Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Jaaa, hogy nem magyar, leesett akkor. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



http://www.rewired.hu/comment/93800#comment-93800
(Válasz Dulakh indoklására)

Általános trend az, hogy az emberek butulnak. Tartom, hogy nem tudnál a kitörölt hozzászólásban semmi szigorúan személyeskedőt mutatni. Ti már azt sem tudjátok mi az, teljesen elvesztettétek a mértéket, hogy mikor és mitől lesz vmi személyeskedő.
Első sorban és leginkább azért lesz személyeskedő, mert én írtam le. Ennyi.
Segítek: Ha vkinek azt mondod, hogy neked bizony a kurva anyádat, nah az a személyeskedés.
Amikor vkinek az ostobaságát saját maga ellen fordítod ilyen módon felfűzve, az nem személyeskedés, hanem a nyelv magas szintű művelése, az maga az irodalom barátom.
Te pedig ezt pusztítod el. A művészetbe ágyazott értelmet :D

Csúnya szó volt benne? Rágalom? Egyértelmű sértés, főleg olyan, aminek semmi alapja nem volt és nem ő adott rá okot, nem ő fejtette ki és adta fel ezzel a labdát? Esetleg bármi egyéb?
Szerintem nem tudod megmondani, mi volt benne a személyeskedés, ez a helyzet.

Egy szimpla deduktív levezetése volt annak, hogy miért nem ér egy ruppót sem a véleménye és hogy én ezt a fórumra kifejezetten károsnak, sőt, egyenesen elpusztításra érdemesnek érzem.
Nem csak ebben az esetben, hanem nagyáltalánosságban (persze a témánál maradva), mert saját kis történetével saját maga bizonyította be, hogy ez van. Hogy ő nem annyira férfi a gáton, ha ilyen technikai kérdésekről van szó. Ügyesen próbálkozik, de ez kevés.
Miért nem lehet neki és mindenki másnak megadni rá a lehetőséget, hogy meglássa benne a teljes értelmetlenséget, az sötétség végtelenjét? Miért kell moderálással ráerősíteni az ostobaságára?

Viszont miután kitörlöd, sőt, a számba adod, hogy én azt mondtam életképtelen, majd tőle olvasgathatom azt, hogy

bar griftinel mindig az a vege, hogy a vitapartner hulye. az _osszes_ :)

, ezek után kurva jó ám beszélgetni. Az egyetlen utolsó próbálkozást, hogy értelmes kommunikáció folyhasson, kitörölted a faszba, és most arról beszélgetnek, hogy az összehajtható láda vagy a szatyor a jobb. A telefonos topicban, ahol arról volt szó, hogy a második képernyőnek van-e értelme.
Nos, egyeseknek arról is el kellene gondolkozniuk, hogy a létezésüknek van-e értelme.
(Persze-persze, már megint személyeskedtem, most éppen a világegyetem összes lényével.)

Fel sem fogod, se te, se a többi, hol vannak a problémák ebben a történetben. Mennyi mindent kell ahhoz elferdíteni, hogy boldog és önfeledt kis átlagemberek lehessetek, akiknek soha senki nem mondhatja meg, hogy amit leírtak, az úgy ahogy van egy nagy faszság. Egy értelmetlen, ostoba és buta agyhalál, amiért egy gyereket is kinevetnének. Te pedig most jól megvédted.

Én meg közben örüljek minden rám nézve személyes sértésnek. Annak, hogy te ok nélkül kitörölöd, majd meghamisítod a szavaimat. Annak, hogy így ő önfeledten és magabiztosan lehet tovább buta, sőt, állíthatja, hogy nem voltak érveim, ezért anyáztam - hiszen te kitörölted.
Annak, hogy még ő élcelődik rajtam a többi hasonlóan rátermettel, meg erre hivatkozik majd legközelebb, meg harmadszor már azzal jön, hogy mindig ez van, érvek helyett személyeskedek (mondja ő, aki az összetett mondatokból csak a névelőket és a csúnya szavakat volt képes megérteni), hiszen úgyis jön egy másik rátermett, aki moderálja a világbéke nevében. Nem ismerős?
Hiszen a jó hangulat fontosabb, mint az értelem. Valójában nektek BÁRMI fontosabb, mint az értelem.

