Jelenlegi hely

Bemutatkoznak az új Torment karakterosztályai

Utolsó bejegyzés

Bemutatkoznak az új Torment karakterosztályai

Ma megjelent a Torment: Tides of Numenera harmadik, s egyben utolsó class bemutató videója, mely a Jack jellemzőit ismerteti (úgy is, mint jack of all trades). Alább megtekinthetitek a Glaive (harcos) és Nano (kb. varázsló) videójával együtt:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=TI22AtL8bSU

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=zbfKgC-8u8M

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ffP1ZIgXI74

Thx, damoqles!

Szerkesztette: Strato - 2016 nov 30


Egyértelmű: első végigjátszás maxra tolt INTű, gondolatolvasó nanóval, komolyan véve, okosan, alaposan, jófiúsan, közel-pacifistán, a PST wise, intelligent varázslójának mintájára.
Második végigjátszás egy tömeggyilkos penge állattal, letesztelve, mennyit árt a karakteremnek mindenki képen köpése, ill. a scriptelésnek minden térkép csupaszra irtása.

ibi amentia latet


Tno képe
Tno

Egyszer viszonylag sokáig (első vagy második kezdésre) elvittem a tormentet az ideális karakterrel, aztán végül csak egy "bal lábbal keltem fel és kibaszott másnapos vagyok, úgyhogy célzott válaszokat akarok és GYORSAN" karakterrel vittem végig, kihasználva a 18 STR glitchet, és ha szép szóra nem engedtek be valahová elsőre, akkor átváltottam acélboxeres terminátormódba megfelelő CON-nal :D Így csak mérsékelten varázsolgattam, és olyan 20 körüli volt a wisdomom a végére :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!