Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Remélem, hogy a maradék pár részre újra magára talál, mert ez eddig eléggé nehézkes volt.

Emlékeim szerint nem nagyon. Nekem pl pont az utsó pár rész volt már eléggé fárasztó, amikor kb részenként voltak az egyre súlytalanabbá váló

ShowHide spoiler #

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



The Night of (1x01 - 1x04)

Valahogy sejtettem, hogy az itteni óriás hype nem lesz jogos (mint oly sokszor nem) és egyelőre ez beigazolódni látszik. Turturro nem rossz bár ez a láb eczéma dolog mint kvázi running gag nem tudom melyik író agyából pattant de valakinek fel kellett volna pofoznia, hogy ezt egyszer elég említeni és nem kell ebből külön szálat csinálni bazzeg. Minden más így 4 rész alapján meglehetősen lájtos. Gyanítom sokat nem fog az összkép javulni a hátralevő 4 részben de nemsokára kiderül.

Hogy valami jót is mondjak: A főcím az bejön.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



szerintem összességében kell nézni ezt a sorozatot, nem részenként.
az ekcémás téma szerintem is erős volt poénnak, bár annak is meg van a maga jelentése.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nyilván összességében értékelem most is az eddig látott 4 rész alapján. Aztán majd újraértékelem ha lement a maradék 4 rész is. Eddig ezek a benyomások az összképet illetően.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Planet Earth II.

Első rész.

Hát ez nagyon fasza volt. Jöhet a többi rész.



Milyen itteni hype? Mindenhol istenitik, jogosan. Wire, OZ méltó miniutódja. Ha neked nem jön be ez a zsanra az pech.



LOL, ha az első 4 nem tetszett, akkor szinte felesleges tovább nézned, mert pont az ötödiktől van egy érzékelhető esés a színvonalban. Az ekcéma meg nem poénból van ott, hanem van egy átvitt értelmezése, nem véletlenül erősödik vagy gyengül. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ettöl még befejezem. Nagyszerű az ekcéma a titkos főszereplő. Így már nem bénaság hanem ficsőr, hogy ezt ennyire kiemelik minden tetves részben.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Dirk Gently (2016 - BBC A) S01E03
Ööö, az összes X-akták epizód meg a komplett Lost mehet kocsikázni, bár nem tudom biztosan, hogy ennyi szál behozása egy alapvetően fekete humorral átszőtt krimi vígjátékban, már ha az anti detektív témát annak lehet venni, mennyire volt jó ötlet. Továbbra is olyan érzésem van, hogy a címszereplő nem a főszereplő, valamint a sorozat sokat merít MÁS fárasztó vagy fanyar humorú írótól is, nem csak Adams-től. Az összes hülye, elmebajos, dinka karakterről elnéznék egy komplett sorozatot szerintem. Viszont most nem volt angol feliratom, de ha valaha lesz magyar, azzal úgy is újra fogom nézni az egészet, mert nem lehet ekkora poénözönt és idiotizmust elsőre vagy másodikra átfogni. De talán ha anyanyelvem lenne az angol, akkor is újra kéne nézni pár jelenetet. A holisztikus bérgyilkos megint hozta a formát ...

ShowHide spoiler #


Westworld S01E06

Jelenleg a kedvenc sorozatom. Majd a 10. rész után fogok véleményt mondani, addig csak nézem, mert szórakoztat. Nem kell komolyan venni, és akkor teljesen rendben van. Aki viszont arra számít, hogy bármi is ki fog derülni a szezon végén, hatalmasat fog csalódni. Már alig várom a sírást. :D Öt évadra terveznek, nem fog előugrani Arnold a csermelyből, hogy felfedje a Titkot.

Ash vs Evil Dead S02E06

Levezetés a Westworld után. Tökéletes a maga nemében. Egyszerűen lehengerlő az önfeledt és zabolátlan vérengzés és a tocsogás a testnedvekben.



Attila1234 írta: Már alig várom a sírást. :D

:D



The Young Pope 1x03-1x06

Ez továbbra is zseniális! Érződik, hogy nem amerikai sorozat a rendezésen, de ez nagyon jót tesz neki, ehhez a közeghez pont ez illik. Jude Law élete alakítását nyújtja, de a kedvencem a fociőrült főbíboros :D Viszont továbbra sem tudom eldönteni, hogy mi is a célja a sorozatnak. Nagyon konzervatív nézeteket vall a Pápa (no homo, no pedo, no abortusz, stb.) tehát teljesen ellentétes a jelenlegi igazival, viszont eddig ő az akinek a jellemébe igazából nem lehet belekötni, és szereti a néző. De kizártnak tartom, hogy a liberális filmiparban ez így maradjon a végéig, szóval nem tudom mi lesz még itt. A soundtrack is nagyon jó. Aki szerette House of Cards-ot annak érdemes belekezdeni, nálam eddig év legnagyobb meglepetése.


goq képe
goq

Kellemes dallamtapadást :D

egy állat



South Park S20E07

Ez csalódás volt... Komolyan nem készültek fel arra, hogy Trump nyer? Már ők sem a régiek :/



The Crown

Minden idők legdrágább sorozata és azt kell mondanom ez meg is látszik rajta. Hogy mást ne mondjak a main themet Hans Zimmer szerezte. Nálam ez az eddigi legjobb Netflix sorozat, de lehet minden idők legjobb történelmi sorozata is. Minden egyes szereplő telitalálat (talán Matt Smithtől kicsit többet vártam volna, de lehet inkább az alkotók hozzáállása a karakteréhez nem annyira pozitív), Jared Harris nagyszerű volt György királyként, de a mellékszereplők is zseniálisak egytől egyig. Csodálatos belelátni a royal family életébe, megismerni az emberi oldalukat és ámulatba ejtő az őket körülvevő környezet. Az epizódok egy percig sem unalmasak, főleg ha az ember jobban képben van kicsit a történelemmel. Ez egy must see sorozat annak aki szereti a történelmi drámákat vagy Angliában dolgozik/él.