Az persze nem zavar senkit, amit velem előítéletből csináltok. Hogy az utolsó kitiltásom után még hónapokig alig írtam, 1-1 kép, akármi. Fél év telt el, és az első alkalommal, amikor valakinek le mertem vezetni, hogy miért nem elég megalapozott a véleménye (egy olyan helyzetben, amikor teljesen egyértelmű volt, hogy amit elő ad, az még egy hozzá nem értő nőtől is halál ciki lenne, nem hogy egy magát ilyen dolgokban jártasnak képzelő férfitól), azonnal jött a büntetés. Mert a törlésnél kevés nagyobb büntetés van, hiszen módomban sem áll cáfolni. Katonai hadbíróság, rögtönítélős.

Ha velem szemben személyeskednek, az rendben van, mert hát én kiharcoltam magamnak. Ha nem most, akkor 12 éve, de megérdemlem! Hogy akkor is ugyan az történt, mint most, és talán az esetek túlnyomó többségében is? Az nem számít, mert itt (ahogy mindenhol máshol is) sokkal több önérzetes hülye van, mint értelmes ember, tehát egy kétharmados szavazással bármikor sikerülhet eldönteni, hogy nekem még sose volt igazam, csak anyázni járok ide.

Itt jegyzem meg, hogy én a HW fennállása alatt emlékeim szerint SOHA nem kaptam arcra menő, megelőző gyökér figyelmeztetéseket, törléseket, tiltásokat.
Soha nem volt igazságtalan, sőt, bőven kijárt mind.

Ehhez képest itt rendszeresen jön a moderátor, és ő maga, megelőző csapásokkal és felesleges okoskodással csinálja a feszkót. Első sorban és leginkább persze velem.
Zoo ugyan így kényszerítette ki, hogy tilthasson.

...és amikor ezt leírom, akkor meg persze a sok buta senki, aki elsőként áll ott, hogy Grifterezhessen egy jót, egyből azt gondolja: persze, csak vele, beképzelt fasz.
Még egy ilyen egyszerű helyzetben sem veszi észre, hogy mekkorát hazudik saját magának.

Ti pedig nem moderáltok, csak előítéletek büntetés végrehajtói vagytok. Nem is igazán tudjátok, mit és miért, értelem vagy valódi szabály nincs mögötte, csak így érzésre, mert hát a ti lelketek tiszta, tehát ha érzitek, akkor az úgy van. Ha Grifter valakinek le meri írni, hogy az nem úgy van, akkor az tuti személyeskedés.

Nos tehát, az van, hogy leszarlak. Nem téged, mint embert, hanem téged, mint moderátort. Tessék, máris nem személyeskedés ;)
De tovább megyek, leszarom még az összes elveteket, a szabályaitokat meg minden mást is, ami szerint ti itt próbáltok pár tucat birkából boldog gyapjúpulóvert csinálni.

Én maradnék annál, hogy kiállok az értelem és a saját igazam mellett, akkor is, ha nektek szent meggyőződésetek, hogy az ostobákat bármi áron meg kell védeni, főleg, mert már így is kevesen vannak az oldalon.

ShowHide spoiler #

Ez egyébként teljesen önös érdek: ha én is belesimulok ebbe a kedves-ostobaságba, én is elhülyülök szépen, ahogy a társadalom nagyobbik fele csinálja ezt életvitelszerűen, évezredek óta.

Szóval hajrá, védd meg jól ezt a minőséget, de tőlem ne várd el, hogy az értelem kárára vegyek ebben részt. Tessék választani: vagy jogom van levezetni másoknak, hogy miért hülyék, vagy kölcsönös egyetértésben fogok távozni. Ami természetesen egy ban formájában fog jelentkezni, ezt tekintem én kölcsönös megegyezésnek arra vonatkozóan, hogy ti az érzelmeket választottátok az értelem helyett.
// Mert ugye arra 15 év után is képtelen például bármelyik mod - talán Strato volt kivétel -, hogy írjon egy tetves privátot. Hogy emberként szóljon a másikhoz. Törölsz, alázol, majd tiszteljenek. Hát tiszteljen téged aki hagyja, hogy így szórakozz vele, az b+.

