Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Doctor Strange
"comic book the movie". Képregényfilmesebb mint bármelyik képregényfilm. Látványvilágilag széjjelbüntet mindent ami eddig volt, holott a cg néhol (többnyire) iszonyatosan fos. Mondjuk valószínűleg azért, mert annyira hihetetlen az egész, hogy nehéz vele átvágni az agyat. Sztori szinten okés a dolog, hozza amit kell, jó kis eredet történet (végig olyan érzésem volt, hogy vele akarják majd kiváltani RDJ-t ha távozik...) viszont néhány karakter bámulatosan egysíkú és már-már buta. Miközben az ellenkezője van beállítva róluk. Na mind1. Nem a legjobb marvel viszont nagyon üde színfoltja az MCU-nak amire baromira szüksége volt már a sok "földhözragadt" dolog után. Mindenképpen moziban érdemes megtekinteni, de nem kell világmegváltást várni tőle.



végig olyan érzésem volt, hogy vele akarják majd kiváltani RDJ-t ha távozik...

többször nyilatkozták, hogy ez a terv :)



Hat nem tudom, nekem ez tucat-MCU volt. Style over substance, de mar fajoan. Mire kiertunk a parkoloba mar elfelejtettem, mi volt. Kiveve egy dolgot

ShowHide spoiler #


The Witch
Ez basszus.... O.o Zseniális film, de valami kegyetlen mód nyomasztó és többet még csak gondolni se szeretnék rá. =/
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=BWcLADSFvr4



Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Amennyire hülye a cím, annyira magával ragadt, egy idő után már azon sem agyaltam, mennyire logikátlan, vagy inkább fizikátlan néhol, mert ez egy mese, Tim Burton alkotott és engem megvett. A trailer sokat elmond, de mégis jó, sőt, nagyon jó a film. A mozi megérte a 3D nem tudom, bár látványos, de itt a story elvitte, Aki Burtont szereti, hajrá, nézze!



Westworld (a 73-as film)

Ez érdekes volt. :) Nagyon régen, gyerekként már láttam ugyan egyszer, de csak Yul Brynner ezüstös szemei maradtak meg belőle, szóval kíváncsi voltam, hogy miben különbözik a sorozattól. Kicsit félve álltam neki a spoilerek miatt, de nagyon hamar kiderült, hogy a koncepciót (ami egyébként nem is egészen pontosan lett átvéve, mert itt három theme park van - van még Medieval World és Roman World is :)) leszámítva abszolút semmi egyezés nincs.

Kifejezetten fun mozi lett belőle a végére, tulajdonképpen egy "vadnyugati" Terminatort kell elképzelni, ahol az osztrák tölgy helyett Yul Brynner mészárolja az embereket. Nagy filozófiai mélységek sincsenek, a sorozattal szemben itt a gépek csak simán meghibásodnak bármifeél öntudatra ébredés helyett. Fura volt, hogy csak a harmadik actre indul be a dolog, de így legalább jól elő volt készítve minden.

Tetszett nagyon, valószínűleg le fogom csekkolni a Futureworld c. folytatást is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én egy shottal előbb hagytam volna abba, így csak majdnem tökéletes.



Csak akkor csorba maradt volna a tisztelgés Goya előtt.

ibi amentia latet



A napokban gyerekfilmek mennek.

Hocus Pocus (Hókusz Pókusz): A film, amiben Sarah Jessica Parker a legjobb nő...! Nagyon tetszettek a practical effektek, kézzel fogható volt, ahogy a söprűkön csapatták a banyák. Amúgy semmi extra, kissé lagymatag, délutáni Disney filmecske.

Ghostbusters (Szellemirtók): Mármint az új. Bevártam a szinkront (Börcsök Enikő nélkül a Melissa McCarthy csak fele olyan ordenáré; ha már lúd, legyen kövér), és valami extended verzióba sikerült belefutnom. Simán nézhető. A jó poénok aránya talán az eddigi legmagasabb Feig munkásságában. Gyerek kérdezte a végén, ki az a Zuul? Mondtam neki, hogy van egy előző része, ami tulajdonképpen ugyanez, csak csávókkal, és abban van. Érdekelte, a héten megnézzük azt is. Ja és most hallotta életében először a Ghostbusters témát, és éppen nem bírja kiverni a fejéből, hehe.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Új ghostbusters mint gyerekfilm? :O

Egyrészt már most elrontod az ízlését, amúgy meg.. na mindegy, már látom a következő generáció még rosszabb lesz o.0



sarah jessica parker az L.A. story-ban egész lőhető jelenség volt, főleg hogy egy szexuálisan túlfűtött kis picsát játszott benne. minden más egyéb dolgot jó lenne elfelejteni vele kapcsolatban

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



sarah jessica parker az L.A. story-ban egész lőhető jelenség volt,

mar ha szeretsz lovakkal szexelni...

