtoztatni kellene a hozzaallasan, ha adott esetben valami gubanc lenne. A juzerek meg szintugy segithetik ezt a folyamatot a jelentes/indoklas gombbal, odaoszpontositva a figyelmet az adott helyzetre. Ezek utan ha a delikvens juzer full szarik a mod szavara, kirohogi szeles vigyorral, es meg neki all feljebb tovabb kotekedni, akkor meg viselje is ferfiasan a kovetkezmenyeket.

De anyway, ha a tobbsegnek ilyen ember kell, mint mondom nekem aztan 8, de ne szamitsatok ram hogy takaritok utana, nekem ennyi boven eleg volt energiabelefektetesre, van sokkal jobb dolgom is.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



+1

Meglátásom szerint nem is Grifter fog nektek hiányozni, hanem a vihar, amiket kavart. :P



pontyosan :)

Parizer forever.



ok, valahol igazad van

Parizer forever.



De anyway, ha a tobbsegnek ilyen ember kell

Ezzel a megjegyzéssel igazából diszkvalifikáltad is magadat, mint moderátort (nekem is van személyes véleményem, de ezt ilyenkor azért félre kéne tenni), de hé, én eddig se vettem ezt komolyan.

A szabalyzatban nem lukakat kell keresni hogy jol kihasznaljuk, tisztaban voltunk a megalkotasanak is hogy nem fogunk soha mindent tudni lefedni vele, epp ezert is van a moderator, hogy figyelje mi tortenik, es felhivja az egyen figyelmet arra hogy rossz uton jar es valtoztatni kellene a hozzaallasan, ha adott esetben valami gubanc lenne.

Oké, akkor én innentől le fogom tagadni, hogy bármi közöm is lett volna a hazirend kiötléséhez. :D Bárhogyan is bújom a dolgot, a "kérésre permabannolunk bárkit" részt nem találom, szóval a kitalálása sem igazán fér bele a lyuktömés kategóriába.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Most csak röviden: a warningra reagálta ezt, nyilvánosan! Akkor még szó sem volt semmiféle banról, kvázi önmagának generálta a szart.
http://www.rewired.hu/comment/93903#comment-93903

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



objektiv van elegem belole hogy allandoan baszakodni kell a kommentjei takaritasaval, nem haragszok/fujok ra tovabbra sem mint szemelyre, vagy barmi hasonlo, nem is akarom kiuldozni, en lennek a legboldogabb ha jobb belatasra terne es tudna tartani magat. Viszont mar a tudat is hogy mit tudom en "van jelentes, es 3 oldalnyi WOT shitstorm valahol Grift vs random ember ellen, es at kell komplett olvasnom azt, majd mondatonkent vesezgetni hogy mit kellene torolni a rakba, utana 6 oldalnyi ujabb shitstormot kapni erte hogy hogyan mereszeltunk belenyulni a szovegeibe" is teljesen elveszi az eletkedvemet ebben a pillanatban.

Pont ezert is mondtam amit mondtam. Nem ezzel akarom minden nap elbaszni az RW-re megmaradt idomet az igy is forgalmas napombol hanem azokra amiket szeretek csinalni.

O az aki nem tud higgadtan es emberiesen forumozast folytatni (ertsd: tud csak nem akar, mert minek ha lehet emigy is), erdekes hogy minden mas tag teljesen normalisan tudja ezt tenni viszont, mindenfele moderacio nelkul.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Tno képe
Tno
De anyway, ha a tobbsegnek ilyen ember kell

Ezzel a megjegyzéssel igazából diszkvalifikáltad is magadat, mint moderátort

Ez alatt mit kell érteni?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



kvazi hogy szerinte szubjektiv haragbol/bozorkanyuldozesbol leptem ezt meg, es semmi mas alapja nem volt neki (pl az sem amit dulakh fentebb belinkelt), es 1-2 napos laza bannal majd mikor visszajott "csak igy tovabb!" vallveregetessel el is lehetett volna intezni ezt.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



objektiv van elegem belole hogy allandoan baszakodni kell a kommentjei takaritasaval, nem haragszok/fujok ra tovabbra sem mint szemelyre, vagy barmi hasonlo, nem is akarom kiuldozni, en lennek a legboldogabb ha jobb belatasra terne es tudna tartani magat. Viszont mar a tudat is hogy mit tudom en "van jelentes, es 3 oldalnyi WOT shitstorm valahol Grift vs random ember ellen, es at kell komplett olvasnom azt, majd mondatonkent vesezgetni hogy mit kellene torolni a rakba, utana 6 oldalnyi ujabb shitstormot kapni erte hogy hogyan mereszeltunk belenyulni a szovegeibe" is teljesen elveszi az eletkedvemet ebben a pillanatban.