Ha bármelyik fasz oda jönne, írna egy privátot, netán felhívna mumble-re, hogy beszéljünk erről vagy arról, vagy akár megkérne, hogy most ne írjak egy hónapig, mert ez és ez, halál lazán megkapná.
De ti még ehhez is szarok vagytok. Még azok is, akik 10-15 éve ismernek, akár személyesen.
Egy halom töketlen senki, aki leginkább semmit nem tud irányítani, de közben felnőtt férfinek képzeli magát :D

Részemről a továbbiakban nem kívánok moderátorokkal kommunikálni. Nincs miről, nincs minek. Nem tudok és nem tudtok újat mondani, a régi történetek pedig már akkor is nevetségesek voltak. (A rájuk vonatkozó kritikákat pedig már akkor sem vettétek komolyan, tehát megint csak értelmetlen beszélni róla.)

Három opció lehetséges:
1. Hagytok kicsit Grifternek is lenni. (Különben mi a fasz értelme van a létezésemnek, besimuló átlag hülye - aki még rá is szorul erre a kis maradványra - van itt elég nélkülem is.)
2. Kitiltasz = kölcsönösen megállapodunk abban, hogy nem szeretnétek, ha én itt Grifterkednék. (Eddig is szó nélkül elfogadtam, nincsen gond, valójában csak jobb dolgom van ennél. Engem már csak a nosztalgia hoz ide vissza mindig, nem a társaság elvitathatatlan értékei ;3 )
3. Folyamatosan törölgetsz meg véded a védhetetlent, ezért én előbb-utóbb elküldelek anyádba > sikerül más színben feltüntetni a 2. pontot, de attól még 2. pont. (A más színre bárki a vendégem, te az én imázsomon már nem tudsz rombolni: ahhoz túl sokszor haltam már meg ;) )

Túl öreg, túl sikeres és túl arrogáns vagyok ahhoz, hogy bármilyen más opció elképzelhető legyen.

További sok sikert a moderátorkodáshoz.

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ooo, sajnos en nem olvastam az eredeti szosszeneted, bizonyara epikus remekmu volt, varom akar privatban is szeretettel :)

(de azert rohej, hogy elso autobauleskor majdnem megsemmisitetted, mikozben nalam 3 evig elvegetalt a masina, utana nyirtam ki :D szerintem ez jol mutatja ki kettonk kozul az elhetetlen luzer :D)

szerk:
a lenyeg kimaradt, vegul is ezert akartam ideirni: szemely szerint nem ertek egyet Grifti hszenek torlesevel, ismerve ot rendesen beolvasott, lehulyezett es lefikazott, de szerintem ez meg belefer. Engem nem igazan zavar.

Parizer forever.



sajnos en nem olvastam az eredeti szosszeneted

Ehhez képest ott válaszoltál rá kétszer is, a feltételezéseidre alapozva vastagon személyeskedtél is hozzá, majd még ide is jöttél kimondani a verdiktet: tuti gátlástalan szardobálás volt az egész, de téged ez nem zavart volna.

Köszi, jól esik!

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Más felhasználók gúnyolása, sértegetése

??
A gúny egy nagyon hasznos eszköze a kritikának. Mármint általánosságban értve, mert aktuális példa nélkül hogy máshogy?

Mások személyeskedő kritizálása, amiért nem egyezik a véleményetek

Ez így kurva tág egy ökölszabálynak, pláne a mai világban, ahol rengetegen már egy puszta véleménykülönbségre is képesek abuse-t sikoltani. Hol a határ, ki szerint, és hogy is volt ez ebben az esetben?

Konkrétabbat, a szóban forgó esetre vonatkozót ugyebár nem tudok reagálni, mivel megint törölve lett a kérdéses hsz., amiből így megint senki sem fog tanulni semmit. Ahelyett, hogy látnánk, mi volt a vészes Grifter kommentjében, csak a lazán felskiccelt elveken való pörgés marad nekünk.

