Jelenlegi hely

Forma-1

Utolsó bejegyzés

Forma-1


soha a budos eletben nem voltam ferrari "szurkolo", sot inkabb ruhelltem oket. szinte mindig sikerult a legellenszevesebb pilotakat hasznalniuk.....na de most! most ott van a 2 legszimpatikusabb csavo, ferraris lettem.

hajra! :)

covfefe




Így gokartozik az F1-es "profi". Semmivel sem ügyesebb nálad, csak sokkal szívesebben lök ki.

https://vimeo.com/136624991



Hogy a fenébe ne lenne jobb? :-) Szerintem rendesen alázza a többi versenyzőt. Másképp nem nagyon lehet előzni itt. Ha nem lenne jobb, nem is tudna lökdösődni.
A rajt az csúnya volt, de ennyi.

Szerk.: Ja persze nálunk nyilván nem jobb. ;-)



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Fú de jó, hogy már nem a Palik közvetít, meg nem is a Mezei.




Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.




https://streamable.com/ghec
A végén a facepalm :DDD

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Hétvégén Hungaroring és a mostani előrejelzések szerint nem kizárt kis eső / vihar vasárnap!

Nem lenne rossz, garantált hatalmas izgalmak lennének - egy "sima" kánikulában azért esélyesebb egy bealvós verseny.



Attól tartok ezt a VB-t Rosberg behúzza... A szezon végén lévő pályákon ő az erősebb Lewissal szemben :/ Ferrari meg egy vicc :D Visszakerültek végre a helyükre.



Haha, van karma, nesze neked motor trukkozes :)

Regen minden jobb volt.



Mi volt itt a Mexikói futam végén :DDDD nagyon élveztem h Vettel majdnem agyverzest kapott :D



A RETKES TETVES JÓ KURVA ANYJÁT CHARLIE WHITINGNANK ÉS AZ EGÉSZ FIANAK!!!!



Vettel?



Utálom vettelt de a múltkor igaza volt amikor elkuldte a francba Charliet! Ez az ember egy vén szenilis bohoc.



Felettebb gerinctelen volt a butthurt Hamilton. Mondanam, hogy tiszta ovoda, de annal azert itt nagyobb a tet.

Regen minden jobb volt.



Mirol beszelsz??? Teljesen szabalyosan csinalt mindent. A tetu Mercedes volt gerinctelen h megnyerette Rosberggel a VBt. Malajziaban a zsiruj motorja szallt el Hamiltonnak, ha nincs az a -25 pont most lazan VB Lewis.
A forma 1 tortenetenek legjobb pilotaja Hamilton, es kepesek voltak mellette ebbol a kozepszerbol VBt csinalni. Hamiltonnak ugy van 61 rajtelsosege es 54 gyozelme, h volt 4 eve Vettelnek amikor megkozelithetetlen volt szinte, es azert Rosberg erosebb csapattars mint Barichello, Massa vagy Webber voltak.



:DDDDDDDDD

"Megnyerette"

Azt hittem ilyen szupernyomorek kommentek csak az origo legaljan vannak

Regen minden jobb volt.



Akkor nezz fel picik a Mercedes sajat facebook oldalara. Oldalakon keresztul csak azt olvasni h undorito a csapat amit iden csinalt Hamiltonnal. Rosberget sose fogjak elismerni VB-nak az emberek.egy tipikus masodhegedus akit a csapat direkt VBhez segitett a valaha volt legjobb versenyzo karara.



"Rosberget sose fogjak elismerni VB-nak az emberek" - mar mindenki elismerte, akinek 1 szamjegynel nagyobb IQ-ja van. Tavaly is ugyanez volt visszafele, majd elcsendesul a sok nyomi. Mashol meg azon hisztiznek, miert akarta szandekosan (es sikertelenul) elvenni Rosberg bajnoki cimet mar megint a Merci, ugyanaz csak pepitaban. Minden evben ez van, nem ujdonsag. De egyebkent se kell elismerni, nem a butthurt trollok velemenye szamit, o a VB es kesz. Attol hogy par 14 eves nyomi verpisti nem bir beletorodni, nem valtozik a helyzet, hogy jobb volt iden es megnyerte a VB-t 5 ponttal szinte egesz evben vegig vezetve.

Regen minden jobb volt.



Neked közöd nincs F1hez, de sporthoz úgy általában se ha ezeket komolyan írod. Nézd már meg, hogy fujoljak Rosberget minden 2. Nagydíjon. Egy jó, megbízható pilóta, de Hamilton sokkal jobb, és idén minden körülmény ellenére is az volt. Spaban direkt utolsó helyről indult motorcsere miatt, erre köv futamon elfustolt a kocsija a vadiúj motorral úgy h toronymagasan az élen haladt!!!! Nem lenne miről beszélni ha Csak az egy nincs. És mercedes kommunikációja végig Hamilton ellenes volt, h lehet ilyen tiszteletlennek lenni egy 3Xos VBal, aki naggyá tette a csapatukat... Olyan éretten, magabiztosan vezetett idén Hamilton, mint meg soha, de Merci szerelocserevel, hibás kocsikkal, rossz taktikakkal sorozatosan alá tett. Itt te vagy a butthurt, h aki kedvencedet rühelli mindenki. Nincs olyan f1 fórum ahol ne oltogatnak. Ő egy átlagnál jobb képességű pilotakent fog megmaradni mindenkinek, míg Hamilton a legnagyobbként. Annyira fogalmatlan meg te ese lehetsz h ezt nem látod.