Első 5 rész alapján 10/10 eddig. Mérhetetlen dühöt érzek, hogy nem ezzel van tele az internet, hanem ilyen hulladék Luke Cage-et néznek a prolik.



"Mérhetetlen dühöt érzek, hogy nem ezzel van tele az internet, hanem ilyen hulladék Luke Cage-et néznek a prolik."

Ha otromba bunkó módon reklámozol valamit avval nem fogod meghozni senki kedvét.



+1
pedig az aradozast olvasva mar majdnem indultam ranezni, de az "prolik"-nal megszolitva ereztem magam. szal megse'.:D

"okey-dokey!"



azok után, hogy az emberek nagy része Youtube-on azzal se volt képben, hogy kiről is szól a sorozat muszáj voltam nyersen fogalmazni...
De egyébként a trailer alapján bárki eldöntheti, hogy érdemes-e elkezdenie, mert ez az a kivételes eset, amikor gyakorlatilag tényleg ugyanazt kapjuk amit az előzetes mutat.
Fél nap alatt daráltam le a 10ből 8 részt és eddig hibátlan. Tényleg egyszerűen nem tudok belekötni semmibe annyira igényesen van megcsinálva. A Tommy Lascelles-t alakító színésznek azonnal odaadnám Emmy-t, de Clair Foy is fantasztikus a Királynő szerepében.



nem youtube-on vagyunk, de a korona cim alapjan en sem vagyok kepben qrvara, hogy kirol mirol szol a sorozat. ahogy olvasom amiket irsz, tippre az amerikai kiralynorol.
na jol van nem huzlak tovabb, inkabb ertelmes kerdes:
kb csak az udvari intrikakrol es belso kapcsolatokrol szol ez is mint pl a the borgias, vagy a tudorok? mert ha igen akkor sajna tenyleg maradok proli, en azokba eleg hamar beleuntam, pedig ott is jo szineszek villantottak-sry.

"okey-dokey!"



Teljesen más level, mint a Borgiak vagy a Tudorok. Kevésbé szól intrikakrol, mint inkább egy rendszer, egy állam mukodeserol és ehhez párosul természetesen a Királynő és a család magánéletének is a bemutatása. Mondom a trailert érdemes csekkolni abban szerintem kijonnek a hangsúlyok, de azért leírok pár fontosabb dolgot ami a középpontban van:
- egy fiatal Királynő és a van róka Winston Churchill együttműködése (Churchill nagyon sokat szerepel, John Lithgow nagyon jól játssza)
- előbbihez kapcsolódik, hogy mi is a Monarchia jelentősége, milyen a viszonya a kormányzattal
- egy házasság amiben a férjet kvázi kiherelik, háttérbe szorul és az ebből fakadó kérdések, feszültségek
Ez lehet így nem hangzik túl érdekesnek, de szinte nincs olyan jelenet aminek ne lenne jelentősége, annyira jól van megirva, hogy minden egyes mondatnak igazi súlya van. Ez a történet jól dokumentált, teljesen valós tényekre épül, nincsen felturbozva sehol, nincsenek cliffhangerek, nem kefélnek össze vissza az emberek egymással, viszont nagyon jól érzékelteti milyen is egy uralkodó helyzete, milyen nehéz betolteni a szerepét, milyen "kegyetlen" döntéseket kell adott esetben hoznia.



:(
akkor sztem kihagyom. ha nem utik legalabb neha lancosbottal egymast,meg csocs sincsen akkor nem annyira erdekes.

"okey-dokey!"



Tetszetős ez a korona a tréler alapján, engem megvett, bele fogok nézni.
Egyébként nem értem hogy jön ide Ketrec Lukács. Azon kívül, hogy netflix, teljesen más közönségnek szól, értelmetlen mellé rakni.




Syfy sorozatot soha többé az életben nem nézek azok után, hogy az Ascension-t elkaszaltak.



Mikka, de megváltoztál! Lefogytál, meg sápadt is vagy... iszol te rendesen? :-)



Jah bocsi, elsiklottam a címzett felett, mert ahogy megláttam a Syfy feliratot már vérben forogtak a szemeim egyből :D



Cool. Bobbie páncélja azért ennél vaskosabb kéne, hogy legyen a könyv alapján.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



kosz eppen semmi mast nem teszek. cirka ket uveg whiskey utan... :D
nem is szolok mar hozza semmihez mert tom, hogy nem szabad, de ez szivhez szolo volt!

"okey-dokey!"



aww vazze ez qrva jo, megha eleg semmitmondo is.

"okey-dokey!"



Hanggal :-)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=fscX6xvkkR4
Várom nagyon az új sorozat.
(aki nem látta volna még az előzetest:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=c8aFcHFu8QM
Továbbá David Attenborough for world president!)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!