De legalább valami értelmesebb okból próbálnátok elüldözni Griftert, pl. mert nem képes fogni az ugyanaz vs. ugyan az és ugyanígy vs. ugyan így jelentésbeli különbségét! :p

ibi amentia latet



tenyleg nem olvtastam, viszont paran utaltak a tartalmara :(
erdekelt volna az eredeti, nem mentetted el?

Parizer forever.



Nah de te is most szólsz b+, hány év után? Én tuti legkésőbb a harmadik alkalomnál szóltam volna, és meg is alázlak érte, hogy el ne feledd !

>>> Majd holnap megnézem, hogy hány százalékban kizárólag az én kurva anyámat, vagy be tudok-e egyáltalán lépni.

További jó szórakozást.

szerk/Gabika: Sose csinálok olyat. Régen ki volt írva alul, hogy minden jog fenntartva, én meg beszoptam, nehogy pereljenek, vágod.
De nyugodtan felhatalmazhatnád őket, hogy szedjék ki az izéből és küldjék el neked, oszt mondd már meg majd nekem, hogy ahhoz képest, amit feltételeztél, mennyire volt személyedben sértő.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Grif: Bocs, hogy megzavarom a szokásos izédat, de te nem tevékenykedtél/tevékenykedsz Misaerius néven a Karcon?
Jöhet privátba is, kurva kíváncsi vagyok :) Semmi offenz, csak a Beolvasztott előőrs miatt ugrott be :D



hat, pedig tenyleg megertelek, en is rohadtul ruhellem, ha torlik az irasaimat (indxen elofordult joparszor)
mondjuk ez volt az utolso alkalom, hogy melled alltam, inkabb csendben rohogok legkozelebb

Parizer forever.



Cartwright írta: Jöhet privátba is, kurva kíváncsi vagyok :)

Hát én beszarok, ilyen visszaélések és idegőrlések után maj még privátban oldjátok fel az évtized misztériumát, háhonne, a borotvapengét esetleg nem akartok segíteni a csuklómhoz szorítani?!

ibi amentia latet



Nem akartam off lenni, és már múltkor is kérdezni akartam, csak nyaraltattuk. Amúgy nem a válasz. :)
Onnan ugrott be, hogy az említett arc szokása volt, hogy rendszeresen olyat írt, verset, novellát, ami amúgy teljesen profi lett volna, ám az oldal szabályzatát kurvara sértette. Obszcén, vulgáris elemekkel volt tele stb. Persze, mikor nem jelent meg a főoldalon, értetlenkedett, jogorvoslatot kért stb.holott o is jól tudta, hogy mik az okok. Szóval, gondoltam Grifter anno (2007). Mondjuk így leírva nem jön át adolog, de olvastam sokat Misaeriustól, hogy lassak holmi hasonlatosságot :D