Parizer forever.



jóvan, tizenkevés évesen (amikor egy kulcslyuk is izgató megfelelő szemmel nézve) akkor nekem ott bejött. na.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ja, nem egy 8 éves gyerekről van szó, bőven az ajánlott korhatár felett van már.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



The accountant

Vegyesek az érzéseim, mert érdekes az alapötlet, de egyrészt kicsit túlbonyolították és van benne pár oltári nagy baromság, mágikus véletlen is, ami nem segített bevonódni.
Autista John Wick, aki könyvel.



sterner írta: Gyerek kérdezte a végén, ki az a Zuul? Mondtam neki, hogy van egy előző része, ami tulajdonképpen ugyanez, csak csávókkal, és abban van. Érdekelte, a héten megnézzük azt is.

Kérném, magyarázd már el, miért nem az eredetit mutattad meg neki először, ill. hogy a fenébe nem is került még szóba se a létezése addig a pontig, de félek, nem tudnám ésszel felérni a választ.

ibi amentia latet



Szóba került, de mivel - kora ellenére - elég ijedős, ezért korábban jegelve lett. Mivel az új az előzetesek alapján felvizezettnek tűnt, plusz csajok vannak benne (nőneműről van szó), ezért gondoltam, indítónak jó lesz. Még most sem vagyok abban biztos, hogy az eredetiben túljutnánk a könyvtáras jelenetnél, majd kiderül.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



sterner írta: Szóba került, de mivel - kora ellenére - elég ijedős, ezért korábban jegelve lett.

Pont ezért kell ráerőltetni! Kierőszakolni belőle a nyápicságot.
További gyereknevelési jótanácsaimért s népinél remekebb bölcsességeimért irány a Pandora. :D

ibi amentia latet



Simán nézhető.

Moken triggered?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



+1
Nagyon gyenge volt a gonosz. Kicsit olyan Green Lantern bénának éreztem.
A látvány tényleg büntet. Le a kalappal a készítők előtt, főleg az utolsó harcnál.



Star Trek Beyond

Nagyon féltem tőle a rendező miatt, és a trailerek alapján beigazolódni látszódott a megérzésem. Ehhez képest a teljes film annyira nem is rossz. "Simán nézhető" kategória ez is. Persze a Fast and Furious-ös DNS-hez hűen tele van irdatlan sok logikai bakival, over the top jelenetekkel, de valamiért mégis működik.
Az új széria első része kiváló film volt, sajnos a másik két rész nem kapott már annyi figyelmet a készítők részéről, így 10 év múlva valószínűleg csak előbbire fogok emlékezni, azt viszont a klasszikusok között emlegetve. Egy lezáró 4. részt viszont még szívesen fogadnék, ha találnak hozzá egy normális rendezőt és írnának egy mélyebb történetet.



még egy kis csiszolgatás ráfért volna.
pl amikor kirk motorozik be felszabadítani az embereket, ahogy előre halad a kamera, konkrétan nincs járható út előtte. az még a moziban is képes volt kizökkenteni az akcióból

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Azt a jelenetet nagyon elbaszarintották.
Ott konkrétan látszott, hogy a moci áll egy helyben és a "táj" szalad alattuk.



lesz 4. rész, ráadásul Chris Hemsworthöt visszahozzák Kirk apjának, remélem genyának valahogy


KMZ képe
KMZ

Furaság Doki

Teljesen jó volt, gyönyörű színek és formák, elfogadható ost, nagyon szimpi szereplők (Tilda szerintem tökjó volt, a leggyengébb tán a feka mágus volt) a poénok zömmel ültek, szóval teljesen megéri a pénzét a dolog. Ok, mondjuk az inceptionos térbaszást szerintem túltolták és fentebb említettek tükrében Strange tényleg hamar lesz OP, de ennyi még simán belefér.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



SBKMozes írta: ráadásul Chris Hemsworthöt visszahozzák Kirk apjának, remélem genyának valahogy

Remélem, ez szarkazmus volt.

ibi amentia latet



Doctor Strange
Látványilag toronymagasan az első az eddigi összes marvel film közül. CGi-orgiát tekintve nem csak azok közül. Zene olyan semmilyen, történet egyszerű, szereplők széles skálán mozognak (jah, feka felejtős, Tilda és Cumber nagyon jó, Mads elszorítva a háttérben, Wong és barátnőnek néhány jobb poénja volt, de főleg Wong-nak kevés idő jutott.) A legnagyobb probléma szvsz az, hogy túl rövid volt. Még 30 perc kellett volna. Ezzel is együtt Iron man és Deadpool után legjobb eredetfilm eddig.

Mondjuk a credits utáni 2 jelenetből az első vicces volt, a második eléggé kiszámíthatóan fanyar.



Most akkor jó a CG vagy gagyi? Joda azt mondta "fos".



Latvanyosnak latvanyos, de attol fuggetlen eleg tre munka. Szerintem legalabbis. Csomo helyen kilog a lolab es a karakteranimalas vegig borzalmas. Persze lehet nem mindenkinek szurja ez ki a szemet elsore.
Mas:

Batflack a konyvelo
Meglepoen egysiku film ami nulla ujdonsagot mutat. Mindent lattunk mar valahol es ez azt eredmenyezi, hogy a kozepszeruseg pocsarabol egy pillanatban sem tud kitorni. Viszont ennek ellenere kellemes szorakozas volt valahogy.



Azért még mindig klasszisokkal jobb munka, mint mondjuk bármelyik Hobbit volt...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!