Nézd, jogos, amit mondasz, de szerintem az utóbbi néhány hónapból nem tudnál nagyobb grifteres csörtét mondani. Azzal is egyetértek, hogy a warn utáni dolgok alapján jogos lehet az 1 hetes ban, de a perma akkor sem. Szerintem érdemes meghagyni a lehetőséget arra, hogy Grifter hideg fejjel eldönthesse, hogy visszajön-e vagy sem.

Egyébként meg emlékeztetnélek arra, hogy néhány hónapja még te voltál az, aki elintézte az egészet annyival, hogy "egyedi ember, tudni kell, hogyan kezeld a kommentjeit és kész", és ezt még én sem vitattam, csak az akkori dolgok már túllépték a tolerancia-küszöbömet. Kibújni a bőréből senki sem tud, és ezt el sem lehet várni senkitől, a stílusát viszont bárki tudja úgy finomhangolni, hogy beleférjen az egészséges csevejbe, másrészt meg a sajátja is maradjon (nem könnyű egyébként, nekem is fel kellett nőni hozzá, és még úgy is kb. évekig tartott, sőt, manapság is előfordul, hogy oda kell csapnom a klaviatúrára vagy utólag bocsánatot kérni valamiért). Nem azt mondom, hogy egy törött telefonból meg egy almásládából le kell vezetni azt, hogy a másik nem ér egy fabatkát sem, mert az nyilván hülyeség, de ezt utólag be tudja látni az is, aki a hülyeséget megcsinálta.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Amíg 2 ember van ezen a fórumon, addig lesz vita, flém, meg egyet nem értés az tuti :D. Néha az a baj, hogy túl demokratikusak akartok lenni, néha az, hogy egyes emberek túlzottan autokrata módon próbálják az ügyeket inézni. Amiben igaza volt Grifternek, hogy kurvára nagy a fejetlenség, a káosz és a következetlen döntések ami mondjuk az én szemem is szúrja kicsit, de leszarom, van milliárd fontosabb dolog az életben ennél.

Egyébként meg kurvára nem kell ide pontos szabályzat. Minél több pontból áll és minél több dologra terjed ki, annál nevetségesebb (a fórum méretéhez képest), annál könnyebb lesz kibújni alóla, annál könnyebb lesz X különböző módon értelmezni. Nem kell ide új alkotmányt megszavazni kétharmaddal, mégis csak egy kis fórumról van szó, ahol nagyrészt haverok járnak nem? :D
Azt, hogy hogyan kell (kéne) viselkedni egy fórumon, 3 tőmondatban le lehet írni, többet nem is ér az egész.

Psi döntése érthető/védhető, unalmas ugyanazokat a köröket futni, de NYILVÁN akármibe bele lehet kötni és NYILVÁN van/lesz is aki így tesz, merthát wall of text-ben egymás mondatait egyenként visszaidézve vitázni erről nagyon fontos :D

BTW én is úgy látom, hogy legtöbben csak a jófajta popcornozást fogják hiányolni az egészből.



Nem azt mondom, hogy egy törött telefonból meg egy almásládából le kell vezetni azt, hogy a másik nem ér egy fabatkát sem, mert az nyilván hülyeség,

nyugodtan lehet akar ez a velemenye is, vallalhato, indokolhato

Parizer forever.



Sajnálom, hogy ez lett, de teljesen megértem.
Grifternél kevésbé káros dolgot is kitiltottak már az RW-ről. :-P



BTW én is úgy látom, hogy legtöbben csak a jófajta popcornozást fogják hiányolni az egészből.