// Áthozva ide a telefonosból az OFF, amire fentebb Grifter reagált

Totál feleslegesen önti ki az egész világnak a magánéletét, így nem világos hogy ezek után arra reflektálni miért személyeskedés. Ő maga csinál személyes ügyet belőle, továbbá semmi személyeskedő nem volt abban, hogy levezettem miért nem ér egy ruppót se a véleménye. Vagy csak dicsérni lehet? :3 Komolyan azért ne legyen két képernyős a telefon, mert ő nem tud bevinni egy almás ládát a kapun? Ezt kell moderálással megvédeni ennyire? A moderátorok részéről láthatóan mindenki mindent személyeskedésnek tekint, ami a másikkal kapcsolatban nem pozitív - vagyis a negatív az automatikusan személyeskedés. Bár ez most példuál nem volt az, puszta logikai levezetés. Nem tudnál egyetlen pontot sem mutatni benne, ami sértő vagy személyeskedő volt. (Persze szokás szerint kitörlése után olyan jó erről beszélgetni, hiszen tök konkrét ugye.) Szóval hogyan kell megmondani valakinek, hogy ő kifejezetten káros az értelmes kommunikációra magára? Legyetek kedvesek egy a szabályokba nem ütköző formáját felmutatni annak a lehetőségnek, különben nem miatta, hanem miattatok nem lehet értelmesen kommunikálni, lévén minden hülye minden hülyesége meg van védve, mert ha bármilyen ostobaság kapcsán ezt meg mered említeni, már személyeskedsz, TEHÁT bárki bármilyen ostobaságot összehordhat végtelen mennyiségben és kedvére terelve el a topicot/fórumot, sőt, ebbe beleszőheti a saját kis nyomorát is kedvére, ha pedig mások erre érdemben reflektálnak, akkor személyeskednek! Tényleg b+? Hát mégis mi a f*szt csinálnék, ha egyszer a saját történetén át mutatja be mennyire távol áll ő az értelemtől? Beszélgessünk a hüvelygombáról? Folytassak vele mélyenszántó elméleti vitát, miközben egy kapun se tud bemenni katasztrófa nélkül? :DDD Szóval megint ott tartunk, hogy ha itt ez a trendi, akkor basszál már ki végleg, így úgyse ér egy ruppót se a dolog. Ha sok-sok értelmetlen ostobaságot akarok látni összemosva személyes történetekkel, akkor elég bekapcsolnom a TV-t meg a rádiót.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Tipikusan a legtobb topik szemelyes velemeny megosztasrol szol itt az RW-n, nem "szakirodalom" vagyunk. Sok kerdesben eleve nincs is kizarolagos objektiv oldal, hanem sokszor a szubjektiv nezopont dont. Ezert is kerjuk ki egymas velemenyet, hogy sok oldalrol meg tudjuk vilagitani azt, es magunk is hozhassunk egy dontest a vegen.

Ami egyik embernek ostobasagnak hangzik, sokszor lehet a masiknak hogy epp egy jo tipp vagy jo otlet a problemajara.

Ne abbol indulj ki hogy kizarolag te hogyan gondolkozol es milyen gondolatmenetet kovetsz, hanem lasd meg hogy bazira kulonbozo emberek vannak kozottunk, sokszor igen kulonbozo gondolatmeneteket fejtegetve.

Megeshet hogy epp te latod adott esetben hibasan az adott kerdest, masok meg segithetnek megerteni a szitut. (nem erre a mobil esetre mondom btw hanem ugy altalanosan)

A moderátorok részéről láthatóan mindenki mindent személyeskedésnek tekint, ami a másikkal kapcsolatban nem pozitív - vagyis a negatív az automatikusan személyeskedés.

pontosan igy van. Ha masokra szemelyesen tamadsz a velemenye miatt, az szemelyeskedes es nem megengedett. Ha mas velemenyen vagy, es kifejted azt miert, az viszont teljesen okes.

Szoval ha valakinek a velemenye ellen hozol fel ellenerveket, az teljesen koser. Ha viszont a masiknak a szemelye ellen iranyitod a figyelmedet (es pluszban lehulyezed, tudatlanozod, stb), szemben hogy inkabb tovabbi elenvelemenyekkel tamaszd ala az igazadat, az nem koset.

Ha nem tudod tartani ezt a hatart, akkor ne is indulj neki a vitanak, mivel egy hogy a masik nem fog tanulni belole, azaz semmit nem fog felvenni a mondandodbol; ketto hogy masokat is eltantoritasz a velemennyilvanitastol mert felni fognak a szemelyes tamadasoktol. (vagy ha nem is direkt felni, de ugy lesznek vele faszert mondjak el amit gondolnak, ha ugy is lebasszak okek itt erte). Azaz roviden kvazi teljesen feleslegesen pazarlod az energiadat a szitura, pozitivat nem fogsz elerni sehol vele a masiknal.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Akartam szólni a tisztesség jegyében, hogy általában nem olvasom el ezeket a wall of texteket, kiváltképpen tőled nem. Volt egy időszak, amikor következetesen megtettem, de tapasztalati úton arra jöttem rá, hogy semmi értelme. Viszont kurva sok időt rabol el az életemből.