Boy, de vicces hisztis trollokat latni felkialtoljeleket csapkodni :D Tiszta ovoda, nem is csodalom, hogy Hamiltont misztifikalod. Majd egyszer gondolom kinosz a kiskamasz fazisodbol, de addig szorakoztato vagy.

"direkt utolsó helyről indult motorcsere miatt, erre köv futamon elfustolt a kocsija a vadiúj motorral úgy h toronymagasan az élen haladt"

Karma legszebb huzasa volt. Remelhetoleg jovore bezarjak a motor loophole-t, senkinek nem tesz jot, ha tomegevel nekiallnak kihasznalni.

"Nem lenne miről beszélni ha Csak az egy nincs."

Vesztesek legnyomibb ervelese egy dologra fogni. Nincs ha. Nem lenne mirol beszelni, ha nyolc golt rugtunk volna a belgaknak fociban. Anyam meg helikopter lenne ha propeller lenne a fejen. Szezon elso feleben szetverte Rosberg Hamiltont, onnantol mar nem volt kerdes, hogy csodanak kell tortenni ahhoz, hogy Hamilton nyerjen. Igen, kozel kerult hozza, szenzaciosan ment par futamon a szezon vegeben, de most a szoporoller ezen a felen volt. Jart mar a masik oldalan is, ilyen az elet.

" h aki kedvencedet rühelli mindenki"

Latom a habzo szad meg reszketo kezed, hogy meg irni se tudsz magyarul. Nem ruhelli senki a kedvencemet btw, foleg nem az F1-ben, ahol nincsenek kedvenceim. Hamiltont viszont szidjak rendesen, azzal van tele a twitter. Mondjuk meg nekem is sokkolo volt hallani, ahogy a nagy Hamilton drukker Brundle azt ecsetelte, hogy utana kell nezni a szerzodesben, hogy kirughatjak-e ilyenert, mert valamirevalo csapat ilyen viselkedest nem toleralhat.

"Ő egy átlagnál jobb képességű pilotakent fog megmaradni mindenkinek, míg Hamilton a legnagyobbként. Annyira fogalmatlan meg te ese lehetsz h ezt nem látod."

:D igen es fogalmatlan vagyok mert a tokfozeleket se szeretem, en emberek szennye. Teljesen velemenyes dolog. Nem tudom amugy kire gondolsz, az eredemenyek fekete-feherek. Es ez alapjan senki nem vitatja el Hamiltontol. hogy a legnagyobbak egyike (csak aki hulye). A legnagyobb autoversenyzo amugy is Tony Stewart, ha mar izlesekrol beszelunk.

Regen minden jobb volt.



Nem kell ezt túlmisztifikálni, csak annyi történt, hogy egy bukó seggfejet az élet egyszer csak pofán vert. Ha értelmes emberek vezetnék ezt a cirkuszt akkor ezután már tényleg kivágták volna Hamilton-t, de az F1-nek már úgyis annyi, szép lassan fogynak a pályák, ahogy a nézők is.



Mindegy is, a lenyeg, hogy a Trulli train mintajara most mar megszuletett a Hamilton locomotive kifejezes is, fontos ujitas az F1 szaknyelvben :)

Regen minden jobb volt.



Ha egyáltalán kovetned rendesen F1et tudnád, hogy már idén bezárták a motor loopholet... holtversenyben tönkre Rosberg szezon első felében? Minden balszerencseje után 50 pontos hátrányt dolgozott le, aztán jött aztan jött Spa és Malajzia. Pont ez aztán hatalmas igazságtalanság karma részéről. Hamilton egész életükben verte Rosberget, 20 éven át!!! Ha a merci nem qrja el neki most is leiskolazza, mert ő a jobb. Brundle véleménye meg kit érdekel, egy utolsó vén hülye, 0 !!!! F1es győzelemmel. Hamilton jövőre valszeg megdonti schumi pole rekordját is, meg bőven 60 győzelem felett fogja befejezni, amivel ennek a talán valaha volt legerosebb mezőnynek a toronymagasan kiemelkedő alakja lesz. A világ szégyene h nem 5x-os VB már most. Ha ő nem lenne a kutya nem nézne f1et már. Remélem jövőre feljon a Ferrari, de Ham behuzza VBt, aztán atmegy Ferrarihoz és visszavezeti őket a csúcsra. Akkor örök legenda lenne belőle.



Bunkó seggfej??? Nála rendesebb pilóta nincs a rajongókkal! Amikor itt van nálunk, meg a reptéren is megáll autogramokat osztani meg fenykepezkedni, míg Alonso kb. elrohan bujkálva, az imadott Kimi meg lekoptatja embereket...



Ha egyaltalan kovetned rendesen F1-et, tudhatnad, hogy a loophole bezarasa csak jovo evtol lesz es addig meg sok viz lefolyik a Dunan.

Amugy 3 eves tavlatban pontosan ugyanannyi muszaki hibaja volt Hamiltonnak, mint Rosbergnek. 2:1-re allnak, fair allas.

Regen minden jobb volt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!