Jelenlegi hely

Beauty and the Beast tréler

Utolsó bejegyzés

Beauty and the Beast tréler
A Disney ismét elhozza egy régi klasszikus rajfzilm előszereplős változatát. A Szépség és a szörnyeteg-remake jövő márciusban startol a mozikban, íme a tréler:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=OvW_L8sTu5EValahogy minden sokkal röhejesebbnek tűnik így "3D-ben", és mintha a tünciség is túl lenne tolva egy kicsit, de hé, az eddigi meseújrázások közül eddig csak az Alice Csodaországban - na meg a folytatása - sikerült borzalmasan. Egyelőre szörnyű, de lehet, hogy márciusra királyfivá változik?
Szerkesztette: Doom - 2016 nov 14


A "szörnyű" erős és az eredeti Disney mesében simán több a tünciség. Talán kap egy esélyt moziban.



Azt ugye te is látod, hogy ebben megint énekelni fognak? :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Az gáz ha nekem bejött a trailer? =/



Nekem is pedig nagyon kozel all a szivemhez a rajzfilm. De youtubeon is pozitiv visszajelzesek az elsoproek, ugy latszik csak sixxnek meg az ittenieknek nem jon be ;)



Joda írta: Az gáz ha nekem bejött a trailer? =/

Igen.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


KMZ képe
KMZ

Nem gáz, csak nincs ízlésed :D

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



umm... furak az elvarazsolt haztartasi alkalmazottak. a vekker meg csak-csak de lumiere olyan mint egy t1000+3po szerelemgyerek, tavolrol sem jottem volna ra, hogy egy gyertyatarto, ha nem tudnam. cseszike es mrs potts kimondottan visszataszitonak tunnek. gaston ok, de ha mar cgiznek, felfujhattak volna vallba-mellbe-magassagba, hogy hiteles legyen alkatra is.:)

"okey-dokey!"



Így is egy vicc volt Luke Evans mellett Emma az élő showban, kb. mintha a lánya volna... Óriási baklövés volt Watson kivalasztasa, és hal Istennek nem vagyok egyedül a velemenyemmel, mindenki poenkodik, hogy "Basic and the Beast", stb :D De a Szörnyet meg végképp nem értem. Faun labirintusabol vagy Narniabol elokukaztak egy modellt, hogy spóroljanak vagy mi? Miért nem lehetett oroszlánosra megcsinalni, mint a rajzfilmben. Rohadtul kezdeniuk kellene vele valamit, de sajnos március már annyira közel van, hogy kizart h hozzányulnak. A személyzetet szerintem jobban nem igazán lehetett megcsinalni.



Miért nem lehetett oroszlánosra megcsinalni

Csak egy tipp, de lehet, hogy azért, mert nem oroszlán? :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Node ezt eddig is tudtuk. :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!