Jelenlegi hely

Itt az első Mass Effect Andromeda előzetes

Utolsó bejegyzés

Itt az első Mass Effect Andromeda előzetes

A korábbi tech központú betekintő után végre kaptunk egy teljes értékű előzetest a Mass Effect Andromedából. Magát a játékot jövő tavaszra ígérik. Talán addig még kapunk ennél izgalmasabb előzetest is, mert erről nem lehet épp szuperlatívuszokban beszélni.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=pyZw_oqk7Q8

Thx, Nokedli!

Szerkesztette: Strato - 2016 nov 07


Choose your next words with excpetional care!



mert erről nem lehet épp szuperlatívuszokban beszélni.

Hát egen... :(
De legalább nem volt benne teli felnőttpelusos futkorászás.

Más infó: Mivel ME2 vége előtt lett kilőve a cryo-ship, gyakorlatilag retconnolták az uccsó két játékot.



nagi írta: Más infó: Mivel ME2 vége előtt lett kilőve a cryo-ship, gyakorlatilag retconnolták az uccsó két játékot.

Most leromboltad a Mass Effect geekkirályságom illúzióját, mert én még csak nem is emlékszem cryo-shipre.

Bár tippre, te is valami qq commentben olvastad :)



Nem, ez (teljesen új) official lore: az andromeda galaxis felé kilőttek egy hajót, amin mélyhűzve voltak az emberek.



Oks, félreértettem :) "Kilőve" alatt azt értettem, hogy eredetileg megsemmisítették, szétlőtték ezt a hajót, amin most Andromedára utaznak.

Így viszont nem értem, miért kellene, hogy a játékos tudjon a Cryo-shipről? Miért érzed azt, hogy ez kötelezően retcon? Nem múlik rajta semmi a játékban, sem a történetben.



Úgy retcon, hogy nem számít. Bármelyikre rányomhatta az ember. Bármi is történt, semmi következménye nem volt. Gyakorlatilag meg nem történtté tették, amit az ME3 RGB-endingjénl üdvözölnék, ha konkrétan kimondanák, az ME2-vel viszont üdvözölném, ha nem tennék.



Jó, de ez továbbra sem retcon a Mass Effect univerzum egészét nézve. A ME2-3 eseményei ugyanúgy megtörténtek, csak semmi hatásuk nincs az Androméda galaxisra.



Legalább nem kell újrajátszani a régi részeket, hogy az ember képben legyen. :D Az elsőre ráadásul sokkal jobban is emlékszem, mint a másik kettőre.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ezen viszont nincs mit csodálkozni. Az első ME szága végleges, ezt nagyon egyértelműen közölték, és többször is megerősítették. Csak úgy van értelme, ha nem nyúlnak hozzá többet. Soha. Nojó riméket elfogadok. Akkor lennék én, és még sokan mások kiakadva, ha visszamiatyánkoltak volna és folytatták volna annak a galaxisnak a történetét.



ibi amentia latet



Andromeda Initiative:
"Founded in 2176 and launched in 2185, the Andromeda Initiative is a civilian, multi-species project created to send scientists, explorers and colonists on a one-way trip to settle in the Andromeda Galaxy. With powerful benefactors lending their support, the program has grown substantially in scope since its inception. The Initiative’s ultimate goal is to establish a permanent presence on the seemingly resource-rich frontier of Andromeda, and eventually create a reliable route between it and the Milky Way Galaxy."

Teljesen korrekt leágazás szerintem. Civil kezdeményezésként még az is hihető, hogy kívül maradt Shepardék figyelméből.



:-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!