Bocs. (A rövidített verziókra továbbra is teljesen nyitott vagyok, de 'többet nem baszol át' ;) )

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Grifter írta: Akartam szólni a tisztesség jegyében, hogy általában nem olvasom el ezeket a wall of texteket, kiváltképpen tőled nem. Volt egy időszak, amikor következetesen megtettem, de tapasztalati úton arra jöttem rá, hogy semmi értelme. Viszont kurva sok időt rabol el az életemből.

Bocs. (A rövidített verziókra továbbra is teljesen nyitott vagyok, de 'többet nem baszol át' ;) )

ok nagyon rovid leszek (mivel faradt vagyok es meg is kertel ra). Plusz ezen mar 50.000x atmentunk elotte is.

ennek a lekezelo hangnemnek amit nyomsz bizonyos embereknek itt az RWn semmi keresnivaloja, nem 4chanon vagy. Tovabbra sem a mondandoddal van a gond vagy a mogottes ertelmevel, hanem a kifejezesformaddal.

A kerdeses torolt hozzaszolasbol:

Grifter írta: ....Ha csak egy lábad van, akkor nem vagy túl okos (bele is halhattál volna a manőverbe, ha rosszul esel), de ez valahol bocsánatos, meg hát ugye mégis csak az embernek ilyenkor illenék megértőnek lennie....

Grifter írta: ....mert béna vagy...

Grifter írta: ....már egyenesen biztos, hogy az a típusú ember vagy, aki a puszta jelenlétével is jelentősen hátráltatja az értelmes kommunikációt....

Grifter írta: ....Főleg, ha ennyire lelkesen akarja megosztani a saját kis valóságát, ami minden elemében kizárólag azt támasztja alá, hogy nem túl okos....

Grifter írta: ....Azt javaslom, előbb tanuld meg használni mindkét lábad, majd sajátíts el olyan alap dolgokat, ami minden értelmesebb embernek rutin...

Grifter írta: ....ha pedig ezekkel megvagy, már csak az életed kell megtanulnod irányítani....

es stb-re hivatkozva 1 hetes ban, mivel tovabbra is ertetlenkedtel.

Igazabol egyik modnak sincs ideje tokoleszni ezzel, nekem se.

Ha 1 het utan meg mindig ertetlenkedsz, akkor perma. Ennyi.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



OFF:
Nagyon jól tudod mit írtál és milyen gondolatmenetet fabrikáltál, teljesen felesleges visszaidéznem. Nem lett volna vele semmi baj, ha nem vezetted volna le egy almásládából és a törött telefonjából azt, hogy ő teljesen életképtelen.

Nincs itt olyan, hogy megint ez a trendi, mindig is így működött az oldal, és senkinek se célja az, hogy valakit végleg kihajítson. Még téged se.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



miközben egy kapun se tud bemenni katasztrófa nélkül? :

azert egy 12kHuf-ert eladhatatlan 3 eves telo kijelzotoreset ne nevezzuk mar katasztrofanak
nem kell ennyire dramatizalni

szerk: mikozben valaki meg az autoba nem bir beszallni katasztrofa nelkul:

ShowHide spoiler #

a lenyeg, hogy a yota 2 kijelzoje serulekenyebb, mint ha cska egy lenne, ez fakezueknek mint en (vagy az olyan balfaszoknak, mint Grifter, akik elejtik, hogy megrepedjen a kijelzo :D) hatrany

es ugyanazt a ficsorhalmazt egy sok eves oledes telo is tudta, egy darab kepernyovel, szoval tok felesleges ra kiverni a kivernivalot...

Parizer forever.



De akkor most Gabika hülye, vagy nem? Megtudjuk valaha?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



az hogy hülye vagyok, az biztos :)

mi vót, én sajna nem olvastam...

eletkeptelen vagyok, mert tartok az auto hatuljaban egy almasladat, amiben a bevasarlast viszem fel? kenyelmesebb, mint szatyrokkal vacakolni, szerintem praktikus

bar griftinel mindig az a vege, hogy a vitapartner hulye. az _osszes_ :)

felhozta a csajozos benazasaimat is? :) elegans...