Egyébként ez is egy fontos dolog a "megjavulás" (ami inkább azt jelenti, hogy megpróbálod azt az oldaladat a fórumra tenni, amilyen a való életben is vagy) felé vezető úton: egy idő után óriási egóval is leesik, hogy flémnél a "közönség" nem veled ért egyet, nem veled röhög, hanem rajtad, és egyedül a kenyérért és a cirkuszért hálás. :D

De fuck it, én sem fogok palotaforradalmat szítani a Grifter-perma miatt, mert ha valamit, hát ezt meg lehet érteni, csak nem most és nem így, hanem mondjuk okkal (nem azt mondom, hogy ez ok nélküli így, de a permára mindenképpen az) kellett volna meglépni, ha van olyan.

Grifternél kevésbé káros dolgot is kitiltottak már az RW-ről. :-P

Touché! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hozzáteheted, hogy a ban után egy második accountot regisztrált, és azzal folytatta, amit szintén tilt a szabályzat. Nem kell ezt személyes indokokkal túlmisztifikálni, hiszen vannak 1+1=2 jellegű okok.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Tno képe
Tno

BTW én is úgy látom, hogy legtöbben csak a jófajta popcornozást fogják hiányolni az egészből.

És a cicás homártopiccal például mi lesz? Hm? MI LESZ A CICÁS HOMÁRTOPICCAL, ERRE válaszolj?!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Hozzáteheted, hogy a ban után egy második accountot regisztrált, és azzal folytatta, amit szintén tilt a szabályzat.

Eleg eletszerutlen szabaly. Mindannyian rw maniasok vagyunk, akik ide irkalunk. Most szolok, hogy amint bannt kapok jovok vissza Gabika2 neven...

Parizer forever.



Zaxx írta:
Nézd, jogos, amit mondasz, de szerintem az utóbbi néhány hónapból nem tudnál nagyobb grifteres csörtét mondani.

Ha megfigyelted mindig ezt csinálja. Flame->moderálás->1-2 hétig kiskutya üzemmód. Képeket postol, 1-2 szavas válaszokat ad. Aztán bummm. Pl.: tudtam, hogy nem sokára ez lesz, azóta, hogy a politikásba beírta a csak "megjegyzést".

Zaxx írta: Azzal is egyetértek, hogy a warn utáni dolgok alapján jogos lehet az 1 hetes ban, de a perma akkor sem. Szerintem érdemes meghagyni a lehetőséget arra, hogy Grifter hideg fejjel eldönthesse, hogy visszajön-e vagy sem.

Én abszolúte nem hiszem, hogy forró fejjel írta, amit írt. Kizárt, hogy 1 másodpercig is ideges lett volna. Sima játék volt neki, ujjgyakorlat. etc.

Zaxx írta: Egyébként ez is egy fontos dolog a "megjavulás" (ami inkább azt jelenti, hogy megpróbálod azt az oldaladat a fórumra tenni, amilyen a való életben is vagy) felé vezető úton: egy idő után óriási egóval is leesik, hogy flémnél a "közönség" nem veled ért egyet, nem veled röhög, hanem rajtad, és egyedül a kenyérért és a cirkuszért hálás. :D

Nincs mit javulnia, ilyen és kész, el kell fogadni v. nem. (ő is ezt írta számtalan alkalommal)



Zaxx írta: Nézd, jogos, amit mondasz, de szerintem az utóbbi néhány hónapból nem tudnál nagyobb grifteres csörtét mondani.

Hát ha egyszer nem volt itt, vagy csak cuki macskákat postolt, akkor persze, hogy nem. Nézd meg a hozzászólásainak listáját! Come on, megvárjuk!

Srsly, miután ki volt dobva és lejárt, art, cuki, zenei videós topicokba postolt, plusz nov vége felé a politikába ahol mindenki meg van őrülve kb, aztán szintén nov végétől kezdtek szállingózni a véleménykülönbség másik topicokban, csipkelődős beszólogatások, aztán jött ez. Volt, hogy napokig nem is postolt. A mostani "fellángolása" előtt augusztus elején volt hasonlója, ami után ki lett rakva.

szerk: Cartwright megelőzött, amíg visszanéztem Grif hozzászólásait. :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!