Parizer forever.



Nekem összecsukható költöztetőláda(?) van a kocsiban. A franc se fog szatyrozni (na jó, hűtőtáska azért van nálam).

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



egy idoben az volt, de az tul gyenge, es utalom, ha osszeroppan a tej-asvanyviz meg hasonlo vackok alatt
mondjuk a kapunyitasnal azzal is telefontores lett volna :)

Parizer forever.



Ez igaz, a teherbírása nem akkora, de mondjuk a tejet kartonban veszem, az ásványvizet meg zsugorban.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Igen, még az impotenciádra is kitértem, de Dulakh majd mondja a részleteket.
(Rosszul azonosítottad be a szereplőket és eseményeket a történetben: a telefon volt a főszereplő, te voltál a katasztrófa. Remélem a magyarázat nem számít külön újabb személyeskedésnek.)

Gondolom a további személyeskedő megjegyzéseket szó nélkül kell tűrnöm, különben ...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



irtam potenciaproblemat is? nem remlik... :) szerencsere a pfizer megoldotta :D

(igen, sok tekintetben katasztrofa vagyok, elegge ketbalkezes, volt par sajat hibas koccanasom is, neha eltorok valamit vagy kiesik a kezembol, meg hasonlok. a nougyeket ugye taglaltam :) es meg van egy halom mas jellemhibam is, draga exnejem biztos boldogan kifejtene valamennyit :D) es igen, szerintem nem tul hasznos a ket kepernyo, de legy vele boldog, az fszb is orul, mikor a pucsitos kepeidet nezegetik a yota cloudon :)

Parizer forever.



1. Ezt én már deduktív módon bebizonyítottam, a vallomás szükségtelen lenne, ha nem törlik!
2. Frankón nem érdekel, kizárólag ha kapcsolódik a tárgyalt témához. Tőlem lehetsz kéz és láb nélküli down-kóros is, ha az adott témában értelmeseket mondasz.
Ha meg nem...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



hat, baratom, szerintem eleg ertelmes indoklas az, hogy tok felesleges a 2. kepernyo, ha egy oledessel meg lehet oldani azt a funkcionalitast (lsd. oledes windows phone-os lumiak)

Parizer forever.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Tudom, hogy már csak én hiányoztam ide (megyek is mindjárt, mert nem akarom tovább táplálni a lángot), de folyamatában eddig csöndben figyelgettem ezt a csörtét és azért fuck: az rendben van, hogy kimoderáljátok, nem láttam az eredetit, de dulakh mérlegelésének hiszek... de azért utána meg kontextusból kiragadva random mondatokat (bocs, mondatfoszlányokat) idézni belőle? Psi, ha feltétlenül fel akarod hozni, akkor mondjuk a moderátorok figyelmébe topikban egy spoilerben rakd ki az egészet ahelyett, hogy magadat ejted bűnbe egy ilyen TV2-s húzással. Neked is tisztább, elvégre a komment tartalmával érvelsz, és mondjuk Grifter is el tudja olvasni később hideg fejjel, hogy adott esetben lássa, miről beszélsz.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



nagyon is jol tudja Grift hogy mirol beszelek, csak ertetlenkedik (kerdore vonta a moderacio jogossagat, stb). Mint mondtam, multkori ban-nal nem mintha nem mentunk volna ezeken at milliardszor, hosszu hosszu oldalakon keresztul. Nem akarom en sem szaporitani feleslegesen a szot, kb ujra le lehetne az osszes ott elhangzottakat irni/olvasni es ugyanitt lennenk. Elhiheted hogy semmi kedve senkinek ujrajasztani az egeszet.

1 hetes ban nem a vilag (nem perma ugye), nagyon gyorsan letelik aztan megy az elet tovabb.

és mondjuk Grifter is el tudja olvasni később hideg fejjel, hogy adott esetben lássa, miről beszélsz.

btw jelen pillanatban nem igen erdekli mit irok, mint mondta.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!